- 13 Mayıs 2013
- 1.075
- 16
- 158
Eki Görüntüle 725576
bu kızlar elbise,yani aynısı dikildi.. pek içime sinmedi işte ama ..
ebişim dışarda olucak ama gündüz.. hep gündüz için uzun elbise ağır kaçar diye düşünüyorum ama işte çevremde herkez uzun daha iyi olur dite diye inandırdılar beni..keşke dinlemeseydim
aman ya nişan iyi geçsin hayırlısıylada gerisini hiiç takmak istemiyorum artık
bence çoook güzel canım elbisençevrendekileri iyiki dinlemişsin cidden kısa elbiseler özel günlerde hiç hoş durmuyor uzunlar daha asilll gündüzde olsa
ellrine sağlık canım çok güzel görünüyobenim hiç böyle pasta yapmışlıgım yoktur daha
canLaar iyimisinizz.. :)
Ay kizlar ya 1ayim kaldi kismetse,heyecandan oluyorum ya
Merhaba kızlarbende aranıza katıldııım konu başlığı banada uyuyor çünkü
Nasılsınız? Ne zaman düğün yada nişanlarınız?
Tutkucum mrb cnm.elbiseni çok beğendim gerçekten
iyiki dinlemişsin uzun demelerini.sonuçta nişan bu biraz abiye olmalı.büyük nişan mı yapcaksınız kendi aranızda mı?
ikisinede gidecek gibi elbise gerçekten ben modelini, rengini çok beğendim çok doğru bir seçim
Selam kızlar,nasılsınız bakalım ??? Kimsecikler yok ya :26:
Eki Görüntüle 725576
bu kızlar elbise,yani aynısı dikildi.. pek içime sinmedi işte ama ..
ebişim dışarda olucak ama gündüz.. hep gündüz için uzun elbise ağır kaçar diye düşünüyorum ama işte çevremde herkez uzun daha iyi olur dite diye inandırdılar beni..keşke dinlemeseydim
aman ya nişan iyi geçsin hayırlısıylada gerisini hiiç takmak istemiyorum artık
Merhaba kızlarbende aranıza katıldııım konu başlığı banada uyuyor çünkü
Nasılsınız? Ne zaman düğün yada nişanlarınız?
aramıza hoşgeldin cnmben özet geçeyim hemen hemen hepimiz uzun yıllardır çıkıyoruz ve yine hepimiz sözlü yada nişanlıyız sevdiceğimize kavuşacağımız zamanı bekliyoruz peki sen
Hosbulduk canim
benimde 7 yillik iliskim var.ve suan askerde.bizim nisan ve dugun kismetse seneye 2014 e yani.sizin bu yil mi dugunleriniz?
Sehirleriniz neresi kizlar
Rabbim hepimizin iliskisini tamamina erdirsin insallah..
Hosbulduk canim
benimde 7 yillik iliskim var.ve suan askerde.bizim nisan ve dugun kismetse seneye 2014 e yani.sizin bu yil mi dugunleriniz?
Sehirleriniz neresi kizlar
Rabbim hepimizin iliskisini tamamina erdirsin insallah..
amiiinn...maşallah canım size de... bizim 2 yıllık ilişkimiz..kısmetse bu yaz nişanımız, 2014 yazına da düğünümüz olacak... ankarada yaşıyorum cnm...
Ben İstanbuldayım, öğretmenimSeneye mayıs sonu haziran gibi düğünüm var. Eylülde de nişanım var.
Oh oh ne guzel darisi basimahele bi benimki gelsin hayirlisiyla (altta yazan safak sayisina aldanmayin mehtap o safagimiza var daha 272 gun )
ist.neresinde cnm?
Amin canim insallah.masallah hepimizebende trakyadan benimkinin askerligi dolayisiyla bu yil bi resmiyet yok seneye insallah..
Ceyizleriniz hazir mi bakimben ufaktan basladim bsyler almaya..
olsun canım, gelsin de o peşpeşe yaparsınız inşallah, nişanı düğünü... yavaş yavaş hazırlıyoruz işte bir şeyler... bak bunlar benimkiler:
http://http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/593890-envymenin-ceyizcikleri.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?