2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Neden raporluydun kuzuuu? Kötü bir durum yok di mi? Ankaa'da batıkent Turgut ÖZal mahallesi tarafında bahsettiğin gibi evler var, fiyatları da öyle çok uçuk değil. Biz ordan kiralamayı düşünüyoruz inşallah. Hayaller güzel tabi, umarım o günlere erişiriz:)
Nişan hazırlıkları için çok bir şey yapmadım daha. Sadece elbisenin modeline karar verdim, annemin arkadaşı ile konuştuk, kumaş almaya gidicez önümüzdeki hafta. Nişan yeriyle konuşmaya gidicez. Bohça işine girmek istemiyorum. Onun tarafında bu işi yapabilecek kimse yok malum. Biz de vazgeçelim dedik. Saat alıcaz, onu da Temmuzda almayı planlıyorum. Onun dışında pasta ve kurabiye meselesi var. Kurabiye için malzemeleri alacağım. Haftaya ikinci denemeyi yapacağım. 100 tane falan yapmak lazım, zaten bir ölçüden 30-40 tane çıkıyor. Kurabiyesi değil de süslemesi problem... Bi de açık havada olacak ya, ben restoranın bahçesindeki ağaçlara küçük japon fenerleri astırmak istiyorum. Bulabileceğim bir yer var mı bildiğiniz?

Mis gibi keklerde pişirecegiz dimi ebisimmm İnşallah canım inşallahhhh

Eveeeeett, kekler, kurabiyeler, yemekler... Zaten benim sevdicek boğazına pek düşkün. Artık zorla verdiğim kiloları alırım onun yüzünden... Olsun beraber olalım da..

Kızlar bu arada çıkıyorum ben, yazdıklarınıza telefondan bakarım, ama yazamayacak durumda olursam eve gidince yazarım, öpüyorum hepinizi şimdilik :)

Ebisim ne kadar orada kiralar ?
En güzeli aslında canım bohca için hic yoktan 2 tarafın ortalama 2 bini gidiyor az degil..
Almamalıyız canım az yemek pişiririz kuş kadar
Tamam ebisim görüşürüz dikkat et kendinee

ama bu askerden önce basladı bır yılımız oldu askerden önce kendımı cok kötü hissediyorum...

yo kimse katmıyorum amcamlar bızi öğrennce basımızı baglamak ıstedı sadece suan kımseyı kattım yok ama benı bır daha ararsa dıyecegım benı ne kadar uzudugunu bılsın artık üstüne felanda gıtmıcem ona aılesını benı hep devre dısı bırakdını ve onunda yeterınce sahıp cıkmadını dıcem kahroluyorum annesı o kızla onun araları yapmaya calısabılır sonucda o kız onların evınde bıle kalıyo hayat öyle zorkı

iyi ama elimde onu zorla tutmuyorumkı gitmesı için ona cok fırsat verdım ne yapmaya calısıyor anlamıyorum.

Canlarım nasılsınız, yazıları okuyamıyorum biraz yoğunum şuanda.
Kandilinizi kutlamak için girdim.
Kandiliniz Mübarek olsun, dualarınız kabul olsun.
Öpüyorum hepinizi tek tek

batıkent tarafı çok uzak geliyor bana kuzuu yaa.. hiç o tarafta oturmadığımız için sanırım.. ya bizimkilere yakın bir yerde oluruz, sevdicek sık sık şehirdışına gideceği için bizimkilerin yakınında olmak daha iyi olur... ama öyle çok dipdibe değil tabii.. o kadar yakınlık iyi değil bana göre...
elbiseye karar verdiysen en büyük iş halloldu demektir :)) gerisi kolay... ee bohça işi de yokmuş, o da hallodu kurabiyeler de dediğin gibi yapması değil de süslemesi problem, ama kuzen, arkadaş filan yardım eden olur herhalde... ya da ben geleyim yardıma (poff gerçi o zaman ankarada olmayacağım ( )
japon fenerlerini internetten bulabilirsin sanırım canım.. ya da var mı emin değilim ama, ulusta( daha doğrusu hacettepenin karşısında) party store diye bir yer var.. balonlar, süsler vs bir dünya şey var.. belki orada bulabilirsin tatlım... ayyyy çok romantik olacaaakkk

