2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bakınıyorum canım ama bakalım ne olacak bulamadım henüz

En kısa zamanda gönlüne göre bulursun inşallah canım.
Çeyiz, birikim derdi olmasa keşke valla hemen bırakırım işi bu sıcakta çalışmak hiç çekilmiyor

En kısa zamanda gönlüne göre bulursun inşallah canım.
Çeyiz, birikim derdi olmasa keşke valla hemen bırakırım işi bu sıcakta çalışmak hiç çekilmiyor

İnşallah canım
Evde cekilmiyor valla canım iyiydim rahattım ama sıkıldım hem para lazım dedigin gibi

İnşallah canım
Evde cekilmiyor valla canım iyiydim rahattım ama sıkıldım hem para lazım dedigin gibi

Evett para lazım çeyiz lazım ohooo bir sürü alınacak şey var.
Bir süre sonra evde sıkılıyor insan doğru söylüyorsun.

Evett para lazım çeyiz lazım ohooo bir sürü alınacak şey var.
Bir süre sonra evde sıkılıyor insan doğru söylüyorsun.

englishhomeden önlük vs begendim bievden kahvaltı için catal ve bıcak begendim vs vs böyle giden listem var işe girmem şart 2014 e ne kaldı

englishhomeden önlük vs begendim bievden kahvaltı için catal ve bıcak begendim vs vs böyle giden listem var işe girmem şart 2014 e ne kaldı

Az kaldı azz Ya bu iki markayada bayılıyorum çok güzel ürünleri var gerçektenn

evettttttt aynen böyle evet diyecegiz inşallah Hic sorma o güzel ürünler batıracak bizleri benim english homeden şuan sadece 1 pecetem var o kadar

Hosgeldin sedulu

İnşallah inşallah
Yalnızz düşündümde benim english homeden hiçbir şeyim yok galiba
Gözüme kestirdiğim ferforjeler ve mutfak önlükleri vs var ama almadım daha

Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallah inşallah
Yalnızz düşündümde benim english homeden hiçbir şeyim yok galiba
Gözüme kestirdiğim ferforjeler ve mutfak önlükleri vs var ama almadım daha

desene biz sadece hayran hayran bakmakla yetinmişiz şuan indirimler var aslında mutfak ürünlerinde %25

desene biz sadece hayran hayran bakmakla yetinmişiz şuan indirimler var aslında mutfak ürünlerinde %25

Ya sen diyince farkettim demekki sadece bakmışım ben de
Fırsat bulursam uğrayıp bakıyım hazır maaşta yatmışken

Ya aldıklarımı hiç eklemiyorum topiğime nedense zor geliyor bir heves gelirse eklicem inşallah.
Tamam tatlım alırsam gösteririm sana da
Ekle canım üşenme hic görelim bizde dimi ama Her hafta yeni ürüne takıyorum ben ya evlenince ceyiz bitince bir bosluk yasarım kesin

kızlar günaydın herkesler iyidir inşallah bana yapılan bohçamı paylaştım fikir olması açısından ekledim buraya nişan detaylarınıda paylaşacağım
Canımm çok güzel olmuşsun
Bayıldım fotolara
Maşallah hep mutlu olun hep aşkla bakın birbirinize
Bizde geçicez inşAllah bu yollardan çok öğreniceğimiz şeyler var

Wuhuu 1000 sayfa olmus.. Ne dusuk ceneliyiz biz kadinlar
Nasilsiniz kizlar.. Gecmise ustten bir baktim evet kizlar cevremde herkez soguktan olabilir dedi.bugun daha iyi sanki.
Aman ya saglik olsunda insallah hersey yoluna girer

Kızlar 1000. Sayfamızı doldurduk
10.000lerde evleniriz inşallah
Kız deme öyleee sohbet etmek güzel lakin o kadar sayfa olmadan evlensek

Wuhuu 1000 sayfa olmus.. Ne dusuk ceneliyiz biz kadinlar
Nasilsiniz kizlar.. Gecmise ustten bir baktim evet kizlar cevremde herkez soguktan olabilir dedi.bugun daha iyi sanki.
Aman ya saglik olsunda insallah hersey yoluna girer

Gecmis olsun canım gecmisi hic okumadıgım için geri kaldım :26:

Ekle canım üşenme hic görelim bizde dimi ama Her hafta yeni ürüne takıyorum ben ya evlenince ceyiz bitince bir bosluk yasarım kesin
Tamam tatlımm.
Çeyiz acaip sarıyor insana ya aldıkça alası baktıkça bakası geliyor. Bence kesin boşluğa düşücez

Kızlar 1000. Sayfamızı doldurduk
10.000lerde evleniriz inşallah

10.000lere kalmayalım yaa

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…