Olabilir pek sık yazamıyorum buraya niyeyse
Ben bir adet Sedulu
24 yaşındayım ve hala öğrenciyim.
Bir yandan da atama bekleyen memur aday adayıyım
Kısmet olursa seneye düğün planımız var ama bize belli olmaz 2013 sonu bile pat diye olabilir öyle yani
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Ama öyle olumsuz düşünmek yok kiii... Demek ki bizim zamanımız gelmemiş daha.. Bizim için en iyi en hayırlı olan zamanda evleneceğiz inşallah.. Karamsarlık yok, hayal kurmaya devam
oh ne güzeL
inşaLLah hayırlısı nezamanasa ozaman oLur düğün dernek
bizde nasipse mayıs 2014 düşünüyoruz bakaLım kısmet artık
yarışmacı arkadaşlara gerçektende başarılar (sabırlar)
hoşgeLdin canım.. :80:
hıı :26:
of canım bende zaten kendimi avutmak için söyledim onlarıı
hakkaten çok uzun zaman yaa..tek tesellim benim kısmetse 2014 mayıs oLması
sağ,hoş o günleri görelim inşaLLahta
evet ozaman başka oluyo,bak demekki normal aileler evlensin istiyo.. bizde hergun beraberiz cunki ama bizimkilere ön versen nişanı bile ıptal ederler şimdi..hiç evlenmemden yana değillerBiz her gün bir arada olunca ister istemez dilimizde hep bi evlilik lafı oluyor aileler gözümüzün içine bakıyor düğün diye ama ben meslek sahibi olmadan istemiyorum
yani canım en azından 2014 de ne var seneye evleniyoruz demek başkaa '' yaa daha 2 sene var seneye değil ondan sonraki sene'' demek başka ahh ahh benimde keşke 2014 olabilseyd
Ben bir adet Sedulu
Kısmet olursa seneye düğün planımız var ama bize belli olmaz 2013 sonu bile pat diye olabilir öyle yani
evet ozaman başka oluyo,bak demekki normal aileler evlensin istiyo.. bizde hergun beraberiz cunki ama bizimkilere ön versen nişanı bile ıptal ederler şimdi..hiç evlenmemden yana değiller
demekki benimkilerde var bi anormallik
oda olur canım,biliyosun hiç bişey planlandığı gibi gitmiyo..
1 saniye sonra nolucamızı bilmiyoruz, 2 seneye kadar oo,neler değişecek neleryeterki birbirinize aynı sevgiyle kalın,gerisi gelir inşallah
evet ozaman başka oluyo,bak demekki normal aileler evlensin istiyo.. bizde hergun beraberiz cunki ama bizimkilere ön versen nişanı bile ıptal ederler şimdi..hiç evlenmemden yana değiller
demekki benimkilerde var bi anormallik
oda olur canım,biliyosun hiç bişey planlandığı gibi gitmiyo..
1 saniye sonra nolucamızı bilmiyoruz, 2 seneye kadar oo,neler değişecek neleryeterki birbirinize aynı sevgiyle kalın,gerisi gelir inşallah
hoşgeldin caanımmm aramızaaortak özelliklerimiz varmış bende senden sayılırım bende atama bekleyen bir yandanda okuyan atamam olursa okulu anında bırakıp anında evlenecek biriyim ama atanmaktan umudum olmadığı için mecburen 2015
Hoşbulduk canım ahhh ahhh atama mevzusu hakkında yaram çok derin
2010 da atanırdım kesin ama salaklık yapıp sınava gitmedim yeniden üniversite kazandım lisans girerim diye
Sonra tabi olmadı sıkıldım bölümden şimdi atama olsa da gitsem diyorum
En son osym ye mail atacağım sizin yüzünüzden evlenemiyorum diye
Yaşınız kaç ki küçük acaba ondan mı :44:
kızzz biz seninle ortak noktamız cidden çok bende kesin 2010da kazanırdım ama lisansı kazandım amann lisans kazandım napim 2 yıllığı dedim girmedim sınava aynen şimdi bende atansam diye umut edip duruyorum ne okuyorsun canım sanırım sende önlisansdan lisansa geçtin
20
ama evleninceye kadar 21 olucam
ama okuyorumda daha 1.sınıf,asıL sorunu o yüzden yapıyolar ama artık 5yıldır birlikteyiz,uzattıkça olan bize oluyor,zaten yaşadığımz yerdede milletin ağzına sakız ver sadece.. ammaa yokki bunları düşünen
Hahahah hakikaten çokmuş yahu
Dikey geçiş yaptım işte 2009 da da yapmıştım ama o yıl gitmedim okula 2010 da yine aynı okulu kazanınca hadi gideyim bari dedim
Ege Su Ürünleri Mühendisliğini kazandım ilk yıl işte gitmedim.
Sonra Yine Ege Ziraat Mühendisliğini kazandım ama ondan da sıkıldım okulu dondurdum
Şimdi bi yandan Aöf okuyorum ki artık bunu bari bitir diyor sevgilimHaklı çocukta sıkılınca bırakıyorum hemen
Ama canım yaşın gerçekten küçükmüş gerçi akıl yaşta değil başta ama işte aileler tabi ki sorun yapar küçük olunca
Küçük yaşta ilişkiye başlamanın böyle bi dezavantajı var şimdi okulun bitse öyle evlenseniz yaşın daha iyi 24 olacak ama o zaman da ilişkiniz çok uzun süre olacak...
Ailene de fazla kızma haklılar biraz.
Sevgilin askere falan gitti dimi o da 20 yaşında mı yoksa
bende 2010da dgs kazandım bölümümden memnunum ama o kpss ellerimin arasından kayıp gitti ona yanmıyor değilim :) kpss için hakkım seneye bitiyor sonra lisansdan gireceğim:)
bende 2010da dgs kazandım bölümümden memnunum ama o kpss ellerimin arasından kayıp gitti ona yanmıyor değilim :) kpss için hakkım seneye bitiyor sonra lisansdan gireceğim:)
çocuk haklı biryandan da :) baya üniversite değiştirmişsin :) ne kadardır çıkıyorsunuz :)
hakLıLar hakLılarda bende biraz bu evden uzaklaşmak istedim artık,problemlerimiz var.. ailemle kaldıkça nerdeyse her günüm ağlamaklı geçiyo..
yarim 23 yaşında.. türkiyede yaşamıyoruz canım biz,burda askerlik olmuyor artık
hayırLısı herşeyin artık..çıkyık bi yola
Ben bir adet Sedulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?