2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Süre istedim zaten olmaz dedi, benim evimi oyalarsın kiracı bulamam sonra dedi... Dedi de dedi yani...
Buranın da kirası çok yüksek olduğu için çıkmak zorundayım, önceden iki kişi paylaşıyorduk ama veremem bir başıma şimdi o kadar.
Bakıyorum zaten canım da yok uygun bir ev. Bir bu haber beklediğim yer var
Diğer adama da bir şey demiyorum artık vicdanı rahat edecek mi bakalım

He haazırlıklar diyorsun canım ramazanda en güzeli avm de calısmak serin serin ohh yaz mı kıs mı zaten anlamıyordum ben avmde calısırken
Süper canımmm ne güzel fotograflar cekersin artık

İyi olan ev sahibi yokmu ya sanki kiracı kapıda hazır
İnşallah orası olur canım ama sıkma kendini cok cünkü ne kadar üzülsekte sonuclar hic degismiyor olacak olan yine oluyor

Nihancım, Allah yardımcın olsun kuzuuum.. İnşallah bulutsun bir ev de bu sıkıntıdan kurtulursun.. Dua ederiz elbette.. Keşke elimizden daha fazlası gelseydi..

İyi akşamlar kızlar
Finaller ve 3. sınıf bittii

Gözün aydın canım... 3 de bittiyse artık okul bitti sayılır

Bilmiyorum canım varsa da bana denk gelmiyor öylesi
Üzülmemek elde değil ki, kalacak yerim yok, gideceğim biri yok, eşyalarımı nereye koycam, nerde güvenli kalabilirim hepsi ayrı dert.
Allah'a sığındım o biliyor halimi, saatlerdir ağlıyorum

Bide esya var dimi Rabbim yardımcın olsun canım

Nihancım, Allah yardımcın olsun kuzuuum.. İnşallah bulutsun bir ev de bu sıkıntıdan kurtulursun.. Dua ederiz elbette.. Keşke elimizden daha fazlası gelseydi..

Teşekkür ederim canım, dua etmeniz bile öyle güzel ki, çok ihtiyacım var çünkü... Sen nasılsın?

Mutella kusura bakma kendi derdime düştüm hayırlı olsun bitmiş finaller... Fotoğrafçılık kursu da süpermiş, çok severim fotoğraf çekmeyi, çektirmeyi...

Kuzum yaaaa... Ağlama amaaaa( hallolur inşallah bir şekilde .. Kaldığın yerde Öğretmenevi misafirhane filan yok mu? Şehir merkezindeysen vardır yani? Birkaç gün idare edersin o şekilde, illaki hallolur ev işi de kuzum..
Ama eşyalar sıkıntı işte

Son düzenleme:
Bide esya var dimi Rabbim yardımcın olsun canım

İlçedeyim canım, öğretmen evi var da pek güvenemesem de orda kalırım mecburen.
Eşyalarıma da bir yer ayarlamaya çalışıcam mecburen.

Ben iyiyim çok şükür kuzummm.. Ederiz tabii kiii... sen içini ferah tut, geçecek inşallah bu sıkıntı da

Evet hazırlıklar epeyce vakit alacak gibi duruyor. 2 ramazan geçirdim avmde, 2sinde de kalabalık ve bozulan klimalar beni mahvetti. Akıllandım, çalışmayacağım avmde

Evet yanım ya bitti valla Çok teşekkür ederim. Hüzünleniyor insan yine de ya

Canım sen kusura bakma asıl ne diyeceğimi bilemedim cevap veremedim sana. İnşallah gönlüne göre olur. Üzülme ağlama vardır bi hayır bunda da
Teşekkür ederim bitti finallerim de şükür Ben de amatör olarak 4-5 senedir çekiyorum ama bu bende bi tutku bi aşk halini aldı resmen Biraz daha bilinçli yapmak istiyorum bu işi inşallah kısmet olursa

Ben iyiyim çok şükür kuzummm.. Ederiz tabii kiii... sen içini ferah tut, geçecek inşallah bu sıkıntı da

İnşallah canım inşallah geçer de yarın hayırlı ve güzel haberler alırım, bu gece nasıl uyurum bilemiyorum... Allah razı olsun...

Önemli değil Mutellacım. Sevdiceğimle hayallerimizden biri profesyonel fotoğraf makinası almak da çok pahalılar
Oturacağım ev yok makinamız eksik kalsın şu an (Hiç gülesim yoktu yaa, bir yandan ağlıyom bir yandan ne düşünüyorum, dengem bozuldu )

Ben rahattım canım -2. kattaydım klimalar hic durmazdı mübarek Kalabalık konusunda haklısın canım bide ben eglence parkındaydım sürekli güc harcıyordum ama Rabbim güc veriyor sanki

Yaaaa deme öyle hem cok üzülürsen Allah korusun birde hasta olursun

Evet çok pahalılar gerçekten, ben de iyi para vermiştim
Ağlama ama artık yazık gözlerine, bi faydası yok ki, zarar veriyorsun kendine, edacığımın söytlediği gibi hasta olacaksın o zaman nasıl atlatacaksın bu günleri?

Allah korusun tabi canım da işte ne bileyim ailem uzakta ellerinden bir şey gelmiyor, sevdiğim yok yanımda, ben burda bir başıma uğraşıyorum çok yıprandım.
Şu son bir sene çok zor geçti benim için

İyi ki tanışmışız kızlar ya, desteğiniz çok iyi geldi Allah razı olsun hepinizden.
Bu bir yılda ağladığım kadar ağlamamışımdır ömrümde herhalde. Gözlerimin altı çökmeye başladı zaten. Bir de hastalanacam çirkinleşicem tam olacak
Allah korusun tabi...
Şu an biraz daha sakinim, sağ olun.

Aman iyi ol canım, Allah senden de razı olsun

Allah korusun tabi canım da işte ne bileyim ailem uzakta ellerinden bir şey gelmiyor, sevdiğim yok yanımda, ben burda bir başıma uğraşıyorum çok yıprandım.
Şu son bir sene çok zor geçti benim için

Sabır canım az zaman sonra hersey cok güzel olacakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…