- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Ammin canım hepimizinişte tarzımız , farkımııız
Allah gönlümüze gre versiin
gidip kısa gelinlilk almayasın kız
Oyy hepsi yakışır bize canım, inşallah görürüz o günleri
İnşallah canım bulmam lazım artık zaman yaklasıyor eksiklerimi tamamlamam lazımNe güzelll Orası pahalıymıs sanırım dimi birazz :18: zaten öyle oluyro canım resimler insanı yanıltabiliyor yakından bakınca vazgeciyorsun :44:
Gelinlik kadar nişanda ve kınada giydiklerimizde önemli :18:
Ben nişanda hafif kabarık bir elbise istiyorumRengi belli büyük ihtimal saks mavisi ne zaman üstüme o renk giysem begeniliyor birde nişanlık elbisen bu renk olmalı diyede tavsiye veriyorlar bende kücüklükten beri o tonları nişana uygun bulurum zaten
Kına gecesi hakkında ise pembe olabilir bakkama o gelinlik gibi kabarık prenses etek olsun lütfennn
Bindallı almayabilirim ben pek begenmiyorum nedense :44: belki o zaman begendigim bir model cıkarsa bir ihtimal alırım
Ayyy kızlarrr hayallere daldım yine neler yazdım utandım vallaAllah'ım ne olur bunlar gercek olsunn
Sizlerde fikir ne kızlarr
ayyy ne güzel yazmışsın sen ya
kız sayende bende daldım gittim gene
kuzum, sen anlat ben sabaha kadar dinlerim beBide bideeee artık seneye hep beraber oturur düşünürüz kına için farklı detaylas vskaptırdım kendimi gidiyorum ben boncuk
Selaaammm Gezdikte geldik bilem
Ama sevdiceğim izin alamadı annemle ben gezdik kızlar... veeee....
Söz için dağıtacağım lavanta keselerini aldım bile
50 tane aldım kızlar bayanlar için bu keselere lavanta koyacağım tabi bi kaç minik hediye daha
Eki Görüntüle 730204
Bu da erkek tarafının beyleri için tesbih ve namaz mühürüBenim sevdiceğimin ailesi caferi mezhebinden de
Eki Görüntüle 730206
kuzum, sen anlat ben sabaha kadar dinlerim beayrca ben bindallı istiyorum ki. hemde hürreminkilerden kına için şunu kesinlikle yapalım 'Eda'nın kına hatırası' he bide nedime taçlarını ve mumları cok farklı şeyler bulalım
selam bal hatunbayıldım ben bunlara. bu tesbih işi bizim aklımıza gelmemişti. biz havlu ve corap keselemiştik.
ama bu fikri çok sevdim ben, hayırlısı olsun
Selaaammm Gezdikte geldik bilem
Ama sevdiceğim izin alamadı annemle ben gezdik kızlar... veeee....
Söz için dağıtacağım lavanta keselerini aldım bile
50 tane aldım kızlar bayanlar için bu keselere lavanta koyacağım tabi bi kaç minik hediye daha
Eki Görüntüle 730204
Bu da erkek tarafının beyleri için tesbih ve namaz mühürüBenim sevdiceğimin ailesi caferi mezhebinden de
Eki Görüntüle 730206
kuzum, sen anlat ben sabaha kadar dinlerim beayrca ben bindallı istiyorum ki. hemde hürreminkilerden kına için şunu kesinlikle yapalım 'Eda'nın kına hatırası' he bide nedime taçlarını ve mumları cok farklı şeyler bulalım
selam bal hatunbayıldım ben bunlara. bu tesbih işi bizim aklımıza gelmemişti. biz havlu ve corap keselemiştik.
ama bu fikri çok sevdim ben, hayırlısı olsun
Sağol canımAyyy bugün hep kına malzemesi nedime taçları,duvaklar, el çiçekleri, bindallılar falan gördüm ... Ahhh ahhhh
sen nişanlanıyorsun, sana bunlar daha yakın, ya ben napayım
hayallerrr hayallerrr..
Ayyy bunlar ne güzel akıl edilmis böyleeeetamda hayal kurarken üstüne ne kadar güzel oldu valla
tamam canım sana hürremin bindallısından alırız kına hatırası derken anlamadım benn beynim durdu galibaa :26: evet evet bulalım az önce oje düşünüyordum bizim yakınlarda dagıtan hic olmadı :44: kac tane hazırlanır acep
Oooo zaman su gibi akıp gider kuzum az değil bak benimde 3 ay var ama şimdiden başladım almaya...Gerçi alırken annem biraz mırın kırın etti amaSonuçta aldım
orası öyle de senin nişan raihin var en azından yavrum. nişandan sonra düğün olur hemen
olsun alınmış alınmıştır. aradan cıktı kafan rahatladı en azından çook iyi yapmışsın
hani 'istanbul hatırası' falan oluyo ya, önünde resim çekliyolar. eksik yazmışım o yüzden anlamadın canım . sorun bende yani
gelecek kişileri az cok tahmin edersin zaten ona kadar yuvarlak bi hesap cıkarırsın kafanda.
hehehe o tarih sevdiceğimle benim kafamdaki tarihİşte Eylülün 7sinde istemeye gelecekler 15inde de nişan olur diyerekten o tarihi koyduk
Heee evet evet canım şimdi oldu
O günler gelsinde dimi
annemm, ablamın düğün günü sen isteneceksin desene
Enaaam öylemiş mie hadi ikimize de şans getire inşallah
ebeet
hadi inşAllaah . tez zamanda gelin oluverelim
hani 'istanbul hatırası' falan oluyo ya, önünde resim çekliyolar. eksik yazmışım o yüzden anlamadın canım . sorun bende yani
gelecek kişileri az cok tahmin edersin zaten ona kadar yuvarlak bi hesap cıkarırsın kafanda.
o günler gelince daha da başka şeyler düşünürüz bizneler neler değişiyor ki. şimdi beğendiğimizi 2-3 gün sonra beğenmeyebiliyoruz.
Çok begenirsem vazgecmem benojeyi orta derece begendim vazgecebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?