2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Aynen o sıkıldı ben sıkılmadım hep bi okuma aşkı var ama istediğim bölümü Türkiye de okusam emeğimin karşılığını alamam...
3 yılı geçti birlikteyiz canım

hımm bizimde 4 bitti valla benimkinde sıkıldı artık bu saatten sonra okulu bıraksam olmaz o kadar uğraşmışım istediğimde bölüm :) valla o osym sesimizi duysa çok iyi olur ama fırsat ayağımıza geldi biz kaçırdık işte ben kendi,adıma deyim dahada o şansın bana geleceğini sanmıyorum:):)

Aynen canım asker şafağı bitti sırada düğün şafağı var inşallah
Ben rahat olması açısından 2014 diyorum ama aileler bizi biran önce evermeye hevesli şimdi sevgilim tek çocuk bir an önce mürüvvet görmek istiyorlar
Bu yüzde 2013 sonu olursa şaşmam fazla uzatmayız gibi geliyor.
Seninde nişan sayacın azalmış için kıpır kıpırdır şimdi
Hakkınızda hayırlısı olsun. Evlilik planının önemli bir adımı bu. Tatlı telaşlar... Parmağınıza takılan yüzükler bir ömür boyu sizi birbirinize bağlasın

Sen hangi üniversite ve bölümdesin canım
Ya benim okuyabileceğim bölümler arasında Ege birinci sıradaydı kalite açısından çok istedim olsun diye ama olunca da hevesim gitti benim hayalim bu değil dedim...
Artık tek bi hayalim var memur olmak

Canım aileler hevesli olunca başka güzel bizdede toptan bir evlenme telaşesi hep Kasım'da evlenecem derdim bakarsın bende öyle giderim olmadı nisan olucak bakalım canım inşallah sizde hemen evlenirsiniz aileler destek olunca öle yorulmuyor maddi manevi insan

Canım çok çok sağolasın heyecanlıyım ne nasıl olcak dedindeyim evde oluyor ama hazırlıklar devam 100 kişi olcaz bahçede evde dışardan ayarladık çoğu şeyi salon tutulmuş gibi aslında öyle bakalım neler olucak isteme söz nişan hepsi bir arada

Aynen aileler hevesli olunca çok daha başka oluyor. Her türlü desteği sağlıyorlar.
Amin canım inşallah bizde bir an önce yuvamızı kurarız.

Aslında en iyisini yapıyorsun daha önce de dedim bende hepsi bir arada olsun istiyorum diye.
Böyle daha heyecanlı ve güzel buluyorum tatlı stres tek gecede atıyorsun üzerinden

bölümüm hemşirelik canım. Benimde zamanında dgs ile hemşirelik lisans okumak vardı kazanınca sıkıldım :) benimde çu an tek istediğim kpss kazanmak haziranda atama var bakalım bir umut :)

bölümüm hemşirelik canım. Benimde zamanında dgs ile hemşirelik lisans okumak vardı kazanınca sıkıldım :) benimde çu an tek istediğim kpss kazanmak haziranda atama var bakalım bir umut :)

Benim arkadaşımda dgs ile hemşireliğe geçiş yaptı alttan dersleri verip duruyor hala bitmedi
Yaz okuluna gidiyor ders alabilmek için hemşirelik dgs ile her üniversitede olmuyor sanırım dimi

kesinlikle hakLısın canım..bunların hepsini düşündük zaten.. her yaş gerçekten farkLıLık getiriyor.
Ama Allah orda yalanım yok okadar çok şeyler atlattıkki,hani bu yaşımda okadar olgunlaştımki ..
sevgilim 3 yaş büyük benden,kendi işini kurdu yıllardır çalışıyor zaten,okulunuda bitirdi.O yandan hiç sorunum yok çok şükür.
Zor olucak ama inşallah olucak..
dediğim gibi yaşadığım yerde küçük,herkez herkezi tanıyor, hakkımızda neler neler söylendi ortada bişi yokken,bi an kaldıramıyosun artık bunları,aileni düşünüyosun..milleti düşünmekte olmaz ama o millette bütün hayatımı mahvedicekti o yüzden ortak kararLa artık uzatmamaya karar alındı.
Zaten okulum zor değil,evlilikle kolay yürütülebilecek zorlukta daha doğrusu,evimizde kısmetse yakın olucak okula o yüzden rahatım, başka türlü bukadar erken imkansızdı olması.
zaten ailemlede çok sorunlarım var,bu yüzden çok rahatsızlıklar geçirdim.Gerçekten sevgilim yeri geldi anne-baba oldu bana,bi çok şeyi ona borçLuyum. İnşallah tatLıLıklada devam eder böyle.
Yani benim için tek yol evliliğe gidiyor.
Herşeyin hayırlısı inşallah,Rabbim yüzümüzü güldürür inşaLLah.

