iyi akşamlar hoşgeldinn şu beklemekte olmasa çok çok iyi olacaz
Pek kimse olmuyor burada ya
2014 gelini fazla yok mu
Ne zaman baksam bir iki sayfa anca ilerliyor :44:
sanırım herkes evlendi bir bizler kaldık
kızzzlaarr
sevdicekle,kayınvalidem bizdeydi..demiştim ya misafirler gelmeye başladı diye,onlarıda davet ettik bu akşam..
çok şükür iyi geçtinekadar iyi kayınvaliden var diyolar,nazarda değdirecekler :18:
sevdiceklede nekadar benziyosunuz diye diye bi hal oldular..yarın tartışırsak hiç şaşmamam gerek(çok çabuk nazar değer bize :S )
öyle işte şimdilik iyiyiz yani,inşaLLah hep böyle iyi devam eder..düşününcede 1saniye sonra ne olacağını Allah biliyor,neden üzesinki kv,sevdiceğini fln (kaynana-gelin anlaşmazsıklarını diyorum )..inşallah herkez tatLı tatLı geçinip gider
Seninde gözlerin dolup hüzünleniyormusun peki :44:ben arkadaslarımda öyle oldum
edacım, hayalcim haklısınız canlar o konuda, şimdi süsleme olayına zaten girmeyeceğim, ama onlardan beklerdim yani.. öyle beklediğim tabi ki nişan tatlısı gibi süslü püslü şeyler değil ama özel olduğu da belli olmalı bence, normal eve tatlı alır gibi alıp getirmişlerdi... insan biraz olsun özenilsin istiyor ama yani...
ebisimmmm..ben de çok özlemişim seni, hiç karşılaşamadık ne zamandır.. evet yaa niye böyle oluyor kiii
nihancım birebir aynı şeyler yaa.. bu yüzden diyorum umudum yok diye işte... bizde de gecen bohça muhabbeti oldu.. sevgilim dedi işte nişanda biz ne yapacağız filan diye, bohça olayına geldi konu, bizde kimse uğraşıp yapmaz öyle, alınacakları alırız senle,sonra sen süslersin öyle getiririz dedi.. ağlayacaktım sinirimden.. hiç getirme daha iyi, önemli olan içindekiler değil ki benim için, içindeki herşey zaten lüzumsuz bana göre, önemli olan özen gösterilmesi bir şeylere... amaaaann, yok yok bizde var bir sorun, beklentiler çok yüksek... ablası var da, o hiç uğraşmaz, nedense sevmiyormuş beni.. :/ bir de o da hiiiiç meraklı değil böyle şeylere gördüğüm kadarıyla... tabi kendi nişanında düğününde görcez bakalım...
Çok şükür ki sevdicekle bir sıkıntı yok, buna da şükür dediğin gibi
Yok tatlım hiç bir sorunumuz da yok, ama nedense soğuk bana karşı. Sevgiline sordum hatta herkese mi öyle bana mı diye, sana dedineden peki yanlış bir şey mi yapmışım dedim, yok görümcelik yapıyor dedi .. Benden yana sıkıntı yok çok şükür ama ben hep onunla yakın iki arkadaş, kardeş gibi olmayı hayal etmiştim, yaşımız da yakın zaten.. Ama o istemiyor sanırım ben elimden geleni yapıyorum ama içim rahat o konuda
kızzzlaarr
sevdicekle,kayınvalidem bizdeydi..demiştim ya misafirler gelmeye başladı diye,onlarıda davet ettik bu akşam..
çok şükür iyi geçtinekadar iyi kayınvaliden var diyolar,nazarda değdirecekler :18:
sevdiceklede nekadar benziyosunuz diye diye bi hal oldular..yarın tartışırsak hiç şaşmamam gerek(çok çabuk nazar değer bize :S )
öyle işte şimdilik iyiyiz yani,inşaLLah hep böyle iyi devam eder..düşününcede 1saniye sonra ne olacağını Allah biliyor,neden üzesinki kv,sevdiceğini fln (kaynana-gelin anlaşmazsıklarını diyorum )..inşallah herkez tatLı tatLı geçinip gider
Günaydın yavrulaaaarrr :))))
Edoşum gözlerim dolmuyor ama tuhaf hissediyorum kendimi, hemen bizi hayal ediyorum, nasıl hissedilir ki diyorum... Neyse hayırlısıyla biz de yaşayalım...
Ben sırf bu yüzden nişan bohçası meselesinden vazgeçtim. Onlarda yapacak kimse yok, pek adetleri bilmiyorlar. Gerçi nasıl bilmezler anlamıyorum, belki de bilmemezlikten geliyorlar. Neyse, baktım alışverişe çıkacak, o bohçayı hazırlayacak kimse yok ve o iş de bana kalacak, yok ben istemiyorum dedim sevdiceğe. Demek ki bu erkek ailelerinde böyle bir sıkıntı var. Biz bilmeyiz, biz anlamayız diyip çekiliyorular kenara...
