ben de özledimmmmmm kiiii
ne yapayım işte.. çalışıyorum, 2 gündür raporluydum birikti işler... ama buradan da kopamıyorum yine
bir de arada hayallere dalıyorum... ev bakıyorum şöyle en güzellerinden.. sıfır bina, mutfağı geniş, ebeveyn banyolu :))) sevgilim geliyor ya, artık hayallerimizin gerçekleşeceğine daha çok inanıyorum... öyle iştee zaman geçip gidiyor...
sen nasılsın fıstığım? nişan hazırlıkları başladı mı?
Mis gibi keklerde pişirecegiz dimi ebisimmmİnşallah canım inşallahhhh
Neden raporluydun kuzuuu? Kötü bir durum yok di mi? Ankaa'da batıkent Turgut ÖZal mahallesi tarafında bahsettiğin gibi evler var, fiyatları da öyle çok uçuk değil. Biz ordan kiralamayı düşünüyoruz inşallah. Hayaller güzel tabi, umarım o günlere erişiriz:)
Nişan hazırlıkları için çok bir şey yapmadım daha. Sadece elbisenin modeline karar verdim, annemin arkadaşı ile konuştuk, kumaş almaya gidicez önümüzdeki hafta. Nişan yeriyle konuşmaya gidicez. Bohça işine girmek istemiyorum. Onun tarafında bu işi yapabilecek kimse yok malum. Biz de vazgeçelim dedik. Saat alıcaz, onu da Temmuzda almayı planlıyorum. Onun dışında pasta ve kurabiye meselesi var. Kurabiye için malzemeleri alacağım. Haftaya ikinci denemeyi yapacağım. 100 tane falan yapmak lazım, zaten bir ölçüden 30-40 tane çıkıyor. Kurabiyesi değil de süslemesi problem... Bi de açık havada olacak ya, ben restoranın bahçesindeki ağaçlara küçük japon fenerleri astırmak istiyorum. Bulabileceğim bir yer var mı bildiğiniz?
Eveeeeett, kekler, kurabiyeler, yemekler... Zaten benim sevdicek boğazına pek düşkün. Artık zorla verdiğim kiloları alırım onun yüzünden... Olsun beraber olalım da..
Kızlar bu arada çıkıyorum ben, yazdıklarınıza telefondan bakarım, ama yazamayacak durumda olursam eve gidince yazarım, öpüyorum hepinizi şimdilik :)
seni gerçekten çok iyi anlıyorum buna benzer bende bazı olaylar yaşadım. bazı insanlar askerdeyken yanlız kalmak istemezler sanırım oda sizi oyuncagı gibi boş zamanlarını dolduruyor. bırak gitsin ilerde çok pişman olursun zorla olmaz zaten ailesinin sözüne bakıyorsa ne bugün nede ilerde ondan size hayır gelmez....malesef bunlar acı gercekler
kesinlikle canım parasız oluyorzaten para olsa sıkılmazdım alışverişşş
Canım senin için ne desem bilmiyorum ama sadece şunu söyliyim şuan hicbirsey yapma beklemek istiyorsan askerini bekle..o zaman hersey netlesir..zorla birseyler yapamazsın istese cocuk kendi söyler sevdigimi getirin diye ama dememis demek ki sadece bekle sen..amcanları falan katma araya birseyler oldu bittiye gelirse Allah korusun üzülebilirsin canım
Hosgeldin canım kacıncı sınıf
madem hiç bir icraatı yok seni seviyorum demekten başka, söylemesi kolay değil ama o zaman bırak bence.. bu çektiklerine değer mi hiç? seven insan böyle üzebilir mi sevdiğini hiç? yazık değil mi sana da? eğer beklemeye değecek bir ilişki olsaydı sen şuanda burada bunları yazıyor olmazdın... Ayrıca yaşın daha çok küçük, acele edeceğin hiçbir şey yok.. ondan vazgeçince illa birinin olması da gerekmiyor hayatında ama onu bekleyerek de hayatını onunla sınırlandırma... bırak gitsin.. bırak o senin peşinden koşsun, o seni kazanmaya çalışsın... ama aile böyle yaptığı ve onun da umrunda olmadığı sürece de sana ondan pek hayır gelmez...
