- 13 Mayıs 2013
- 1.075
- 16
- 158
Çeyizime desenli peçete aldıııııııımmm
Çok önemli bir alandan başladım değil mi kızlar
Hayalcim aklimi okudun resmen,o oyle kizim kizim diye kiriliyorken dememek,hatta icinden gelmemesi ayip bisey bence.
Insallah alisiriz demeye
Envymecm insallah sen bizim duruma dusmezsin.
Icinden gelse bile cikmiyo agzindan iste.
Napalim alisicaz insallah artik
Canım sağol, biz de bu ara limoiyiz birazÇok güzel canım bohcandanişan detaylarınıda beklemekteyizz
Bu arada ebisimmm ne kadar az kaldı nişanına masallah
Günaydın bebeklerim.. Son 3 sayfayı okuyabildim yalnızca..ne var ne yok görüşmeyeli?
sevdiceğim geldi, gelemedim yanınıza, bir ara giz in nişan fotolarına bakmaya uğradım o kadarne kadar da güzel olmuş her şeyi, maşallah gizimize.. Darısı kalan gelinciklere inşallah
Biliyorsunuz sevgilim buradaydı, bu akşam geri gidiyor ama inşallah bundan sonra hep yakın olacağız..bir iki haftaya gelir inşallah... Neyse ki şu iki günü doya doya birlikte geçirdik.. :)
mrb kızlar bende nasipse 2014-2015 te evlencem inşallah öle düşünüyoruz yani. ama sevgilimle uzak sehirlerdeyiz :/
Herkese merhaba kızlar güzel birşeyler yazmak isterdim. Ama biz yine ayrıldık.
Bu sefer kesin üstelik, arkamdan çevirdiği işleri öğrendim bir sürü yalan dolan.
Haketmediğim şeyler yaşıyorum. Ama geçecek biliyorum.
Umarım siz kurduğunuz hayalleri gerçekleştirebilirsiniz.
Canım sağol, biz de bu ara limoiyiz birazNişan falan görmüyor gözüm..
Ben de gelemedim yaaaa(( çok yoğun işler..
Envymem gözün aydın, güzel günler sizi bekliyor tatlım :))
Canım hoşgeldin, biz de ayrı şehirlerdeyiz maalesef ve 2014 yazına kadar da bu böyle olacak..
Bu sefer kesin üstelik, arkamdan çevirdiği işleri öğrendim bir sürü yalan dolan.
ece canım inanamıyorum ne oldu kesin bitirdiysen ve sebebi varsa artık kendini hırpalama geçen sefer o yüzden hırpalamıştın arkandan bir iş çevirdiğini üdşünemediğin ve kanıt olmadığı için şimdi bir kanıt varsa zaten yapacak birşey kalmamıştır canım
alllah çok çok güzel mutlluklar nasip etsin ecem sana yanındayım bil bunu
Canım sağol, zaten sorunlarımız vardı yeni düzelmiştik gizemede yazdığım gibi ayakta uyutmuş benisağol tatlımm.. ama siz neden limonisiniz ki(( olmaz ki ama ( nazar var topik kızlarının üzerinde herhalde, topiğe bir kurşun mu döktürsek
ecem, çok üzüldüm canımne desem bilmiyorum ki, ne oldu ne bitti bilmediğim için yorum yapamıyorum ama eminim sen kendin için en doğru kararı vermişsindir. Hakkında hayırlısı olsun tatlım
Aldatılmadım belki ondan emin değilim çünkü kanıt yok ama bana yalan söylemiş benden gizli facebook hesabı varmış üstelik 3 yıldır inanabiliyormusun gizem ben onun askerde yolunu gözlerken bile
Bu sefer kararım kesin bu iş bitti yalanlarla bir yuva kuramam ilişki yürütemem ben.
Bana bir açıklama yapma gereği bile duymadı adam
Canım sağol, zaten sorunlarımız vardı yeni düzelmiştik gizemede yazdığım gibi ayakta uyutmuş beni
:18: hakkında hayırlısı olsun inşallah canım yaa biz yanındayız her zamanHerkese merhaba kızlar güzel birşeyler yazmak isterdim. Ama biz yine ayrıldık.