Ailede huzurun yoksa ve karşında elini tutuğun adam onlardan daha çok yanında ve destekse herşeyini kurup yaptıysa beraber geçim derdiniz olmucaksa evlenin derim ben istanbuldayım ama küçük bir yerde yaşıyorum adada köy gibi herkes herşeyi bilir bazende bilmeden dedikodu yapar çok sever küçük yer insanı komşuluk dersin ama bölede kötü şeler vardır seninde az çok yaşadıklarını tahmin edebiliyorm

İnşallah hakkınızda hayırlı olur güzel bir yuvan olur evinde Huzur yoksa zaten evlen evlilik bir kaçış olarak değil aşık olduğun adamla sorunsuz başkalarının gölgesi olmadan mutluluk olacaktır senin için canım

Benim arkadaşımda dgs ile hemşireliğe geçiş yaptı alttan dersleri verip duruyor hala bitmedi
Yaz okuluna gidiyor ders alabilmek için hemşirelik dgs ile her üniversitede olmuyor sanırım dimi

maalesef olmuyor canım mesela benim arkadaşlarım bu sene mezun oldu üstten ders ala ala ama bizim univ. Cins biraz üstten ders vermemelerini geçtim birde hazırlık varmış gelsin diye bakmadan yapmıştım tercih :) 7senelik univ. Hayatım olmuş olacak bitince bileydim boyle olacak en başta pes ederdim ama artık çok geç :)

evet canım,inşallah Rabbim yardımcımız olur.
napalım bunca sene beraber büyüdük, inşallah bundan sonrada keşkelerimiz olmadan devam ederiz artık.
zaten bütün gün beraberiz,birtek akşamları ayrı evlere gidiyoruz,çok anlamsız gelmeye başlıyo bir zaman sonra.

Huzur yoksa zaten evlen evlilik bir kaçış olarak değil aşık olduğun adamla sorunsuz başkalarının gölgesi olmadan mutluluk olacaktır senin için canım - ne güzel söyledin..inşllah çevremde herkez için en iyisi olur.

neyse kızlar ben yatıyorum. gözleri açamıyorum artık
:111:
herkeze huzurLu rüyalaar

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız iyi akşamlar, bugün gelemedim, geçmişi okuyayım dedim ama okuyamadım.
Baya hastayım canlarım :2: Yaz günü final öncesi çekilmiyor.
Farantij + Bademcik ilhitabı. Kafamı toparlayıp yazamıyoum bile.
Öpeyim sizi ben kaçar.
Gene ilaç alıp yatayım,
Tatlı rüyalar herkese

perimmm gezmis olsun canım benim çok dikkat et kendine yarında yat dinlennn iyi bak kendine

Bir ayrılık süreci yaşadık ama geçti gitti canım

Atlattık canım çözüldü sorunlarımız çok şükür

Günaydın kızoşlaaarrr :)))Yine bir cumartesi ve yine işyerinde boşuna oturuyorum... Hem de saat 5'e kadar..

Kızlar herkese selamlar biraz heyecanlıyım son günler hazırlık sürüyor Fotoğraf ekleyemiyorum telden eklemeyi yapabilirsem deniyexeğim kurabiye ve kavanozlarımı

Ay ben bile heyecanlandım gizciğim, hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah. Bütün detayları bekliyoruz senden de. Tecrübeler önemli bizim için..

Aneeaammm, ne güzel fikirler bunlar böyleeee :)) Bayıldım bayıldım. Kına gecesini organize edeceğimiz günler de gelsin bir an önce inşallah:)

İyi akşamlar kızlar
Finaller ve 3. sınıf bittii

Olleeeeyyy, finaller için çok sevindim muticim. Ama okulun bitmesine sevinmedim. Üniversite yılları bir insanın hayatında yaşayabileceği en güzel yıllar bence. Son seneni doya doya yaşa. Okulun tadını çıkar. Özleyeceksin. Ben özlüyorum okulumu...

Canımsın, kıyamam yaa.. Nihancım inşallah gönlüne göre bir ev bulursun canım. Dualarım seninle..

Perimcimmm, hasta mı oldun seeennn... Çok geçmiş olsun canım. Dikkatli ol, iyice dinlen. Dinlenmeden gerçekten geçmiyor bu meret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…