2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

tekrar hayırlı olsun canımm... neyse bir şekilde atlatılmış.. ben de bazen evde mi yapsak diye düşünüyorum ama işte tam da senin dediğin nedenlerden yok diyorum, dışarıda olsun.. şimdi sen de söyleyince iyice vazgectim ev fikrinden.. hatta bizim evin çok yakınına(100 m ya var ya yok arada) yeni çok hoş bir kafe açıldı düğün,nişan filan yapıyorlar. ama eve o kadar yakın ki, diyorum ki burada yapsak evde yapmıştan farkı olmaz çıkan herkes eve gelecek...

Merhaba kızlarr nasılsınız ? Çok zor günler geçirdim buraya uğramak istemedim hiç.
Ama atlatıyoruz çok şükür sizde ne var ne yok bakalım ?

canım inşallah çözülmüştür sorunlar.. ya da en kısa zamanda atlatırsın umarım..

Nasilsiniz guzel gelinlerim..:)

iyiyiz kuzumm, sen nasılsın?

edoşumm merhabaa :)

anneciğime aldım bunu, nasıllar bebişlerim?

linenste indirim varken kaçırmayayım dedim :)
4 parça banyo seti..(çöp kovasıyla fırça yok) 51 tl
2 tane de havlu-29 tl..

kızlar evlenmeme bir yıl olmasına rağmen belki birazcık daha fazla :) çeyiz setimi aldım yemek takımımı kahvaltı tencere ve çatal kaşık iii mi yaptım sizce :)

su 5 gün geçiversiin, askerime kavuşayıııımmm:103::103:

Son düzenleme:
Bize her zaman gunaydin panpaa

panpanı yirim senin

Merhaba canım benim nasılsınn

anneciğime aldım bunu, nasıllar bebişlerim?

Eki Görüntüle 730048

linenste indirim varken kaçırmayayım dedim :)
4 parça banyo seti..(çöp kovasıyla fırça yok) 51 tl
2 tane de havlu-29 tl..

Çok iyi yapmıssın cokta uygun olmus sanırım canım gördügüm kadarıyla en azından güle güle kullansın

kızlar evlenmeme bir yıl olmasına rağmen belki birazcık daha fazla :) çeyiz setimi aldım yemek takımımı kahvaltı tencere ve çatal kaşık iii mi yaptım sizce :)

İyi yaptın tabiki canım çogumuz alıyoruz zaten bu hızla hic durmadan devam et çünkü ceyiz çok kapsamlı
su 5 gün geçiversiin, askerime kavuşayıııımmm:103::103:

Gecicek ki

hoşgeldin Edacım, nasılsın?
dün akşam ablama gelinlik aldık. anneeemm . çook güzel oldu. onu bıraktım bi ara kendime gelinlik bakmaya başladımmm

hoşgeldin Edacım, nasılsın?
dün akşam ablama gelinlik aldık. anneeemm . çook güzel oldu. onu bıraktım bi ara kendime gelinlik bakmaya başladımmm

İiyiyim kuzum sen nasılsınnn
Ayy ne güzel nasıl birsey aldınız kendine nasıl modeller baktın bakıyımmm

İiyiyim kuzum sen nasılsınnn
Ayy ne güzel nasıl birsey aldınız kendine nasıl modeller baktın bakıyımmm

süperiiim yinee
kolları dirseklere kadar dantel. v yaka sırtı acık ip bağlanan yere kadar.(tahmin etmişsindir şimdi )
prenses model,etek ucu dantel aynı şekilde. inci serpiştirilmiş belden aşağı 2 sıraya ve etek ucuna.
çoook güzel oldu .
bende tabisiii prenses model bakıyorum,çan modelleri sevmiyorum benn

Boncugum ya ablanın aldıgı gelinlik aklımdaki 2 modelden bir tanesine cok benziyorrr
Bizimde o günlerimiz gelsinnn
Üst bölümünü nasıl hayal ettin bakalım
Ne kadar var demistin bu arada dügüne :26:

