- 13 Mayıs 2013
- 1.075
- 16
- 158
Aynen o sıkıldı ben sıkılmadım hep bi okuma aşkı var ama istediğim bölümü Türkiye de okusam emeğimin karşılığını alamam...
3 yılı geçti birlikteyiz canım
Sedulum şafağı beraber yedik düğün şafağıda sayarız bizde bu send sonu bile olabilir diyoruz ablası Ağustos'ta evleniyor çeyizi bile yokmuş çok şaşırdım ben cesaret edemezken ama bakalım herşey çok çabuk değişiyor
Tutku ben senden büyüğüm sende kardşdimle yaşıtsın sanırsam 15 yaşından beri berabersin saygı duyuyorum
Kendi adıma 19 20 yaşına kadar yani aşkım gelmeden sevgilim hiç olmadı benim hem dedim ki tam 20 yaşında olcak çocukluğum ergenliğim bitince o karın ağrılarında tek olup kısıtlanmadan yapıcam herşeyi dedim bu benim çok minik yaşta kendime verdiğim bir sözdü ki çok iradeliyim zaten kimseye aşk olamamıştım sevgilimlede ünide farklı şehirde tanıştık baskı yoktu inan 20 yaşındaki aklımda 25 yaşımdaki aklım bir değil ikimizde 88 Liyiz ben 2008 de mezun olup 2012 ye kadar onun yolunu bekledim yarı yıprandım yap olgunlaşdım
Bunları anlatıyorum çünkü zor süreçler okul aşk evlilik özellikle sen evlilikle okulu yapabilir isen evlen derim sevgilinlemi yaşıtmısınız o biraz büyükse hani evlilik yükünü beraber omuzlarsınız ama ben erkekler hep geç olgunlaşır derim sevdiceğim benimle aynı zaman okulu bitirseydi 20 yaşında evlenirim derdi diyorduda şimdi ise giz ben o zaman ne delirmişim elimizde bişi yok sürekli seni evlilikle boğmuştum diyor cidden öyleydi
Valla bende 5 6 yıldır beraberim ve zor idare etmek gelişen Zaman hayat mekanlar yaşam şartları bunlara rağmen sürekli değişiyoruz ve farklılaşıyoruz ve artık beraber yaşAmak istiyoruz
Seni çok yakın arkadaşıma benzettim 15 yaşından beri beraberler ve Ağustos'ta nişanları var seneye evlenckler onlar 10 senedir beraber arkadaşımda benim gibi 25 yaşında demem o ki 10 yılı aşkın çıkanlar var sen nişan yada sözünü yap ama mezuniyetine yakın evlen ev okul aynı anda gitme yada 2014 baharında evlen yaşın çok küçük benim kardeşimde üni okuyor şimdi senin durumunda olsa önce okul derdim herhalde
hımm bizimde 4 bitti valla benimkinde sıkıldı artık bu saatten sonra okulu bıraksam olmaz o kadar uğraşmışım istediğimde bölüm :) valla o osym sesimizi duysa çok iyi olur ama fırsat ayağımıza geldi biz kaçırdık işte ben kendi,adıma deyim dahada o şansın bana geleceğini sanmıyorum:):)
Aynen canım asker şafağı bitti sırada düğün şafağı var inşallah
Ben rahat olması açısından 2014 diyorum ama aileler bizi biran önce evermeye hevesli şimdi sevgilim tek çocuk bir an önce mürüvvet görmek istiyorlar
Bu yüzde 2013 sonu olursa şaşmam fazla uzatmayız gibi geliyor.
