2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Anladım canım oww varmıs daha senin sınavların bitimine
Bende aynı canım gecen hafta sınava girdim bakalım ne kadar tutacak

Hadi canım İnşallahh güzel geçmiştir.

İyi akşamlar kızlarrr

Nihan'ım nasılsın canım görüşemedik ne zaamandır senlede

Kızlar girip girip çıkıyorum kusura bakmayın ders çalışıyorum bir yandan. Normalde son günde çalışan ben zorlandığım bir ders var ona bakıyorum. Uuzunca. O yüzden kopabiliyorum.
Bu sene ortalamayıı tepetaklak yaptım

Teşekkür ederim Pericim,iyi olmaya çalışıyorum, sen nasılsın?
Toparlarsın toparlarsın sıkma canını Allah yardımcın olsun.
Ben de ev arıyorum bulamıyorum. İki tane duydum da biri 1. kat, biri de en üst 4. kat.
1. kat güvenlik açısından korkutuyor, 4. kat da soğukluk açısından.
Öyle arada kaldım:26: Bulmam lazım bir an önce.

Ah canım ya Allah yardımcın olsun.
İnşallah gönlüne göre güzel bir ev bulursun.

kızzlar bişi sorcam:26: bu hani eldivenle tüy alma meselesi varya.. onu bilen varmı aranızda.. ben bugun aldım o eldivenlerden(yapabilicekmişim gibi 10tane aldım) ama yapamadım.İmkansız zaten kayıp gidiyo,olmuyoki..
yapan varmı aranızda? pek yeri değil ama şimdi arayamadım forumda.

Amiin, tez zamanda inşallah.
Bu arada nişan elbiseni görmüştüm, bende bayıldım, çok güzel bi tercih yapmışsın, sakın pişman olma.

sağoLasın canım..benimde içime sinmeye başladı artık,belki o heyecanla anlamadım ne olup bittiğini

iyidir canım bendende ya.. buaralar nişan unutuldu resmen,hergün kavga kavga ama halimize şükür.
Yarın akşam sevdiceğim bize gelicek.. nişan makasını hazırlıcaz birlikte kısmetse

kızlaaaarrrrrr benide aranıza alın sitede yeniyim :) 4 yıllık bi ilişkim var lise aşkıyız şuanda ikimizde üni. okuyoruz inşallah okul bitiminde bizde evlilik düşünüyoruz :):)
hoş geLdin tatLım.. herşeyin hayırLısı inşallah..

Tutkucum ben kullanıyorum, sadece bir bölge için ama...
Normal doktor eldivenleri var ya kalın (şeffaf olanlardan değil yani ) onlardan alıyorsun, eline tam oturanı al mümkünse çünkü daha rahat oluyor öyle. Sonra tutup çekiyorsun zaten bir çekişte 2-3 tane birden geliyor. Çok kısa ya da çok uzun olmasın tüyler

konuyu gördüm bi dalayım dedim içeriye arkadaşlar. ben bu gidişle evlenemicem ama evlenenlere bakarım en azından

elime tam oturdu ama ince benimkiler..:44: demek ondan olmuyo..
ahh dertsiz başıım

Hepimizin derdi
Kalınlardan al inceler olmaz, paket halinde satılıyor eczanelerde, marketlerde.

denemediğim şey kalmadı zaten,bunuda deneyelim.. hep alıyorum,bulguğumu alıyorum.. ev ağdayla doldu artık beceremiyorum yalnız
şimdi bunu güzelce yapabilirsem birde limon/tuzu yapayım bakalım nolucak
neyse cnm ben yatayım artık..yarın sınavım var

:) Uğraşıp duruyoruz, e napacan mecbuuuurr
Limon tuzu da kullandım bi dönem bacaklara. İyi gibi geldi ama net bir sonuç alamadım
İyi geceler Tutkucum

Anaaaam limon tuzu ne ki Şey bende pek kıllıyım da

Epilasyon olayı bittikten sonra, limonla tuzu karıştırıp sürüyorsun canım.
İlk anda birazcık yakıyor tabi ama
Tüyleri azaltıyor diyorlar.
bendeki sonradan oluşan sivilceleri de azaltmıştı