Boncugum ya ablanın aldıgı gelinlik aklımdaki 2 modelden bir tanesine cok benziyorrr
Bizimde o günlerimiz gelsinnn
Üst bölümünü nasıl hayal ettin bakalım
Ne kadar var demistin bu arada dügüne :26:

eveet evet gelsiiiiiiinnn ben sürekli bunları düşünüyorum zaten
kolları hakkında sürekli fikir değiştiriyorum. straplez diyodum vazgeçtim coook taşlı istiyorum üst kısmını
7 eylülde düğünü:123:

sen nasıl bişiy düşünüyosun üstünü falan

Merhaba canım benim nasılsınn

Çok iyi yapmıssın cokta uygun olmus sanırım canım gördügüm kadarıyla en azından güle güle kullansın

sağol kuzum..inşallah annem de beğenir
iyiyim kuzuumm.. çalışıyorum, çok bunaldım bu ara işler iyice yoğunlaştı.. pzt si de izin almayı düşünüyorum, haftasonu eve iş götürmem gerecek galiba :18:

merhaba boncuğum.. güle güle giysin inşallah ablacığın gelinliğini...
ayy ne güzell yaa, bizim de gelinlik bakacağımız günler gelsin bir an önce.. gerçi ben bir ara gidip denemiştim bilee

Son düzenleme:

Yok ben cogunlukta begenmiyorum straplezi üst kısım fıskırıyor gelin cıplakmıs gibi geliyor gözüme
Demek 2-3 ay önceden gelinlik için baslanmalı hmmm :18:
Ablammm gelin oluyor sırada bana geliyor
1. olarak ablanın istedigi gibi
2. olarakta bunun gibi birsey
Eki Görüntüle 730106

Gecen hafta arkadasım evlendi onun gelinligi süperdi 2.nin kollarına benziyordu prensesler gibi olmustu

Begenir bence canım
Ne güzel bende artık evde bunaldım dün bir yere görüşmeye gittim ben cok istiyorum ama olmaz bence öyle bir hava sezdim aramayacak
Ben hic denemedimmm nasıl bir duygu

hoşgeldin canıım amiiiin inşallaah.rabbim bizede nasip etsin
ben bakıyorum ama sadece BAKIYORUM henüz denemedim , seneye inşallaah
nasıl bi gelinlik düşünysun?

bak bunun kolları cooook güzeeelll bende o yüzden vazgectim straplezden zaten,utandım
ama gelinlik dediğin kabarık olur hıh

ayy bu gelinlik benim de çook hoşuma gidiyor..

Begenir bence canım
Ne güzel bende artık evde bunaldım dün bir yere görüşmeye gittim ben cok istiyorum ama olmaz bence öyle bir hava sezdim aramayacak
Ben hic denemedimmm nasıl bir duygu

inşallah gönlüne göre bir yer olur kuzum bir an önce... her şeyin hayırlısı.. çok eğlenceli bir şey bence.. hiç sıkılmadan 8-10 model denemiştim... pronoviasta.. ama katalogda bayılarak baktığım modellerin çoğu orada hiç gözüme güzel gelmedi.. internette çoook farklıymış her şey onu farkettim...

hoşgeldin canıım amiiiin inşallaah.rabbim bizede nasip etsin
ben bakıyorum ama sadece BAKIYORUM henüz denemedim , seneye inşallaah
nasıl bi gelinlik düşünysun?

amin canımm... kesinlikle straples olmayacak kollu bir şey istiyorum ona eminim ama işte budur dediğim bir gelinlik olmadı daha.. beğendiğim birsürü model var aslında bakınca ama, işte bu demek lazım.. onu da ancak son anda derim herhalde...
bir de biraz farklı, çılgın bir şey olsun istiyorum... ama nasıl olacak bilmiyorum..

Kabarık konusunda evet bende prenses etekleri begeniyorum canım
işte tarzımız , farkımııız
Allah gönlümüze gre versiin

gidip kısa gelinlilk almayasın kız
Oyy hepsi yakışır bize canım, inşallah görürüz o günleri

İnşallah canım bulmam lazım artık zaman yaklasıyor eksiklerimi tamamlamam lazım Ne güzelll Orası pahalıymıs sanırım dimi birazz :18: zaten öyle oluyro canım resimler insanı yanıltabiliyor yakından bakınca vazgeciyorsun :44:
Gelinlik kadar nişanda ve kınada giydiklerimizde önemli :18:
Ben nişanda hafif kabarık bir elbise istiyorum Rengi belli büyük ihtimal saks mavisi ne zaman üstüme o renk giysem begeniliyor birde nişanlık elbisen bu renk olmalı diyede tavsiye veriyorlar bende kücüklükten beri o tonları nişana uygun bulurum zaten
Kına gecesi hakkında ise pembe olabilir bakk ama o gelinlik gibi kabarık prenses etek olsun lütfennn
Bindallı almayabilirim ben pek begenmiyorum nedense :44: belki o zaman begendigim bir model cıkarsa bir ihtimal alırım
Ayyy kızlarrr hayallere daldım yine neler yazdım utandım valla Allah'ım ne olur bunlar gercek olsunn
Sizlerde fikir ne kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…