2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

oh ne güzeL
inşaLLah hayırlısı nezamanasa ozaman oLur düğün dernek
bizde nasipse mayıs 2014 düşünüyoruz bakaLım kısmet artık

yarışmacı arkadaşlara gerçektende başarılar (sabırlar
)

Biz her gün bir arada olunca ister istemez dilimizde hep bi evlilik lafı oluyor aileler gözümüzün içine bakıyor düğün diye ama ben meslek sahibi olmadan istemiyorum

yani canım en azından 2014 de ne var seneye evleniyoruz demek başkaa '' yaa daha 2 sene var seneye değil ondan sonraki sene'' demek başka ahh ahh benimde keşke 2014 olabilseyd

Biz her gün bir arada olunca ister istemez dilimizde hep bi evlilik lafı oluyor aileler gözümüzün içine bakıyor düğün diye ama ben meslek sahibi olmadan istemiyorum
evet ozaman başka oluyo,bak demekki normal aileler evlensin istiyo.. bizde hergun beraberiz cunki ama bizimkilere ön versen nişanı bile ıptal ederler şimdi..hiç evlenmemden yana değiller
demekki benimkilerde var bi anormallik

yani canım en azından 2014 de ne var seneye evleniyoruz demek başkaa '' yaa daha 2 sene var seneye değil ondan sonraki sene'' demek başka ahh ahh benimde keşke 2014 olabilseyd

oda olur canım,biliyosun hiç bişey planlandığı gibi gitmiyo..
1 saniye sonra nolucamızı bilmiyoruz, 2 seneye kadar oo,neler değişecek neleryeterki birbirinize aynı sevgiyle kalın,gerisi gelir inşallah

hoşgeldin caanımmm aramızaa ortak özelliklerimiz varmış bende senden sayılırım bende atama bekleyen bir yandanda okuyan atamam olursa okulu anında bırakıp anında evlenecek biriyim ama atanmaktan umudum olmadığı için mecburen 2015

Yaşınız kaç ki küçük acaba ondan mı :44:

evet canım orası öyle...Aminnn dediğin gibi yeter ki muradımıza nail olmak nasip olsun hayırlısıyla

Hoşbulduk canım ahhh ahhh atama mevzusu hakkında yaram çok derin
2010 da atanırdım kesin ama salaklık yapıp sınava gitmedim yeniden üniversite kazandım lisans girerim diye
Sonra tabi olmadı sıkıldım bölümden şimdi atama olsa da gitsem diyorum
En son osym ye mail atacağım sizin yüzünüzden evlenemiyorum diye

kızzz biz seninle ortak noktamız cidden çok bende kesin 2010da kazanırdım ama lisansı kazandım amann lisans kazandım napim 2 yıllığı dedim girmedim sınava aynen şimdi bende atansam diye umut edip duruyorum ne okuyorsun canım sanırım sende önlisansdan lisansa geçtin

Yaşınız kaç ki küçük acaba ondan mı :44:

20
ama evleninceye kadar 21 olucam
ama okuyorumda daha 1.sınıf,asıL sorunu o yüzden yapıyolar ama artık 5yıldır birlikteyiz,uzattıkça olan bize oluyor,zaten yaşadığımz yerdede milletin ağzına sakız ver sadece.. ammaa yokki bunları düşünen

Hahahah hakikaten çokmuş yahu
Dikey geçiş yaptım işte 2009 da da yapmıştım ama o yıl gitmedim okula 2010 da yine aynı okulu kazanınca hadi gideyim bari dedim
Ege Su Ürünleri Mühendisliğini kazandım ilk yıl işte gitmedim.
Sonra Yine Ege Ziraat Mühendisliğini kazandım ama ondan da sıkıldım okulu dondurdum
Şimdi bi yandan Aöf okuyorum ki artık bunu bari bitir diyor sevgilim Haklı çocukta sıkılınca bırakıyorum hemen

