Bize her zaman gunaydin panpaaGünaydın desem gec mi oldu kızlarr
Canlarım nasıl anlatsam nasıl başlasam bilmiyorum çok şükür herşey güzeldi ve yolundaydı stressizdi diyemem tabi ne zaman gelecekler nerdeler ay yetişecekmiyiz bu yemekler yetecekmi diye diye bi hal olduk ablamla sağolsun arkadaşlarımda yardım etti. Öncelikle ev nişanı düşünmeyin derim ben ki yıllardır arkadaşlarıma masraf etmeyin dışarda ne gerek var nişana diye konuşurdum ama inannın ev ne kadar büyük olursa olsun karşı taraf bi minibüs 3 normal taksiyle gelince kimi nereye sığdıracağımızı şaşırdık o kadar kişiye ikram servis nasıl yetişildi bilmiyorum ben ağzım kulaklarımda geziniyodum ortalıkta ve sürekli hoşgeldiniz el öpme fazlı vardı nişanda kaç kere el öptüm hatırlamıyorum
Merhaba kızlarr nasılsınız ? Çok zor günler geçirdim buraya uğramak istemedim hiç.
Ama atlatıyoruz çok şükür sizde ne var ne yok bakalım ?
Nasilsiniz guzel gelinlerim..:)
Bize her zaman gunaydin panpaa
tekrar hayırlı olsun canımm... neyse bir şekilde atlatılmış.. ben de bazen evde mi yapsak diye düşünüyorum ama işte tam da senin dediğin nedenlerden yok diyorum, dışarıda olsun.. şimdi sen de söyleyince iyice vazgectim ev fikrinden.. hatta bizim evin çok yakınına(100 m ya var ya yok arada) yeni çok hoş bir kafe açıldı düğün,nişan filan yapıyorlar. ama eve o kadar yakın ki, diyorum ki burada yapsak evde yapmıştan farkı olmaz çıkan herkes eve gelecek...
canım inşallah çözülmüştür sorunlar.. ya da en kısa zamanda atlatırsın umarım..
iyiyiz kuzumm, sen nasılsın?
edoşumm merhabaa :)
anneciğime aldım bunu, nasıllar bebişlerim?
Eki Görüntüle 730048
linenste indirim varken kaçırmayayım dedim :)
4 parça banyo seti..(çöp kovasıyla fırça yok) 51 tl
2 tane de havlu-29 tl..
kızlar evlenmeme bir yıl olmasına rağmen belki birazcık daha fazla :) çeyiz setimi aldım yemek takımımı kahvaltı tencere ve çatal kaşık iii mi yaptım sizce :)
su 5 gün geçiversiin, askerime kavuşayıııımmm:103::103:
panpanı yirim senin
Merhaba canım benim nasılsınn
Çok iyi yapmıssın cokta uygun olmus sanırım canım gördügüm kadarıyla en azındangüle güle kullansın
İyi yaptın tabiki canım çogumuz alıyoruz zatenbu hızla hic durmadan devam et çünkü ceyiz çok kapsamlı
Gecicek ki
hoşgeldin Edacım, nasılsın?
dün akşam ablama gelinlik aldık. anneeemm . çook güzel oldu. onu bıraktım bi ara kendime gelinlik bakmaya başladımmm
İiyiyim kuzum sen nasılsınnn
Ayy ne güzel nasıl birsey aldınızkendine nasıl modeller baktın bakıyımmm
süperiiim yinee
kolları dirseklere kadar dantel. v yaka sırtı acık ip bağlanan yere kadar.(tahmin etmişsindir şimdi)
prenses model,etek ucu dantel aynı şekilde. inci serpiştirilmiş belden aşağı 2 sıraya ve etek ucuna.
çoook güzel oldu .
bende tabisiii prenses model bakıyorum,çan modelleri sevmiyorum benn
Boncugum ya ablanın aldıgı gelinlik aklımdaki 2 modelden bir tanesine cok benziyorrr
Bizimde o günlerimiz gelsinnn
Üst bölümünü nasıl hayal ettin bakalım
Ne kadar var demistin bu arada dügüne :26:
Merhaba canım benim nasılsınn
Çok iyi yapmıssın cokta uygun olmus sanırım canım gördügüm kadarıyla en azındangüle güle kullansın
süperiiim yinee
kolları dirseklere kadar dantel. v yaka sırtı acık ip bağlanan yere kadar.(tahmin etmişsindir şimdi)
prenses model,etek ucu dantel aynı şekilde. inci serpiştirilmiş belden aşağı 2 sıraya ve etek ucuna.
