2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canım yaa... aynen ben de öyleyim. Sevdiğime, arkadaşlarıma hediye aldığımda süslerim, özenirim ki bu daha da mutlu ediyor beni. Benim için görsellik önemlidir açıkçası, değer verildiğini gösterir. Hele böyle özel durumlarda insan çok daha ince düşünülmesini istiyor ve dediğin gibi karşılığını görmeyince çok üzülüyor. Bir gün mevzu olmuştu ben bohçalarımız şöyle olsun demiştim sevdiceğe, bizimkiler böyle yapmaz ki, uğraşmazlar dedi o kadar üzüldüm ki anlatamam. Belki çok safça ama içindekilerden ziyade ona özenmeleri beni mutlu eder... Sevdiğine söyle bence bunu yani direk şöyle yapından ziyade bu tarz şeylerin seni mutlu ettiğini dile getir. Kız kardeşi filan var mı, o da meraklıysa böyle şeylere belki yapar. Kızlara ben de hak verdim ortada henüz isteme olmadığı için belki de süslenmemesi normaldir.:26:

Seninde gözlerin dolup hüzünleniyormusun peki :44:ben arkadaslarımda öyle oldum

canım sakın ama sakın okulunu bırakma bu yazıyı gördüm şaşırdım inan evliliğin öne alınır diye sakın üdşünme kaç yaşındasın bilmiyorum ama hayat bu ne getireceği asla asla belli olmaz ben herkese özellikle benden küçüklere okuyun diyorum bastırıyorum hatta lisede sevgilisi olan kızlara bile çok kızıyorm önce okul sonra aşk keza öyle yaptım ve ilk tercihim okulumdu sevgilimde biliyor bunu okul hep ondan önceydi ne zaman okul bitti oh dedim

2 yıl 4 yıl farkediyor o yüzden asla asla yok evliliğim öne alınır yok şu yok bu lütfen böyle şeyler düşünme ve lütfen doya doya okul hayatını gençliğini yaşa neden elinbin hamuruyla ders çalışasın ki sen okul zamanı okuyacak evlilik zamanı evleneceksin

tabi ailen ne diyor bu durumda inan bilmiyorum ama okurken evlilik olmaz çocuğum olsa tek izin vermiyeceğim şey bu olurdu herhalde

ama ama senb zaten doğru kararı vermişsin ayy birden cellalendim ama içim içimi yiyor herkes aşık oluyor nokulu uzatıyor kimi bırakıyor sonra üzülüyor üzülcen demiyorum ama her zaman her ihtimali düşünmek lazım yahu

valla ister istemez gelir süslü püslü şeyler takılma böyle şeylere canım aileler anlaşsın sen sevdiğinle mutlu ol gerisi önemli değil ya varsın süslemesinler

canım merak etme sözde nişanda süslerler hem olsun aranız iyi olsunda cok takma kafana bunları

edacım, hayalcim haklısınız canlar o konuda, şimdi süsleme olayına zaten girmeyeceğim, ama onlardan beklerdim yani.. öyle beklediğim tabi ki nişan tatlısı gibi süslü püslü şeyler değil ama özel olduğu da belli olmalı bence, normal eve tatlı alır gibi alıp getirmişlerdi... insan biraz olsun özenilsin istiyor ama yani...

ebisimmmm..ben de çok özlemişim seni, hiç karşılaşamadık ne zamandır.. evet yaa niye böyle oluyor kiii

nihancım birebir aynı şeyler yaa.. bu yüzden diyorum umudum yok diye işte... bizde de gecen bohça muhabbeti oldu.. sevgilim dedi işte nişanda biz ne yapacağız filan diye, bohça olayına geldi konu, bizde kimse uğraşıp yapmaz öyle, alınacakları alırız senle,sonra sen süslersin öyle getiririz dedi.. ağlayacaktım sinirimden.. hiç getirme daha iyi, önemli olan içindekiler değil ki benim için, içindeki herşey zaten lüzumsuz bana göre, önemli olan özen gösterilmesi bir şeylere... amaaaann, yok yok bizde var bir sorun, beklentiler çok yüksek... ablası var da, o hiç uğraşmaz, nedense sevmiyormuş beni.. :/ bir de o da hiiiiç meraklı değil böyle şeylere gördüğüm kadarıyla... tabi kendi nişanında düğününde görcez bakalım...

