günaydınn ben iyiym çok şükür sn nasılsnGünaydın gelincikler, nasılsınız?
günaydınn ben iyiym çok şükür sn nasılsnsenle tanışmamıştık galiba :)
Günaydın yavrulaaarrr:))Hepimiz için iyi bir gün olsun...
Canım beğendiğin eve göre değişiyor ama ortalama 650 civarı. Sıfır evler, ankastre mutfak, 2-3 balkon, laminant parke falan var. Gömme dolaplı olanlar var. Bu paraya gerçekten iyi evler.
Biz de batıkentte oturmadık ama çayyoluna yakın batıkent, şaşmazdan yol yaptılar ya. Bir da arkadaşlarımın çoğu batıkentte oturuyor. Benim işe de yakın. Şimdilik orayı düşünüyoruz bakalım.
Yardım eden olacak tabi de keşke sen de olsaydın. Gidiş zamanın belli oldu mu bu arada?
İnternetten baktım ama aradığım gibi bulamadım. Koçtaşta var dediler. Bi oraya bakacağım. Bir de o dediğin yere bakiyim. Güzel olacak galiba:) Ben de yavaş yavaş heyecanlanmaya başladım:)
Nihancım senin de kandilin mübarek olsun. Elbise tamam gibi. Bir tek kumaş seçimi önemli, bir de dikilirken stres oluyorum ben istediğim gibi olacak mı diye...
Allah sana da nasip etsin inşallah tatlım. Balon fikri de iyiymiş aslında. Masaların ortasından üçr dörder uçan balon bağlayabiliriz. Pek tatlı olur:)zaten taş çatlaşa 4-5 masa oluyor. 60-65 kişi falan olacağız.
Günaydın gelincikler, nasılsınız?
Kzlaaaaar kandiliniz mübarek olsuuunnn....
Allah dualarınızı kabul eylesin, sevdiceklerimizle huzurlu, sağlıklı, mutlu bir yuva nasip etsin hepimize...
Ebisss elbisene karar verdiysen en önemli kısım atlatılmış demektir, geçmiş olsun
Ayy tam hayallarimdeki gibi bir nişan düşünüyorsun sanırım. Fenerler, açık hava, balonlar çok güzel olacak inşallah
Enyvme (adını hep yanlış yazmaktan korkuyorum:26:) Allah mutluluğunuzu daim etsin. Aynı süreçten geçtiğimiz için seni çok iyi anlıyorum şimdi sen mutlu olunca ben de mutlu oluyorum.
Diğer kızçeler hepiniz iyisinizdir umarım.
Sevdiğimin ataması, işi için dua ederseniz çoook mutlu olurum.
Allah hepimizin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin
uçan balonlar da şahane olur masalarda.. bir de ben dilek fenerleri hayal ediyorum hep.. eğer ortam müsait olursa süper olurr
bir de madem az kişi şöyle bir stand mı yapsan acaba kurabiyeler için... şekerler filan da eklersin.. ben düşünüyorum böyle bir şey mesela...
Eki Görüntüle 729212 Eki Görüntüle 729213 Eki Görüntüle 729214
aslında tam aradığım resmi bulamadım ama bu tarz bir şeyler işte...
martha stewart weddings 'in sitesinden bakabilirisin aslında.. ben hergün bir hayran hayran bakıyorum oraya.. 'cookie favor', 'candy favor', ya da 'favor display ideas' filan o başlıklarda baya güzel şeyler var.. aslında sitedeki her şey muhteşem bana göreeee
iyiyiz canım çok şükür..sen nasılsın?
sağol kuzuumm...amaan, yanlış yazsan ne olacak tatlımm..amin.. size de nasip etsin inşallah Rabbim...
