2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Anladım canım sıkma canını belki ilerde daha iyi kampanyalar çıkar karşına.

nasıLsınız kızlar

Malesef canım sonradan degisenler var cok sahit oldum buna inşallah bizimkiler degismez
var canım bende oldum ama ne bileyim okadar soğutmaya çalışıyolarki anlatamam.. kv tanımasam inanırım onlara o derece

Nişanlım ağustostta askere gidecek ocakta döncek muhtemelen mayıs 2014 te evleniriz ...:)

hoş geLdin canım.. anlaşılan nasipse çok mayıs gelini var

benim kayınvalidem çok ezilmiş çok hemde o yüzden naif ve sesiz ona asla bişi diyemem saygı duyuyorum annem kaynana rolünde biraz bilmiş bir annem var benim ama kayınvalideme çok çok saygı duyuyorum herkes onun gibi duramaz hayatta ben yuakar geçerim herşeyi kayınbabam ise aynı bizimkiler gibi sıcak güleç girişken ve sinirlenince esip gürleyen onla baba kız gibi kendi kızından farklı görmüyor o derece iyi anlaşıyoruz bi,z :)

değişseydi değişirdi ben 1 senedir tanıyorum bak sen 2 yıldır görüşüyormuşsun inan herşey olacağına varıyor canım mutlluk payımıza düşer inşallah

Evet canim,bizim durumda ayni,cok ezmisler,simdide kendi doya doya yapamadigi seyleri biz yapalim,rahat yasayalim diye cirpiniyorlar.Birde 2oglu var,kizlari yok hic o yuzden dahada farkli oluyor hersey.Rabbim sasirtmasin insallah canhm hayirlishi :)Gunaydin kizlar buarada nasilsiniz :)

Canım aileler hep öyle ne gerek var sonradan alınır diyorlar ama bu bence kişiye baglı..mesela arkadasım var dün geldi tarih belirlenmiş eylül ayına ama çeyiz 0 :44:ama o çok meraklı degil üstün körü alınır onlarda tabak tabaktır düşüncesi yani :44:ama ben bir kase için bile geziyorum :18: ben degil 1 sene 2 senede bile bitiremem :26:çok begendikten sonra hem vezgececegini düşünmüyorum ben :44:valla canım fiyata gelince aslında set olarak almanı tavsiye ederim çkb tencere falan daha uygun ama illa o diyorsan 500 tl cekte güzel günlük takımını istersen kahvaltı takımını falan alırsın dedigin gibi ama onu almasan bile ufaktan basla sen hic erken degil hem bak belki yine erken olma gibi ihtimal olur

Canım birde hic degimeyenlerde var inşallah biz onlarda oluruz sen soguma canım

Selam kızlar nasılsınız
Haftaya atama tercihleri yapılacak inşallah bu yıl olur atamam
Bi olsa ah bi olsa hemen düğün hazırlıklarına başlayacağız

Selam kızlar nasılsınız

İnşallah hayırlısıyla olur ataman canım

ahh kızlar ahhh yine dagıldık nerelerdesinizzz

Son düzenleme:
nazar değdi topiğe nazar:18:

kızlar abimde yurtdışında çalışıyordu birazdan o da gelicek..kuzenler fln..
millet yavaş yavaş toplanıyor hem korku,hem heyecan resmen yemek yiyemiyorum..iştahım kesildi

nazar değdi topiğe nazar:18:

kızlar abimde yurtdışında çalışıyordu birazdan o da gelicek..kuzenler fln..
millet yavaş yavaş toplanıyor hem korku,hem heyecan resmen yemek yiyemiyorum..iştahım kesildi

Sanırım napsak ki
Ayyy canım düşününce ben bile heyecan yaptım zaten kalabalık olunca anlasılıyor böyle şeyler dur daha 10 gün var canım ben takip edemedim yada unuttum bilmiyorum :26: nişan evde mi olacaktı salonda falan mı
Düşündümde 10 gün baya azmıs