Neden raporluydun kuzuuu? Kötü bir durum yok di mi? Ankaa'da batıkent Turgut ÖZal mahallesi tarafında bahsettiğin gibi evler var, fiyatları da öyle çok uçuk değil. Biz ordan kiralamayı düşünüyoruz inşallah. Hayaller güzel tabi, umarım o günlere erişiriz:)
Nişan hazırlıkları için çok bir şey yapmadım daha. Sadece elbisenin modeline karar verdim, annemin arkadaşı ile konuştuk, kumaş almaya gidicez önümüzdeki hafta. Nişan yeriyle konuşmaya gidicez. Bohça işine girmek istemiyorum. Onun tarafında bu işi yapabilecek kimse yok malum. Biz de vazgeçelim dedik. Saat alıcaz, onu da Temmuzda almayı planlıyorum. Onun dışında pasta ve kurabiye meselesi var. Kurabiye için malzemeleri alacağım. Haftaya ikinci denemeyi yapacağım. 100 tane falan yapmak lazım, zaten bir ölçüden 30-40 tane çıkıyor. Kurabiyesi değil de süslemesi problem... Bi de açık havada olacak ya, ben restoranın bahçesindeki ağaçlara küçük japon fenerleri astırmak istiyorum. Bulabileceğim bir yer var mı bildiğiniz?
Eveeeeett, kekler, kurabiyeler, yemekler... Zaten benim sevdicek boğazına pek düşkün. Artık zorla verdiğim kiloları alırım onun yüzünden... Olsun beraber olalım da..
Kızlar bu arada çıkıyorum ben, yazdıklarınıza telefondan bakarım, ama yazamayacak durumda olursam eve gidince yazarım, öpüyorum hepinizi şimdilik :)
Canlarım nasılsınız, yazıları okuyamıyorum biraz yoğunum şuanda.
Kandilinizi kutlamak için girdim.
Kandiliniz Mübarek olsun, dualarınız kabul olsun.
Öpüyorum hepinizi tek tek
Perimm neden yogunsun kuzum sınavlardan mı ne zaman bitiyor
Sağol canım seninde kandilin mübarek olsun
Yok kuzum evde Kandil telaşı var. Birkaç birşey yapılıyordu da.
Şidmi tamam geldim :)
Sınavlarım benim geç canım yaa. 17 Haziran- 28 Haziran arası
Sen neler yaptın canım
Kızlar bu arada liste güncellenmiştir._purple_ canım ekledim seni.
Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar lütfen mesaj kutuma mesaj atın çünkü giremediğim oluyor, gözden kaçan yazı oluyor kaçırabiliyorum. Atlamak istemem
Vay hamarat gelinhayırlı kandillerrr aşk böcüklerimmm hepimiz sevdiğimize kavuşuruz inşallah hayırlaaaa dualarımız muratlarımız kabul olsun inşallah:119: Kandil simidi yaptım niyetli niyetli kaynanamada götürdüm kandilini kutladım benim için güzel gündüü :87::87: Sİzler nasılsınızz
Canım ne oldu ???yinede moralim cok bozuk, kendımı toplymıyorum. evlenırsemdemı böyle olcak.
hayırlı kandiller canım çok iyi yapmıssn vallahayırlı kandillerrr aşk böcüklerimmm hepimiz sevdiğimize kavuşuruz inşallah hayırlaaaa dualarımız muratlarımız kabul olsun inşallah:119: Kandil simidi yaptım niyetli niyetli kaynanamada götürdüm kandilini kutladım benim için güzel gündüü :87::87: Sİzler nasılsınızz
Hayırlı kandiller tatlım.Cümleten hayırlı kandiller :)))
Nasılsınz kızlar ?
Amin canım seninde mübarek olsunCanlarım nasılsınız, yazıları okuyamıyorum biraz yoğunum şuanda.
Kandilinizi kutlamak için girdim.
Kandiliniz Mübarek olsun, dualarınız kabul olsun.
Öpüyorum hepinizi tek tek
kızlar bide size bişey danışsam.ben seneye 3. sınıfa geciyorum şimdi yurtta kalıyorum ama bi hafta içinde ev tutmayı düşünüyoruz arkadaslarla önümüzdeki yıl için.kuralları baştan koyarsak bi sorun yasamayız diyolar ama benm kafam karısık galiba biraz korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?