Seninde nişan sayacın azalmış için kıpır kıpırdır şimdi
Hakkınızda hayırlısı olsun. Evlilik planının önemli bir adımı bu. Tatlı telaşlar... Parmağınıza takılan yüzükler bir ömür boyu sizi birbirinize bağlasın
Canım aileler hevesli olunca başka güzel bizdede toptan bir evlenme telaşesi hep Kasım'da evlenecem derdim bakarsın bende öyle giderim olmadı nisan olucak bakalım canım inşallah sizde hemen evlenirsiniz aileler destek olunca öle yorulmuyor maddi manevi insan
Canım çok çok sağolasın heyecanlıyım ne nasıl olcak dedindeyim evde oluyor ama hazırlıklar devam 100 kişi olcaz bahçede evde dışardan ayarladık çoğu şeyi salon tutulmuş gibi aslında öyle bakalım neler olucak isteme söz nişan hepsi bir arada
bölümüm hemşirelik canım. Benimde zamanında dgs ile hemşirelik lisans okumak vardı kazanınca sıkıldım :) benimde çu an tek istediğim kpss kazanmak haziranda atama var bakalım bir umut :)Sen hangi üniversite ve bölümdesin canım
Ya benim okuyabileceğim bölümler arasında Ege birinci sıradaydı kalite açısından çok istedim olsun diye ama olunca da hevesim gitti benim hayalim bu değil dedim...
Artık tek bi hayalim var memur olmak
bölümüm hemşirelik canım. Benimde zamanında dgs ile hemşirelik lisans okumak vardı kazanınca sıkıldım :) benimde çu an tek istediğim kpss kazanmak haziranda atama var bakalım bir umut :)
Sedulum şafağı beraber yedik düğün şafağıda sayarız bizde bu send sonu bile olabilir diyoruz ablası Ağustos'ta evleniyor çeyizi bile yokmuş çok şaşırdım ben cesaret edemezken ama bakalım herşey çok çabuk değişiyor
Tutku ben senden büyüğüm sende kardşdimle yaşıtsın sanırsam 15 yaşından beri berabersin saygı duyuyorum
Kendi adıma 19 20 yaşına kadar yani aşkım gelmeden sevgilim hiç olmadı benim hem dedim ki tam 20 yaşında olcak çocukluğum ergenliğim bitince o karın ağrılarında tek olup kısıtlanmadan yapıcam herşeyi dedim bu benim çok minik yaşta kendime verdiğim bir sözdü ki çok iradeliyim zaten kimseye aşk olamamıştım sevgilimlede ünide farklı şehirde tanıştık baskı yoktu inan 20 yaşındaki aklımda 25 yaşımdaki aklım bir değil ikimizde 88 Liyiz ben 2008 de mezun olup 2012 ye kadar onun yolunu bekledim yarı yıprandım yap olgunlaşdım
Bunları anlatıyorum çünkü zor süreçler okul aşk evlilik özellikle sen evlilikle okulu yapabilir isen evlen derim sevgilinlemi yaşıtmısınız o biraz büyükse hani evlilik yükünü beraber omuzlarsınız ama ben erkekler hep geç olgunlaşır derim sevdiceğim benimle aynı zaman okulu bitirseydi 20 yaşında evlenirim derdi diyorduda şimdi ise giz ben o zaman ne delirmişim elimizde bişi yok sürekli seni evlilikle boğmuştum diyor cidden öyleydi
Valla bende 5 6 yıldır beraberim ve zor idare etmek gelişen Zaman hayat mekanlar yaşam şartları bunlara rağmen sürekli değişiyoruz ve farklılaşıyoruz ve artık beraber yaşAmak istiyoruz
Seni çok yakın arkadaşıma benzettim 15 yaşından beri beraberler ve Ağustos'ta nişanları var seneye evlenckler onlar 10 senedir beraber arkadaşımda benim gibi 25 yaşında demem o ki 10 yılı aşkın çıkanlar var sen nişan yada sözünü yap ama mezuniyetine yakın evlen ev okul aynı anda gitme yada 2014 baharında evlen yaşın çok küçük benim kardeşimde üni okuyor şimdi senin durumunda olsa önce okul derdim herhalde
kesinlikle hakLısın canım..bunların hepsini düşündük zaten.. her yaş gerçekten farkLıLık getiriyor.
