2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

uçan balonlar da şahane olur masalarda.. bir de ben dilek fenerleri hayal ediyorum hep.. eğer ortam müsait olursa süper olurr
bir de madem az kişi şöyle bir stand mı yapsan acaba kurabiyeler için... şekerler filan da eklersin.. ben düşünüyorum böyle bir şey mesela...

aslında tam aradığım resmi bulamadım ama bu tarz bir şeyler işte...
martha stewart weddings 'in sitesinden bakabilirisin aslında.. ben hergün bir hayran hayran bakıyorum oraya.. 'cookie favor', 'candy favor', ya da 'favor display ideas' filan o başlıklarda baya güzel şeyler var.. aslında sitedeki her şey muhteşem bana göreeee

Günaydın gelincikler, nasılsınız?

iyiyiz canım çok şükür..sen nasılsın?

sağol kuzuumm...amaan, yanlış yazsan ne olacak tatlımm..amin.. size de nasip etsin inşallah Rabbim...

çok teşekkür ederim envymecim, iyiyimm çook iyiyim

hangi bölüm? maaşallah nazar değmesiin size.
bende 22 yaşındayım,ön muhasebeciyim. 9 yıllık ilişkmz var beraber büyüdğmz
asker beklemek zorr, ama gurur verici. bitecek inşAllah güzelim.

hep iyi ol canımm... olsun zaman çabucak geçip gidiyor işte.. beklerken zor tabi ama sonra bir bakmışsın geçmiş gitmiş.. hayalleriniz gerçek olmuş

geçiyor bi şekilde canımm. şöyle bir bakınca 9 buçuk ayı bitirmişiz

konuyu gördüm bi dalayım dedim içeriye arkadaşlar. ben bu gidişle evlenemicem ama evlenenlere bakarım en azından

ya canım aslında evlenmeyi düşünmek için erkek arkadaşım bir sene daha bekliyor olayın ciddiyete dönmesi için seneye okulum bitecek ama ne bileyim iş uzadıkça sanki evlenemicez gibi geliyo

Canım karamsarlığa kapılma. Her birimizin bekleme nedeni var ayrı ayrı.
Sıkma canını herşey güzel olacak.

Günaydın gelincikler, nasılsınız?

Selam canımm Bizde tanışmadık diymi senle. Ne zaandır yazacağımm bir türlü fırsat olmadı.

Kızlar sizler nasılsınız

denk gelmemiştk kuzumtanıtayım kendimi; 22 yaşındayım,ön muhasebeciyim. 9 yıllık ilişkmz var beraber büyüdğmz İzmitliyim

slmm kızlar konu açılalı çok uzun zamn olmuş ama benim gibi bekleyenleri görünce yazım dedim dayanamadım :))
ben de 3 yıldır birlikteyimm senye yıl başına söz yazada düğün dşünüyoruzz ama umarımm allh nasip eder saha afzla beklemek istem,iyorumm çünkü

denk gelmemiştk kuzumtanıtayım kendimi; 22 yaşındayım,ön muhasebeciyim. 9 yıllık ilişkmz var beraber büyüdğmz İzmitliyim

Canımm
Bende 20 yaşındayım. Şuan okuyorum :) İzmirliyim!
Bizimde 2007 Nisandan beri birlikteyiz İnşallah mutluluklarımız daim olur.
Herşey gönlünüzce olsu İnşallah canım
Siz 2014 mü 2015 temi düşünüyorsunuz canım?

Hoş geldin canım aramıza.
İnşallah istediğiniz gibi olur herşey

hangi bölüm? maaşallah nazar değmesiin size.
bende 22 yaşındayım,ön muhasebeciyim. 9 yıllık ilişkmz var beraber büyüdğmz
asker beklemek zorr, ama gurur verici. bitecek inşAllah güzelim.
Amin canım ziraat muhendisligindeym.maşallah size de nazar değmesin gerçekten beraber büyümüşsnz
inşallah canım biz farkına varamıyoruz beklediğimiz için ama zaman çabuk geçiyo aslında sizin düğün ne zaman nasipse

hoşgeldin canım hiç birimiz beklemek istemiyoruz aslında önümüzde engeller olmasa herşey yoluna girsede hemen evlencek olsak kimse hayır demez herhalde ama Sabretmeyi öğretiyo hayat bize inşallah hayırlısı olur sizin içinde

maaşallah 6 yıl hepimizn inşAllah.
tatlım bize kalsa biz 2014 istiyoruz. malum askerlik engelimiz vardı aileler arasında adı konmadı bi türlü. askerlik engelimizde bu sene kalktığı için seneye nişan yapabiliriz ama düğün muallakta.. :26:

Rabbim bi an önce mesleğini yapmayı icra ettirsin
düğün tarihimiz hiç belli değil, askerlik bitsin seneye belli olacak nasipse.

ya canım aslında evlenmeyi düşünmek için erkek arkadaşım bir sene daha bekliyor olayın ciddiyete dönmesi için seneye okulum bitecek ama ne bileyim iş uzadıkça sanki evlenemicez gibi geliyo

ah benim kader ortağııım
kız bizde 7 yıldır sevgiliyiz ve hep ben onu bekliyorum ömrüm beklemekle geçti

canım yurt arkadaşlığı yada iyi anlaştığın insanla evi paylaşmak gerçekten farkli bişey ben çok iyi düşün derim. konusursun yapmam etmem der onaylar ama zamanla sorunlar oluşabilir ve ev buyuk sorumluluk hiç kolay bir yük değil. Bende 3.sınıf oldum ve 5 senedir özel yurtta kalıyorum (2yıl okudum lisansa geçtim) halimdende memnunum herkes eve çık falan diyor ama zor iş bence

nerdesiniz kızlaaarrr
canım sıkıldıııı

Son düzenleme:

aminn inşallahh çok zoe gerçekten bişelere sabretmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…