çok teşekkür ederim envymecim, iyiyimm çook iyiyim
maşallah canımm, hep çook iyi ol inşallah...
teşekkür ederim tatlım,iyiym bende
evet tanışmadık..
mehtabımız var ya şimdi , o yüzden bu kadar iyiym. bakalım askerimden ayrıldıktan sonra nasıl olcak.
hangi bölüm? maaşallah nazar değmesiin size.o zaman tanısalım :) ben 20 yaşındaym ünideym 2.sınıfı bitiriyorum çok şükür3. Yılını bitirmiş bi ilişkim var ve yaklaşık bir yıldır nişanlıym sn neler yapıyosn seninki askerde anladığım kadarıyla Allah yardımcın olsun canım
hep iyi ol canımm... olsun zaman çabucak geçip gidiyor işte.. beklerken zor tabi ama sonra bir bakmışsın geçmiş gitmiş.. hayalleriniz gerçek olmuş
konuyu gördüm bi dalayım dedim içeriye arkadaşlar. ben bu gidişle evlenemicem ama evlenenlere bakarım en azından
ya canım aslında evlenmeyi düşünmek için erkek arkadaşım bir sene daha bekliyor olayın ciddiyete dönmesi için seneye okulum bitecek ama ne bileyim iş uzadıkça sanki evlenemicez gibi geliyo
Canım karamsarlığa kapılma. Her birimizin bekleme nedeni var ayrı ayrı.
Sıkma canını herşey güzel olacak.
Selam canımmBizde tanışmadık diymi senle. Ne zaandır yazacağımm bir türlü fırsat olmadı.
Kızlar sizler nasılsınız
denk gelmemiştk kuzumtanıtayım kendimi; 22 yaşındayım,ön muhasebeciyim. 9 yıllık ilişkmz var beraber büyüdğmz İzmitliyim
slmm kızlar konu açılalı çok uzun zamn olmuş ama benim gibi bekleyenleri görünce yazım dedim dayanamadım :))
ben de 3 yıldır birlikteyimm senye yıl başına söz yazada düğün dşünüyoruzz ama umarımm allh nasip edersaha afzla beklemek istem,iyorumm çünkü
Amin canım ziraat muhendisligindeym.maşallah size de nazar değmesin gerçekten beraber büyümüşsnzhangi bölüm? maaşallah nazar değmesiin size.
bende 22 yaşındayım,ön muhasebeciyim. 9 yıllık ilişkmz var beraber büyüdğmz
asker beklemek zorr, ama gurur verici. bitecek inşAllah güzelim.
slmm kızlar konu açılalı çok uzun zamn olmuş ama benim gibi bekleyenleri görünce yazım dedim dayanamadım :))
ben de 3 yıldır birlikteyimm senye yıl başına söz yazada düğün dşünüyoruzz ama umarımm allh nasip edersaha afzla beklemek istem,iyorumm çünkü
maaşallah 6 yılCanımm
Bende 20 yaşındayım. Şuan okuyorum :) İzmirliyim!
Bizimde 2007 Nisandan beri birlikteyizİnşallah mutluluklarımız daim olur.
Herşey gönlünüzce olsu İnşallah canım
Siz 2014 mü 2015 temi düşünüyorsunuz canım?
Hoş geldin canım aramıza.
İnşallah istediğiniz gibi olur herşey
Amin canım ziraat muhendisligindeym.maşallah size de nazar değmesin gerçekten beraber büyümüşsnz
inşallah canım biz farkına varamıyoruz beklediğimiz için ama zaman çabuk geçiyo aslında sizin düğün ne zaman nasipse
ya canım aslında evlenmeyi düşünmek için erkek arkadaşım bir sene daha bekliyor olayın ciddiyete dönmesi için seneye okulum bitecek ama ne bileyim iş uzadıkça sanki evlenemicez gibi geliyo
kızlar bide size bişey danışsam.ben seneye 3. sınıfa geciyorum şimdi yurtta kalıyorum ama bi hafta içinde ev tutmayı düşünüyoruz arkadaslarla önümüzdeki yıl için.kuralları baştan koyarsak bi sorun yasamayız diyolar ama benm kafam karısık galiba biraz korkuyorum
Canımm
Bende 20 yaşındayım. Şuan okuyorum :) İzmirliyim!
Bizimde 2007 Nisandan beri birlikteyizİnşallah mutluluklarımız daim olur.
Herşey gönlünüzce olsu İnşallah canım
Siz 2014 mü 2015 temi düşünüyorsunuz canım?
Hoş geldin canım aramıza.
İnşallah istediğiniz gibi olur herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?