2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

hoşbuldumm :) ama beklemek insanı iyice karamsarlığa sokuyo sanki hiç evelenemicekmişim gibi neden hiç bişe isteyince olmaz ki

Rabbim bi an önce mesleğini yapmayı icra ettirsin
düğün tarihimiz hiç belli değil, askerlik bitsin seneye belli olacak nasipse.
amin canım çok zorlanıyorum ondan uzaktayken ama bi mesleğim olmasınıda istiyorum Inşallah diplomayı aldığım günü görmek nasip olur :)
ev banada kolay değil gibi geliyo canım ama yurtta yanlız kalıyorum genelde oda arkadaşlarımn sevgililerinin evi var çoğunlukla onlarla kalıyolar.bide ben ev işi yapmayı hiç sevmiyorum yurtta sürekli oturmaktan artk en ufak bi iş yapmak gelmiyo içimden evlenince sorun yaşıycm diye korkuyorum bu yüzden eve çıkarsam mecburiyetten bişeyler öğrenirim diye düşünüyorum ama hayırlısı olur inşallah benim için dua edin kızlar sonra pişman olmak istemiyorum :/
hoşbuldumm :) ama beklemek insanı iyice karamsarlığa sokuyo sanki hiç evelenemicekmişim gibi neden hiç bişe isteyince olmaz ki

aynen canım banada öyle geliyo insan bekledikçe karamsarlığa düşüyo yeter artk nolcaksa olsun diyorum bazen ama öyle yapıncada olmuyo.hayatın zorluklarını birlikte göğüslemek istiyo insan.hele hasta olsam yada bişeyden zorlansam daha çok üzülüyorum keşke yanımda olsaydı diye ama bundada bi hayır vardır herhalde şükür bu halimizede Rabbim umutsuzluğa düşürmesn

aynen aynen hakkımızda hayırlısı ne diyim artıkk

Kumaş seçimi modeline, tarzına da bağlı, terzin yönlendirir aslında, hangisinin güzel duracağını bilir diye düşünüyorum.
evet canım ya balon harika olur.
Biz de bugün sevdicekleydik de hayaller kurduk,açık hava da olursa şöyle, kapalı mekansa şöyle yaparız, süsleriz diye.
Çok istediğim bir mekan var orda yapmak istiyoruz da azıcık tuzlu
Benim hayallerimde hep balonlar vardır Çok severim :119::129:
Anlattığın evler de çok iyi, inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz. Hemen tutacak mısınız?

Merhaba kızlar
Nasılsınız bakalım
Yeni gelin gelmiş hoşgelmiş

Eveeetttt Haftasonu sevdiceğimleyimmmm
Şükür kavuşturana
Çok özledim ki onu
Sonunda okulu bitti artık herşey daha güzel olucak kiiiii

Sevdiceğimin iş konusu var doğuda bende gidicem onunla seni bırakmam ki dedi bana
Zaten onunla heryer cennet Doğuda kargaşalarda bitti daha rahatım artık

1-2 sene gayet güzelde yaşarız paramızı biriktiririr hem orası daha ucuz Sonra geliveririz güzel bi taraflara illa şu il olsun demiyoruz artık heryer olabilir sevdiceğimle

Çok mutluyum kiii bennnnn 6 haziran 2013 sende bitiyosun Neredeyse yarıladık haziranı
Geç zamannn çok hızlı bir şekilde geçççç hiç durmaaaa

Karamelcim hayırlı olsun, okul bitmiş artık engeller kalkıyor bir bir.
Doğudan da çekinme, ben de ordayım Dediğin gibi yanında sevdiğin olduktan sonra her yer gül bahçesi her yer cennet.
Biz de eskiden şu şehir olsun derdik ama hiç belli olmuyor zaten nasibin nerde olacağı.

Ben geldim dün bi görünüp bi kayboldum da kusura bakmayın...

Yeni gelen gelinciklerimiz hoş gelmişler...

Nasılsınız bakalım kuzular ???

Evet canım bitti şükür
Aynen kuzum gideriz diye düşünüyorum bende hem dahada güzel olur
Farklı şehirler görmeyi seviyoruz keşfederiz oralarıda

Hoşgeldin canımmm
İyiyim ben balımm sen nasılsın
Hallettiniz mi sorunları

Evet canım çok şükür atlattık... Ben kesemize uysun diye 2.el bakiyordum meğer ona kızmış ailesinin biricik kızını alacağım hemde kullanılmış kiyafet mi giydirecegim dedi. Günü gelince gidip beğendigini alacağız dedi

Aferin ona Çok doğru demiş canım. Günü gelicek merak etme tatlım azcık kaldı zaten

ya orası öyle de ne bileyim. seviyor muyum evet çok seviyorum . o seviyor mu evet o da seviyor ama bazen o kadar kötü kavga ediyoruz ki tamam diyorum şimdi bitti. arada bir resmiyet olsa bari diyorum o da buna yanaşmıyor .. önce okulun bitsin diyor off ya bilmiyorum

bende İzmirliyim bende okuyorum bende 20 yaşındayım ben niye evlenemiyorum yaaaa

topicteki herkese soruyorum kızlar sizce bir şey olmasa da ortada yani henüz resmiyette olan bişey olmasa da çeyiz için yavaş yavaş başlayayım mı ? yani dantel patik eşarp falan annem yapıyor da. günlük yemek takımım da var . onun dışındakileri ? kahvaltı takımı vs falan ?

Canım benim öncelikle aramıza hoşgeldin Valla çeyiz için başlayayım mı diye sormuşsun, kuzum imkanın varsa başla tabi ki... Bizim aileler biliyor ben başladım. Kuzenimin ise ortada adayı bile yokken benden çok eşyası var

Sandıkiçi çeyizi zaten anneler hallediyor... Bence sende yavaş yavaş al birşeyler aradan çıksın

Mrb Canımmm... Tekrr gözünüz aydın diyelim.. Hayırlı olsun mezuniyeti... Yanyana olduktan sonra nerede yaşadığının pek önemi yok aslında dediğin gibi.. Eğer senin çalışma şartlarına da uyuyorsa gidilecek yer hiç farketmez.. Mutlu olalım da yeter ki...
Zevkinin değişmeyeceğini düşünüyorsan yavaş yavaş alabilirsin canım.. Ama çabuk fikir değiştiririm diyorsan alma şimdiden, para biriktir.. Ya da modası geçmeyecek standart şeylerden alabilirsin.. Tencere takımlarını alabilirsin mesela.. Ya da nevresimlerini filan almaya başlayabilirsin yavaştan.. Ama bence yemek takımı, kahvaltı takımı filan biraz sona doğru bırak.. Hergün yeni birşeyler çıkıyor... Fikir edinmek için bizim çeyiz topiclerimize de bakabilirsin..
Bu arada hoşgeldin aramıza

Merhaba tatlım.. İyiyim sen nasılsın? Aranızın düzelmesine sevindim, bak ne güzel düşünmüş sevgilin aferin ona

hoşbuldum canım teşekkürler . yani zamanı gelince birden yüklenmek istemiyorum . şimdiden para biriktirsem hazıra dağ dayanmaz denir ondan dolayı başlayayım ben ya

hoşbuldum tatlım yok canım ya senelerdir hep sade şeyleri severim . çocukken de böyleydi şimdi de böyle ileride değişmez sanırım . nevresimlerden başlayayım de mi bencede bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…