- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Bohça olmayacak edoşum yaa. Onun tarafında bohça hazırlayacak kimse yok, kendi bohçamı da kendim hazırlamak istemiyorum açıkçası. Madem onlar bunu düşünmedi, ben de yapmayacağım da istemeyeceğim de. Kayınpedere ben söylüyorum bugün nişanla ilgili bazı şeyleri. Çok ilgisiz maşallah..
Hayırlı olsun öncelikle ama ben bu resmi özellikle hatırlıyorum bir yerden düşün düşün bulamadımçok benzettim sanırım :44:
dogrudur canım ben aslında eski bir üyeyim resimleri baska grupta paylasmıstım ama eski üyeligim baya eski oldugu icin nisanlımdan önceki erkek arkadasımla ilgili paylasımlarım vardı o yüzden yeni üyelik acma ihtiyacı duydum
öyle görmüs olabilirim canımiyi yapmıssın canım tertemiz sayfaa ne kadar oldu nişan olalı
selam şekerlerimmmKlavuzda açıklanmışş p.teside tercihler başlıyor bir yandanda iş başı yapacağım tercihden umudum yok hayırlısı bakalım ösym bölüm kodu değiştirsem atanma ihtimalim %100 ama bölüm kodu değiştirmektede kararsızım bakalım ne olacak :18::18:
selam şekerlerimmmKlavuzda açıklanmışş p.teside tercihler başlıyor bir yandanda iş başı yapacağım tercihden umudum yok hayırlısı bakalım ösym bölüm kodu değiştirsem atanma ihtimalim %100 ama bölüm kodu değiştirmektede kararsızım bakalım ne olacak :18::18:
nasıLsınız kızlar:)
demiştim ya geçenlerde kesin nazar değer şimdi bize diye..değdi.. teyzem hep söylendi durdu nekadar yakışıyorsunuz,nekadar benziyosunuz bilmem ne.. birde benim yemek yememe taktı çok tatlı yiyomuşum,dedikleri kadar zayıf değilmişim dedi dedii benim iştah gitti.. sevdiceklede dün okadar tartıştıkki.. ağlamaktan,üzüntüden acile gitmeme az kaldı
bugün çok şükür iyiyz ama hiç birşey eskisi gibi olmayacak
bu büyükler neden bi laf ederken maşallah lafını kullanmaz,hemende nasıl değer nazar.. zaten hep korktuklarım başıma geliyo of
kızlar birde sorum var.. nişanda yüzükleri kim takar-keser.. sizce babanın biri taksa,diğeri kesse olmazmı..:44:
ben öyle yapan var diye biliyorum ama çevremdekiler öyle şeymi olur diyo bilemedik
canım benim maaşallah size
elbiseye zaten lafım yok bitttim
Rabbim sağlıkla,huzurla,önce beraber,sonra bebişlerle çook tatLı ömür nasip eder inşallah size (herkeze)..
çok mutlu olun inşallah
Tutkucum nolduuuu?
Nazar için muhakkak bir nazar boncuğu taşı yanında, elbisenin, kıyafetinin içine yerleştiriver. Bazen iyi gözle bakan insanın da nazarı değer biliyorsun.
Yüzük kurdelası konusunda ben de muallaktayım. Erkek tarafından mı kız tarafından mı biri gerekiyor?
Merhaba kızlar....
Nasılsınız? ben gerginim bu günlerde. Sanırım sınava az kaldı onun endişesi sardı beni de
Tutkucum Allah nazarlardan saklasın sizi, herkesi. Bol bol dua edin canım felak, nas ve ayrıca nazar duaları var onlardan okuyabilirsiniz
Bir de nazar değecek diye endişelenip düşünülmemeliymiş böyle daha kolay etkileniyormuş insan geçen gün öğrendim.Düşünce düşünceyi çeker misali
Benim bildiğim gelinin ve damadınki kadar süslü olmayan çok daha sade bir bohçada veriliyor onların hediyeleri de. Senin aldıkların nasıl ve annenin sunum fikri ne?
evet canım öyleymiş:44:
hepimizi korusun inşaLLah Rabbim canım :)
benim annem hiç meraklı değil canım ya..damadı seviyolar ama evlenmeme razı değiller,açık açıkda söylediler ama neyse.
Annemin fikri poşetle vermekgülsemmi,ağlasammı yerin dibine girdim resmen bunu duyunca.
Hadi meraklı değilsin bari kızının hevesini kırma
evet canım öyleymiş:44:
hepimizi korusun inşaLLah Rabbim canım :)
benim annem hiç meraklı değil canım ya..damadı seviyolar ama evlenmeme razı değiller,açık açıkda söylediler ama neyse.
Annemin fikri poşetle vermekgülsemmi,ağlasammı yerin dibine girdim resmen bunu duyunca.
Hadi meraklı değilsin bari kızının hevesini kırma
Bak ama damatlarını seviyorlarmış bu çok önemli bir mevzu, üzülme.
ebise de katılıyorum anneni kırmadan söyle, aldım artık geri veremem çok heveslendim böyle olsun filan diye...
Tutkucum napalım, sen de kendin ayarlamaya çalışırsın artık, annene de onu kırmadan söylemeyi denersin, bu benim hevesim, böyle yapacağım diye...
işten fırsat bulamıyorum giremiyorum internete kızlar nasılsınız?
günaydıınlarr güzeL geLinleer..
günümüz inşallaah eeenn güzeL şekilde geçer
uyku tutmadı beni.. neden hep okul fln varken uyumak isterizde,yokken daha güneş doğmadan kalkarız acaba:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?