kılar biz çok kötüyüz ya
kendi ailemi tanıyamamışım resmen bunca yıldır.. akşam 2 aile büyükler oturdu konuşmaya işte neyin ne olacağı için son kez, eve geldiklerinde duyduklarıma inanamadııım
ailem meğer nekadar para açıymış
düğün meselesini çaktırıp atıyo babam zaten,konusunu bile açtırmıyo.
Çok üzülüyorum, sevdiceğimin ailesi okadar iyiki,onları yanlış tanıdıkları için çok üzgünüm.
Allak bullak oldu herşey.
üç beş para için kv. ve kayınpedere öyle şeyler söylendiki akşam.. utancımdan duymamak için kapandım odaya
Ah canım yaa...
Niye böyle hep parayı düşünüyor bu aileler.
Tamam bizim iyiliğimiz için yaptıklarını düşünüyorlar ama yeri geldi mi demiyorlar mı en önemlisi huzur, para değil diye.
Düğünde bir bilezik az olsa huzurundan daha mı önemli, ya da çok şatafatlı dört dörtlük bir düğün mutluluğun garantisi mi?
Hayat şartları bu kadar zorken, gençler zar zor iş bulup yuva kurarken nedir bu zorlaştırmalar.
Off körükledim ben de sanki ama sinir oluyorum çünkü benim ailemde bile bazen para olmadan olmaz laflarını duyuyorum. Yok işte yok napalım diyesim geliyor.
Peki yüz yüze mi söylendi o sözler canım. Yani ailelerin karşılıklı bir kavgası mı oldu?
kılar biz çok kötüyüz ya
kendi ailemi tanıyamamışım resmen bunca yıldır.. akşam 2 aile büyükler oturdu konuşmaya işte neyin ne olacağı için son kez, eve geldiklerinde duyduklarıma inanamadııım
ailem meğer nekadar para açıymış
düğün meselesini çaktırıp atıyo babam zaten,konusunu bile açtırmıyo.
Çok üzülüyorum, sevdiceğimin ailesi okadar iyiki,onları yanlış tanıdıkları için çok üzgünüm.
Allak bullak oldu herşey.
üç beş para için kv. ve kayınpedere öyle şeyler söylendiki akşam.. utancımdan duymamak için kapandım odaya
yüzlerine tamam tamam demişler,eve gelince arkalarından konuşuyolar.Tabi evde akıl veren bazı 'büyükler' var.
Laf olsun diye demiyorum gerçekten isterse birşeyimiz olmasın,yeterki biz iyi olalım,huzurumuz olsun,yıllaar sonra bi rahatlayalım bizde.
ama bunu düşünmek için önce kafa gerekiyo.
ben hep susan taraf oldum, sus,sus,sus,suuus artık demin patladım.Misafirlerede bağırdım çağırdım,gelmişler olur olmaz akıllar veriyolar, darılana,gücenene kapı orda.
Bu noktaya kadar illa gelmesi gerek zaten durumlar..
Sonra neymiş gençler anlaşamayıp ayrılmışlar..
kızlar inanın kaç kez bohça düzmeye gidelim dediler annem hep erteledi herşeyi ben kendim aldım,5,6 kez söylediler gidelim diye hep sonra sonra dedi annem.
Erkek bohçasını ben düzdüm,akşam bohçayı okadar büyükler varken ben hazırladım.Biz birşey bilmiyoruz diyip oturup beni izlediler.
Ölüyorum sinirime.
Kafanızı şişirdim ama doldum,daştım artık
yüzlerine tamam tamam demişler,eve gelince arkalarından konuşuyolar.Tabi evde akıl veren bazı 'büyükler' var.
Laf olsun diye demiyorum gerçekten isterse birşeyimiz olmasın,yeterki biz iyi olalım,huzurumuz olsun,yıllaar sonra bi rahatlayalım bizde.
ben hep susan taraf oldum, sus,sus,sus,suuus artık demin patladım.Misafirlerede bağırdım çağırdım,gelmişler olur olmaz akıllar veriyolar, darılana,gücenene kapı orda.
kızlar inanın kaç kez bohça düzmeye gidelim dediler annem hep erteledi herşeyi ben kendim aldım,5,6 kez söylediler gidelim diye hep sonra sonra dedi annem.
Erkek bohçasını ben düzdüm,akşam bohçayı okadar büyükler varken ben hazırladım.Biz birşey bilmiyoruz diyip oturup beni izlediler.
Ölüyorum sinirime.
bende varımmm :) bende 2014 gelini olcam Allah nasip ederse, Allah herkesin gönlündekini kaderine yazsın inşlahh hazırlıklara ne zaman başlıcaksınız? çeyiz gelinlik vs
hoşgeldinkendini tanıtırmısın tanıyalım seni ne kadardır birliktesiniz söz nişan var mı
hoşbuldukkk :)) 1,5 yıllık ilişkmiz varr 1 haziranda istendimm bayramdan sonrada nişan kısmetse ama sorunlar çıktı aileler arasında((
2012de yazmışssın umarım bu yazımı görürsün şuan bende aynı durumdayım lütfen bana akıl verir misin?
