2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

evet gercektende öylee kıyafet falan hersey ayarlandımı

bohçalar hazırlandı :) paylaştımm burda sizlerle misafrlere dağıtıcam şeker lavanta falan onlarda şimdi 1 saat sonra gelicek .. elbisemin tarzını seçtim henüz almadım işde elbise alyans ve pasta kaldı :) onlar bir hafta kala falan olcak

ayy ne güzel canım ben nisanlanalı 6 ay oldu resimleri paylascaktım bende

hadii yaa :) ne şeker 6 ay oldu dmek valla paylaş şimdi çok merak ettim nasıl bi duygu nasıl geçti ??

bazı sebeplerden dolayı nisanlanmaya bir günde karar verdik planarak olmadı yani kıyafetim istemem herseyim bir haftada gerceklesti heyecan verici gercekten ama güzel erkek arkadastan daha farklı bakıyosun nisannlanınca onu daha cok sahipleniyosun güzel duygularr

cokk güzel canımm bizimkiler dekolteye acıklıga karsı geldigi icin en kapalı buydu

tabi biraz ölçülü olur yine bu resimde biraz açık :)) inşallh bu tarzlarda bulurum seninki gibi farklı bi sitede görmüştm ikisiini telfonuma kayıt etm gittim yerlere göstermk için :))):))

tabi biraz ölçülü olur yine bu resimde biraz açık :)) inşallh bu tarzlarda bulurum seninki gibi farklı bi sitede görmüştm ikisiini telfonuma kayıt etm gittim yerlere göstermk için :))):))

istedigin gibi bulursun insallah canım dügün ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…