- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Asmunikal ben sevgilimden 5 senedir uzaktayım, biz bunu çok yaşadık. Kesinlikle kalp kalbe karşıdır. Ben telefonu elime alırım mesaj için, ondan mesaj gelir. O telefona bakar arayım diye, ben onu aramış olurum. Kesinlikle bir telepati söz konusu bu durumlarda.
bende aynen bunu anlatmaya çalışıyodum.. hele ben yaşadıklarım cidden şaka gibi
Bu aradaki bağın gücünü gösteriyor sanırım. Düşünce gücü :) Hatta sevdicek dalga geçiyor, biz telefonu devre dışı bırakalım, zaten telepatik olarak anlaşıyoruz diye :))
ne yapıyorsunuz nasılsınız şekerlerimmmmvalla dayanamadım bugünde karaca da blender seti 100e düşmüş gittim onuda aldım bir bir eksiklerim tamamlanıyor düğüne 2 sene var ama benim eksikler 4 5 aya tamamdır geriye mobilya beyaz eşya kalıyor onlarda kalsın zaten
hyr canim ya.. Allah yardimcim olur insallah..Bitanede hemen nisanin ertesi gunu var sinav. Onu artik hic bilmiyorum nolucakAman saglik olsun,huzur olsun gerisi bos
İyi akşamlar herkese.
Gelemiyorum Final haftam haftaya son. Sonra hep burdayım İnşallah.
Sizlerden dua istiyorum lütfen çok ihtiyacım var
Benim katipliği ne kadar istediğimi biliyorsunuz.
Yedekteydim.
1. yedek alınmış.
Bana biraz daha kişi var.
Lütfen dua edin benim için banada sıra gelsn.
Allah'ım gönlümüzdekini hayırlı eylesin İnşallah! Amin.
aradaki bağı sevgiyi gösteriyormu bilmiyorum. buna hala karar veremedim
Çok iyi yapmıssın canım güle güle kullanac bir topik göster cicilerini
Son sınavı daha iyi yaparsın canım mutluluktan
İnşallah perim inşallah olurrr
Günaydın kuzucuklarrr
Neden diye sorabilir miyim? Ne gibi çekincelerin var?
Neden diye sorabilir miyim? Ne gibi çekincelerin var?
Günaydın edoşummm:) Nasılsın?
biz erkek arkaşımla ayrıldık.. beraberkend ayrıykende bunu şeyi çok yaşadım. yani şu kalp kalbe karşıdır olayını..
çekincelerim şu, eger gerçek aşk olsaydı ayrılmazdık die geçiyor içimden
İyiyim canım benim sen nasılsınNasıl gidiyor işler
biz erkek arkaşımla ayrıldık.. beraberkend ayrıykende bunu şeyi çok yaşadım. yani şu kalp kalbe karşıdır olayını..
çekincelerim şu, eger gerçek aşk olsaydı ayrılmazdık die geçiyor içimden
berfin, az çok biliyorum. kendini üzmeye yer arama. sen onunla mutlu değildin. bağımlılık gibi bir şey, hele onunki kesinlikle öyle bence. niye hala önüne bakamıyorsuninşallah bir arkadaşım gibi olursun. o daha çok acı çekti, ne onla ne onsuz dedi. oooo ondan sonra her şeyi unutturacak bir prens çıktı karşısına yakında da evlenecek. kalp kalbe karşı olma durumu, bence tevafuk arama gibi bir şey. herkesle bu tarz ortak buluşmalar olabilir. bu sevgiyi göstermez.