bakın kızlar bu takıntı değil onu sevmesem böyle acı cekmem cunku evlilik bir kurtulus değil benım için iki kardesım var bakmam gereken ve onu sevdiğim için pek düşünmemeye calısıyorum amacım evlenıp kurtulmak olsa benı 8 seneden ber seven var ta 4.cü sınıf gıderken baslamıs ve sımdıye kadar kımse ıle cıkmamıs benı ısrarla bekleyen bıle var babaneme bıle onun aıle tarafndan zengın bırı bıl ıstedı sonucda cocuk tıpsızde değil ama evlılık kurtulus değil bir adamla her gece aynı yatakd uyumak bu bu cok önemlı bırsey ınsan sevmedınden cocuk yapmak istermı ben herseyı her konudan dusunmeye calısıyorum o kuzenım baslattı bu sevgıyı ben onu tavlamadım haatta bırı ıle cıkıyordu o kızla bıle konusuyordum ovuyordum sevdımı o kıza bunada dıyordumkı onu aldatırsan senı yengeye derım felan nasıl olduysa ask oldu aramızda ben o yokken hep ben ömür boyu evlenmıcem kardeslerımı bakıcam anneanem vefat edınce annem bakıcam kımse sevmıcem annem babam gıbı olmak ıstemıyorum derdım evlatlık cocuk olucam aılesı ölmüş bir cocuğa umut olucam derdim gelecek için düşüncelerim bunlardı sevdıgıme benı bırakıp eskı sevgılısı donmesı ıcın bıle cok sans verdım cunku ne onu ne benı bırakmıyordu sonunda o bıttı ben arıyo askerde senı alıcam dıy benı bekle dıyo sana oyle sadıgımkı gelınce sana anlatıcam sevıncden boynuma sarılcan dıyo benım ıcın sadakat cok önemlı cunku babam annemı aldattı. ben onun ıcın sadık kalıyorum onu bekliiyorum sımdı sızce bu takıntımı ben onun yanında huzur buluyyorum yanımdan hıc gıtmesın ıstıyorum aksam eve gelınce ona lezetlı yemekler yapmak ona masah yapmak ayaklarının altını bıle öpmek bacaklarına sıcak suda dınlendırırken meyve yedırmek eve gelınce ona deişik süprizler yapmk istiyorum onun için ben hatta vıdeo yaptım herkezı tek tek kamera cektım tanıdık tanımadık meryem senı cok sevıyor dedırttım herkeze aılem haberı yokken aılemı bıle cektım sonunda ben konustum seni çok seviyorum güneşim dedim ona yanı ınsan sevmedıne bunnları yaparmı bunları düşünürmü aılesı ve onun boyle davranması anlam veremedım ıcın kafam karısık sadece.benı hesaba katmamaları üzüyor beni siz daha iyi bilrsiniz bazı seylerı bu yuzden sıze soruyorum cunku anlatavbılecek kımsem yok...

bende hürrem hamam otu aldım agdadann sonra suruyorsun ama bazı sıtelerde tüyleri daha kalınlastırdıgı yazıyo ve iz bırakdığı ama bazılarındada yok oldugu sonucda evlenınce bu işle kımse ugrasmk ıstemez en ıyısı kuafor senın evde yarım saatte yapamadını onlar bes dakkada yapıyor evde yapmak cok tehlıkelı derın kopbılır doktorluk olursunuz ben kardesıme cektırdım mosmor oldum ertesı gun kuafor gıttım ıyı doktorluk olmadın dedı kan toplamıstı bu ısler ınce ısler profesyonel egıtım almak lazım kesınlıkle agdada zamanla azalttıgını dıyorlar özellıkle gümüş ağda...

Günaydın yavrulaaarrr:))Hepimiz için iyi bir gün olsun...

Canım beğendiğin eve göre değişiyor ama ortalama 650 civarı. Sıfır evler, ankastre mutfak, 2-3 balkon, laminant parke falan var. Gömme dolaplı olanlar var. Bu paraya gerçekten iyi evler.

Biz de batıkentte oturmadık ama çayyoluna yakın batıkent, şaşmazdan yol yaptılar ya. Bir da arkadaşlarımın çoğu batıkentte oturuyor. Benim işe de yakın. Şimdilik orayı düşünüyoruz bakalım.
Yardım eden olacak tabi de keşke sen de olsaydın. Gidiş zamanın belli oldu mu bu arada?
İnternetten baktım ama aradığım gibi bulamadım. Koçtaşta var dediler. Bi oraya bakacağım. Bir de o dediğin yere bakiyim. Güzel olacak galiba:) Ben de yavaş yavaş heyecanlanmaya başladım:)

Nihancım senin de kandilin mübarek olsun. Elbise tamam gibi. Bir tek kumaş seçimi önemli, bir de dikilirken stres oluyorum ben istediğim gibi olacak mı diye...
Allah sana da nasip etsin inşallah tatlım. Balon fikri de iyiymiş aslında. Masaların ortasından üçr dörder uçan balon bağlayabiliriz. Pek tatlı olur:)zaten taş çatlaşa 4-5 masa oluyor. 60-65 kişi falan olacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…