- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Tamam tatlımm.
Çeyiz acaip sarıyor insana ya aldıkça alası baktıkça bakası geliyor. Bence kesin boşluğa düşücez
10.000lere kalmayalım yaa
O zamanda bebişlerimiz olur inşallah onlara ciciler alırız
Kesinliklee
Tamam tatlımm.
Çeyiz acaip sarıyor insana ya aldıkça alası baktıkça bakası geliyor. Bence kesin boşluğa düşücez
10.000lere kalmayalım yaa
Bebişe kadarda artık idare edicez. Hemen doğurmak gibi niyetim yok benim
Kac sene mesela
Ben Rabbim nasip eder inşallah 25 yasında anne olmayı çok istiyorum
Çok dogru canım3-4 sene falan bekleriz herhalde canım tabi kısmet bu işler
Kaç yaşındaydın senn ? İnşallah gönlüne göre olur canım
Çok dogru canım
22 canım senAmin
büyümüşüz kiii
Yaa nedense ben kendimi hiç büyümüş gibi hissetmiyorum ama
Bende ancak evlenen arkadaslarımı görünce farkediyorumbirde duygulanıyorum sorma
Duygulanma kuzum az kaldı bizimde ceyiz nişan düğün koşuşturmasıyla çok çabuk geçecek zaten
Selamm hoşgeldinn
Hosgeldin sedulu
Hoşbulduk kızlar
Keyifler nasıl
Ya burası çok sıcak hamam gibi oturduğum yerden kilo vericem
Günaydın bebeklerim.. Son 3 sayfayı okuyabildim yalnızca..ne var ne yok görüşmeyeli?
sevdiceğim geldi, gelemedim yanınıza, bir ara giz in nişan fotolarına bakmaya uğradım o kadarne kadar da güzel olmuş her şeyi, maşallah gizimize.. Darısı kalan gelinciklere inşallah
Biliyorsunuz sevgilim buradaydı, bu akşam geri gidiyor ama inşallah bundan sonra hep yakın olacağız..bir iki haftaya gelir inşallah... Neyse ki şu iki günü doya doya birlikte geçirdik.. :)
Günaydın tatlım... Gözün aydın artık hep yanında sevdiğin :)))Günaydın bebeklerim.. Son 3 sayfayı okuyabildim yalnızca..ne var ne yok görüşmeyeli?
sevdiceğim geldi, gelemedim yanınıza, bir ara giz in nişan fotolarına bakmaya uğradım o kadarne kadar da güzel olmuş her şeyi, maşallah gizimize.. Darısı kalan gelinciklere inşallah
Biliyorsunuz sevgilim buradaydı, bu akşam geri gidiyor ama inşallah bundan sonra hep yakın olacağız..bir iki haftaya gelir inşallah... Neyse ki şu iki günü doya doya birlikte geçirdik.. :)
Günaydın kızlar
Canım benim mutlu olmana cok sevindim
Günaydın tatlım... Gözün aydın artık hep yanında sevdiğin :)))
Günaydın kuzum...
Kuzular dün gittim imzaladım yeni anlaşmami :))
Hayırlı olsun hatunum
Sağolun kızlar.. Bal hatunun hayırlı olsun senin de sözleşmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?