Ama Allah orda yalanım yok okadar çok şeyler atlattıkki,hani bu yaşımda okadar olgunlaştımki ..
sevgilim 3 yaş büyük benden,kendi işini kurdu yıllardır çalışıyor zaten,okulunuda bitirdi.O yandan hiç sorunum yok çok şükür.
Zor olucak ama inşallah olucak..
dediğim gibi yaşadığım yerde küçük,herkez herkezi tanıyor, hakkımızda neler neler söylendi ortada bişi yokken,bi an kaldıramıyosun artık bunları,aileni düşünüyosun..milleti düşünmekte olmaz ama o millette bütün hayatımı mahvedicekti o yüzden ortak kararLa artık uzatmamaya karar alındı.
Zaten okulum zor değil,evlilikle kolay yürütülebilecek zorlukta daha doğrusu,evimizde kısmetse yakın olucak okula o yüzden rahatım, başka türlü bukadar erken imkansızdı olması.
zaten ailemlede çok sorunlarım var,bu yüzden çok rahatsızlıklar geçirdim.Gerçekten sevgilim yeri geldi anne-baba oldu bana,bi çok şeyi ona borçLuyum. İnşallah tatLıLıklada devam eder böyle.
Yani benim için tek yol evliliğe gidiyor.
Herşeyin hayırlısı inşallah,Rabbim yüzümüzü güldürür inşaLLah.
Benim arkadaşımda dgs ile hemşireliğe geçiş yaptı alttan dersleri verip duruyor hala bitmedi
Yaz okuluna gidiyor ders alabilmek için hemşirelik dgs ile her üniversitede olmuyor sanırım dimi
Ailede huzurun yoksa ve karşında elini tutuğun adam onlardan daha çok yanında ve destekse herşeyini kurup yaptıysa beraber geçim derdiniz olmucaksa evlenin derim ben istanbuldayım ama küçük bir yerde yaşıyorum adada köy gibi herkes herşeyi bilir bazende bilmeden dedikodu yapar çok sever küçük yer insanı komşuluk dersin ama bölede kötü şeler vardır seninde az çok yaşadıklarını tahmin edebiliyorm
İnşallah hakkınızda hayırlı olur güzel bir yuvan olur evinde Huzur yoksa zaten evlen evlilik bir kaçış olarak değil aşık olduğun adamla sorunsuz başkalarının gölgesi olmadan mutluluk olacaktır senin için canım
Kızlar nasılsınız iyi akşamlar, bugün gelemedim, geçmişi okuyayım dedim ama okuyamadım.
Baya hastayım canlarım :2: Yaz günü final öncesi çekilmiyor.
Farantij + Bademcik ilhitabı. Kafamı toparlayıp yazamıyoum bile.
Öpeyim sizi ben kaçar.
Gene ilaç alıp yatayım,
Tatlı rüyalar herkese
Günaydın desem gec mi oldu kızlarr
Hayırlı olsun canımbak bende hep evimiz büyük olsa evde yapardık derdim ama demekki artık dememeliyim Masallah baya kalabalık gelmisler ee sizde kalabalıksınızdır
Hosgeldin canımHersey yoluna girer inşallah ama ne oldu ki anlatmak istermisin :26:
Atlattık canım çözüldü sorunlarımız çok şükürtekrar hayırlı olsun canımm... neyse bir şekilde atlatılmış.. ben de bazen evde mi yapsak diye düşünüyorum ama işte tam da senin dediğin nedenlerden yok diyorum, dışarıda olsun.. şimdi sen de söyleyince iyice vazgectim ev fikrinden.. hatta bizim evin çok yakınına(100 m ya var ya yok arada) yeni çok hoş bir kafe açıldı düğün,nişan filan yapıyorlar. ama eve o kadar yakın ki, diyorum ki burada yapsak evde yapmıştan farkı olmaz çıkan herkes eve gelecek...
canım inşallah çözülmüştür sorunlar.. ya da en kısa zamanda atlatırsın umarım..
iyiyiz kuzumm, sen nasılsın?
