2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

iyi akşamlar kızlaarr

anneciğime aldım bunu, nasıllar bebişlerim?

Eki Görüntüle 730048

linenste indirim varken kaçırmayayım dedim :)
4 parça banyo seti..(çöp kovasıyla fırça yok) 51 tl
2 tane de havlu-29 tl..

ama ben bunlara bayıLdım kiii

mm bu renge bayıLırım balıım (halıyada bayıldım) .. çok güzel fikir oLmuş valla
İyi akşamlar kızlar
Finaller ve 3. sınıf bittii

gözün aydın tatLıım.. sık dişini son 1 senecik (oda en zor geçiyo diyolar ama pozitif düşünmek lazım)

ah be canım..inşallah bulursun,çok kötü ortada kalmak..ama umidini kesme vardır bundada bir hayır tamam
şimdi bize konuşmak kolay geliyo belki ama gerçekten içim gidiyo böyle durumlarda..
üzülme,olmuyorsa ya gerçekten olmaması içindir,yada daha iyisi olacağı içindir diye boşa denmemiş.. hadi gül bakalım biraz şimdi

Ama sen beni gerçekten güldürdün kiii
Teşekkür ederim canım, bu sözü de çok severim inşallah öyle olur.
Yarın buraya sevinerek gelip ev buldum demek istiyorum

ah inşallah canım inşaLLah..
hepimiz o günleri görür,tatLı tatLı geçinip gideriz inşaLLah.. araya birde bebiş katıLsın başkada sağLık oLsun gerisi yaalaan..

İnşallah canım inşallah geçer de yarın hayırlı ve güzel haberler alırım, bu gece nasıl uyurum bilemiyorum... Allah razı olsun...

Aaa yok öyle uykusuz kalmak filan, uykunu almazsan nasıl ev taşıyacaksın? Moralini yüksek tutuyorsun, olumlu düşünüyorsun ki her şey güzel olsun biz de dua ediyoruz senin için.. Üzülmek yok artık , her şey güzel olacak kiiiii :)))

gözün aydın tatLıım.. sık dişini son 1 senecik (oda en zor geçiyo diyolar ama pozitif düşünmek lazım)

Bakıcaz artık hangisi daha zor, mezun olmak mı? iş bulmak mı? kpss'ye hazırlanıp aynı zamanda asker beklemek mi? Hep birlikte görcez, beni izlemeye devam edin

Öpüyorum kızlar hepinizi, çıkmam gerekiyor benim şimdi. Kendinize iyi bakın, iyi sohbetler iyi geceler.

Ayy bir de bunun taşınması var değil mi?:18::18:
Ben eşyalarımla yeni eve ışınlansam olmaz mııı
İnşallah her şey daha güzel olur canım.Rabbim gülmeyi de nasip etsin hepimize

Ama sen beni gerçekten güldürdün kiii
Teşekkür ederim canım, bu sözü de çok severim inşallah öyle olur.
Yarın buraya sevinerek gelip ev buldum demek istiyorum

hah şöylee bakiim
inşallah nasip oLur buLmak canım yarın..
ee daha bizi çaya davet ediceksin, çok işin var nihan hanıım çook

Uf ya cidden hiç sevmiyorum bu yaz mevsimini herkes teker teker evleniyor bende onların ardından bakıyorum artık kötü olmaya başladım ya millet 1sene bile çıkmadan evleniyor ah benimde zamanında 2 üniversite okuma aşkım olmasaydı bende şimdiye evli mutlu çocukluydum

diiimi yaa
2 universitemi çıkardın,maşallah
boşver be canım takma okadar,sağ hoş oLalım,birlikte oLalımda o günde gelicek inşaLLah..geç oLsun güç oLmasın..
bu gunleride çok ararız sonra..onlar buyaz evleniyolarsa ,kısmetse 2014,2015 yazıda bizim olucak

2 yıl okudum dedim lisansa geçmek için çalışayım onuda kazandım birde hazırlık yüklediler üniversite bitince 7 yıldır okumuş olacağım Ben ağlamimda kimler ağlasın tek umudum zaten canım hayırlısıyla bir gelseydi 2015 hayallerimize bir kavuşsaydık 2014 hemen gelir seneye evleniyoruz dersin ama 2015 gerçekten uzun yaa 2 yaz 1 kış demek uff bu akşam hiç pozitif değilm

Ama öyle olumsuz düşünmek yok kiii... Demek ki bizim zamanımız gelmemiş daha.. Bizim için en iyi en hayırlı olan zamanda evleneceğiz inşallah.. Karamsarlık yok, hayal kurmaya devam

İyi sohbetler kızlar
hoşgeLdin canım.. :80:

hıı :26:

of canım bende zaten kendimi avutmak için söyledim onlarıı

hakkaten çok uzun zaman yaa.. tek tesellim benim kısmetse 2014 mayıs oLması
sağ,hoş o günleri görelim inşaLLahta

iyidir.. zaman geçirmeye çalışıyoruz işte..
seninle tanışmamıştık gaLiba

Olabilir pek sık yazamıyorum buraya niyeyse
Ben bir adet Sedulu
24 yaşındayım ve hala öğrenciyim.
Bir yandan da atama bekleyen memur aday adayıyım
Kısmet olursa seneye düğün planımız var ama bize belli olmaz 2013 sonu bile pat diye olabilir öyle yani
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…