2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

bence çoook güzel canım elbisen çevrendekileri iyiki dinlemişsin cidden kısa elbiseler özel günlerde hiç hoş durmuyor uzunlar daha asilll gündüzde olsa

bence çoook güzel canım elbisen çevrendekileri iyiki dinlemişsin cidden kısa elbiseler özel günlerde hiç hoş durmuyor uzunlar daha asilll gündüzde olsa

ah canım benim çok sağoL..
bilmiyorum canım ya ,kafam karıştı iyice artık ama artk gerii dönüş yok giyicez mecburen

kiizlaar hayirli sabahlaar.. :)
:126::126:Gunumuz insallah cokk huzurlu gecer:126:

ellrine sağlık canım çok güzel görünüyo benim hiç böyle pasta yapmışlıgım yoktur daha

Teşekkür ederim canım
Benim hobim pasta yapmak ve yemek

canLaar iyimisinizz.. :)
Ay kizlar ya 1ayim kaldi kismetse,heyecandan oluyorum ya

Tutkuu Ay kendimi senin yerine koydum da kalbim yerinden çıkacak sandım Rabbim hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin kuzum.
Ayrıca elbisen çok güzel, hiç kalbini bozma sen.

Son düzenleme:
Yaz mevsimini hiç sevmiyorum yaa düğün üstüne düğün... evlenenlere bakıp iç geçirmekten bıktım ya geçer mi 2 yıl

Merhaba kızlar bende aranıza katıldııım konu başlığı banada uyuyor çünkü
Nasılsınız? Ne zaman düğün yada nişanlarınız?

Tutkucum mrb cnm.elbiseni çok beğendim gerçekten
iyiki dinlemişsin uzun demelerini.sonuçta nişan bu biraz abiye olmalı.büyük nişan mı yapcaksınız kendi aranızda mı?
ikisinede gidecek gibi elbise gerçekten ben modelini, rengini çok beğendim çok doğru bir seçim

aramıza hoşgeldin cnm ben özet geçeyim hemen hemen hepimiz uzun yıllardır çıkıyoruz ve yine hepimiz sözlü yada nişanlıyız sevdiceğimize kavuşacağımız zamanı bekliyoruz peki sen

merhaba kızlar, nasılsınız?

tutku, canımm, elbisen çooookkk güzel bence ve de çoook uygun nişan için.. kısa elbiseleri her zaman giyersin, bunları kendi nişanımızda giyemeyeceğiz de nerede giyeceğiz ki hem? iyi ki dinlemişsisn çevrendekileri

Merhaba kızlar bende aranıza katıldııım konu başlığı banada uyuyor çünkü
Nasılsınız? Ne zaman düğün yada nişanlarınız?

merhaba canım, hoşgeldin aramıza.. hayal perisi özet geçmiş hepimiz için

aramıza hoşgeldin cnm ben özet geçeyim hemen hemen hepimiz uzun yıllardır çıkıyoruz ve yine hepimiz sözlü yada nişanlıyız sevdiceğimize kavuşacağımız zamanı bekliyoruz peki sen

Hosbulduk canim
benimde 7 yillik iliskim var.ve suan askerde.bizim nisan ve dugun kismetse seneye 2014 e yani.sizin bu yil mi dugunleriniz?
Sehirleriniz neresi kizlar
Rabbim hepimizin iliskisini tamamina erdirsin insallah..

Hosbulduk canim
benimde 7 yillik iliskim var.ve suan askerde.bizim nisan ve dugun kismetse seneye 2014 e yani.sizin bu yil mi dugunleriniz?

amiiinn...maşallah canım size de... bizim 2 yıllık ilişkimiz..kısmetse bu yaz nişanımız, 2014 yazına da düğünümüz olacak... ankarada yaşıyorum cnm...

Hosbulduk canim

Ben İstanbuldayım, öğretmenim Seneye mayıs sonu haziran gibi düğünüm var. Eylülde de nişanım var.

amiiinn...maşallah canım size de... bizim 2 yıllık ilişkimiz..kısmetse bu yaz nişanımız, 2014 yazına da düğünümüz olacak... ankarada yaşıyorum cnm...

Amin canim insallah.masallah hepimize bende trakyadan benimkinin askerligi dolayisiyla bu yil bi resmiyet yok seneye insallah..
Ceyizleriniz hazir mi bakim ben ufaktan basladim bsyler almaya..

Ben İstanbuldayım, öğretmenim Seneye mayıs sonu haziran gibi düğünüm var. Eylülde de nişanım var.

Oh oh ne guzel darisi basima hele bi benimki gelsin hayirlisiyla (altta yazan safak sayisina aldanmayin mehtap o safagimiza var daha 272 gun)
ist.neresinde cnm?

İnsallah canim insallah bizde oyle dusunuyoruz.hayirlisiyla olur insallah..
Cani cepten giriyorum suan pc actigimda bakcam ceyizlerine
Fikirlesiriz artik burdan
yaslar kac kizlar?yakin mi acaba yaslarimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…