2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evet AskInihan bende senin nickine aşinayım genelde günlük ve farzet ki topiclerinde görüyorum
Sizinde bir iş problemi var sanırım inşallah en kısa zamanda olur sizde kavuşursunuz bir an önce

Evet AskInihan bende senin nickine aşinayım genelde günlük ve farzet ki topiclerinde görüyorum
Sizinde bir iş problemi var sanırım inşallah en kısa zamanda olur sizde kavuşursunuz bir an önce

Evet işi bekliyoruz biz de Sanırım sizin de öyleydi. İnşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bir an önce

Evet işi bekliyoruz biz de Sanırım sizin de öyleydi. İnşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bir an önce

Aynı dert var bizde de...
Bir an önce yoluna girse herşey ve aynı yastığa baş koyabilsek... Başka birşey istemiyorum

Aynı dert var bizde de...
Bir an önce yoluna girse herşey ve aynı yastığa baş koyabilsek... Başka birşey istemiyorum

Aah ahh sorma Sedulucum,artık kelimelerim tükeniyor benim, hasret almış başını gidiyor. Ne zaman olacağı, ne olacağımız hiç belli değil.
İnşallah bir an önce şu iş problemlerimiz çıkar aradan

Desene sende dokunsalar ağlayacak durumdasın bacım
Bende hasretlik görüşme anlamında yok şükür ki her gün görüyorum bi askerdeyken zor olmuştu.
Ama aynı evde yaşamaya hasretim...
Bu yaz bize şans getirir ve inşallah bu belirsiz durumdan kurtuluruz bacım canı gönülden istiyorum bunu ikimiz içinde...

Hem de nasıl bacım hem de nasıl
Görmeye bile hasretim ki ben, çok şükür bu yıl daha sık görebiliyorum da işte yetmiyor, uzaklık çok zor. Çok şükür sizin öyle bir sorununuz yok, askerlik de çıkmış aradan, bizim bir de hayırlsıyla o var Aynı evde yaşamak mucize gibi, masal gibi benim için Dediğin gibi inşallah yazın artık belli olur ve sonucu güzel ve hayırlı olur

Askerlik kısa dönem ama kısa uzun fark etmiyor ayrılık her yerde aynı acıyı veriyor.
Bence evlilik olmadan askerlik yapsın canım eğer aynı evde yaşamaya başlayıp bi süre sonra askere gönderirsen daha da zor ben en azından ailemin yanında teselli buldum.
Ağustos ayında askerlik yapmayı düşünüyor mu

Son düzenleme:
İyi akşamlar herkese.
Gelemiyorum Final haftam haftaya son. Sonra hep burdayım İnşallah.

Sizlerden dua istiyorum lütfen çok ihtiyacım var

Benim katipliği ne kadar istediğimi biliyorsunuz.
Yedekteydim.
1. yedek alınmış.
Bana biraz daha kişi var.
Lütfen dua edin benim için banada sıra gelsn.

Allah'ım gönlümüzdekini hayırlı eylesin İnşallah! Amin.

Öyle tabi, askerliğin adı bile ağır derler, çok farklı bir psikoloji.
Biz de evlilik öncesinde düşünüyoruz hayırlısıyla, dediğin gibi diğer türlü çok zor.Ben ailemden de uzaktayım gerçi bana hep gurbet, hep hasret yani... Ağustosun başvurularını da 1 haftayla kaçırmışız, tarihler değişmiş.
Kasım diyoruz ama ne olur bilmiyorum şimdiden. O kadar çok değişti ki planlarımız artık plan yapmaya korkuyorum:18:

Pericim hakkında hayırlısı olsun canım, hayırlısıyla olur inşallah işin.
Sınavlarında da başarılar diliyorum, Allah yardımcın olsun Dualarımız seninle

Pericim hakkında hayırlısı olsun canım, hayırlısıyla olur inşallah işin.
Sınavlarında da başarılar diliyorum, Allah yardımcın olsun Dualarımız seninle

Canımmsınn
Çok teşekkür ediyorum sağolasın. Benimde dualarım sizinle
Bir mutsuz bir yanım heyecanlı geçirmeye çalışıyorum sınavları bakalım :)

Canımmsınn
Çok teşekkür ediyorum sağolasın. Benimde dualarım sizinle
Bir mutsuz bir yanım heyecanlı geçirmeye çalışıyorum sınavları bakalım :)