edoşumm merhabaa :)
Kızlar herkese selamlar biraz heyecanlıyım son günler hazırlık sürüyor Fotoğraf ekleyemiyorum telden eklemeyi yapabilirsem deniyexeğim kurabiye ve kavanozlarımı
çıkmak zorunda kaldım, en heyecanlı muhabbeti kaçırmışım yinehemen burdan girerim ben de muhabbete :)))
evet pahalı baya...ve o paraya değdiğini de sanmıyorum pek, yani öyle aman aman hoşuma gitmedi benim.. off zaten o kadar zor beğeniyorum ki herşeyi.. günlük bir elbise almak bile olay benim için, nasıl beğeneceğim bilmiyorum
saks mavisi hoş olur nişanda yakışıyormuş da madem.. bana hiç yakışmaz mesela o renk.. ya da ben mavileri çok sevmediğim için belki yakıştıramıyorum.. nişan için pembe tonları düşünüyorum ben de... pembe-kırmızı çok yakışıyormuş bana.. bayılırım da zaten o renklere.. nişanlık modeli de aklımda tam yok.. daha dışarıda mı yaparız evde mi, ya da dışarıda yaparsak açık hava bir yer bulabilir miyiz bu saatten sonra bilemediğim için şu model olsun diyemiyorum.. evde olursa kısa elbise giyerim herhalde.. ama dışarıda açık hava bir yer olursa, hem azıcık danteli gipürü bişeyleri olsun hem de etekleri uçuşsun, çok kabarık olmasın diyorum... ya da kapalı alan olursa dantelli balık model de olabilir..ya da ya da yada... ay yazarken bile aklımdan kırk farklı şey geçiyor nasıl karar vereceğim ki beeeennn
kına için deniz ve deniz kızı konsepti var hep aklımda... ışıl ışıl deniz kızı kostümü gibi bir şey, midye kabukları içinde kınalar, balık krakerler, deniz temalı süsler filan... çok mu uçuyorum ne?
gerçek hayata dönersek de prenses elbisesi gibi abiye bindallı arası şeyler olabilir belkiii....
kına hazırlıkları konusuna gelirsek;
oje ben de düşünmüştüm bir ara, ama edoşun da dediği gibi çoluk çocuk hepsi isteyecek, organize etmek güç biraz...aslında tüm hediyelikler için öyle..acaba sadece gençlere yakınlara özel paketler mi hazırlasak?
minik kolonya şişeleri de bir yerde görmüştüm sanırım, ya da minik parfüm şişesiydi belki...
bir de ağustosta en yakın arkadaşımın, kardeşim dediğim arkadaşımın, düğünü var.. onun kınası için düşündüm bir şeyler.. şeker hamurlu kurabiyelerimden yapayım diyorum.. inşallah ayarlayabilirsem vakit meselesini.. sonra onları minik kavanozlara koyup kavanozları elbisesinin renginde tüllerle, kurdelelerle süsleyeyim.. bir de yine elbisesinin renginde keseler alıp içine altın para çikolatalar var ya onlardan koyayım diyorum.. üstlerine de isim tarih yazan etiketler tabii...
İyi akşamlar kızlar
Finaller ve 3. sınıf bittii
Bilmiyorum canım varsa da bana denk gelmiyor öylesi
Üzülmemek elde değil ki, kalacak yerim yok, gideceğim biri yok, eşyalarımı nereye koycam, nerde güvenli kalabilirim hepsi ayrı dert.
Allah'a sığındım o biliyor halimi, saatlerdir ağlıyorum
Kızlar nasılsınız iyi akşamlar, bugün gelemedim, geçmişi okuyayım dedim ama okuyamadım.
Baya hastayım canlarım :2: Yaz günü final öncesi çekilmiyor.
Farantij + Bademcik ilhitabı. Kafamı toparlayıp yazamıyoum bile.
Öpeyim sizi ben kaçar.
Gene ilaç alıp yatayım,
Tatlı rüyalar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?