Envymem boşver, bizim kızımıza kötü davranan kendi kaybeder. Sen onun gönlüne girmeyi becerirsin. O da ne zamana kadar görümcelik yapacak ki. Zaten annesi babası seni seviyor, onlar ikna ederler ablasını bence.
Günaydınnnnnnnnnnnnn canlaarrrrrrhaziranıda yarıladık öyle böyle derken ya
Aynen canim,beni en cok uzen sey simdi basta tabiki iyi olucak,sonra okadar degisicekmis bilmem ne.Yani az cok insan anliyor nasil biri oldugunu,2yildir onlara gidiyorum,onlar geliyor alistik yani.Benim annemdde fazla kaynana rolunde.Bunu aslinda hep basina kv tarafindan kotu seyler gelenler soyluyor.Ne diyelim Allah buyuk,herkez iyi gecinir insallah,kotu dusunenlerde bakip kalirlar.Sizede masallah canim,Rabbim muhabbetinizi dahada tatlilastirsin insallahyazını okurken benim yaşadığımla bire bir aynı olduğunu gördüm benim kayınvalideme de herkes nazar edicek melek gibi öyle iyiki öyle sesiz mülayim ki allah biliyor öyle şanslıyım ki kayınvalideden yana herkes de sonra çıka rsonra çıkar diyor kadın 1 yıldır aynı kadın bana değil herkese böyle ama artık herkes anladı kadında stresin s si yok sanırsam benim annem biraz kayınval,de rolünde herşeyime yorum hetrşeyime muhalefet :)maşallah canım sanada kayınvalide ile muhabbetinizedegünaydın gelinler
Günaydın yavrulaaaarrr :))))
Ben sırf bu yüzden nişan bohçası meselesinden vazgeçtim. Onlarda yapacak kimse yok, pek adetleri bilmiyorlar. Gerçi nasıl bilmezler anlamıyorum, belki de bilmemezlikten geliyorlar. Neyse, baktım alışverişe çıkacak, o bohçayı hazırlayacak kimse yok ve o iş de bana kalacak, yok ben istemiyorum dedim sevdiceğe. Demek ki bu erkek ailelerinde böyle bir sıkıntı var. Biz bilmeyiz, biz anlamayız diyip çekiliyorular kenara...
Envymem boşver, bizim kızımıza kötü davranan kendi kaybeder. Sen onun gönlüne girmeyi becerirsin. O da ne zamana kadar görümcelik yapacak ki. Zaten annesi babası seni seviyor, onlar ikna ederler ablasını bence.
Evet canım yarısını bile hafiften gectik kii
evet azcık geçtikramazanda yaklaşıyor o 1 ay zaten nasıl geçiyor hiç anlamıyorsun tek düşündüğüm yemek ve su oluyor ister istemez
Aynen canim,beni en cok uzen sey simdi basta tabiki iyi olucak,sonra okadar degisicekmis bilmem ne.Yani az cok insan anliyor nasil biri oldugunu,2yildir onlara gidiyorum,onlar geliyor alistik yani.Benim annemdde fazla kaynana rolunde.Bunu aslinda hep basina kv tarafindan kotu seyler gelenler soyluyor.Ne diyelim Allah buyuk,herkez iyi gecinir insallah,kotu dusunenlerde bakip kalirlar.Sizede masallah canim,Rabbim muhabbetinizi dahada tatlilastirsin insallah
kızlar yaa bernardoda bir yemek takımı beğendim 12 kişilik 1500tl çatal kaşık bıçak setide varmış benim o var dedim adam o zaman 500tl hediye çeki veririz sana dedi 1500 yemek takımı 500 de hediye çekim olacaktı ama babam pahalı buldu hem daha 2 yıl var o zamana neler çıkar alınır o zamana dediof ya hep böyle oluyor daha 2 yıl var alınır nasılsa onu ertele bunu ertele bir andada alınmıyor ki bunlar o yüzden bende sıkıldım kıyafete para vermeyecem her ay bir tane elektirikli ev eşyası alacam paramla demiştim ama bende artık çok takmayacam çeyiz işini benide soğuttular 2 yıl var diye diye :18::18:
hayalcim üzülme amaa bak benim de hiçbir şeyim yok, bazen çok geç kaldım diyorum bazen de ya başka bir şey görüp beğenirsem o zaman diyorum. Gerçi bi söz filan olsun başlıycam inşallah. Sen yine ayır paranı, birikimini yap. Çok beğendiğin şeyler olunca al yine de. O iki yıl da borcunu bitir hiç olmazsa.. Bu seti ise anlamadım, şimdi sen 2000 mi ödeyeceksin ve neler var içinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?