2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ben minicik şirin şielerde renkli kolonya vermeyi düşünüyorum tam benlik bişi bu
oje olayına gelince değişik olabilir. zaten gençlere verilir ekstra olarak düşünebilirsin canımcım.

oooo onu ilk defa duydum canım tahminimce bizim genclere kalmaz bile cocuklar kapısır vermesen vermedi-yetmedi derler

oooo onu ilk defa duydum canım tahminimce bizim genclere kalmaz bile cocuklar kapısır vermesen vermedi-yetmedi derler

normaldir çünküm bunu ben uydurdum. kolonyacıda renkli renkli görünce aklıma öyle geldi. olursa çook iyi olur, öyle küçük şişe var mıdır bilemedim çünkü :26:
o zaman sen vazgecersin ojeden knımca

kızlar sohbetiniz için çok teşekkür ederim, mesaim bitti. tekrar görüşmek, yeni fikirler edinmek üzere hadi Allahaısmarladık.

Cocuklar zaten alem yaa

Heee fikir babası annası herbiseyi sensin bencede vazgecerim kesin hatta an itibari ile vazgectim
kızlar sohbetiniz için çok teşekkür ederim, mesaim bitti. tekrar görüşmek, yeni fikirler edinmek üzere hadi Allahaısmarladık.

Tamam canım görüşürüz yine

selammmmmmm kızlaaaarrrr şöyle bir okudumda geçmişi gelinlikler falan düşünülmüş konuşulmuş ahh ahh ne heyecanlı konular bunlar allah bize nasip eder inşallah o günleri görmeyi zaman su olsun aksın hemen gelsin o günleer

Evet canım konusmak bile güzel

Kızlar herkese selamlar biraz heyecanlıyım son günler hazırlık sürüyor Fotoğraf ekleyemiyorum telden eklemeyi yapabilirsem deniyexeğim kurabiye ve kavanozlarımı

çıkmak zorunda kaldım, en heyecanlı muhabbeti kaçırmışım yine hemen burdan girerim ben de muhabbete :)))

işte tarzımız , farkımııız
Allah gönlümüze gre versiin

gidip kısa gelinlilk almayasın kız
Oyy hepsi yakışır bize canım, inşallah görürüz o günleri

yok yok kısa almam canım:) aslında düşünmedim de değil yani şöyle ki 2 düğü yapma ihtimalimiz yüksek, o nedenle bir düğünde önce uzun giyip sonra çıkarıp kısa gelinlik giyebilirim, böylece gelinliğim 2. düğüne temiz kalmış olur diye düşünmüştüm... kısmet tabi o günkü şartlar ne olur, nasıl yaparız bilmiyorum...
ben istiyorum böyle çılgın şeyler ama kesin evdekiler bana dur der, engel olurlar

evet pahalı baya...ve o paraya değdiğini de sanmıyorum pek, yani öyle aman aman hoşuma gitmedi benim.. off zaten o kadar zor beğeniyorum ki herşeyi.. günlük bir elbise almak bile olay benim için, nasıl beğeneceğim bilmiyorum
saks mavisi hoş olur nişanda yakışıyormuş da madem.. bana hiç yakışmaz mesela o renk.. ya da ben mavileri çok sevmediğim için belki yakıştıramıyorum.. nişan için pembe tonları düşünüyorum ben de... pembe-kırmızı çok yakışıyormuş bana.. bayılırım da zaten o renklere.. nişanlık modeli de aklımda tam yok.. daha dışarıda mı yaparız evde mi, ya da dışarıda yaparsak açık hava bir yer bulabilir miyiz bu saatten sonra bilemediğim için şu model olsun diyemiyorum.. evde olursa kısa elbise giyerim herhalde.. ama dışarıda açık hava bir yer olursa, hem azıcık danteli gipürü bişeyleri olsun hem de etekleri uçuşsun, çok kabarık olmasın diyorum... ya da kapalı alan olursa dantelli balık model de olabilir..ya da ya da yada... ay yazarken bile aklımdan kırk farklı şey geçiyor nasıl karar vereceğim ki beeeennn
kına için deniz ve deniz kızı konsepti var hep aklımda... ışıl ışıl deniz kızı kostümü gibi bir şey, midye kabukları içinde kınalar, balık krakerler, deniz temalı süsler filan... çok mu uçuyorum ne?
gerçek hayata dönersek de prenses elbisesi gibi abiye bindallı arası şeyler olabilir belkiii....