Son düzenleme:

restoranda olucak canim
kısmetse diyelimde..
zaten 3tane sınavım var şu 10 gün içinde nasıl geçtiğini anlamam zaten.. :18:
hepside üst üste geldi okadar stresin üstüne nişanda bayılıyomuşum birde hepte en kötüsünü düşünürüm ha

Bende senin gibiyim hemen en kötüsü
Sınavlara calısabiliyor musun canım :44:

Selam kızlar nasılsınız

bende yapacağım tercih inşallah atanırız canım bende kazanırsam yada bulunduğum ile yatay geçiş yapabilirsem bizde hemen başlatacaz düğün hazırlıklarını

ne yapıyorsunuz nasılsınız şekerlerimmmm valla dayanamadım bugünde karaca da blender seti 100e düşmüş gittim onuda aldım bir bir eksiklerim tamamlanıyor düğüne 2 sene var ama benim eksikler 4 5 aya tamamdır geriye mobilya beyaz eşya kalıyor onlarda kalsın zaten

Merhaba kızlar nasılsınız?
Ben bugün hamarattım pastalar, kısırlar yaptım misafir ağırladım...
Çeyizlik bi şeyler baktım internetten.Biev'den alışveriş yapanınız var mı, nasıl güvenilir mi hiç bilmiyorum. Kapıda ödemesi var mı?

Bende senin gibiyim hemen en kötüsü Sınavlara calısabiliyor musun canım :44:
hyr canim ya.. Allah yardimcim olur insallah..Bitanede hemen nisanin ertesi gunu var sinav. Onu artik hic bilmiyorum nolucak Aman saglik olsun,huzur olsun gerisi bos

oh hamarat kız çokda güvenemiyorum ben açıkçası ya çünkü kırılabilir sorumluluk kabul etmeyebilir risk biraz yoksa internette süper mutfak eşyaları var ya.

oh hamarat kız çokda güvenemiyorum ben açıkçası ya çünkü kırılabilir sorumluluk kabul etmeyebilir risk biraz yoksa internette süper mutfak eşyaları var ya.

Yaaa ama şimdi ben de korktum yaa... Bir de siteye üye olmak için tc istiyor, sakıncası varmıdır sizce:44: Güvenli bir durum mu?
Porselen saklama kabı ve ekmek kutusu beğenmiştim, aklım karıştı:44:

bende yapacağım tercih inşallah atanırız canım bende kazanırsam yada bulunduğum ile yatay geçiş yapabilirsem bizde hemen başlatacaz düğün hazırlıklarını

Amiiiiiiiiiiiiiinnn inşallah olacak bu yıl yoksa kafayı yiyeceğim
Her gün görüşüp ayrı evlere gitmek koyuyor
İkimizinde dilinde evlilik lafı varken arada iş engeli sinirimi bozuyor

Yaaa ama şimdi ben de korktum yaa... Bir de siteye üye olmak için tc istiyor, sakıncası varmıdır sizce:44: Güvenli bir durum mu?
Porselen saklama kabı ve ekmek kutusu beğenmiştim, aklım karıştı:44:

Bievden ben almadım ama alan arkadaşım vardı sorun çıkmadı hiç :44:
Saklama kabı cam değilse al istersen
Çünkü kırılabilecek eşyalar konusunda gözümle görmeden alamam ben

Bievden ben almadım ama alan arkadaşım vardı sorun çıkmadı hiç :44:
Saklama kabı cam değilse al istersen
Çünkü kırılabilecek eşyalar konusunda gözümle görmeden alamam ben

Merhaba Sedulu hiç görüşemedik seninle ama ismine aşinayım diğer topiklerden.
Çok kararsız kaldım açıkçası porselen bir set vardı saklama kabı, ekmeklik filan... Daha önce de hiç netten kıyafet dışında bir şey almadım. Ama dediğin gibi görmek de lazım...Düşüneyim birazcık, çok sağ ol cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…