2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

sanırım herkes evlendi bir bizler kaldık

Ben bi geceleri burada rahat rahat takılıyorum.
Ama gündüz yazılanları okuyunca yine pek kimseyi göremiyorum.
Ay kk da bu kadar az mı seneye evlilik yolu bekleyen
Basalım bizde nikahı madem 2013 gelini olalım

kızzzlaarr
sevdicekle,kayınvalidem bizdeydi..demiştim ya misafirler gelmeye başladı diye,onlarıda davet ettik bu akşam..
çok şükür iyi geçti nekadar iyi kayınvaliden var diyolar,nazarda değdirecekler:18:
sevdiceklede nekadar benziyosunuz diye diye bi hal oldular..yarın tartışırsak hiç şaşmamam gerek(çok çabuk nazar değer bize :S )
öyle işte şimdilik iyiyiz yani,inşaLLah h
ep böyle iyi devam eder..düşününcede 1saniye sonra ne olacağını Allah biliyor,neden üzesinki kv,sevdiceğini fln (kaynana-gelin anlaşmazsıklarını diyorum )..inşallah herkez tatLı tatLı geçinip gider

maşallah yani bencede tatlı tatlı anlaşmak varken niye kotu anlaşalım inşallah hep böyle devam eder canım. Bende nazara çok inanırım o yuzden bu aralar sen bol bol nazar duaları oku dua et

Günaydın yavrulaaaarrr :))))
Seninde gözlerin dolup hüzünleniyormusun peki :44:ben arkadaslarımda öyle oldum

Edoşum gözlerim dolmuyor ama tuhaf hissediyorum kendimi, hemen bizi hayal ediyorum, nasıl hissedilir ki diyorum... Neyse hayırlısıyla biz de yaşayalım...

Ben sırf bu yüzden nişan bohçası meselesinden vazgeçtim. Onlarda yapacak kimse yok, pek adetleri bilmiyorlar. Gerçi nasıl bilmezler anlamıyorum, belki de bilmemezlikten geliyorlar. Neyse, baktım alışverişe çıkacak, o bohçayı hazırlayacak kimse yok ve o iş de bana kalacak, yok ben istemiyorum dedim sevdiceğe. Demek ki bu erkek ailelerinde böyle bir sıkıntı var. Biz bilmeyiz, biz anlamayız diyip çekiliyorular kenara...

Envymem boşver, bizim kızımıza kötü davranan kendi kaybeder. Sen onun gönlüne girmeyi becerirsin. O da ne zamana kadar görümcelik yapacak ki. Zaten annesi babası seni seviyor, onlar ikna ederler ablasını bence.

yazını okurken benim yaşadığımla bire bir aynı olduğunu gördüm benim kayınvalideme de herkes nazar edicek melek gibi öyle iyiki öyle sesiz mülayim ki allah biliyor öyle şanslıyım ki kayınvalideden yana herkes de sonra çıka rsonra çıkar diyor kadın 1 yıldır aynı kadın bana değil herkese böyle ama artık herkes anladı kadında stresin s si yok sanırsam benim annem biraz kayınval,de rolünde herşeyime yorum hetrşeyime muhalefet :)

maşallah canım sanada kayınvalide ile muhabbetinizede

günaydın gelinler

Günaydın canlarım

İnşallah ebisim sıra bize dogru geliyorrrr

Aynen canim,beni en cok uzen sey simdi basta tabiki iyi olucak,sonra okadar degisicekmis bilmem ne.Yani az cok insan anliyor nasil biri oldugunu,2yildir onlara gidiyorum,onlar geliyor alistik yani.Benim annemdde fazla kaynana rolunde.Bunu aslinda hep basina kv tarafindan kotu seyler gelenler soyluyor.Ne diyelim Allah buyuk,herkez iyi gecinir insallah,kotu dusunenlerde bakip kalirlar.Sizede masallah canim,Rabbim muhabbetinizi dahada tatlilastirsin insallah

günaydın bebişleer

haklısın canım ya, önemli olan içindeki değil zaten, dediğin gibi kendimiz hazırlayacak olduktan sonra hiç olmasın daha iyi.. şimdiden de çok günahlarını almak istemiyorum belki de yaparlar ama sevgilimiz konuşmasından anladığım, biz bilmeyiz, biz anlamayız, bizde öyle bir şey yok filan :/ neyse canım baktım ailesi de öyle diyor ben de yapmayın o zaman derim.. hiç uğraşamıycam valla.. kendi kendime yapıp da eli mi kandıracağım.. maksat millete gösteriş yapmak mı yani? :/
evet görümce konusunda birazcık şanssız gibi görünsem de şimdilik en azından kayınvalide kayınpeder konusunda şanslıyım..ikisi de çok tatlı maşallah

Malesef canım sonradan degisenler var cok sahit oldum buna inşallah bizimkiler degismez

Nişanlım ağustostta askere gidecek ocakta döncek muhtemelen mayıs 2014 te evleniriz ...:)

kızlar yaa bernardoda bir yemek takımı beğendim 12 kişilik 1500tl çatal kaşık bıçak setide varmış benim o var dedim adam o zaman 500tl hediye çeki veririz sana dedi 1500 yemek takımı 500 de hediye çekim olacaktı ama babam pahalı buldu hem daha 2 yıl var o zamana neler çıkar alınır o zamana dedi of ya hep böyle oluyor daha 2 yıl var alınır nasılsa onu ertele bunu ertele bir andada alınmıyor ki bunlar o yüzden bende sıkıldım kıyafete para vermeyecem her ay bir tane elektirikli ev eşyası alacam paramla demiştim ama bende artık çok takmayacam çeyiz işini benide soğuttular 2 yıl var diye diye :18::18:

hayalcim üzülme amaa bak benim de hiçbir şeyim yok, bazen çok geç kaldım diyorum bazen de ya başka bir şey görüp beğenirsem o zaman diyorum. Gerçi bi söz filan olsun başlıycam inşallah. Sen yine ayır paranı, birikimini yap. Çok beğendiğin şeyler olunca al yine de. O iki yıl da borcunu bitir hiç olmazsa.. Bu seti ise anlamadım, şimdi sen 2000 mi ödeyeceksin ve neler var içinde?

hayır canım 1500 tl yemek takımı fiyatı ama adamlar çatal kaşık setini almayacağım için 500 tl çek vereceklerdi bana birde. 500e de çay takımı kahvaltı seti baya şey alırdım. Bende sözlüyüm yavaş yavaş alıyorduk bişiler ama hevesim gitti ya artık çeyiz falan bakmayacam almayacam daha 2 sene var dedikleri gibi elbet alınır zaman çok önümüzde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…