Canım ya ev sahibi zaman vermez mi daha fazla çokmu gaddar :44: Şerefsiz adam para için sözünden dönüyor..inşallah o kiracı pişman eder adamı
Baska ev baksan haber gelene kadar canıminşallah bulursun bir hafta olmadan
Evdeyim canım ya düğünümüz var malum, abim evleniyor inşallah, zaten temmuz ramazan, çalışırken suya çok ihtiyaç duyuyorum 2 sene çalıştım çünkü. Ama bu yıl inşallah tam tutmak istiyorum oruçlarımı o yüzden evdeyim. Zaten normalde de çok sıvı tüketirim ben hele de ramazan yaza denk gelmeye başladığından beri çok zorlanıyorum. Bakalım bu sene nasıl geçecek
Ha bu arada fotoğrafçılık kursuna kaydoldum
Süre istedim zaten olmaz dedi, benim evimi oyalarsın kiracı bulamam sonra dedi... Dedi de dedi yani...
Buranın da kirası çok yüksek olduğu için çıkmak zorundayım, önceden iki kişi paylaşıyorduk ama veremem bir başıma şimdi o kadar.
Bakıyorum zaten canım da yok uygun bir ev. Bir bu haber beklediğim yer var
Diğer adama da bir şey demiyorum artık vicdanı rahat edecek mi bakalım
Merhaba kızlar nasılsınız?
Ben çok kötüyüm o yüzden yazıp da dağıtmak istemiyorum konuyu.
Sadece bana dua eder misiniz, ev bulamadım, yarın bir yerden haber alıcam, hayırlısıyla olsun yoksa çok zor durumda kalacağım
İyi akşamlar kızlar
Finaller ve 3. sınıf bittii
He haazırlıklar diyorsun canımramazanda en güzeli avm de calısmak serin serin ohh yaz mı kıs mı zaten anlamıyordum ben avmde calısırken
Süper canımmm ne güzel fotograflar cekersin artık
İyi olan ev sahibi yokmu ya sanki kiracı kapıda hazır
İnşallah orası olur canım ama sıkma kendini cok cünkü ne kadar üzülsekte sonuclar hic degismiyor olacak olan yine oluyor
Bilmiyorum canım varsa da bana denk gelmiyor öylesi
Üzülmemek elde değil ki, kalacak yerim yok, gideceğim biri yok, eşyalarımı nereye koycam, nerde güvenli kalabilirim hepsi ayrı dert.
Allah'a sığındım o biliyor halimi, saatlerdir ağlıyorum
Nihancım, Allah yardımcın olsun kuzuuum.. İnşallah bulutsun bir ev de bu sıkıntıdan kurtulursun.. Dua ederiz elbette.. Keşke elimizden daha fazlası gelseydi..
Bide esya var dimiRabbim yardımcın olsun canım
Bilmiyorum canım varsa da bana denk gelmiyor öylesi
Üzülmemek elde değil ki, kalacak yerim yok, gideceğim biri yok, eşyalarımı nereye koycam, nerde güvenli kalabilirim hepsi ayrı dert.
Allah'a sığındım o biliyor halimi, saatlerdir ağlıyorum
Bide esya var dimiRabbim yardımcın olsun canım
Kuzum yaaaa... Ağlama amaaaa( hallolur inşallah bir şekilde .. Kaldığın yerde Öğretmenevi misafirhane filan yok mu? Şehir merkezindeysen vardır yani? Birkaç gün idare edersin o şekilde, illaki hallolur ev işi de kuzum..
Teşekkür ederim canım, dua etmeniz bile öyle güzel ki, çok ihtiyacım var çünkü... Sen nasılsın?
Mutella kusura bakma kendi derdime düştüm hayırlı olsun bitmiş finaller... Fotoğrafçılık kursu da süpermiş, çok severim fotoğraf çekmeyi, çektirmeyi...
He haazırlıklar diyorsun canımramazanda en güzeli avm de calısmak serin serin ohh yaz mı kıs mı zaten anlamıyordum ben avmde calısırken
Süper canımmm ne güzel fotograflar cekersin artık
İyi olan ev sahibi yokmu ya sanki kiracı kapıda hazır
İnşallah orası olur canım ama sıkma kendini cok cünkü ne kadar üzülsekte sonuclar hic degismiyor olacak olan yine oluyor
Nihancım, Allah yardımcın olsun kuzuuum.. İnşallah bulutsun bir ev de bu sıkıntıdan kurtulursun.. Dua ederiz elbette.. Keşke elimizden daha fazlası gelseydi..
