2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

bende aynen bunu anlatmaya çalışıyodum.. hele ben yaşadıklarım cidden şaka gibi

bende aynen bunu anlatmaya çalışıyodum.. hele ben yaşadıklarım cidden şaka gibi

Bu aradaki bağın gücünü gösteriyor sanırım. Düşünce gücü :) Hatta sevdicek dalga geçiyor, biz telefonu devre dışı bırakalım, zaten telepatik olarak anlaşıyoruz diye :))

Bu aradaki bağın gücünü gösteriyor sanırım. Düşünce gücü :) Hatta sevdicek dalga geçiyor, biz telefonu devre dışı bırakalım, zaten telepatik olarak anlaşıyoruz diye :))

aradaki bağı sevgiyi gösteriyormu bilmiyorum. buna hala karar veremedim

Çok iyi yapmıssın canım güle güle kullan ac bir topik göster cicilerini

hyr canim ya.. Allah yardimcim olur insallah..Bitanede hemen nisanin ertesi gunu var sinav. Onu artik hic bilmiyorum nolucak Aman saglik olsun,huzur olsun gerisi bos

Son sınavı daha iyi yaparsın canım mutluluktan

İnşallah perim inşallah olurrr

Günaydın kuzucuklarrr

aradaki bağı sevgiyi gösteriyormu bilmiyorum. buna hala karar veremedim

Neden diye sorabilir miyim? Ne gibi çekincelerin var?

Çok iyi yapmıssın canım güle güle kullan ac bir topik göster cicilerini

Son sınavı daha iyi yaparsın canım mutluluktan

İnşallah perim inşallah olurrr

Günaydın kuzucuklarrr

Günaydın edoşummm:) Nasılsın?

Neden diye sorabilir miyim? Ne gibi çekincelerin var?

biz erkek arkaşımla ayrıldık.. beraberkend ayrıykende bunu şeyi çok yaşadım. yani şu kalp kalbe karşıdır olayını..
çekincelerim şu, eger gerçek aşk olsaydı ayrılmazdık die geçiyor içimden

berfin, az çok biliyorum. kendini üzmeye yer arama. sen onunla mutlu değildin. bağımlılık gibi bir şey, hele onunki kesinlikle öyle bence. niye hala önüne bakamıyorsun inşallah bir arkadaşım gibi olursun. o daha çok acı çekti, ne onla ne onsuz dedi. oooo ondan sonra her şeyi unutturacak bir prens çıktı karşısına yakında da evlenecek. kalp kalbe karşı olma durumu, bence tevafuk arama gibi bir şey. herkesle bu tarz ortak buluşmalar olabilir. bu sevgiyi göstermez.

İyiyim canım benim sen nasılsın Nasıl gidiyor işler

Bugün biraz daha rahatım, ders çalışmaya başlayacağım birazdan. Kafamın içinde de hep nişanla alakalı şeyler. Biz bahçe diye düşünmüştük ama bahçeden terasa alındı nişan. Japon fenerlerini kullanamayacağız, başka ne olabilir edoşum, fikir verir misin?

Asmunikal ben de krizsavara katılıyorum. Doğru insan bir şekilde seni buluyor. Onun için bence(biliyorum, çok zor oluyor) kafandan atmak için, kafanı dağıtmak için kendini meşgul etmelisin. Bu arada benim sadece sevgilimle değil, en yakın arkadaşımla da arada sırada oluyor bu durum. Umarım karşına seni çok mutlu edecek biri çıkar ve hakettiğin değeri verir sana...

Olsun canım hic üzülme sen bilmiyorum kiii :26: düşünelim :44:

onunla mutluydum ben kriz tabi sorunlar vardı. polyanacılık yapıp bunları unutmak doğru deil tabiki.. ben zaten önüme bakmaya karar verdim.. sizim ayrılalı agustosta bir sene olcak zatn..
geçen gün bişeyler oldu o yüzden sordum..
tabi kalp kalbe karşıda olsa güçlü bir bağın olduğunun göstergesi deil bence
ALLAh büyük hayırlısı ne ise o olsun

Hakkıında hayırlısı olsun canım..bak bir yıl olmus artık bakma geriye..o zaman mutluydun ama bundan sonra kat kat fazla mutlu olacaksın inşallah

Hakkıında hayırlısı olsun canım..bak bir yıl olmus artık bakma geriye..o zaman mutluydun ama bundan sonra kat kat fazla mutlu olacaksın inşallah

teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için
bende amin amin amin diyorum :)
şuan tek isteğim atanmak ve kendi ayaklarımın üzerinde durmak. inş bana bu nasip olur

Olsun canım hic üzülme sen bilmiyorum kiii :26: düşünelim :44:

Önce üzüldüm azıcık, bütün planlarımı ona göre yapmıştım, ama teras da açık hava sonuçta, napalım artık... değişik süsleme düşünmeye başladım ben de...

şuan tek isteğim atanmak ve kendi ayaklarımın üzerinde durmak. inş bana bu nasip olur

Ne demek canım:) İnşallah hakkında hayırlısı olur

Bu arada ben ders çalışmaya başlıycam, şimdilik ayrılıyorum aranızdan. Görüşmek üzere kızlar..

Son düzenleme:

İnşallah canım

Üzülme kuzum ya inşallah cok güzel gececek ve iyiki burası olmus diyeceksin bohca yapacakmısınız ebisim

o sorunlar halledilecek gibi değildi bence canım... benim gözlemim şuydu kısa zamanda... seni romantiklikleri ve duygusallıklarıyla anlık mutlu ediyordu, bir gün sarhoş oluyordun, sonra ayılınca yine aynı adam. kıskanç, huysuz.... volkan konak gibi ben senin mutlu olmanı istiyorum, senin mutluluğun için kötü huylarını tolere edebilecek, vazgeçecek bir adam... o adam bahsettiğin adam değildi. mantıkdışı kalıyordu sanki, hafif de psikopat gibiydi sankim :26:

inşallah mutlu olacaksın canım, bekleyelim bence zaten yazılıysa da alnına, kaçış yok

piskopat biri deildi.zaman geçti bişeyleri unuttum diye deil. öyle düşünme.
hani burda bunlar demezsem içim ona karşı rahat olamaz..
kıskaçlığı vardı. zaten bizi bitirende bu oldu..aramızda mesafe vardı. bi kaç aylık deil. senelerce biz ayrı kaldık..
neyse geçmişte kaldı herşey..

Son düzenleme:
kızlar :) bazı arakdaşlarmız benim için hazrlanan bohçaları yükleyince burdan haber vermemi söylemişti yükledim yenileri haberniz olsun :))

Berfin, kalbin kalbe karşı olduğuna inanıyorum bunu yaşadım dedim zaten ama bu sağlam bir aşkın göstergesidir diyemeyiz. Yani aşkın kuvvetini, doğruluğunu buna indirgemek yanlış olur. Bazen daha güçlü ve elle tutulur, yüreğinin ve aklının onay verdiği gerekçeler arar insan o aşka inanmak için. Yüreğine ve aklına sor bunlar var mı ve çoğunlukta mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…