nihanım o kadar iyi anlamışsın ki beni.. aynı düşüncelerdeyim.. o kadar çok özeniyorum ki böyle şeylere.. sadece onlar için değil, ben herhangi birine giderken bile özenirim böyle şeylerde, gösterişli olsun, özenildiği belli olsun isterim ki durum böyle olunca daha da bir özeniyorum.. ama aynı özeni karşıdan görmeyince canım sıkılıyor biraz açıkçasıbir şey de diyemiyorum kimseye de sırf bu yüzden tatsızlık olmasın diye ama hiçbir eşyde de özeneceğe benzemiyorlar pek (
edayla hayal de haklı diğer yandan, daha kızı vermedik ki süsleyip püsleyip götürelim çok hevesliymiş gibi..niye herkes bizler gibi ince düşünmez ki
Aynen edoşum, günler geçiyor bir bir... Bu arada bu hafta iki düğüne katıldım. Hevesle izledim nikahlarını falan. İnsan bir tuhaf oluyor, ben de istiyorum diyorsun içinden. Daha hızlı geçsin günler de artık biz de o günleri görelim...
Hayalcim çok doğru bir karar verdin bence. Hem okuma fikri içinde kalsaydı belki ilerde evliliğinde sorun yaşatabilirdi. Allah gönlüne göre versin inşallah...
Envymeemm, canımcım seni de pek özlemişim, bence bir ev hediyesi alabilirsiniz, bir kutu da tatlı alın. Ama çok süslenmiş olmasın. Sonuçta ilk tatlıyı onlar getirmiş. Artık siz götürebilirsiniz. Bir de biz bu kadar özenirken karşı tarafın bir o kadar umursamaz olması beni benden alıyor. Onlara tatlı bile fazla da işte, sevdiceklerin hatrı var napalım...
Canlarım sanırım haklısınız 5 sene emek verdim kalmış 2 yılım çoğu gitmiş azı kalmış pes etmek olmazhem okuyup hem çalışma imkanımda yok iş memleketimde okul başka yerde birde çok istediğim bir meslekdi hemşirelik. 2yıllık diplomamlada aynı işi yapacağım ama olsun lisansdan hemşirelikden mezun olmak daha başka. birde önlisans mezunu olurken ben lisansı kazanacağım onun mezuniyetine gideceğim diye hayal ederdim o yüzden mezuniyetede gitmedim sanırım hayallerimi gerçekleştirmeliyim. ben sadece evliliğimiz öne alınır diye düşünmüştüm ama o zamanda bir yarım eksik kalır tamamlayamadım diye aklım kalır kafam karışıktı ama sağolun kızlar sizde destek çıkınca tamamen vazgeçtim fikrimden şimdilik tek çare memleketime torpille yatay geçiş yapmak o zaman hem evlenebilirm hem okuyabilirim ne kaz yanar ne tavuk misali
yani canım takılma böyle şeylere sıkma canını tatsızlık olmasın boşyere bende severim süslemeyi falan ama işte her şeyin yeri zamanı uygun anı var bunlar için erken daha hele bir gidin ailende sevdiğinin ailesini tanısın söze nişana karar verilsin zamanla cidden herşey süslene süslene getiriliyor o yüzden düşünme bunlarıondan daha önemli şeyler var benim gittiğimizde elim ayağım titremişti
valla ister istemez gelir süslü püslü şeylertakılma böyle şeylere canım aileler anlaşsın sen sevdiğinle mutlu ol gerisi önemli değil ya varsın süslemesinler
canım merak etme sözde nişanda süslerlerhem olsun aranız iyi olsunda cok takma kafana bunları
Envymeemm, canımcım seni de pek özlemişim, bence bir ev hediyesi alabilirsiniz, bir kutu da tatlı alın. Ama çok süslenmiş olmasın. Sonuçta ilk tatlıyı onlar getirmiş. Artık siz götürebilirsiniz. Bir de biz bu kadar özenirken karşı tarafın bir o kadar umursamaz olması beni benden alıyor. Onlara tatlı bile fazla da işte, sevdiceklerin hatrı var napalım...