Bugün biraz daha rahatım, ders çalışmaya başlayacağım birazdan. Kafamın içinde de hep nişanla alakalı şeyler. Biz bahçe diye düşünmüştük ama bahçeden terasa alındı nişan. Japon fenerlerini kullanamayacağız, başka ne olabilir edoşum, fikir verir misin?
berfin, az çok biliyorum. kendini üzmeye yer arama. sen onunla mutlu değildin. bağımlılık gibi bir şey, hele onunki kesinlikle öyle bence. niye hala önüne bakamıyorsuninşallah bir arkadaşım gibi olursun. o daha çok acı çekti, ne onla ne onsuz dedi. oooo ondan sonra her şeyi unutturacak bir prens çıktı karşısına yakında da evlenecek. kalp kalbe karşı olma durumu, bence tevafuk arama gibi bir şey. herkesle bu tarz ortak buluşmalar olabilir. bu sevgiyi göstermez.
onunla mutluydum ben kriztabi sorunlar vardı. polyanacılık yapıp bunları unutmak doğru deil tabiki.. ben zaten önüme bakmaya karar verdim.. sizim ayrılalı agustosta bir sene olcak zatn..
geçen gün bişeyler oldu o yüzden sordum..
tabi kalp kalbe karşıda olsa güçlü bir bağın olduğunun göstergesi deil bence
ALLAh büyük hayırlısı ne ise o olsun
Asmunikal ben de krizsavara katılıyorum. Doğru insan bir şekilde seni buluyor. Onun için bence(biliyorum, çok zor oluyor) kafandan atmak için, kafanı dağıtmak için kendini meşgul etmelisin. Bu arada benim sadece sevgilimle değil, en yakın arkadaşımla da arada sırada oluyor bu durum. Umarım karşına seni çok mutlu edecek biri çıkar ve hakettiğin değeri verir sana...
Hakkıında hayırlısı olsun canım..bak bir yıl olmus artık bakma geriye..o zaman mutluydun ama bundan sonra kat kat fazla mutlu olacaksın inşallah
Olsun canım hic üzülme senbilmiyorum kiii :26: düşünelim :44:
teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için
bende amin amin amin diyorum :)
şuan tek isteğim atanmak ve kendi ayaklarımın üzerinde durmak. inş bana bu nasip olur
teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için
bende amin amin amin diyorum :)
şuan tek isteğim atanmak ve kendi ayaklarımın üzerinde durmak. inş bana bu nasip olur
Önce üzüldüm azıcık, bütün planlarımı ona göre yapmıştım, ama teras da açık hava sonuçta, napalım artık... değişik süsleme düşünmeye başladım ben de...
Ne demek canım:) İnşallah hakkında hayırlısı olur
Bu arada ben ders çalışmaya başlıycam, şimdilik ayrılıyorum aranızdan. Görüşmek üzere kızlar..
onunla mutluydum ben kriztabi sorunlar vardı. polyanacılık yapıp bunları unutmak doğru deil tabiki.. ben zaten önüme bakmaya karar verdim.. sizim ayrılalı agustosta bir sene olcak zatn..
geçen gün bişeyler oldu o yüzden sordum..
tabi kalp kalbe karşıda olsa güçlü bir bağın olduğunun göstergesi deil bence
ALLAh büyük hayırlısı ne ise o olsun
o sorunlar halledilecek gibi değildi bence canım... benim gözlemim şuydu kısa zamanda... seni romantiklikleri ve duygusallıklarıyla anlık mutlu ediyordu, bir gün sarhoş oluyordun, sonra ayılınca yine aynı adam. kıskanç, huysuz.... volkan konak gibiben senin mutlu olmanı istiyorum, senin mutluluğun için kötü huylarını tolere edebilecek, vazgeçecek bir adam... o adam bahsettiğin adam değildi. mantıkdışı kalıyordu sanki, hafif de psikopat gibiydi sankim :26:
inşallah mutlu olacaksın canım, bekleyelim bencezaten yazılıysa da alnına, kaçış yok
bencede kalp kalbe kesinlikle karşıdır..
ama bu kuvvetli şağlam bir aşkın göstergesimidir bilmiyorum
sayfayı ziyaret eden diğer kızlarda cevap verebilirmi
sizce kalp kalbe karşımıdır. arada mesafe de olsa.. sesini duymasanda naptıgını bilmesende..
iki kalp aynı anda aynı zaman dilimimnde aynı şeyi düşünürlermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?