hoşbuldum canım teşekkürler . yani zamanı gelince birden yüklenmek istemiyorum . şimdiden para biriktirsem hazıra dağ dayanmaz denir ondan dolayı başlayayım ben ya
hoşbuldum tatlımyok canım ya senelerdir hep sade şeyleri severim . çocukken de böyleydi şimdi de böyle ileride değişmez sanırım . nevresimlerden başlayayım de mi bencede bencede
Merhaba tatlım.. İyiyim sen nasılsın? Aranızın düzelmesine sevindim, bak ne güzel düşünmüş sevgilinaferin ona
Nevresim en zevkli kısmı zaten :) ben de ilk olarak nevresimlerden başladım.. 11 takım oldu hala da durduramıyorum kendimi:)
çeyiz işine bir başlayınca devamı geliyor zaten.. İnsan engel olamıyor kendine, her gördüğüne çeyiz gözüyle bakıyor.. Ben ki çeyiz kelimesini duyunca tüylerim diken diken olurdu, o ne yaaaa derdim, şimdi çılgın gibiyim :)
aynen nevresimler uyku setleri falan bayılıyorumbi şey iç çamaşırlarına
kııızzlaarr seLLaam
sevdiceğim bizdeydi bu akşam
evde ben,annem ve yarim vardı.. annem diğer odaya gitti,biz bilgisayarla uğraşıyoduk..ah okadar rahatımki onun yanında..bir ara hiiiiç gitmesin istedim.. nekadar güzeL oLur bi evlensek artık kısmetse
bugun sınavır vardı,geçemedim kızlar,ama vardır bundada bir hayır inşaLLah
kııızzlaarr seLLaam
evde ben,annem ve yarim vardı.. annem diğer odaya gitti,biz bilgisayarla uğraşıyoduk..ah okadar rahatımki onun yanında..bir ara hiiiiç gitmesin istedim.. nekadar güzeL oLur bi evlensek artık kısmetse
Ben daha hiç nevresim almadım yaa
Oooooo kuzucummm ne güzel yaaaGeçen günde benim sevdiceğim iş yerinde rahatsızlandım diye beni eve getirmişti,annem içeri davet etti beraber çay içtik falan o da öyle rahattı ki annem diyor " maşallah sanki evin oğlu bak ne güzel rahat rahat davranıyor "
Bu arada yarında Sevdiceğim ,ben ve annem nasipse Eminönü taraflarına gezmeye gideceğiz
Not: Amaaan kaldığın ders olsun ben okulu yarım dönem uzatmıştım hiç sıkıntı değil.
Ohhh ne güzellll... Bir an önce kavuşalım da hep birlikte olalım yaaa.. Gerçekten o kadar güzel ki aynı evin içinde bulunmak bile..
Aman dersi de sonraki dönem geçersin kuzu.. Boşver en büyük dert bu olsunsıkma hiç canını..
Bir başlasan duramazsın muhtemelenöyle çok çeşit var ki, insanın hepsini alası geliyor
of sorma hemde aşırı güzeL
imreniyorum böyle anne-kızlara yane güzeL konuşuyosunuz annenizle,benimki hep soğuk duruyo.Yarimde üstüne alınıyo artık ama napsın alıştı oda şükür ki en azından hayattalar.
iyi gezmeler sizede,keyfiniz boL oLsun inşallahh
notnot: sıkıntı etmiycemde haksız yere hep kalıyoruz sınavlardan.(türklere ayrımcılık yapılıyor çok:117:, keşke orda Türkiyede yaşasam,toprağını hergün öperim,yinede doyamamneyse
topicteki herkese soruyorum kızlar sizce bir şey olmasa da ortada yani henüz resmiyette olan bişey olmasa da çeyiz için yavaş yavaş başlayayım mı ? yani dantel patik eşarp falan annem yapıyor da. günlük yemek takımım da var . onun dışındakileri ? kahvaltı takımı vs falan ?
Zaten ondan başlamıyorum bende
Hadi ya ayrımcılık var demek ... Vay mikroplar vayyy....
Ayy benim annem maşallah bildiğin arkadaş gibisevdiceğimi de çok seviyor. Hatta bazen kendisi diyor çok özledim serveti bi görseydim iyi olurdu diye Allaha şükür annem benim en büyük destekçim... Babamdan çok çekinrdim ama artık onunla bile çok rahat konuşuyorum.. Hatta dün atladım boynuna " babişko sen benim arkadaşımla ne zaman tanışacaksın eylülde istemeye geliyorlar ya" dedim bayağı muhabbet ettik
Tutkuuu ayrımcılık yapanlara napalım sen söyleİnadına daha çok çalış sen
Bal hatun maşallah ne güzel annenin sevmesi, desteklemesi. Ben çok çekiniyorum söylemeye yaa
hadi yaa.. ah ne güzeel..değerlerini bil valla hiç tadamadım o duyguyu.hatta yeri geLdi sevgilim annem-babam oldu resmen bana,gerçekten.Çok şükür ki hayatımda
ama hala 1 umudum var,beLki evlendikten sonra değişir diye
Tutkuuu ayrımcılık yapanlara napalım sen söyleİnadına daha çok çalış sen
Bal hatun maşallah ne güzel annenin sevmesi, desteklemesi. Ben çok çekiniyorum söylemeye yaa
kafa basmıyoki çalışayım
neyse kızlar ben yatayım,yorgunum çok..herkeze tatLı tatLı rüyalar.. 26 dakika sonra bugünde bitiyo kısmetse
Evetçok çabuk gelsin o gün... Sen nasılsın canım :)
Mrb Canımmm... Tekrr gözünüz aydın diyelim.. Hayırlı olsun mezuniyeti... Yanyana olduktan sonra nerede yaşadığının pek önemi yok aslında dediğin gibi.. Eğer senin çalışma şartlarına da uyuyorsa gidilecek yer hiç farketmez.. Mutlu olalım da yeter ki...
kııızzlaarr seLLaam
Ben geldim kiiii
Nasılsınız fıstıklarrr
Sağol canım iyiyim bendeGeç oldu ama güç olmasın
Aynen öyle tatlım, hiç bi önemi yok, Hatta iyi bi iş olursa yurtdışı bile düşünüyoruz. Şuan çalışmayı düşünmüyorum canım oda kararımda saygılı sağolsun. Evime çocuguma vakit ayırmak istiyorum. Annem çalıştıgı için biliyorum, gerçekten çocuklara ve eve vakit ayrılmıyo. Çok zor dönemlerim oldu o yüzden. KEndime dedim ben çalışmıycam çocuğuma bakıcam diye. Düşüncem o yönde. Değişiceğinide düşünmüyorum açıkçası.
BAkalım hayırlısı ne göstericek
Vardır bi hayır canım bozma moralini, düzelir hepsi. Ayy kıyamam yaa
Mutluluğunuz daim olsun tatlım, bende derim hep sen yanımda ol bi kuru ekmeğede razıyım diye
Olucak tatlım hepsi zamanla.
Bak ilk adımı atıyosunuz şükür ki
Hepimiz atıcaz o adımları inşallah kızlarrr
Herşey çok güzel olucak hiç moralimizi bozmuyoruz karamsarlık yapmıyoruz
6 haziranıda bitirdikkk yarın 7 haziran
Oda bticek veeee haziranın ilk haftası bitmiş olucakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?