Ne demek kafa şişirmek canım ya, anlat tabiki.
Annen, aileyi mi sevmiyor acaba, yani bir problem mi yaşamışlardı daha önce?
Bu erteleyişinin nedeni ne k?
Özür dilerim ama bazen büyükler daha çocuksu tavırlarda bulunabiliyor.
Bu aile ilişkilerinde de böyle, iş hayatında da böyle.
Son zamanlarda sık sık bunu gözlemliyorum çünkü.
oy canım ya sıkma güzel canını bak 4 gün kalmış nişanınaher insan bu düğün nişan arefesinde bir tatsızlık yaşar ortam gerilerbilir sıkma canını bunlarda düzelir aileler işte biz elimizden geldiği kadar iyi şartlarda büyüttük öylede devam etsin istiyorlar ama önemli olan senin mutluluğun aldırma yaşanan tatsızlıklara inşallah herşey gönlünce olur cnm
kızlar ne zamandır yoktum buralarda ama size haberlerle geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm .. sevgilimle alyanslarımızı seçtik bu güzelliği hemen sizlerle paylaşıyorum
Eki Görüntüle 742869
çok güzeller canım
huzurla,tatlılıkla,aşkLa kuLLanın inşallah
ne zaman parmağınızda olacaklar ?
bayramdan sonra inşallahya ben hiç beklemiyordum ben bu topiğe ilk hala bir evlilik düşüncesi yok aramızda diye yazmıştım bir anda gelişti ay bayılacağım bir kaç gündür anlatamam ayaklarım yere değmiyor ya
hayırlısıyla takıLsın inşallah canım
bu topiğe geleni evlenmeden salmayız burdan
dur bebeğim ya adam nikahtan götüreyim seni dese he dicem bak çok heyecanlıyım az önce seçtik alyanslarımızı ne zamandır arıyordum ama bu alyans ilk defa dikkatimi çekti. görümcem kendi altın takı vs dalan yapıyor ne deniyorsa işte onların mesleklerineşimdi ablasına gösteriyor alyanslarımızı
yok canım bugün yazdım o 2012 kayıt tarihim :)
valla şu an ne aklım başımde ne bişi canım,çok üzgünüm,cok sinirliyim.Ailemi tanıyamıyorum resmen.
Buakşam ağzıma geleni söyledim, dediğim gibi en çokta onları kötü tanıdılar ona içim yanıyor,halbuki okadar iyi insanlar,uzun yıllardır tanışıyoruz zaten,belki bende yanılabilirim ama insan az çok anlıyor vakit geçirdiği insanı(onun ailesi benim ailemden daha fazla iyilik yaptı bana haklarını ödeyemem) o yüzden bilip bilmeden konuşmaları çok kırıyor beni.
Yani durum aynı bakalım nasipse 4gün sonra nişandan sonra belli olucak herşey.
Ya tatlı ayrılıcaz ordan ya tatsız,inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür.
Seninde tatlıya bağlanır inşallah, bir kağıt parçası yüzünden huzur bozmak nebileyim çok anlamsız geliyor,en azından şimdiki düşüncem bu,inşallahta değişmez
annem zaten sessiz,fazla konuşkan değil,aileide bana her nekadar seviyomuş gibi yapsada çok onun bunun lafına bakar ne duyarsa fikri hemen değişir.
Yani hep bi mıcırık arar,ayrılsak kına yakar o derece, sevmiyor yani,halbuki buralarda kime sorsan tanınmış,bilinmiş,iyi insanlar, onlarda biliyo ama gelde anlat
inşallah iyi geçer canım ya,artık yüzümüz güler inşallah.
Babam küçüklüğümden beri hep yurtdışında çalışıyo,o büyüttü diyemem şimdide ne hakla daha doyamadım sana veremem diyor,Allah var yukarda.
Durumlar karışım yani.
Kötü başladı ama iyi gider inşallah,Rabbim korusun hepimizi
kızlar ne zamandır yoktum buralarda ama size haberlerle geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm .. sevgilimle alyanslarımızı seçtik bu güzelliği hemen sizlerle paylaşıyorum
Eki Görüntüle 742869
Selamlar herkese
Yazıalrı okumadan pat diye geldim :26: Son sınav günleri bitsinn hep burdayım nasılsa diyerekten tüm sayfaları bile okurum :))
Amaa resim gördüm EbisimmmÇok şık bir saat. Biizim beyefendide metal kordon sevmiyırrr bizde alırsak bu tarzlardan bakcaz mecburrr. Ahh ahhh Allah bizede nasip etsin.
Kızlar bugün bir nevresim takımı aldım. Aldım ama tam açılmış şekli yok nette bulamadım
Hani ilk gün serilcek takım falan filan gelin takımı. Gelin takımı falan olarakta kullanmayı düşlüyorum :)
Çeyiz topiğinde küçük bir kesit koydum bakmak iisteyen olursa
Bu arada tutku cumm heyecanını düşünemiyorumm :)) Nasıl hazırlıklar bitti mi :)
Ölüyorum sinirime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?