çoook güzel oldu .
bende tabisiii prenses model bakıyorum,çan modelleri sevmiyorum benn
eveet evet gelsiiiiiiinnnben sürekli bunları düşünüyorum zaten
kolları hakkında sürekli fikir değiştiriyorum. straplez diyodum vazgeçtimcoook taşlı istiyorum üst kısmını
7 eylülde düğünü:123:
sen nasıl bişiy düşünüyosun üstünü falan
sağol kuzum..inşallah annem de beğenir
iyiyim kuzuumm.. çalışıyorum, çok bunaldım bu ara işler iyice yoğunlaştı.. pzt si de izin almayı düşünüyorum, haftasonu eve iş götürmem gerecek galiba:18:
merhaba boncuğum.. güle güle giysin inşallah ablacığın gelinliğini...
ayy ne güzell yaa, bizim de gelinlik bakacağımız günler gelsin bir an önce..gerçi ben bir ara gidip denemiştim bilee
sağol kuzum..inşallah annem de beğenir
iyiyim kuzuumm.. çalışıyorum, çok bunaldım bu ara işler iyice yoğunlaştı.. pzt si de izin almayı düşünüyorum, haftasonu eve iş götürmem gerecek galiba:18:
merhaba boncuğum.. güle güle giysin inşallah ablacığın gelinliğini...
ayy ne güzell yaa, bizim de gelinlik bakacağımız günler gelsin bir an önce..gerçi ben bir ara gidip denemiştim bilee
Yok ben cogunlukta begenmiyorum straplezi üst kısım fıskırıyor gelin cıplakmıs gibi geliyor gözüme
Demek 2-3 ay önceden gelinlik için baslanmalı hmmm :18:
Ablammm gelin oluyor sırada bana geliyor
1. olarak ablanın istedigi gibi
2. olarakta bunun gibi birsey
Eki Görüntüle 730106
Gecen hafta arkadasım evlendi onun gelinligi süperdi 2.nin kollarına benziyorduprensesler gibi olmustu
bak bunun kolları cooook güzeeelllbende o yüzden vazgectim straplezden zaten,utandım
ama gelinlik dediğin kabarık olur hıh
ayy bu gelinlik benim de çook hoşuma gidiyor..Yok ben cogunlukta begenmiyorum straplezi üst kısım fıskırıyor gelin cıplakmıs gibi geliyor gözüme
Demek 2-3 ay önceden gelinlik için baslanmalı hmmm :18:
Ablammm gelin oluyor sırada bana geliyor
1. olarak ablanın istedigi gibi
2. olarakta bunun gibi birsey
Eki Görüntüle 730106
Gecen hafta arkadasım evlendi onun gelinligi süperdi 2.nin kollarına benziyorduprensesler gibi olmustu
Begenir bence canım
Ne güzel bende artık evde bunaldım dün bir yere görüşmeye gittim ben cok istiyorum ama olmaz bence öyle bir hava sezdim aramayacak
Ben hic denemedimmmnasıl bir duygu
hoşgeldin canıımamiiiin inşallaah.rabbim bizede nasip etsin
ben bakıyorum ama sadece BAKIYORUMhenüz denemedim , seneye inşallaah
nasıl bi gelinlik düşünysun?
işte tarzımız , farkımııızKabarık konusunda evet bende prenses etekleri begeniyorum canım
ayy bu gelinlik benim de çook hoşuma gidiyor..
inşallah gönlüne göre bir yer olur kuzum bir an önce... her şeyin hayırlısı.. çok eğlenceli bir şey bence.. hiç sıkılmadan 8-10 model denemiştim... pronoviasta.. ama katalogda bayılarak baktığım modellerin çoğu orada hiç gözüme güzel gelmedi.. internette çoook farklıymış her şey onu farkettim...
amin canımm... kesinlikle straples olmayacak kollu bir şey istiyorum ona eminim ama işte budur dediğim bir gelinlik olmadı daha.. beğendiğim birsürü model var aslında bakınca ama, işte bu demek lazım.. onu da ancak son anda derim herhalde...
bir de biraz farklı, çılgın bir şey olsun istiyorum... ama nasıl olacak bilmiyorum..
ayy bu gelinlik benim de çook hoşuma gidiyor..
inşallah gönlüne göre bir yer olur kuzum bir an önce... her şeyin hayırlısı.. çok eğlenceli bir şey bence.. hiç sıkılmadan 8-10 model denemiştim... pronoviasta.. ama katalogda bayılarak baktığım modellerin çoğu orada hiç gözüme güzel gelmedi.. internette çoook farklıymış her şey onu farkettim...
amin canımm... kesinlikle straples olmayacak kollu bir şey istiyorum ona eminim ama işte budur dediğim bir gelinlik olmadı daha.. beğendiğim birsürü model var aslında bakınca ama, işte bu demek lazım.. onu da ancak son anda derim herhalde...
bir de biraz farklı, çılgın bir şey olsun istiyorum... ama nasıl olacak bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?