Günaydıııınnnn
Nasılsınız?
Ben hala uykulu olmakla birlikte kalkıp evimi sildim, temizledim.
Uyku tutmamayı hiç sorma ben de akşamları uyuyamıyorum, gündüz hep bir uyku hali bende:44:
ah hamarat gelinimiz bizim
valla bu sıcakta gözün ne iş ev görüyoor,ne temizlik..
gözüm hep yatağı arıyor
birazdan bohçaları toparlıcaz bakalım, o bari çıksın aradan
Kızlar merhabaaa:)
dün sevdicek için saat aldık naişanda takmak için. Beyefendi metal kordon sevmediği için deri aldık. Fotoğrafı aşağıda. Bakalım beğenecek misiniz?Eki Görüntüle 741419
Bir de bugün kalktım, kurabiye yapmadan sadece şeker hamuruyla bir deneme yaptım nişan kurabiyesi için. son bir kere de kurabiyeli denemeden sonra bu iş tamamdır :)
Sizden naber?
Kızlar merhabaaa:)
dün sevdicek için saat aldık naişanda takmak için. Beyefendi metal kordon sevmediği için deri aldık. Fotoğrafı aşağıda. Bakalım beğenecek misiniz?Eki Görüntüle 741419
Bir de bugün kalktım, kurabiye yapmadan sadece şeker hamuruyla bir deneme yaptım nişan kurabiyesi için. son bir kere de kurabiyeli denemeden sonra bu iş tamamdır :)
Sizden naber?
çok güzel canım..güle güle kullansın inşallah
biz saat almadık, sevenler birbirine saat alınca ayrılıyor diye biliyodum zaten, birkeresinde almıştım ayrıldık
korktuk tekrar almaya istemedik:26:
öylesine bi laf belki ama kendim yaşayınca bidaha denemek istemedim
şu anki hamaratlığımın sadece bana hayrı var ama yalnzılıktan iş çıkartıyorum kendime işte
Mümkünse gelin kızımız yapmasın temizlik zaten
Bohça işini de bitirdiniz, artık gün sayın
Canım çok güzelmiş saat gerçekten çok beğendim, güle güle kullansın sevdiğin.
Kurabiyeleri de kendin yapman çok hoş bence, alışmışsın da artık
çok güzel canım..güle güle kullansın inşallah
biz saat almadık, sevenler birbirine saat alınca ayrılıyor diye biliyodum zaten, birkeresinde almıştım ayrıldık
korktuk tekrar almaya istemedik:26:
öylesine bi laf belki ama kendim yaşayınca bidaha denemek istemedim
Günaydın
Öyle yoğun geçiyor ki günler buraya gelmeye fırsat bulamıyorum ya
Özledim muhabbetinizi. Herkes iyidir umarım, nişanlara az kaldı kızlar, tutku özellikle eminim çok heyecanlıdır
Görüşmek üzere kızlar, unutmayın beni
Teşekkür ederim nihancim, sevindim beğenmene :)
Kurabiyeler de güzel olacak gibi. Nişana 2-3 gün kala yapıp bitiririz gibi geliyor.
nişan hediyesi olarak saat alındığı için aldık biz de. Ama o batıllara ben de inanmıyorum. Daha doğrusu onlara inandıkça başına geliyor.
Muticim nerelerdesin sen yahuu? Neden yoğun geçiyor günlerin? Abini evlendirdiniz mi? Özledik sohbetini tatlım..
İlk kez duydum bunu:18::18::18:
Ama batıl inançtır canım ya.
Allah korusun ayrılıklardan hepimizi.
ben de atkı örersen, gözünden öpersen ayrılırsın gibi şeyler duymuştum.
Bi şey de kalmıyor ki geriye
Çok takardım ben de eskiden böyle şeylere de düşünmemek ona yormamak en iyisi.
