2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Nevresim en zevkli kısmı zaten :) ben de ilk olarak nevresimlerden başladım.. 11 takım oldu hala da durduramıyorum kendimi:)
çeyiz işine bir başlayınca devamı geliyor zaten.. İnsan engel olamıyor kendine, her gördüğüne çeyiz gözüyle bakıyor.. Ben ki çeyiz kelimesini duyunca tüylerim diken diken olurdu, o ne yaaaa derdim, şimdi çılgın gibiyim :)

aynen nevresimler uyku setleri falan bayılıyorum bi şey iç çamaşırlarına

kııızzlaarr seLLaam
sevdiceğim bizdeydi bu akşam
evde ben,annem ve yarim vardı.. annem diğer odaya gitti,biz bilgisayarla uğraşıyoduk..ah okadar rahatımki onun yanında..
bir ara hiiiiç gitmesin istedim.. nekadar güzeL oLur bi evlensek artık kısmetse

bugun sınavır vardı,geçemedim kızlar,ama vardır bundada bir hayır inşaLLah

Oooooo kuzucummm ne güzel yaaa Geçen günde benim sevdiceğim iş yerinde rahatsızlandım diye beni eve getirmişti,annem içeri davet etti beraber çay içtik falan o da öyle rahattı ki annem diyor " maşallah sanki evin oğlu bak ne güzel rahat rahat davranıyor "

Bu arada yarında Sevdiceğim ,ben ve annem nasipse Eminönü taraflarına gezmeye gideceğiz

Not: Amaaan kaldığın ders olsun ben okulu yarım dönem uzatmıştım hiç sıkıntı değil.

Ohhh ne güzellll... Bir an önce kavuşalım da hep birlikte olalım yaaa.. Gerçekten o kadar güzel ki aynı evin içinde bulunmak bile..
Aman dersi de sonraki dönem geçersin kuzu.. Boşver en büyük dert bu olsun sıkma hiç canını..

of sorma hemde aşırı güzeL
imreniyorum böyle anne-kızlara ya ne güzeL konuşuyosunuz annenizle,benimki hep soğuk duruyo.Yarimde üstüne alınıyo artık ama napsın alıştı oda şükür ki en azından hayattalar.
iyi gezmeler sizede,keyfiniz boL oLsun inşallahh

notnot: sıkıntı etmiycemde haksız yere hep kalıyoruz sınavlardan.(türklere ayrımcılık yapılıyor çok:117:, keşke orda Türkiyede yaşasam,toprağını hergün öperim,yinede doyamam neyse

ainen tatLım.. resmen tek kelime ile anlatılabilicek bişey 'huzur'.. bukadar
böyle heyecanlı heyecanlı hep çeyiz alıyoruz ya,o eksik,bu eksik.. yarim eksik oLmasın o evden yeter.. yerde bile yatmaya razıyım,çok farkLı birşey çok

Bir başlasan duramazsın muhtemelen öyle çok çeşit var ki, insanın hepsini alası geliyor

Zaten ondan başlamıyorum bende

Hadi ya ayrımcılık var demek ... Vay mikroplar vayyy....

Ayy benim annem maşallah bildiğin arkadaş gibi sevdiceğimi de çok seviyor. Hatta bazen kendisi diyor çok özledim serveti bi görseydim iyi olurdu diye Allaha şükür annem benim en büyük destekçim... Babamdan çok çekinrdim ama artık onunla bile çok rahat konuşuyorum.. Hatta dün atladım boynuna " babişko sen benim arkadaşımla ne zaman tanışacaksın eylülde istemeye geliyorlar ya" dedim bayağı muhabbet ettik

Öncelikle hoşgeldin güneşin kızııı
Aynı durum bende de söz konusu.Benim de hiçbir şeyim yok Resmiyet de olmayınca ben de başlayamıyorum doğrusu. Annem bilmiyor zaten, ablam da şimdi alma sıkılırsın beğenmezsin diyor. En büyük nedenim de bu zaten. Çok kararsız bir insanım ve de çabuk sıkılabilirim aldığım bir şeyden. O yüzden hala cesaret edip alamadım bir şey Benim gibi değilsen başlamanda fayda var ama

hadi yaa.. ah ne güzeel..değerlerini bil valla hiç tadamadım o duyguyu.hatta yeri geLdi sevgilim annem-babam oldu resmen bana,gerçekten.Çok şükür ki hayatımda
ama hala 1 umudum var,beLki evlendikten sonra değişir diye

Tutkuuu ayrımcılık yapanlara napalım sen söyle İnadına daha çok çalış sen

Bal hatun maşallah ne güzel annenin sevmesi, desteklemesi. Ben çok çekiniyorum söylemeye yaa

Bal hatun maşallah ne güzel annenin sevmesi, desteklemesi. Ben çok çekiniyorum söylemeye yaa

kafa basmıyoki çalışayım
neyse kızlar ben yatayım,yorgunum çok..herkeze tatLı tatLı rüyalar.. 26 dakika sonra bugünde bitiyo kısmetse

Her aile evladını sever destekler kuzum ama kimi belli eder kimi edemez...

Evet canım hamd olsun çok şanslıyım... Annem zaten hep en başta bilir. Kimseye söylemeden ona söylerim Babama da 1 yıl sonra söyledik ,aslında çoook kızar sandık ama gayet olumlu karşıladı Sanırım bu anlayışlarının ardında tek çocuk olmamında katkısı var

Ben geldim kiiii
Nasılsınız fıstıklarrr
Evet çok çabuk gelsin o gün... Sen nasılsın canım :)

Sağol canım iyiyim bende Geç oldu ama güç olmasın

Aynen öyle tatlım, hiç bi önemi yok, Hatta iyi bi iş olursa yurtdışı bile düşünüyoruz. Şuan çalışmayı düşünmüyorum canım oda kararımda saygılı sağolsun. Evime çocuguma vakit ayırmak istiyorum. Annem çalıştıgı için biliyorum, gerçekten çocuklara ve eve vakit ayrılmıyo. Çok zor dönemlerim oldu o yüzden. KEndime dedim ben çalışmıycam çocuğuma bakıcam diye. Düşüncem o yönde. Değişiceğinide düşünmüyorum açıkçası.
BAkalım hayırlısı ne göstericek

Vardır bi hayır canım bozma moralini, düzelir hepsi. Ayy kıyamam yaa
Mutluluğunuz daim olsun tatlım, bende derim hep sen yanımda ol bi kuru ekmeğede razıyım diye
Olucak tatlım hepsi zamanla.
Bak ilk adımı atıyosunuz şükür ki
Hepimiz atıcaz o adımları inşallah kızlarrr
Herşey çok güzel olucak hiç moralimizi bozmuyoruz karamsarlık yapmıyoruz
6 haziranıda bitirdikkk yarın 7 haziran
Oda bticek veeee haziranın ilk haftası bitmiş olucakkkk

Eveeeet moral bozmak yok kızlar her geçen gün lehimize şafak atıyoruz şafaaaak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…