2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

mrb kızlar bende nasipse 2014-2015 te evlencem inşallah öle düşünüyoruz yani. ama sevgilimle uzak sehirlerdeyiz :/

Hayırlı olsun bal hatuncuğum, ne için okuyamadım geçmişi ama iyi bişey olduğu kesin
Çok geri kaldım gelişmelerden ya, ecem barışmış sevdiceğiyle sanırım dün bi ara onu gördüm, kimde ne var yok başka kızlar?
Merak ediyorum

Balımm hayırlı olsun tatlım benim
Meb'le aynı ise koşşarı süper ötesi olmuş bu valla tatlışım

Emveycim çok sevindim kuzummm sevdicekle güzel zamanlar geçirmene yanına gelicek olmasına
Topikimizde güzel gelişmeler var kızlar maşallah Allah ağzımızın tadını bozmasın

Bugün ben sevdiceğimle atıştım Sebebi belli olmayan birşeyden ötürü
Haftasonu birlikteydik yaa sevdiğim diyodu bize niye bakıyolar ki diye
Sanırım nazar değdirdiler
Ben toparladım ama benim uyuzum ağırdan satıyo kendisini
Neyse düzelir Takmıyorum çok

hoşbuldum canm İzmirliyim 24 yasındayım memurum öle ismim elçin :) sevgilim de samsunlu :) siz nerelerdensiniz neler yapıosunuz :)

bende 23 yaşındayım canım okuyorum bir yandanda önlisans kpss den umut bekliyorum belki kazanırım okulu bırakırım diye 4 yıllık bir birlikteliğimiz var benim okulun bitmesini bekliyoruz öyle işte

ya birde kız tribi çekilmez derler valla devir değişmiş asıl erkeklerin tribinden allah korusun bizi tartışmayı uzatmakda üzerlerine yok

bende 23 yaşındayım canım okuyorum bir yandanda önlisans kpss den umut bekliyorum belki kazanırım okulu bırakırım diye 4 yıllık bir birlikteliğimiz var benim okulun bitmesini bekliyoruz öyle işte

bizde okuldan beri tanışıyoruz 5 yıldır ama 13 aydır sevgılıyız daha yeni :) bende kpssden atandım 1 yıl oldu canm hakkında hayrlıısı olsun:)

ben geLdiim kii
nasıLsınız kızlar

envyme canım gözün aydın.. inşallah hep birlikte olursunuz bundan sonra

bal hatunumm sanada hayırLısı oLsun inşallahh
yeni gelinimizde gelmiş,hoş geLdin elcin..

kısmetse çok düğün yapacağız 2014/2015 ya.. oynamaktan bi hal olucaz topic düğününde:118:

Son düzenleme:
Sağol canım benim şartlari da iyi hamd olsun meb ile ayni maaşı falan

Aaa çok iyiymiş bu. Yani bizim maaşlar gerektiği kadar değil tabi biliyorsun ama aynı olması da çok iyi.Birçok dersane, insanı kullanıyor resmen.Zam da olur inşallah Tekrar hayırlı olsun canım.

Karamelim arada olur öyle tartışmalar, tuzu biberi bunlar.
Ya geçen de biz parkta gezerken önümüzden genç kızlar geçiyordu kalabalık. Çok yakışıyorsunuz siiizzz dediler Tabi biz hem böyle hem de böyle olduk.
Allah herkese nasip etsin aşkı inşallah.

Aaa ben elçine hoşgeldin yazmayı unuttum ilk mesajım da pardon
Hoşgeldin elçin ben nihan

hoşbuldum nihan merhaba herkese :) çok sevdim burayı yalnz hıssedıyodum kendımı cok ıyı geldı cok saolun :)

Yalnız hissetme sakın. Burası bana da iyi geliyor, bütün kızlar çok iyi Hem hepimizin ortak noktaları var Burda birlikte bekleriz artık

kızlar yaa :44:
ben sizce artık anne demelimiyim kayınvalideme:26:
demin telefonda konuştuk, nasıLsın kızım fln dedi iyii annee diyesim geldi ama olmadı yine iyiidir siz dedim off..
zaten anne dersem yüzüne nasıl bakıcam sonra çok utanırım
bilemedik napsak.. yarimde çok sıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…