Canım yaa... aynen ben de öyleyim. Sevdiğime, arkadaşlarıma hediye aldığımda süslerim, özenirim ki bu daha da mutlu ediyor beni. Benim için görsellik önemlidir açıkçası, değer verildiğini gösterir. Hele böyle özel durumlarda insan çok daha ince düşünülmesini istiyor ve dediğin gibi karşılığını görmeyince çok üzülüyor. Bir gün mevzu olmuştu ben bohçalarımız şöyle olsun demiştim sevdiceğe, bizimkiler böyle yapmaz ki, uğraşmazlar dedi o kadar üzüldüm ki anlatamam. Belki çok safça ama içindekilerden ziyade ona özenmeleri beni mutlu eder... Sevdiğine söyle bence bunu yani direk şöyle yapından ziyade bu tarz şeylerin seni mutlu ettiğini dile getir. Kız kardeşi filan var mı, o da meraklıysa böyle şeylere belki yapar. Kızlara ben de hak verdim ortada henüz isteme olmadığı için belki de süslenmemesi normaldir.:26:
canım sakın ama sakın okulunu bırakma bu yazıyı gördüm şaşırdım inan evliliğin öne alınır diye sakın üdşünme kaç yaşındasın bilmiyorum ama hayat bu ne getireceği asla asla belli olmaz ben herkese özellikle benden küçüklere okuyun diyorum bastırıyorum hatta lisede sevgilisi olan kızlara bile çok kızıyorm önce okul sonra aşk keza öyle yaptım ve ilk tercihim okulumdu sevgilimde biliyor bunu okul hep ondan önceydi ne zaman okul bitti oh dedim
2 yıl 4 yıl farkediyor o yüzden asla asla yok evliliğim öne alınır yok şu yok bu lütfen böyle şeyler düşünme ve lütfen doya doya okul hayatını gençliğini yaşa neden elinbin hamuruyla ders çalışasın ki sen okul zamanı okuyacak evlilik zamanı evleneceksin
tabi ailen ne diyor bu durumda inan bilmiyorum ama okurken evlilik olmaz çocuğum olsa tek izin vermiyeceğim şey bu olurdu herhalde
ama ama senb zaten doğru kararı vermişsin ayy birden cellalendimama içim içimi yiyor herkes aşık oluyor nokulu uzatıyor kimi bırakıyor sonra üzülüyor üzülcen demiyorum ama her zaman her ihtimali düşünmek lazım yahu
edacım, hayalcim haklısınız canlar o konuda, şimdi süsleme olayına zaten girmeyeceğim, ama onlardan beklerdim yani.. öyle beklediğim tabi ki nişan tatlısı gibi süslü püslü şeyler değil ama özel olduğu da belli olmalı bence, normal eve tatlı alır gibi alıp getirmişlerdi... insan biraz olsun özenilsin istiyor ama yani...
ebisimmmm..ben de çok özlemişim seni, hiç karşılaşamadık ne zamandır.. evet yaa niye böyle oluyor kiii
nihancım birebir aynı şeyler yaa.. bu yüzden diyorum umudum yok diye işte... bizde de gecen bohça muhabbeti oldu.. sevgilim dedi işte nişanda biz ne yapacağız filan diye, bohça olayına geldi konu, bizde kimse uğraşıp yapmaz öyle, alınacakları alırız senle,sonra sen süslersin öyle getiririz dedi.. ağlayacaktım sinirimden.. hiç getirme daha iyi, önemli olan içindekiler değil ki benim için, içindeki herşey zaten lüzumsuz bana göre, önemli olan özen gösterilmesi bir şeylere... amaaaann, yok yok bizde var bir sorun, beklentiler çok yüksek... ablası var da, o hiç uğraşmaz, nedense sevmiyormuş beni.. :/ bir de o da hiiiiç meraklı değil böyle şeylere gördüğüm kadarıyla... tabi kendi nişanında düğününde görcez bakalım...