Perimm neden yogunsun kuzum sınavlardan mı ne zaman bitiyor
Sağol canım seninde kandilin mübarek olsun

Perimm neden yogunsun kuzum sınavlardan mı ne zaman bitiyor
Sağol canım seninde kandilin mübarek olsun

Yok kuzum evde Kandil telaşı var. Birkaç birşey yapılıyordu da.
Şidmi tamam geldim :)

Sınavlarım benim geç canım yaa. 17 Haziran- 28 Haziran arası

Sen neler yaptın canım

Kızlar bu arada liste güncellenmiştir. _purple_ canım ekledim seni.
Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar lütfen mesaj kutuma mesaj atın çünkü giremediğim oluyor, gözden kaçan yazı oluyor kaçırabiliyorum. Atlamak istemem

Anladım canım oww varmıs daha senin sınavların bitimine
Bende aynı canım gecen hafta sınava girdim bakalım ne kadar tutacak

hayırlı kandillerrr aşk böcüklerimmm hepimiz sevdiğimize kavuşuruz inşallah hayırlaaaa dualarımız muratlarımız kabul olsun inşallah :119: Kandil simidi yaptım niyetli niyetli kaynanamada götürdüm kandilini kutladım benim için güzel gündüü :87::87: Sİzler nasılsınızz

yinede moralim cok bozuk, kendımı toplymıyorum. evlenırsemdemı böyle olcak.

Vay hamarat gelin Allah kabul etsin canım,bende niyetliyim :)

yinede moralim cok bozuk, kendımı toplymıyorum. evlenırsemdemı böyle olcak.
Canım ne oldu ???

Kızlar nasılsınız ben nedense şu aralar fazla düşünceliyim biraz o yüzden durgunum sınavlarımda pek iyi geçmiyo adetliym bugun namazda kılamyorum birazda o yüzden sıkıntlym galiba :/ benm içinde dua edin kızlar inşallah herşeyin hayırlısı olur hakkımızda

Kzlaaaaar kandiliniz mübarek olsuuunnn....
Allah dualarınızı kabul eylesin, sevdiceklerimizle huzurlu, sağlıklı, mutlu bir yuva nasip etsin hepimize...

Ebisss elbisene karar verdiysen en önemli kısım atlatılmış demektir, geçmiş olsun
Ayy tam hayallarimdeki gibi bir nişan düşünüyorsun sanırım. Fenerler, açık hava, balonlar çok güzel olacak inşallah

Enyvme (adını hep yanlış yazmaktan korkuyorum:26:) Allah mutluluğunuzu daim etsin. Aynı süreçten geçtiğimiz için seni çok iyi anlıyorum şimdi sen mutlu olunca ben de mutlu oluyorum.

Diğer kızçeler hepiniz iyisinizdir umarım.
Sevdiğimin ataması, işi için dua ederseniz çoook mutlu olurum.
Allah hepimizin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin

hayırlı kandiller canım çok iyi yapmıssn valla

Cümleten hayırlı kandiller :)))

Nasılsınz kızlar ?
Hayırlı kandiller tatlım.

Amin canım seninde mübarek olsun

kızlar bide size bişey danışsam.ben seneye 3. sınıfa geciyorum şimdi yurtta kalıyorum ama bi hafta içinde ev tutmayı düşünüyoruz arkadaslarla önümüzdeki yıl için.kuralları baştan koyarsak bi sorun yasamayız diyolar ama benm kafam karısık galiba biraz korkuyorum

Hayırlı kandiller...
Öğrenciyken ailemleydim böyle bir şey yaşamamıştım ama öğretmen olup da atanınca ev arkadaşım oldu.
Çok zor bir şeymiş anladım. Her şeyden önce o insanlarla olan ilişkine bak, anlaşabiliyor musun, uyumlu tipler mi, sorumluluk bilinci var mı?
Ve senin için önemli olan her türlü şeyi söyle, temizlik kuralları, alışveriş, maddiyat, arkadaş getirme durumları vs.
Gözünü korkutmak da istemiyorum açıkçası çünkü öğrenciyken daha kolay olabiliyor bu durum, iş sahibi olunca insanlar banane ondan diyebiliyor maalesef:26: Arkadaşlarım çok da güzel yaşamışlardı evlerde.Benim tavsiyem iyice tanı, güven ve öyle karar ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…