Son düzenleme:

23 yaşındayım canım yapacağım iş değişmeyecekti canım ama zaten vazgeçtim bu fikrimden ailem hayat senin iyi düşün doğru karar ver istemiyorsan da zorlada illa oku diyemeyiz diyorlar ama değişti fikrim zaten

Ayyy ebisss bende gelin damat falan gördüğümde kötü oluyorum neden sevdiğimle ben değil diye o yüzden pek düğünlere katılmıyorum çünkü kötü oluyorum valla geçsin artık hayırlısıyla günlerde bizde o günleri görelim

Bu kadar benzer olur yani, niye böyle düşünmüyorlar ki anlamak zor. Sanırım çok beklenti içine girmemek lazım canım yoksa daha çok üzüleceğiz. Sevdiğimizin tavrı bize davranışı özensiz olmasın diye avunalım kk'dan bir arkadaş kendisi süslemişti diye okumuştum, demek ki yalnız değiliz. Ben üzüldüğümü ve beklediğimi söylemiştim ama o gün ne yaparlar bilemiyorum açıkçası. Ablasıyla bir sorun mu yaşadınız ki, umarım düzelir bu tavrı.

Çok şükür ki sevdicekle bir sıkıntı yok, buna da şükür dediğin gibi
Yok tatlım hiç bir sorunumuz da yok, ama nedense soğuk bana karşı. Sevgiline sordum hatta herkese mi öyle bana mı diye, sana dedi neden peki yanlış bir şey mi yapmışım dedim, yok görümcelik yapıyor dedi .. Benden yana sıkıntı yok çok şükür ama ben hep onunla yakın iki arkadaş, kardeş gibi olmayı hayal etmiştim, yaşımız da yakın zaten.. Ama o istemiyor sanırım ben elimden geleni yapıyorum ama içim rahat o konuda

ay sinir olurum böyle tiplere yaa görümcelik yapınca madalya mı takıyorlarmış aman boşver sen elinden geldiğince iyi davranda gerisi onun insanlığına kalmış evlimi bilmem ama değilsede yarın birgün belki onunda görümcesi olur kendi gibi

Di mi yaa, eline ne gececekse .. Aman dedim ya benim içim rahat , gerisi ona kalmış :) istediğini yapsın, benim bi gıcıklığım yok ona hatta seviyorum bile :) sevmezse kendi kaybeder , hıhhhh :))) evli değil canım..

o zaman onunda karşısına çıkarsa kendi gibi görümce anlar o zaman

Çok ilginç sanırım öyle davranması gerektiğini düşünüyor. belki zamanla değişir tavırları, tutumu. sen zaten vicdanen rahatsan gerisini hiç dert etme bence canım

Envyme canım üzme kendini asla en önemli sensin seni seven sever sana ablalık değilde kasıntı şekilde görümcelşk yapan da kaybeder

Benim aşkımın ablasını kendi ablan gibi hissediyorum o evlenecek 2 aya kadar be ben ona kendi beğendiğim ne varsa Cumartesi aldırdım kınası için bir dünya fikir verdim hiç gocunmadım çünkü benim fikrime önem verip beni sevdiğini hissetim şokta güzel geçti vakit

Sen onla konuş ama mesafeli yaklaş ne çok samimiyet kur nede kendini Çek sen elinden geleni yap sonra izle eğer hala kasıntı davranıyorsa boşver sevdiceğine sarık onu hiç takma canım

o zaman onunda karşısına çıkarsa kendi gibi görümce anlar o zaman

:)) yok yaa demeyelim öyle .. Allah hepimize herşeyim en güzelini yaşatsın inşallah.. Belki düzelir zamanla.. Öyle umuyorum en azından

Çok ilginç sanırım öyle davranması gerektiğini düşünüyor. belki zamanla değişir tavırları, tutumu. sen zaten vicdanen rahatsan gerisini hiç dert etme bence canım
Evet aynen öyle sanki öyle davranması gerektiği için öyle gibi .. İçim rahat valla ..

Sağol gizcimmm.. İşte ben de aynen senin dediğin gibi olmak istiyorum.. Yani hayatımda biri yokken bile hep öyle olmasını hayal ettim, görümcemle kardeş gibi olalım dedim, ama maalesef o samimiyeti göremedim şimdilik.. Daha çok yeni gerçi belki zamanla ısınır o da.. Elimden geleni yapıyorum yakınlık kurabilmek için ama çok soğuk duruyor.. Mesela hediye alıyorum, zahmet ettin teşekkür ederim demek yerine gerek yoktu ben almıştım diyor.. Değişik yani çözemedim.. Ama haklısın biraz mesafemi korumam gerek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…