Ama canım yaşın gerçekten küçükmüş gerçi akıl yaşta değil başta ama işte aileler tabi ki sorun yapar küçük olunca
Küçük yaşta ilişkiye başlamanın böyle bi dezavantajı var şimdi okulun bitse öyle evlenseniz yaşın daha iyi 24 olacak ama o zaman da ilişkiniz çok uzun süre olacak...
Ailene de fazla kızma haklılar biraz.
Sevgilin askere falan gitti dimi o da 20 yaşında mı yoksa

bende 2010da dgs kazandım bölümümden memnunum ama o kpss ellerimin arasından kayıp gitti ona yanmıyor değilim :) kpss için hakkım seneye bitiyor sonra lisansdan gireceğim:)

hakLıLar hakLılarda bende biraz bu evden uzaklaşmak istedim artık,problemlerimiz var.. ailemle kaldıkça nerdeyse her günüm ağlamaklı geçiyo..
yarim 23 yaşında.. türkiyede yaşamıyoruz canım biz,burda askerlik olmuyor artık
hayırLısı herşeyin artık..çıkyık bi yola

bende 2010da dgs kazandım bölümümden memnunum ama o kpss ellerimin arasından kayıp gitti ona yanmıyor değilim :) kpss için hakkım seneye bitiyor sonra lisansdan gireceğim:)

çocuk haklı biryandan da :) baya üniversite değiştirmişsin :) ne kadardır çıkıyorsunuz :)

Seneye bende lisanstan giricem bakalım ama ben atanıp gitmek istiyorum ki seneye de lisans bitirince yıldızım yükselsin
Öfff ösym duy sesimizi bak evlenicez evlenemiyoruz iş yüzünden sonra derler 3 çocuk yapın diye ama

çocuk haklı biryandan da :) baya üniversite değiştirmişsin :) ne kadardır çıkıyorsunuz :)

Aynen o sıkıldı ben sıkılmadım hep bi okuma aşkı var ama istediğim bölümü Türkiye de okusam emeğimin karşılığını alamam...
3 yılı geçti birlikteyiz canım

Askerlik yoksa iyi şimdi yaşadığın yerin koşullarını bilemem tabi
Ve sorunlarınızı da....
Siz emin olduktan sonra her türlü sıkıntının altından kalkılır.
Yeter ki o yolda birbirinizi kırıp incitmeyin.

Sedulum şafağı beraber yedik düğün şafağıda sayarız bizde bu send sonu bile olabilir diyoruz ablası Ağustos'ta evleniyor çeyizi bile yokmuş çok şaşırdım ben cesaret edemezken ama bakalım herşey çok çabuk değişiyor

Tutku ben senden büyüğüm sende kardşdimle yaşıtsın sanırsam 15 yaşından beri berabersin saygı duyuyorum

Kendi adıma 19 20 yaşına kadar yani aşkım gelmeden sevgilim hiç olmadı benim hem dedim ki tam 20 yaşında olcak çocukluğum ergenliğim bitince o karın ağrılarında tek olup kısıtlanmadan yapıcam herşeyi dedim bu benim çok minik yaşta kendime verdiğim bir sözdü ki çok iradeliyim zaten kimseye aşk olamamıştım sevgilimlede ünide farklı şehirde tanıştık baskı yoktu inan 20 yaşındaki aklımda 25 yaşımdaki aklım bir değil ikimizde 88 Liyiz ben 2008 de mezun olup 2012 ye kadar onun yolunu bekledim yarı yıprandım yap olgunlaşdım

Bunları anlatıyorum çünkü zor süreçler okul aşk evlilik özellikle sen evlilikle okulu yapabilir isen evlen derim sevgilinlemi yaşıtmısınız o biraz büyükse hani evlilik yükünü beraber omuzlarsınız ama ben erkekler hep geç olgunlaşır derim sevdiceğim benimle aynı zaman okulu bitirseydi 20 yaşında evlenirim derdi diyorduda şimdi ise giz ben o zaman ne delirmişim elimizde bişi yok sürekli seni evlilikle boğmuştum diyor cidden öyleydi

Valla bende 5 6 yıldır beraberim ve zor idare etmek gelişen Zaman hayat mekanlar yaşam şartları bunlara rağmen sürekli değişiyoruz ve farklılaşıyoruz ve artık beraber yaşAmak istiyoruz

Seni çok yakın arkadaşıma benzettim 15 yaşından beri beraberler ve Ağustos'ta nişanları var seneye evlenckler onlar 10 senedir beraber arkadaşımda benim gibi 25 yaşında demem o ki 10 yılı aşkın çıkanlar var sen nişan yada sözünü yap ama mezuniyetine yakın evlen ev okul aynı anda gitme yada 2014 baharında evlen yaşın çok küçük benim kardeşimde üni okuyor şimdi senin durumunda olsa önce okul derdim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…