Gözün aydın canım... 3 de bittiyse artık okul bitti sayılır
Teşekkür ederim canım, dua etmeniz bile öyle güzel ki, çok ihtiyacım var çünkü... Sen nasılsın?
Mutella kusura bakma kendi derdime düştüm hayırlı olsun bitmiş finaller... Fotoğrafçılık kursu da süpermiş, çok severim fotoğraf çekmeyi, çektirmeyi...
Ben iyiyim çok şükür kuzummm.. Ederiz tabii kiii...sen içini ferah tut, geçecek inşallah bu sıkıntı da
Canım sen kusura bakma asıl ne diyeceğimi bilemedim cevap veremedim sana. İnşallah gönlüne göre olur. Üzülme ağlama vardır bi hayır bunda da
Teşekkür ederim bitti finallerim de şükürBen de amatör olarak 4-5 senedir çekiyorum ama bu bende bi tutku bi aşk halini aldı resmen Biraz daha bilinçli yapmak istiyorum bu işi inşallah kısmet olursa
Evet hazırlıklar epeyce vakit alacak gibi duruyor. 2 ramazan geçirdim avmde, 2sinde de kalabalık ve bozulan klimalar beni mahvetti. Akıllandım, çalışmayacağım avmde
Evet yanım ya bitti vallaÇok teşekkür ederim. Hüzünleniyor insan yine de ya
Canım sen kusura bakma asıl ne diyeceğimi bilemedim cevap veremedim sana. İnşallah gönlüne göre olur. Üzülme ağlama vardır bi hayır bunda da
Teşekkür ederim bitti finallerim de şükürBen de amatör olarak 4-5 senedir çekiyorum ama bu bende bi tutku bi aşk halini aldı resmen Biraz daha bilinçli yapmak istiyorum bu işi inşallah kısmet olursa
Önemli değil Mutellacım. Sevdiceğimle hayallerimizden biri profesyonel fotoğraf makinası almak da çok pahalılar
Oturacağım ev yok makinamız eksik kalsın şu an(Hiç gülesim yoktu yaa, bir yandan ağlıyom bir yandan ne düşünüyorum, dengem bozuldu )
Önemli değil Mutellacım. Sevdiceğimle hayallerimizden biri profesyonel fotoğraf makinası almak da çok pahalılar
Oturacağım ev yok makinamız eksik kalsın şu an(Hiç gülesim yoktu yaa, bir yandan ağlıyom bir yandan ne düşünüyorum, dengem bozuldu )
Yaaaa deme öyle hem cok üzülürsen Allah korusun birde hasta olursun
Yaaaa deme öyle hem cok üzülürsen Allah korusun birde hasta olursun
Evet çok pahalılar gerçekten, ben de iyi para vermiştim
Ağlama ama artık yazık gözlerine, bi faydası yok ki, zarar veriyorsun kendine, edacığımın söytlediği gibi hasta olacaksın o zaman nasıl atlatacaksın bu günleri?
İyi ki tanışmışız kızlar ya, desteğiniz çok iyi geldi Allah razı olsun hepinizden.
Bu bir yılda ağladığım kadar ağlamamışımdır ömrümde herhalde. Gözlerimin altı çökmeye başladı zaten. Bir de hastalanacam çirkinleşicem tam olacak
Allah korusun tabi...
Şu an biraz daha sakinim, sağ olun.
Allah korusun tabi canım da işte ne bileyim ailem uzakta ellerinden bir şey gelmiyor, sevdiğim yok yanımda, ben burda bir başıma uğraşıyorum çok yıprandım.
Şu son bir sene çok zor geçti benim için
İyi ki tanışmışız kızlar ya, desteğiniz çok iyi geldi Allah razı olsun hepinizden.
Bu bir yılda ağladığım kadar ağlamamışımdır ömrümde herhalde. Gözlerimin altı çökmeye başladı zaten. Bir de hastalanacam çirkinleşicem tam olacak
Allah korusun tabi...
Şu an biraz daha sakinim, sağ olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?