2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

yok ben bayağı bi baktım gezdim en son erkeğe ve bayana çok şık durabilecek en iyi model bu diye seçtim

teşekkür ederim canımmm amin inşallah

Günaydın hanımlaar...
Herkes iyi mi bakalım...
ben de çok uyumuşum başım ağrıyor..

Mutellacım ne için kıyafet baktınız, nişan için mi?
Perim sizin düğün nasıl geçti, dans ettiniz mi?

Canımm
Bizim düğün güzel geçti aslında da biraz geç kalmıştık girişi kaçırınca dans edemedik.
Oynamaktanda utandığım için oynamadım

kv ve kp biliyor herseyi canım zaten,onlarda üzüldü ama çok şükür bana karşı tavırları aynı.
Napalım sonu hayırlı olur inşallah

bu topiğin ne kadar güzel sıcak bir enerjisi var böyle yaa gizliden gizliden okuyorum bir kaç gündür

kv ve kp biliyor herseyi canım zaten,onlarda üzüldü ama çok şükür bana karşı tavırları aynı.
Napalım sonu hayırlı olur inşallah

İyi bari, onlar yanında olsun bari. İnşallah düzelir canımcım.

bu topiğin ne kadar güzel sıcak bir enerjisi var böyle yaa gizliden gizliden okuyorum bir kaç gündür

:)) Teşekkür ederiz. Seni de bekleriz sohbetlerimize...

Ben yenı üye oldum daha öncesını cok okuyamadım sayfa fazla .belkı arada alakasız oldu ama yardımcı olursanız cok sevınırım.tecrubelerınızden yararlanmak ısterım

ben de çok isterim . ama benim hiç bir şeyim net değil ki yine de 2014 gelini olmayı ümit ediyorum :26:

Hep söylemişimdir yine söyleyim biz 2014 2015 diyoruz ama kısmet nasip 2014 deriz 2015 olur yada 2015 derken 2014 olur hayat bu ne getireceği belli olmaz dilerim hepimizin istediği olsun sen ne zamandır birliktesin tanıt bakalım kendini

şekerlerim yaa mahallede apartmanın birinden kız alma var davul zurna sesi hem izledim hem içim gitti ahh ahh Bizede nasip olacak mı ki o günleri görmek gelinlik ile baba evinden çıkmak bu durum bana şu an o kadar uzakki 2 sene var daha Gözlerim doldu izlerken... RABBİM hepimize hayırlısıyla yaşatsın inşallah bu güzel duyguyu zaman su gibi aksın

Ben yenı üye oldum daha öncesını cok okuyamadım sayfa fazla .belkı arada alakasız oldu ama yardımcı olursanız cok sevınırım.tecrubelerınızden yararlanmak ısterım

Senin düğünün yakın sanırım daha biz çeyiz nişan söz arifesindeyiz canım 2014 2015 gelinleriyiz damat seti işlerine bulaşmadık daha yani en azından paylaşan olmadı

sen burda durda sanada bulaşsın 2014 gelini olmak
biz yinede hoş geldin diyelim inşallah burdaki herkez nasibiğle evlenir zamanı geldiğinde(inşallah en yakın zaman nezamansa ozamandır nasip)

kısmetse zamanı geldiğinde bizim düğünlerimizide öyle izlicekler canım ya,herkez imrenicek inşallah..
şimdi bizim baktığımız gibi kaç genç kız bakıcak öyle içi gide gide

inşallah canım inşallah

doğru söylüyorsun benim 3 ay sonra 3. yılım dolmuş olacak 26 yaşındayım yaşça en büyük ben miyim acaba :26: 1 buçuk yıl önce mezun oldum ve işsizim
kpsszedelerden iş en önemli faktör şuanda . sevgilim de yeni işe girdi. ben de girsem aileler arasında ciddiyete taşınacak Allahın izniyle .

sanırım en büyük sensin erkek arkadaşın işi varsa sıkıntı değil canım ya 3 yıl olmuş elbet sende zamanla girersin bir işe kızın işinin olmaması pek sıkıntı engel değil ama erkeğin işinin olmaması sıkıntı ama işe de girmiş az o kendini toparlasın bence senin işinin olmasını bekleme derim yaşında gelmiş bu devirde zaten iş bulmak zor

evet canım ya . zaten erkek arkadaşım da 1 ay oldu gireli. memuriyeti zorladık biraz . ama onu beklersek evlilik yaş şimdi onlar da kendilerini ayarlıyorlar . bakalım erkek arkadaşımla kafamızdaki planda kurban bayramından sonra söz nişan gibi bir şey var ama babamın haberi yok yüreğine inmese bari

Yok canım ya inmez mezun olalı baya olmuş yaşın gelmiş daha ne olsun Bir adım atsanız iyi olabilir tabi sizin için hem bayrama kadar sevgilinde aileside kendini toparlar hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…