anneciğime aldım bunu, nasıllar bebişlerim?
Eki Görüntüle 730048
linenste indirim varken kaçırmayayım dedim :)
4 parça banyo seti..(çöp kovasıyla fırça yok) 51 tl
2 tane de havlu-29 tl..
Selaaammm Gezdikte geldik bilem
Ama sevdiceğim izin alamadı annemle ben gezdik kızlar... veeee....
Söz için dağıtacağım lavanta keselerini aldım bile
50 tane aldım kızlar bayanlar için bu keselere lavanta koyacağım tabi bi kaç minik hediye daha
Eki Görüntüle 730204
Bu da erkek tarafının beyleri için tesbih ve namaz mühürüBenim sevdiceğimin ailesi caferi mezhebinden de
Eki Görüntüle 730206
İyi akşamlar kızlar
Finaller ve 3. sınıf bittii
Merhaba kızlar nasılsınız?
Ben çok kötüyüm o yüzden yazıp da dağıtmak istemiyorum konuyu.
Sadece bana dua eder misiniz, ev bulamadım, yarın bir yerden haber alıcam, hayırlısıyla olsun yoksa çok zor durumda kalacağım
ah be canım..inşallah bulursun,çok kötü ortada kalmak..ama umidini kesme vardır bundada bir hayır tamam
şimdi bize konuşmak kolay geliyo belki ama gerçekten içim gidiyo böyle durumlarda..
üzülme,olmuyorsa ya gerçekten olmaması içindir,yada daha iyisi olacağı içindir diye boşa denmemiş.. hadi gül bakalım biraz şimdi
Vardır bi hayır canım bozma moralini, düzelir hepsi. Ayy kıyamam yaa
Mutluluğunuz daim olsun tatlım, bende derim hep sen yanımda ol bi kuru ekmeğede razıyım diye
Olucak tatlım hepsi zamanla.
Bak ilk adımı atıyosunuz şükür ki
Hepimiz atıcaz o adımları inşallah kızlarrr
Herşey çok güzel olucak hiç moralimizi bozmuyoruz karamsarlık yapmıyoruz
6 haziranıda bitirdikkk yarın 7 haziran
Oda bticek veeee haziranın ilk haftası bitmiş olucakkkk
İnşallah canım inşallah geçer de yarın hayırlı ve güzel haberler alırım, bu gece nasıl uyurum bilemiyorum... Allah razı olsun...
gözün aydın tatLıım.. sık dişini son 1 senecik (oda en zor geçiyo diyolar ama pozitif düşünmek lazım)
Aaa yok öyle uykusuz kalmak filan, uykunu almazsan nasıl ev taşıyacaksın? Moralini yüksek tutuyorsun, olumlu düşünüyorsun ki her şey güzel olsunbiz de dua ediyoruz senin için.. Üzülmek yok artık , her şey güzel olacak kiiiii :)))
Ama sen beni gerçekten güldürdün kiii
Teşekkür ederim canım, bu sözü de çok severim inşallah öyle olur.
Yarın buraya sevinerek gelip ev buldum demek istiyorum
hah şöylee bakiim
inşallah nasip oLur buLmak canım yarın..
ee daha bizi çaya davet ediceksin, çok işin var nihan hanıım çook
Uf ya cidden hiç sevmiyorum bu yaz mevsiminiherkes teker teker evleniyor bende onların ardından bakıyorum artık kötü olmaya başladım ya millet 1sene bile çıkmadan evleniyor ah benimde zamanında 2 üniversite okuma aşkım olmasaydı bende şimdiye evli mutlu çocukluydum
diiimi yaa
2 universitemi çıkardın,maşallah
boşver be canım takma okadar,sağ hoş oLalım,birlikte oLalımda o günde gelicek inşaLLah..geç oLsun güç oLmasın..
bu gunleride çok ararız sonra..onlar buyaz evleniyolarsa ,kısmetse 2014,2015 yazıda bizim olucak
Uf ya cidden hiç sevmiyorum bu yaz mevsiminiherkes teker teker evleniyor bende onların ardından bakıyorum artık kötü olmaya başladım ya millet 1sene bile çıkmadan evleniyor ah benimde zamanında 2 üniversite okuma aşkım olmasaydı bende şimdiye evli mutlu çocukluydum
hoşgeLdin canım.. :80:İyi sohbetler kızlar
2 yıl okudum dedim lisansa geçmek için çalışayım onuda kazandım birde hazırlık yüklediler üniversite bitince 7 yıldır okumuş olacağımBen ağlamimda kimler ağlasın tek umudum zaten canım hayırlısıyla bir gelseydi 2015 hayallerimize bir kavuşsaydık 2014 hemen gelir seneye evleniyoruz dersin ama 2015 gerçekten uzun yaa 2 yaz 1 kış demek uff bu akşam hiç pozitif değilm
hoşgeLdin canım.. :80:
Hoşbulduk canım nasılsın
iyidir.. zaman geçirmeye çalışıyoruz işte..
seninle tanışmamıştık gaLiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?