- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
Yok canım ya inmez mezun olalı baya olmuş yaşın gelmiş daha ne olsunBir adım atsanız iyi olabilir tabi sizin için hem bayrama kadar sevgilinde aileside kendini toparlar hayırlısı olsun
Ayy terasınız da varmış ne güzel canım ya, çok da hoş olur terasta. Kimin nişanı terasta olcaktı bak çıkaramadım bi an:44: Uykum geldi ondandır:26: Ama tabi evde olunca hazırlığı, ikramları,sonrasında temizliği gibi durumlarda varDediğin gibi dışarda olacaksa da insan en güzeli olsun diyor. Dediğin gibi buna yapılacak masraf bir çok eksiğinizi de kapatabilir. Oyy düşüncelerim bile dağınık kendimi çözemedim ki yardım edeyim Duaların için çok sağ ol tatlım, Allah büyük, bakalım nasibimiz, kısmetimiz nasıl? Ahh ah eylülde nişanın adı bile güzel, eylül özeldir çünkü bizim için canım sohbet çok güzel ama uykum var çok fena bugün erken kalktım yarın yine okul var,haftaya tatilim başlıyor benim. Dua edelim birbirimizee İyi geceler
ebisssss .!.:Aman da aman:) Envymem iade-i ziyarete gitmiş gelmiş mi :) Saati beğenmene çok sevindim canım, önemli sizin fikirleriniz benim için. Nişan konusunu iyice düşün tatlım. Nasıl ir nişan hayal ediyorsun. Ortamı düşün. Sıcak bir ortam mı eğlenceli bir ortam mı? Evde daha mı çok gerilirsin mesela? Ya da dışarda daha mı çok heyecanlanırsın? Bu arada ne götürdünüz giderken? Biz de bu akşam gidiyoruz kayınpederlere, sabır ve şans dileyin ban...
evet canım ya . zaten erkek arkadaşım da 1 ay oldu gireli. memuriyeti zorladık biraz . ama onu beklersek evlilik yaşşimdi onlar da kendilerini ayarlıyorlar . bakalım erkek arkadaşımla kafamızdaki planda kurban bayramından sonra söz nişan gibi bir şey var ama babamın haberi yok yüreğine inmese bari
Her zaman hepiniz için dua ediyorum tatlımmm.. İnşallah Rabbim gönlümüze göre versin her şeyi
Uyuyakalmışım ben de öyle, üşütmüşüm herhalde yolda yataktan kalkamıyorum 2 gündür ...
Nişan konusunda karar veremiyorum bir türlüne zor işmiş ya hu... Ne istediğimi bilmiyorum galiba zaman yaklaştıkça hevesim mi kaçıyor nedir ? :/
Giderken yaş pasta götürdük tatlım.. Bir de ev hediyesi olarak çaydanlık aldık bernardodan.. Sana geç kaldım yazmakta ama belki başkasına yarar
Hoşgeldin melek, daha sık bekleriz topiğe. Çoğumuzun kesin bir tarihi yok zaten, şahsen bende resmi hiçbir şey yokbekliyoruz kızlarla işte Siz daha iyi bilirsiniz tabi de imkanınız varsa çok da beklemeyin derim ben. Allah gönlüne göre versin inşallah
]
Canım çok geçmiş olsun, dikkat etmek lazım bu havalar da bir terletiyo açıyoruz pencereleri sonra bir esiyor kapıyoruz şifayı. Hediyeleriniz çok makul olmuş bence envymecim
imkan olsa dk durmayız inan kişartlar olgunlaşsın diye bekliyoruz işte çok dile getirirsem daha çabuk gelir o gün diye daldım aranıza
imkan olsa dk durmayız inan kişartlar olgunlaşsın diye bekliyoruz işte çok dile getirirsem daha çabuk gelir o gün diye daldım aranıza
sağol canımm.. aynen öyle sıcaklar daha çok hasta ediyor insanı.. atlatırım inşallah bi iki güne... içimize sindi bizim de,biliyorsunuz hepiniz onlar özensiz geldikleri için bizim de içimizden pek bişey yapmak gelmiyordu ama yine de dedik ki biz kendi adetlerimize, kendi doğrularımıza göre elimizden geleni yapalım ki bizim eksiğimiz olmasın ileride laf getirtecek.. çok büyük bir şey değil zaten yarım elma gönül alma, çok zor olmasa gerek aslında :)
hoşgeldin canım aramıza :)
İyi akşamlar canlarımmm
Geri sayım başladııı haftaya fulltime cıyım :)))
Envyme canımmm hasta mı oldun kıyamam ki ben sana, çok geçmiş olsunn.
Biran önce iyileşirsin umarım. Sıcakta zor oluyor gerçekten.
Nihanım nasılsın tatlım sne varsın sanırım şuan
Kızlar bu akşam sevdiğimi gördümm nasıl iyi geldiiiMaşallah bize Hepimizee
Bugün annemlede konuştuk. ah şu benim iş durumları belli olsaa Ocak 2015 te bile olabilir
Allah'ım sen dualarımızı kabul ettt Amin.
nerdesinizz kızzllaar
canım çok sıkıldı
Canım burdaydım ama çeyiz tpiklerine uçtumdalıp gittim ben yaa... Nasıl alasım var bir şeyler anlatamam
Annem de bana pike tarzı bir örtü almış sanırım, çeyizine kalsın dedi. Ona bile bir seviniyorum görme
Sen nasılsın, bitmiş sınavlar hadi gözün aydın, görüşürüz artık sık sık
Burdayıııııımmm
Hayırdır tutkucum noldu
günaydııın kızzllaaarr
hava sıcak,ev sıcak,tv de bişi yoktu,burda kimse yoktu bunalmıştım
Günaydın canlaarr
tutkucum heyecan varmı heyecan kaldı 2?
perim sanırım sende bendensin 2015 geliniben gelinliklere,kınalıklara bile baktım netten modellerim hazır bile daha 2 sene olmasına rağmen boşken öyle bakınıyorum
günaydınn kızlarr
2013 gelinliğinden Allahtan bişe gelmezse 2014 gelinliğine transfer olmuş bulunmaktayımm
Hoş geldin canım aramıza
Çabucak geçsin bu yıllarda kavuşalım sevdiklerimize diymi
YıldaşımEvet canım 2015 Ocak-Nisan arası düşünüyoruz Allah nasip ederse
Bende de çeyizlere karşı bir durdurak bilmeyen duygu var :)
Çok nadirdir öyle araştırdığım. Gelinlikler diye hiç araştırmadım mesela dahaAma birkaç yakınımda görüdüğüm, beğendiğim oldu.
Birde şuna inanıyorum üstünde duruş şeklide seni güzelliğe götürüyor ondan mı acaba :)
Bu arada seninle çok konuşamamıştık diymi perimAma sanki başka topiklerde de olsa karşılaştığımızı hatırlıyorum, yazılarını beğeniyordum heralde :)
Ben İzmir'den sen canım?
hoşbuldukk
aynen öle yaa artık ayrı olmak hiç güzel diill hele bi de ayrı şehirlerdeysenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?