he daha taze tazeciksiniz
içiniz hep böyle kıpır kıpır olsun inşallah
bence güzeller ama almadıysanız iyice bir araştırıpda alın derim, ben şimdi okadar pişmanımki sanki alırken gözlerimi bağlamışlarda öyle seçmişim alyansı diyorum
o an heyecandan hepsi gözüme güzel gelmişti halbuki okadar araştırdım böyle senin gibi bişiler alıcaktık ki öyle olmadı
Tutkucum üzme kendini artık, sakinleş bak 4 günün kaldı sen sadece nişanına ve sevdiğine odaklan.
Bazen her denileni duymamak gerekiyor.Yıllarca beklemişsiniz bugünü sen ve sevdiğin bir olursa kimse duramaz önünüzde.
Sonuçta bir karar alınmış bak nişan yapılıyor, artık vermeme durumunu konuşma... Anlıyorum seni de belki duygusal yaklaşmıştır baban olaya, evlensem de senin kızınım diyerek sen de yumuşat ortamı. Her aile arasında oluyor bu durumlar ne yazık ki çok duyuyoruz ama sonra her şey geçiyor, unutuluyor diyorar, sabret canım.
Ayyy çok sevindim, hayırlı olsun, bir anda gelişmiş çok da hoş olmuş, Allah takmayı da nasip etsin.
Günaydın hanımlaar...
Herkes iyi mi bakalım...
ben de çok uyumuşum başım ağrıyor..
Mutellacım ne için kıyafet baktınız, nişan için mi?
Perim sizin düğün nasıl geçti, dans ettiniz mi?
Tutkucum yaaa, kıyamam sana. Neden aileler böyle yapıyorlar anlamıyorum. Önemli olan çocuklarının mutluluğuysa neden karışıyorlar, ortalığı karıştırıyorlar? Sen şu nişanı bir atlat da bakalım, ondan sonra her şey netleşir zaten. Acaba kv ve kp ile konuşsan mı? Ne biliyim, içinden çıkamadım işin..
kv ve kp biliyor herseyi canım zaten,onlarda üzüldü ama çok şükür bana karşı tavırları aynı.
Napalım sonu hayırlı olur inşallah
bu topiğin ne kadar güzel sıcak bir enerjisi var böyle yaagizliden gizliden okuyorum bir kaç gündür
:)) Teşekkür ederiz. Seni de bekleriz sohbetlerimize...
ben de çok isterim . ama benim hiç bir şeyim net değil kiyine de 2014 gelini olmayı ümit ediyorum :26:
Ben yenı üye oldum daha öncesını cok okuyamadım sayfa fazla .belkı arada alakasız oldu ama yardımcı olursanız cok sevınırım.tecrubelerınızden yararlanmak ısterım
bu topiğin ne kadar güzel sıcak bir enerjisi var böyle yaagizliden gizliden okuyorum bir kaç gündür
şekerlerim yaa mahallede apartmanın birinden kız alma var davul zurna sesi hem izledim hem içim gitti ahh ahhBizede nasip olacak mı ki o günleri görmek gelinlik ile baba evinden çıkmak bu durum bana şu an o kadar uzakki 2 sene var daha Gözlerim doldu izlerken... RABBİM hepimize hayırlısıyla yaşatsın inşallah bu güzel duyguyu zaman su gibi aksın
sen burda durda sanada bulaşsın 2014 gelini olmak
biz yinede hoş geldin diyelim inşallah burdaki herkez nasibiğle evlenir zamanı geldiğinde(inşallah en yakın zaman nezamansa ozamandır nasip)
kısmetse zamanı geldiğinde bizim düğünlerimizide öyle izlicekler canım ya,herkez imrenicek inşallah..
şimdi bizim baktığımız gibi kaç genç kız bakıcak öyle içi gide gide
Hep söylemişimdir yine söyleyim biz 2014 2015 diyoruz ama kısmet nasip 2014 deriz 2015 olur yada 2015 derken 2014 olur hayat bu ne getireceği belli olmaz dilerim hepimizin istediği olsunsen ne zamandır birliktesin tanıt bakalım kendini
doğru söylüyorsunbenim 3 ay sonra 3. yılım dolmuş olacak 26 yaşındayım yaşça en büyük ben miyim acaba :26: 1 buçuk yıl önce mezun oldum ve işsizim
kpsszedelerdeniş en önemli faktör şuanda . sevgilim de yeni işe girdi. ben de girsem aileler arasında ciddiyete taşınacak Allahın izniyle .
sanırım en büyük sensinerkek arkadaşın işi varsa sıkıntı değil canım ya 3 yıl olmuş elbet sende zamanla girersin bir işe kızın işinin olmaması pek sıkıntı engel değil ama erkeğin işinin olmaması sıkıntı ama işe de girmiş az o kendini toparlasın bence senin işinin olmasını bekleme derim yaşında gelmiş bu devirde zaten iş bulmak zor
evet canım ya . zaten erkek arkadaşım da 1 ay oldu gireli. memuriyeti zorladık biraz . ama onu beklersek evlilik yaşşimdi onlar da kendilerini ayarlıyorlar . bakalım erkek arkadaşımla kafamızdaki planda kurban bayramından sonra söz nişan gibi bir şey var ama babamın haberi yok yüreğine inmese bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?