Canım olay şöyle oldu işe geldim bir şey dürttü beni whatsapta yazılı olan ismi google yazdım. Ordan bir grup çıktı açtım baktım bunun arkadaşları falan var grupta. Bu adi adam grafiti yapıodu grupları vardı. Sonra ordan yorumlara bakarken bir face gördüm takma isimle açılmış profilde beyimizin çizdiği resimlerden açtım tabi hemen. Bir baktımki 3 senedir açık resimleri falan var. Yabancı kızlar ekli hesapta şok oldum tabi aradım benim değil ben açmadım dedi resmen açıklama yapsın diye zorladım.düşünemiyorum üdşünmek istemiyorum aldatılmaktan bile daha kötü koyar bu adamam ortada yalan var şahsen aldatılmaktan daha çok canımı yakar bu durum eşdeğerdende değil daha yüksek 3 senedir kandırılmak nasıl buldun omu söyledi detaylandırırmısın canım
hem yıllarını çaldı hemde gözlerinin içine sevgiyle baktı he brava oskarlık oyuncu o beyninde acaba hiç kalbidne bişi sızlamadımı vizdandamı yok nasıl kendinide senide kandırdı
açıklama yaptımı bu olaylar naısl oldu onun ailesiyle felan iletişimi komple kopar ecem boşver cidden boşver
Amin inşallah zamanı geldiğinde oda olur ama şuan bir başkasını düşünmek bile deli ediyor beni.Ecemcim lütfen yıpratma kendini, ya daha sonra, evlendiğinde farketseydin nolacaktı, daha zor olurdu o zaman.. Tabi ki geçecek tatlım. Allah senin kıymetini bilenle karşılaştırsın seni inşallah...
:18: hakkında hayırlısı olsun inşallah canım yaa biz yanındayız her zaman
kırılan yıkılan bir umut daha işte
zor bi durum kardeşim. ama geçiyor.. insan yalan üstüne bir yuva kurmak istermi..
hadi herşeyi salal boşver.. sana bakarken hiçmi kalbi acımadı3yıllık facebook ne demek..
senin için hayırlısı ne ise o olsun işte..
üzülme demeyeceğim. üzül.. yas tutma gibi.. sonrada bir kuş gibi hafiflersin inş
canım çok şaşırıdm inan ne diceğimi bilemiyorum git hemen bugün telefonunu değiştir cidden sakin ol ve teleofnu değiştir asla ama asla ne onla ne ailesiyle muhattap olma sana bu yapılanının açıklaması yok düzelecek birşeyde yok herşey ortada şaşkınım
Teşekkür ederim yorumun için canım.
Bundan 3 hafta kadar önce ilk ayrılığımızı yaşamıştık ozaman ölüyorum sandım.
Ama şuan daha iyiyim çünkü keşke diyebileceğim hiçbirşey yok benim. Layığıyla yaşadım ben bu aşkı.
Benim aşkıma, güvenime, sadakatıma layık olamayan oymuş.
Aptal yerine konduğuma, onun bu kadar vicdansız olduğuna inanamıyorum sadece.
Birde o şaşkınlığı bana sorMadem başka ilgilendiğin şeyler vardı bu kadar değersizdim ben neden evlenme teklifi ettin.
Neden sözlendin dimi ama
Telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum canım ilk fırsatta zaten hat onun üzerine. Gerçi değiştirsem ne olacak ki ailemdekilerin telini biliyor.
o zamankinde ne çok kendini suöladın hatırlasana onun o zamanki tutumu bile vicdanıyla alakalı olabilir yada ecemde ytüzüğü çıkardı ben napsam haklıyımlada alakalı olabilir o zaman uykusuz kaldığın gecelerin öcünü alıcaksın şimdi ne gözyaşı ne uykusuz gece hiçbiri olmamalı güçlü ve kararlı ol seni haketmiyor bundan emin oldum artık ecem sende görüyorsun ben seni bu forumda asker beklerken ki halleridnen beri tanıyorum çeyiz topinide biliyorum nasıl hevesli oldğnu onun yolunu gözlediğinide bilen biriyim o yüzdne sakince hayatın güzelleşmesi için dua et er yada geç mutlu olucaksın onla olan herşeyi at sil hayatından acıma arkana asla bakma canım dua edicem sana
aramaz yüzü olmaz artık cidden olmamalıda bıraksın bu numaraları düşmesin peşine değiştir numaranı kararllığını görsün bunun afffı olmaz karar senin ama ecem cidden belkide o acılarda beklediğin bişeydi konduramamıştın seni seven adam geçen seferki suskunluğu bu ise bir sebep resmen yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?