sen atanda banada torpil yaparsınnihane selam vermek için gelmiş geliş o geliş
2015e kadarda evleniriz herhalde
bnm için evlilik ikinci planda şuanda. atanmam alzım önce
kızlar kızlar naıslsınız bakalım nişanlanacak kızlar hazırlıklar ne alemde berfin ve sibleide görüyorum selamlar
perimmm nişanlı olmak güzel bir duygu farklı bir süreç ama aynı ya değişen yok sevgi saygı baki kalıyor mutlu olmak önemli :)
berfinnnn gidemem ben gidemem ben her güzele gönül veremem ben diyorum kısaca gitmiyorum burdayım 2014 diyorummm
sibel ben bir türlü sana yazamadım ya ne oldu ne bitti bilmiyorum üzgünüm ama barışma ihtimalinizi yüksek görüyorum canım nedense bir his var içimde seninki kendini affettircek sana yani eski haline döncek içimdeki his onu diyor
nişanlılık iyi gidiyor iyi allah herkese nasip etsin bu güzel duyguları onun yüzüğünü taşımak güzelmiş kaç seneden sonra Allahım nasip etti
ahh giz onun yoklgunda o parmağımdaki yüzüğü öpüp koklardım rsmenn
bizim artık geri dönüşü yok kuzum geçen haftadan beri pişman yeniden istiyo ama imkansız canım hayırlısı böleymiş bzim için
ne olup ne bittiğini inan bilmiyorum aranızdaki süreç felan göremedim ne yaşadınız bilmiyorum ama canım affedilcek ibşiyse hani kırıcı laflar ettiyse saygı zedelenir affı olmaz derler doğrudur ama adam af diliyorsa geliyorsa kapına affet derim ben çok seviyorsun sen onu oda seni seviyor inşallah geri dönüşü olur canım ne diyim
yada en önemlisi hayırlısı olur canım
bi ara mail atarım kuzum ozaman diceksin sibel çok haklısın diye..
tabiki herşeyden önemlisi hayırlısı olsun..o benim kaderimse er geç olur zaten
İnşallah canım
Üzülme kuzum ya inşallah cok güzel gececek ve iyiki burası olmus diyeceksinbohca yapacakmısınız ebisim
Canım benimmm
Ahh sınavlarr 28 inde bitecekç Sıcaklara kaldık çekilmiyor gerçektenn.
Bende tez canlıyımdır canım hemen olsun ya da olmaycaksa hemen belli olsun. Belirsizlikten nefret ediyorum :)
Allah'ım sınıyor doğru söylüyorsun.
Hepimizin gönlündeki olsun İnşallah.
EbisimmmmCanım benim nasılsın özledim seniii çoook
Çok teşekkür ederim canım hayırlısı artık hepimiz için.
Eda'mmm çok sağol canım benim
Bazı arkadaşlar ben oluyorum galiba
Canlarımmmm herkese selamlar,
Bugün daha mutluyum. Nedensiz.
Hepinizi tek tek çook özledimmm.
Son 1 hafta sonra bütün yaz online bir Peri geliyorr
Canlarım bu arada;
Cuma akşamı Birtaneminn akrabasının düğününe gidiyoruzzz.
Bütün akrabaları orada olacak.
Siyah bir elbiise aldımm.
Üstü ful dantel. Dizde.
Süet Ayakkabı aldık suet çantam vardı....
Birde düz fön çektirticeğimmm o gün olur sanırım, o değilde nedense heeyecanlandım düğün için
kızlar kızlar naıslsınız bakalım nişanlanacak kızlar hazırlıklar ne alemde berfin ve sibleide görüyorum selamlar
hosbulduk canım 2014 nisan geliniyim Allah ın izniyle
hayırLısı canım :)
inşaLLah gönlünce olur herşey
insallahhh canım hepimizinn Allah ın izniyle
kızlar lütfen yanlış anlamayın bazı arakdaşlarım dedim :) isim olarak bakmaya fırsatım olmadı yanlş anlaşıldysam özürrrrr dilermmm <3 <3
hosgeldin nasılsın
hoşbuldukk :)) heycanlı şaşırmış bi haldeyim sen nasılsn :))
iyiyim ne oldu ki??
burda yeniyim biraz elim ayağma dolanıyo sanki :)
alısırsın canım ben aslında yeni sayılmam ama yeni üyeligim bu benimde:) nisan var yakında galibaaa
evett 1 ay sonra inşallh çok heycan verici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?