kına hazırlıkları konusuna gelirsek;
oje ben de düşünmüştüm bir ara, ama edoşun da dediği gibi çoluk çocuk hepsi isteyecek, organize etmek güç biraz...aslında tüm hediyelikler için öyle..acaba sadece gençlere yakınlara özel paketler mi hazırlasak?
minik kolonya şişeleri de bir yerde görmüştüm sanırım, ya da minik parfüm şişesiydi belki...
bir de ağustosta en yakın arkadaşımın, kardeşim dediğim arkadaşımın, düğünü var.. onun kınası için düşündüm bir şeyler.. şeker hamurlu kurabiyelerimden yapayım diyorum.. inşallah ayarlayabilirsem vakit meselesini.. sonra onları minik kavanozlara koyup kavanozları elbisesinin renginde tüllerle, kurdelelerle süsleyeyim.. bir de yine elbisesinin renginde keseler alıp içine altın para çikolatalar var ya onlardan koyayım diyorum.. üstlerine de isim tarih yazan etiketler tabii...

hoşgeldiniz canım.. çok tatlıymış rengi keselerinin.. ohh başladı hazırlıklar.. bizim de 2-3 ay var nişana ama daha tarih net değil diye bir şey yapamıyorum.. sadece düşünüyorum birşeyler.. hatta bohça hazırlıklarına başlayayım yavaştan pijamaydı,çamaşırdı, çoraptı alayım diyorum sevgilim için ama annemden korkuma başlayamıyorum.. parfümü almıştım ona bile ne gerek vardı şimdiden acelen ne,zamanı gelince alınırdı diye birsürü laf etti.. ee ama başlamak lazım bir yerden tüm masraflar birikmesin ama dii miii?

Kızlar herkese selamlar biraz heyecanlıyım son günler hazırlık sürüyor Fotoğraf ekleyemiyorum telden eklemeyi yapabilirsem deniyexeğim kurabiye ve kavanozlarımı

Canım benim ya 2 gün kalmıs heee

Pembe giy canım madem kınada kırmızı giyersinnn
Ama senin hayal ne kadar güzelmisss
Hem needen gercek olmasın ki cokta güzel olur
Ohh ne sanslı arkadasın
Fikirler şahane vallahi

Merhaba kızlar nasılsınız?
Ben çok kötüyüm o yüzden yazıp da dağıtmak istemiyorum konuyu.
Sadece bana dua eder misiniz, ev bulamadım, yarın bir yerden haber alıcam, hayırlısıyla olsun yoksa çok zor durumda kalacağım

Sacmalama canım hic olur mu öylesey ev konusumu canını sıkan yoksa baska sorun mu var inşallah bulursun canım

İyi akşamlar kızlar
Finaller ve 3. sınıf bittii

Gözün aydın canım Özgürsün artık

İnşallah sıkıntılar en kısa zamanda yüreğinden uçar gider canım...

Sacmalama canım hic olur mu öylesey ev konusumu canını sıkan yoksa baska sorun mu var inşallah bulursun canım

Gözün aydın canım Özgürsün artık

Teşekkür ederim canım, evet özgürüm
Belki de esaretim daha yeni başlıyordur

Canımı sıkan çok şey var da şu an en çok canımı sıkan ve en acili ev konusu canım.
Bir hafta sonra bu evi boşaltmak zorundayım ve hala evim yok.
Birkaç gün önce bir ev bulmuştuk, ev sahibi oyaladı 2-3 gün, yarın belli olacak, yarın haber vercem diye sonra tamam sizin kesin dedi.
Bu süreçte de başka bir ev daha duymuştum ama bu ev olcak diye kabul etmedim onu.
Adam bugün aradı beni daha yüksek fiyata kiralamış evi, yani ben kalakaldım öyle.
Şimdi diğer evi sordurdum haber bekliyorum o da olmazsa otelde kalmak zorundayım bir müddet.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim Mutellacım, Allah razı olsun

Son düzenleme:

Canım ya ev sahibi zaman vermez mi daha fazla çokmu gaddar :44: Şerefsiz adam para için sözünden dönüyor..inşallah o kiracı pişman eder adamı
Baska ev baksan haber gelene kadar canım inşallah bulursun bir hafta olmadan

Çalışmayı düşünüyormusun tatilde evdemisin canım

Evdeyim canım ya düğünümüz var malum, abim evleniyor inşallah, zaten temmuz ramazan, çalışırken suya çok ihtiyaç duyuyorum 2 sene çalıştım çünkü. Ama bu yıl inşallah tam tutmak istiyorum oruçlarımı o yüzden evdeyim. Zaten normalde de çok sıvı tüketirim ben hele de ramazan yaza denk gelmeye başladığından beri çok zorlanıyorum. Bakalım bu sene nasıl geçecek
Ha bu arada fotoğrafçılık kursuna kaydoldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…