Sen dee

Neden mutsuzsun amaa:26: Mutlu ol, bak az kaldı bitecek finaller sonrası güzel bir tatiil...
İşin de olucak belki Dua edelim, umutlu olalım

selam kızlar selam nihan

hemencecik size bir soru sormak istiyorum.
sizce kalp kalbe karşımıdır. arada mesafe de olsa.. sesini duymasanda naptıgını bilmesende..
iki kalp aynı anda aynı zaman dilimimnde aynı şeyi düşünürlermi

Selaaam
Bence karşıdır, ben buna inanıyorum ve sık sık aşkla bunu yaşadıık

Sen dee

Neden mutsuzsun amaa:26: Mutlu ol, bak az kaldı bitecek finaller sonrası güzel bir tatiil...
İşin de olucak belki Dua edelim, umutlu olalım

İnşallah canım benim bitsin finaller hep geleyim sohbet edelim
Özlüyorum sizi
İnşallah iş durumlarıda belli olsun..
Can sıkan ne zaman olacağı yada olacak mı o belli olmaması...
Umutla bekliyorum.
Canım cevap yazdığın için çok sağolasın ben kaçaym sabah erken sınavım öpüyorum çookk

Selam

Kesinlikle karşıdır.
Gerçek aşkı mesafelerin etkilemeyeceğini düşünenlerdenim
Uzak olsanızda kalpler bir duygular bir

Biz de seni özledik yerin belli oluyor pericim
sınav sonrası gel hemen.
O can sıkıcı belirsizlik çoğumuzun yakasında maalesef canım.
Ki ben belirsizlikten nefret eden bir insanım. Allah herkesi bir şekilde sınıyor işte
Hayırlısıyla atlatırız inşallah bugünleri..

Kızlar ben de uyuyayım çok yorgun hissediyorum kendimi.
Hepinize hayırlı, huzurlu geceler

Kesinlikle karşıdır.
Gerçek aşkı mesafelerin etkilemeyeceğini düşünenlerdenim
Uzak olsanızda kalpler bir duygular bir

Selaaam
Bence karşıdır, ben buna inanıyorum ve sık sık aşkla bunu yaşadıık

bencede kalp kalbe kesinlikle karşıdır..
ama bu kuvvetli şağlam bir aşkın göstergesimidir bilmiyorum

sayfayı ziyaret eden diğer kızlarda cevap verebilirmi

sizce kalp kalbe karşımıdır. arada mesafe de olsa.. sesini duymasanda naptıgını bilmesende..
iki kalp aynı anda aynı zaman dilimimnde aynı şeyi düşünürlermi

merhabalar.

asmunikal kalbin kalbe karşı olması demekle neyi kastettiğini anlamadım. aynı anda aynı şeyleri hissetmekse, bunu o kişiyle konuşmadan nasıl anlayacağız :44: konuşmadan diyorsun ya... bence irdelenmesi gereken bir konu. tam anlamadım zira. insanlar aynı duyguları farklı sebeplerden de hissedebilir ki, aynı anda bir sürü kişiyle de aynı duyguları hissedebiliriz birbirimizden habersiz. hayırlısı bakalım

mesela en basitinden, birden birini aramak istersenin sen aramadan onu seni arar..
sevdiğin kişiyle birden aynı şarkıyı dinlemişsin..
aslında tam olarak anlatamadım

Günaydın hatular :) Aklım hep sizde ama işlerden dolayı bir türlü gelemiyorum, sabah bi uğrayıp çıkmak zorunda kalıyorum... Beni affedin olur muuu

Gizciğim maşallah de nazar değmesin Bakma sen değişir diyenlere. İnsanın doğası kendini ilk saniyede belli ediyor bence. Kv kendi halini 1 sene boyunca saklayacak değil ya.. Sen mutlu günlerinin tadını çıkar arkadaşım..

Nişanlım ağustostta askere gidecek ocakta döncek muhtemelen mayıs 2014 te evleniriz ...:)

Hoşgeldin aramızaa:) Mayıs gelinlerinin nufüsu arttı valla.

Perimcim bu iyi bir gelişme, olumsuzu düşünme. HAyırlısı olsun diye dua edelim. İnşallah gönlündeki hayırlıdır canımcım. İnşallah istediğin olsun bir an önce...

Asmunikal ben sevgilimden 5 senedir uzaktayım, biz bunu çok yaşadık. Kesinlikle kalp kalbe karşıdır. Ben telefonu elime alırım mesaj için, ondan mesaj gelir. O telefona bakar arayım diye, ben onu aramış olurum. Kesinlikle bir telepati söz konusu bu durumlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…