izmirde evlencek olan gelin adayları varmı kızlarrrrrrrrr
Bu kadar benzer olur yani, niye böyle düşünmüyorlar ki anlamak zor. Sanırım çok beklenti içine girmemek lazım canım yoksa daha çok üzüleceğiz. Sevdiğimizin tavrı bize davranışı özensiz olmasın diye avunalımkk'dan bir arkadaş kendisi süslemişti diye okumuştum, demek ki yalnız değiliz. Ben üzüldüğümü ve beklediğimi söylemiştim ama o gün ne yaparlar bilemiyorum açıkçası. Ablasıyla bir sorun mu yaşadınız ki, umarım düzelir bu tavrı.
Çok şükür ki sevdicekle bir sıkıntı yok, buna da şükür dediğin gibi
Yok tatlım hiç bir sorunumuz da yok, ama nedense soğuk bana karşı. Sevgiline sordum hatta herkese mi öyle bana mı diye, sana dedineden peki yanlış bir şey mi yapmışım dedim, yok görümcelik yapıyor dedi .. Benden yana sıkıntı yok çok şükür ama ben hep onunla yakın iki arkadaş, kardeş gibi olmayı hayal etmiştim, yaşımız da yakın zaten.. Ama o istemiyor sanırım ben elimden geleni yapıyorum ama içim rahat o konuda
ay sinir olurum böyle tiplere yaa görümcelik yapınca madalya mı takıyorlarmışaman boşver sen elinden geldiğince iyi davranda gerisi onun insanlığına kalmış evlimi bilmem ama değilsede yarın birgün belki onunda görümcesi olur kendi gibi
Di mi yaa, eline ne gececekse .. Aman dedim ya benim içim rahat , gerisi ona kalmış :) istediğini yapsın, benim bi gıcıklığım yok ona hatta seviyorum bile :) sevmezse kendi kaybeder , hıhhhh :))) evli değil canım..
Çok şükür ki sevdicekle bir sıkıntı yok, buna da şükür dediğin gibi
Yok tatlım hiç bir sorunumuz da yok, ama nedense soğuk bana karşı. Sevgiline sordum hatta herkese mi öyle bana mı diye, sana dedineden peki yanlış bir şey mi yapmışım dedim, yok görümcelik yapıyor dedi .. Benden yana sıkıntı yok çok şükür ama ben hep onunla yakın iki arkadaş, kardeş gibi olmayı hayal etmiştim, yaşımız da yakın zaten.. Ama o istemiyor sanırım ben elimden geleni yapıyorum ama içim rahat o konuda
o zaman onunda karşısına çıkarsa kendi gibi görümce anlar o zaman
Evet aynen öyle sanki öyle davranması gerektiği için öyle gibi .. İçim rahat valla ..
Çok ilginç sanırım öyle davranması gerektiğini düşünüyor. belki zamanla değişir tavırları, tutumu. sen zaten vicdanen rahatsan gerisini hiç dert etme bence canım
Envyme canım üzme kendini asla en önemli sensin seni seven sever sana ablalık değilde kasıntı şekilde görümcelşk yapan da kaybeder
Benim aşkımın ablasını kendi ablan gibi hissediyorum o evlenecek 2 aya kadar be ben ona kendi beğendiğim ne varsa Cumartesi aldırdım kınası için bir dünya fikir verdim hiç gocunmadım çünkü benim fikrime önem verip beni sevdiğini hissetim şokta güzel geçti vakit
Sen onla konuş ama mesafeli yaklaş ne çok samimiyet kur nede kendini Çek sen elinden geleni yap sonra izle eğer hala kasıntı davranıyorsa boşver sevdiceğine sarık onu hiç takma canım
ne gül sizlerin tarihleri belli. ben ancak tahmini olarak 2014-2015 yıllarında evlenirim herhalde diye düşünüyorum(
İyi akşamlar kızlar
Nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?