2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ayyy ne güzel yazmışsın sen ya
kız sayende bende daldım gittim gene

Selaaammm Gezdikte geldik bilem

Ama sevdiceğim izin alamadı annemle ben gezdik kızlar... veeee....

Söz için dağıtacağım lavanta keselerini aldım bile

50 tane aldım kızlar bayanlar için bu keselere lavanta koyacağım tabi bi kaç minik hediye daha

Bu da erkek tarafının beyleri için tesbih ve namaz mühürü Benim sevdiceğimin ailesi caferi mezhebinden de

Bide bideeee artık seneye hep beraber oturur düşünürüz kına için farklı detaylas vs kaptırdım kendimi gidiyorum ben boncuk
kuzum, sen anlat ben sabaha kadar dinlerim be ayrca ben bindallı istiyorum ki. hemde hürreminkilerden kına için şunu kesinlikle yapalım 'Eda'nın kına hatırası' he bide nedime taçlarını ve mumları cok farklı şeyler bulalım

selam bal hatun bayıldım ben bunlara. bu tesbih işi bizim aklımıza gelmemişti. biz havlu ve corap keselemiştik.
ama bu fikri çok sevdim ben, hayırlısı olsun

Sağol canım Ayyy bugün hep kına malzemesi nedime taçları,duvaklar, el çiçekleri, bindallılar falan gördüm ... Ahhh ahhhh

Ayyy bunlar ne güzel akıl edilmis böyleeee tamda hayal kurarken üstüne ne kadar güzel oldu valla

tamam canım sana hürremin bindallısından alırız kına hatırası derken anlamadım benn beynim durdu galibaa :26: evet evet bulalım az önce oje düşünüyordum bizim yakınlarda dagıtan hic olmadı :44: kac tane hazırlanır acep

sen nişanlanıyorsun, sana bunlar daha yakın, ya ben napayım
hayallerrr hayallerrr..

Oooo zaman su gibi akıp gider kuzum az değil bak benimde 3 ay var ama şimdiden başladım almaya...Gerçi alırken annem biraz mırın kırın etti ama Sonuçta aldım

hani 'istanbul hatırası' falan oluyo ya, önünde resim çekliyolar. eksik yazmışım o yüzden anlamadın canım . sorun bende yani
gelecek kişileri az cok tahmin edersin zaten ona kadar yuvarlak bi hesap cıkarırsın kafanda.

Oooo zaman su gibi akıp gider kuzum az değil bak benimde 3 ay var ama şimdiden başladım almaya...Gerçi alırken annem biraz mırın kırın etti ama Sonuçta aldım

orası öyle de senin nişan raihin var en azından yavrum. nişandan sonra düğün olur hemen
olsun alınmış alınmıştır. aradan cıktı kafan rahatladı en azından çook iyi yapmışsın

orası öyle de senin nişan raihin var en azından yavrum. nişandan sonra düğün olur hemen
olsun alınmış alınmıştır. aradan cıktı kafan rahatladı en azından çook iyi yapmışsın

hehehe o tarih sevdiceğimle benim kafamdaki tarih İşte Eylülün 7sinde istemeye gelecekler 15inde de nişan olur diyerekten o tarihi koyduk

Heee evet evet canım şimdi oldu
O günler gelsinde dimi

o günler gelince daha da başka şeyler düşünürüz biz neler neler değişiyor ki. şimdi beğendiğimizi 2-3 gün sonra beğenmeyebiliyoruz.

Çok begenirsem vazgecmem ben ojeyi orta derece begendim vazgecebilirim

Çok begenirsem vazgecmem ben ojeyi orta derece begendim vazgecebilirim

ben minicik şirin şielerde renkli kolonya vermeyi düşünüyorum tam benlik bişi bu
oje olayına gelince değişik olabilir. zaten gençlere verilir ekstra olarak düşünebilirsin canımcım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…