Anladım canımoww varmıs daha senin sınavların bitimine
Bende aynı canım gecen hafta sınava girdim bakalım ne kadar tutacak
Hadi canım İnşallahh güzel geçmiştir.
İyi akşamlar kızlarrr
Nihan'ım nasılsın canım görüşemedik ne zaamandır senlede
Kızlar girip girip çıkıyorum kusura bakmayın ders çalışıyorum bir yandan. Normalde son günde çalışan ben zorlandığım bir ders var ona bakıyorum. Uuzunca. O yüzden kopabiliyorum.
Bu sene ortalamayıı tepetaklak yaptım
Teşekkür ederim Pericim,iyi olmaya çalışıyorum, sen nasılsın?
Toparlarsın toparlarsın sıkma canınıAllah yardımcın olsun.
Ben de ev arıyorum bulamıyorum. İki tane duydum da biri 1. kat, biri de en üst 4. kat.
1. kat güvenlik açısından korkutuyor, 4. kat da soğukluk açısından.
Öyle arada kaldım:26: Bulmam lazım bir an önce.
Ah canım ya Allah yardımcın olsun.
İnşallah gönlüne göre güzel bir ev bulursun.
Amiin, tez zamanda inşallah.
Bu arada nişan elbiseni görmüştüm, bende bayıldım, çok güzel bi tercih yapmışsın, sakın pişman olma.
iyidir canım bendende ya.. buaralar nişan unutuldu resmen,hergün kavga kavga ama halimize şükür.off evett.. bu ay para filan kalmadı zaten bende de... bakmakla yetiniyorum.. gerçi 3-4 gün önce yine dayanamayıp bir nevresim takımı daha aldım ama :))) taksit taksit ekliyoruz bakalım nereye kadar..
sağol kuzum..senin de mübarek olsun... iyiyiz, seni sormalı? heyecan durumları nasıl?
hoş geLdin tatLım.. herşeyin hayırLısı inşallah..kızlaaaarrrrrr benide aranıza alın sitede yeniyim :) 4 yıllık bi ilişkim var lise aşkıyız şuanda ikimizde üni. okuyoruz inşallah okul bitiminde bizde evlilik düşünüyoruz :):)
Teşekkür ederim pericim Allah razı olsun
elime tam oturdu ama ince benimkiler..:44: demek ondan olmuyo..Tutkucum ben kullanıyorum, sadece bir bölge için ama...
Normal doktor eldivenleri var ya kalın (şeffaf olanlardan değil yani ) onlardan alıyorsun, eline tam oturanı al mümkünse çünkü daha rahat oluyor öyle. Sonra tutup çekiyorsun zaten bir çekişte 2-3 tane birden geliyor. Çok kısa ya da çok uzun olmasın tüyler
elime tam oturdu ama ince benimkiler..:44: demek ondan olmuyo..
ahh dertsiz başıım
Hepimizin derdi
Kalınlardan al inceler olmaz, paket halinde satılıyor eczanelerde, marketlerde.
denemediğim şey kalmadı zaten,bunuda deneyelim.. hep alıyorum,bulguğumu alıyorum.. ev ağdayla doldu artık beceremiyorum yalnız
şimdi bunu güzelce yapabilirsem birde limon/tuzu yapayım bakalım nolucak
neyse cnm ben yatayım artık..yarın sınavım var
konuyu gördüm bi dalayım dedim içeriye arkadaşlar. ben bu gidişle evlenemicem ama evlenenlere bakarım en azından
:) Uğraşıp duruyoruz, e napacan mecbuuuurr
Limon tuzu da kullandım bi dönem bacaklara. İyi gibi geldi ama net bir sonuç alamadım
İyi geceler Tutkucum
neden bu karamsarlığın kız
Anaaaam limon tuzu ne kiŞey bende pek kıllıyım da
Ebisim ne kadar orada kiralar ?
En güzeli aslında canım bohca için hic yoktan 2 tarafın ortalama 2 bini gidiyoraz degil..
Almamalıyız canım az yemek pişiririzkuş kadar
Tamam ebisim görüşürüz dikkat et kendinee
batıkent tarafı çok uzak geliyor bana kuzuu yaa.. hiç o tarafta oturmadığımız için sanırım.. ya bizimkilere yakın bir yerde oluruz, sevdicek sık sık şehirdışına gideceği için bizimkilerin yakınında olmak daha iyi olur... ama öyle çok dipdibe değil tabii.. o kadar yakınlık iyi değil bana göre...
elbiseye karar verdiysen en büyük iş halloldu demektir :)) gerisi kolay... ee bohça işi de yokmuş, o da hallodukurabiyeler de dediğin gibi yapması değil de süslemesi problem, ama kuzen, arkadaş filan yardım eden olur herhalde... ya da ben geleyim yardıma (poff gerçi o zaman ankarada olmayacağım ( )
japon fenerlerini internetten bulabilirsin sanırım canım.. ya da var mı emin değilim ama, ulusta( daha doğrusu hacettepenin karşısında) party store diye bir yer var.. balonlar, süsler vs bir dünya şey var.. belki orada bulabilirsin tatlım... ayyyy çok romantik olacaaakkk
Kzlaaaaar kandiliniz mübarek olsuuunnn....
Allah dualarınızı kabul eylesin, sevdiceklerimizle huzurlu, sağlıklı, mutlu bir yuva nasip etsin hepimize...
Ebisss elbisene karar verdiysen en önemli kısım atlatılmış demektir, geçmiş olsun
Ayy tam hayallarimdeki gibi bir nişan düşünüyorsun sanırım. Fenerler, açık hava, balonlar çok güzel olacak inşallah
Enyvme (adını hep yanlış yazmaktan korkuyorum:26:) Allah mutluluğunuzu daim etsin. Aynı süreçten geçtiğimiz için seni çok iyi anlıyorum şimdi sen mutlu olunca ben de mutlu oluyorum.
Diğer kızçeler hepiniz iyisinizdir umarım.
Sevdiğimin ataması, işi için dua ederseniz çoook mutlu olurum.
Allah hepimizin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?