Merhaba Sedulu hiç görüşemedik seninle ama ismine aşinayım diğer topiklerden.
Çok kararsız kaldım açıkçası porselen bir set vardı saklama kabı, ekmeklik filan... Daha önce de hiç netten kıyafet dışında bir şey almadım. Ama dediğin gibi görmek de lazım...Düşüneyim birazcık, çok sağ ol cevabın için
Evet AskInihan bende senin nickine aşinayım genelde günlük ve farzet ki topiclerinde görüyorum
Sizinde bir iş problemi var sanırım inşallah en kısa zamanda olur sizde kavuşursunuz bir an önce
Evet işi bekliyoruz biz deSanırım sizin de öyleydi. İnşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bir an önce
Aynı dert var bizde de...
Bir an önce yoluna girse herşey ve aynı yastığa baş koyabilsek... Başka birşey istemiyorum
Aah ahh sorma Sedulucum,artık kelimelerim tükeniyor benim, hasret almış başını gidiyor. Ne zaman olacağı, ne olacağımız hiç belli değil.
İnşallah bir an önce şu iş problemlerimiz çıkar aradan
Desene sende dokunsalar ağlayacak durumdasın bacım
Bende hasretlik görüşme anlamında yok şükür ki her gün görüyorum bi askerdeyken zor olmuştu.
Ama aynı evde yaşamaya hasretim...
Bu yaz bize şans getirir ve inşallah bu belirsiz durumdan kurtuluruz bacım canı gönülden istiyorum bunu ikimiz içinde...
Hem de nasıl bacım hem de nasıl
Görmeye bile hasretim ki ben, çok şükür bu yıl daha sık görebiliyorum da işte yetmiyor, uzaklık çok zor. Çok şükür sizin öyle bir sorununuz yok, askerlik de çıkmış aradan, bizim bir de hayırlsıyla o varAynı evde yaşamak mucize gibi, masal gibi benim için Dediğin gibi inşallah yazın artık belli olur ve sonucu güzel ve hayırlı olur
Askerlik kısa dönem ama kısa uzun fark etmiyor ayrılık her yerde aynı acıyı veriyor.
Bence evlilik olmadan askerlik yapsın canım eğer aynı evde yaşamaya başlayıp bi süre sonra askere gönderirsen daha da zor ben en azından ailemin yanında teselli buldum.
Ağustos ayında askerlik yapmayı düşünüyor mu
İyi akşamlar herkese.
Gelemiyorum Final haftam haftaya son. Sonra hep burdayım İnşallah.
Sizlerden dua istiyorum lütfen çok ihtiyacım var
Benim katipliği ne kadar istediğimi biliyorsunuz.
Yedekteydim.
1. yedek alınmış.
Bana biraz daha kişi var.
Lütfen dua edin benim için banada sıra gelsn.
Allah'ım gönlümüzdekini hayırlı eylesin İnşallah! Amin.
Pericim hakkında hayırlısı olsun canım, hayırlısıyla olur inşallah işin.
Sınavlarında da başarılar diliyorum, Allah yardımcın olsunDualarımız seninle
Canımmsınn
Çok teşekkür ediyorum sağolasın. Benimde dualarım sizinle
Bir mutsuz bir yanım heyecanlı geçirmeye çalışıyorum sınavları bakalım :)
selam kızlar selam nihan
hemencecik size bir soru sormak istiyorum.
sizce kalp kalbe karşımıdır. arada mesafe de olsa.. sesini duymasanda naptıgını bilmesende..
iki kalp aynı anda aynı zaman dilimimnde aynı şeyi düşünürlermi
Sen dee
Neden mutsuzsun amaa:26: Mutlu ol, bak az kaldı bitecek finaller sonrası güzel bir tatiil...
İşin de olucak belkiDua edelim, umutlu olalım
selam kızlar selam nihan
sizce kalp kalbe karşımıdır. arada mesafe de olsa.. sesini duymasanda naptıgını bilmesende..
İnşallah canım benim bitsin finaller hep geleyim sohbet edelim
Özlüyorum sizi
İnşallah iş durumlarıda belli olsun..
Can sıkan ne zaman olacağı yada olacak mı o belli olmaması...
Umutla bekliyorum.
Canım cevap yazdığın için çok sağolasın ben kaçaym sabah erken sınavım öpüyorum çookk
:
Kesinlikle karşıdır.
Gerçek aşkı mesafelerin etkilemeyeceğini düşünenlerdenim
Uzak olsanızda kalpler bir duygular bir
Selaaam
Bence karşıdır, ben buna inanıyorum ve sık sık aşkla bunu yaşadıık
merhabalar.
asmunikal kalbin kalbe karşı olması demekle neyi kastettiğini anlamadım. aynı anda aynı şeyleri hissetmekse, bunu o kişiyle konuşmadan nasıl anlayacağız :44: konuşmadan diyorsun ya... bence irdelenmesi gereken bir konu. tam anlamadım zira. insanlar aynı duyguları farklı sebeplerden de hissedebilir ki, aynı anda bir sürü kişiyle de aynı duyguları hissedebiliriz birbirimizden habersiz. hayırlısı bakalım
yazını okurken benim yaşadığımla bire bir aynı olduğunu gördüm benim kayınvalideme de herkes nazar edicek melek gibi öyle iyiki öyle sesiz mülayim ki allah biliyor öyle şanslıyım ki kayınvalideden yana herkes de sonra çıka rsonra çıkar diyor kadın 1 yıldır aynı kadın bana değil herkese böyle ama artık herkes anladı kadında stresin s si yok sanırsam benim annem biraz kayınval,de rolünde herşeyime yorum hetrşeyime muhalefet :)
maşallah canım sanada kayınvalide ile muhabbetinizede
günaydın gelinler
Nişanlım ağustostta askere gidecek ocakta döncek muhtemelen mayıs 2014 te evleniriz ...:)
İyi akşamlar herkese.
Gelemiyorum Final haftam haftaya son. Sonra hep burdayım İnşallah.
Sizlerden dua istiyorum lütfen çok ihtiyacım var
Benim katipliği ne kadar istediğimi biliyorsunuz.
Yedekteydim.
1. yedek alınmış.
Bana biraz daha kişi var.
Lütfen dua edin benim için banada sıra gelsn.
Allah'ım gönlümüzdekini hayırlı eylesin İnşallah! Amin.
selam kızlar selam nihan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?