2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Olsun canım dert etme ama yakın komsuları falan vardır belki azıcık süsler gerrci bana bohca yapılmaması çok daha mantıklı geliyor ama

Hayırlı olsun öncelikle ama ben bu resmi özellikle hatırlıyorum bir yerden düşün düşün bulamadım çok benzettim sanırım :44:

Hayırlı olsun öncelikle ama ben bu resmi özellikle hatırlıyorum bir yerden düşün düşün bulamadım çok benzettim sanırım :44:

dogrudur canım ben aslında eski bir üyeyim resimleri baska grupta paylasmıstım ama eski üyeligim baya eski oldugu icin nisanlımdan önceki erkek arkadasımla ilgili paylasımlarım vardı o yüzden yeni üyelik acma ihtiyacı duydum

öyle görmüs olabilirim canım iyi yapmıssın canım tertemiz sayfaa ne kadar oldu nişan olalı

selam şekerlerimmm Klavuzda açıklanmışş p.teside tercihler başlıyor bir yandanda iş başı yapacağım tercihden umudum yok hayırlısı bakalım ösym bölüm kodu değiştirsem atanma ihtimalim %100 ama bölüm kodu değiştirmektede kararsızım bakalım ne olacak :18::18:

aleyküm selam canım umudunu yitirme sans meselesi birazda

nasıLsınız kızlar:)
demiştim ya geçenlerde kesin nazar değer şimdi bize diye..değdi.. teyzem hep söylendi durdu nekadar yakışıyorsunuz,nekadar benziyosunuz bilmem ne.. birde benim yemek yememe taktı çok tatlı yiyomuşum,dedikleri kadar zayıf değilmişim dedi dedii benim iştah gitti.. sevdiceklede dün okadar tartıştıkki.. ağlamaktan,üzüntüden acile gitmeme az kaldı
bugün çok şükür iyiyz ama hiç birşey eskisi gibi olmayacak
bu büyükler neden bi laf ederken maşallah lafını kullanmaz,hemende nasıl değer nazar.. zaten hep korktuklarım başıma geliyo of

kızlar birde sorum var.. nişanda yüzükleri kim takar-keser.. sizce babanın biri taksa,diğeri kesse olmazmı..:44:
ben öyle yapan var diye biliyorum ama çevremdekiler öyle şeymi olur diyo bilemedik

canım benim maaşallah size
elbiseye zaten lafım yok bitttim
Rabbim sağlıkla,huzurla,önce beraber,sonra bebişlerle çook tatLı ömür nasip eder inşallah size (herkeze
)..
çok mutlu olun inşallah

ünaydın güzeller, cumartesi nöbetçisi olarak sabahın köründe burdayım. Hadi gelin yalnız bırakmayın beniii...

Canım elbise harika gerçekten, Allah tamamına erdirsin, mutluluklar dilerim.

Hayırlısı olsun hayalcim, gönlüne göre olur inşallah. Bölüm kodu değiştirmek nasıl oluyor, onu anlamadım.

Tutkucum nolduuuu?
Nazar için muhakkak bir nazar boncuğu taşı yanında, elbisenin, kıyafetinin içine yerleştiriver. Bazen iyi gözle bakan insanın da nazarı değer biliyorsun.

Yüzük kurdelası konusunda ben de muallaktayım. Erkek tarafından mı kız tarafından mı biri gerekiyor?

aman canım ya 1000 tane nazar boncuğuda taksam o gözlere hiç bişi engel olamıyor..çok şükür dua ede ede atlattık..

sevdicekle biz erkek babası yüzüğü takar,kız babasıda keser diye düşünmüştük ama anneannm baba karışmıyo öyle şeye dediler..
ama bizi büyüten onlar,onlara yakışır,onlar hak eder diye düşünmüştük ama bilemedik:44:
gerçi kim nasıl yaparsa öyle olur..

kızlar baksanıza neneye-dedeye, anneye-babaya flnda bohça yaptık biz..
ama onlarada ayrı bohça alınmalımı sizce yoksa başka şeyede koysak olurmu.:44:
ben annemden habersiz aldım,alınır diye biliyorum ama demediğini bırakmadı
sadece damada alınıyomuş bohça,diğerlerine başka türlü yapılıyor falan dedi..hevesimi hep yarıda bırakıyo of

Merhaba kızlar....
Nasılsınız? ben gerginim bu günlerde. Sanırım sınava az kaldı onun endişesi sardı beni de

Tutkucum Allah nazarlardan saklasın sizi, herkesi. Bol bol dua edin canım felak, nas ve ayrıca nazar duaları var onlardan okuyabilirsiniz
Bir de nazar değecek diye endişelenip düşünülmemeliymiş böyle daha kolay etkileniyormuş insan geçen gün öğrendim.Düşünce düşünceyi çeker misali
Benim bildiğim gelinin ve damadınki kadar süslü olmayan çok daha sade bir bohçada veriliyor onların hediyeleri de. Senin aldıkların nasıl ve annenin sunum fikri ne?

evet canım öyleymiş:44:
hepimizi korusun inşaLLah Rabbim canım :)

benim annem hiç meraklı değil canım ya..damadı seviyolar ama evlenmeme razı değiller,açık açıkda söylediler ama neyse.
Annemin fikri poşetle vermek gülsemmi,ağlasammı yerin dibine girdim resmen bunu duyunca.
Hadi meraklı değilsin bari kızının hevesini kırma

Tutkucum napalım, sen de kendin ayarlamaya çalışırsın artık, annene de onu kırmadan söylemeyi denersin, bu benim hevesim, böyle yapacağım diye...

Bak ama damatlarını seviyorlarmış bu çok önemli bir mevzu, üzülme.
ebise de katılıyorum anneni kırmadan söyle, aldım artık geri veremem çok heveslendim böyle olsun filan diye...

kızzlaar kınadan geliyorum..resmen beynim biLe dike diken oldu
Rabbim hepimize tattırır inşallah bu duyguyu

Bak ama damatlarını seviyorlarmış bu çok önemli bir mevzu, üzülme.
ebise de katılıyorum anneni kırmadan söyle, aldım artık geri veremem çok heveslendim böyle olsun filan diye...

Tutkucum napalım, sen de kendin ayarlamaya çalışırsın artık, annene de onu kırmadan söylemeyi denersin, bu benim hevesim, böyle yapacağım diye...

evet kızlar.. ben yine almazdım ama onlar aldı herkeze,bende heveslendim..zaten onlar bohçayla biz 'poşetle' ben şahsen kendim daha şimdiden utandım.
neyse ya tek sorun o olsun.. önemli olan sevdicekle biz iyi olalım inşallah,tatLıLıklada atlatırız inşallah

günaydıınlarr güzeL geLinleer..
günümüz inşallaah eeenn güzeL şekilde geçer

uyku tutmadı beni.. neden hep okul fln varken uyumak isterizde,yokken daha güneş doğmadan kalkarız acaba:44:

günaydıınlarr güzeL geLinleer..
günümüz inşallaah eeenn güzeL şekilde geçer

uyku tutmadı beni.. neden hep okul fln varken uyumak isterizde,yokken daha güneş doğmadan kalkarız acaba:44:

Günaydıııınnnn
Nasılsınız?
Ben hala uykulu olmakla birlikte kalkıp evimi sildim, temizledim.
Uyku tutmamayı hiç sorma ben de akşamları uyuyamıyorum, gündüz hep bir uyku hali bende:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…