Kızlar nasılsınız? Gelemedim çok uzun oldu. Memleketteyim nete girmeye fırsat olmadi.geçmişi okuyamadım. Kendinize iyi bakın :)
Günaydın
Öyle yoğun geçiyor ki günler buraya gelmeye fırsat bulamıyorum ya
Özledim muhabbetinizi. Herkes iyidir umarım, nişanlara az kaldı kızlar, tutku özellikle eminim çok heyecanlıdır
Görüşmek üzere kızlar, unutmayın beni
Merhaba bebişleriiimmm ... :) la gündür gelememiştim, şehir dışındaydım, sevdiceğin ailesine gittik ziyarete.. Güzel geçti..çok güzel ağırladılar.. Nişan filan konuşuldu, ramazandan sonra hemen yapalım dendi ama şöyle bir baktım da en uygun zaman Eylül ayı olacak gibi bize.. Nerde yapsak düşüncesindeyim şuan... Evde mi yapsak dışarda mı bilemiyorum.. Herkes de bana bıraktı sen nasıl istiyorsan öyle olsun diye.. Öyle işte bebeklerim... Geçmişe bakamadım çok, tutkucumu iyice heyecan sarmış onu gördüm...İnşallah hetşey çooook güzel olacak...Ebişimin sevdiceğinin saatini gördümçok beğendim çok güzelmiş ebişiiiiimm..güzel günlerde kullansın inşallah :) mutella kolay gelsin size de canımmm nihanımm, kendini stresten mi temizliğe verdin yoksa ? KPSS çok iyi geçecek inşallah, sevdiğin atanacak bu sene inşallah
Envymecim hoşgeldin canım, nasılsın?Ziyaretinizin güzel geçmesine çok çok sevindim, için rahatlamıştır, mutlu olmuşsundur. Ben hep evde nişanı daha sıcak bulmuşumdur ama bu aralar aklım dışarıdan yanaEviniz uygunsa neden olmasın, bu biraz da koşullarınıza, imkanınıza bağlı canım ve hangisinin içine sineceğine... Evet tatlım ben çok gerginim...Sevdicek benden daha gergin. İçimde olumsuz bir his var Allah hayır etsin. Geçen yıl da tam tersi çok umutluydum gerçi Dualarınıza ihtiyacım var kızlar... Ben de hep eylülde nişanlansak hayırlısıyla diyorum... Bu gidişle ben hiç hazırlıksız direkt yüzük takıcam sanırım.
hoşbulduk tatlım, iyiyim çok şükür.. sen nasılsın yazacaktım ki zaten cevabı yazmışsın bileben de kararsızım işte.. ev aslında müsait.. terasımız da var ama nedense bazen dışarda mı olsa diyorum.. annem babam bana bıraktı sen nasıl istiyorsan dediler ama ben de karar veremiyorum işte..dışarıda olacaksa olmuşken en güzeli olsun diyorum bu sefer de çok gereksiz masraf mı acaba diyorum, bilemedim yani...
dua ederiz elbette tatlım, inşallah çook çok iyi olur sonuç.. hakkınızda en hayırlısını versin Rabbim... inşallah eylülde de birlikte olur nişanlarımız
Canım okul bitince abimin ev işlerine yoğunlaştık, geçen hafta hastane işlerimin bi kısmını hallettim, kpss kursu seminerlerim vardı haftasonu ordaydım. Ev temizliği de yapıyoruz duvarlar camlar falan, düğün temizliği
Annem de sağolsun ev hanımlığı kursuna aldı beniÖyle işte yoğunluktan gelemedim. Şimdi de kıyafet telaşım var, bir de fotoğrafçılık kursum
Ben de özledim sizleri kuzum. En kısa zamanda elbise seçeneklerimle kafam karışmış ne yapacağımı hangisini seçeceğimi bilmez halde geleceğim
Merhaba bebişleriiimmm ... :) la gündür gelememiştim, şehir dışındaydım, sevdiceğin ailesine gittik ziyarete.. Güzel geçti..çok güzel ağırladılar.. Nişan filan konuşuldu, ramazandan sonra hemen yapalım dendi ama şöyle bir baktım da en uygun zaman Eylül ayı olacak gibi bize.. Nerde yapsak düşüncesindeyim şuan... Evde mi yapsak dışarda mı bilemiyorum.. Herkes de bana bıraktı sen nasıl istiyorsan öyle olsun diye.. Öyle işte bebeklerim... Geçmişe bakamadım çok, tutkucumu iyice heyecan sarmış onu gördüm...İnşallah hetşey çooook güzel olacak...Ebişimin sevdiceğinin saatini gördümçok beğendim çok güzelmiş ebişiiiiimm..güzel günlerde kullansın inşallah :) mutella kolay gelsin size de canımmm nihanımm, kendini stresten mi temizliğe verdin yoksa ? KPSS çok iyi geçecek inşallah, sevdiğin atanacak bu sene inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?