2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

En büyük sen değilsin :)) ben de 26 yaşındayım, 27 de var aramızda. Ama diğer kızzlar hep 21-23 civarı. Evde kalacakmışız az daha :))

Amin canım inşallah İçindeyken geçmiyorda sonrasında geçiyormuş vallaİnşallah canım söz olur nişan istemiyorum ben bakalım askerden döndü 1 aya başladı eski işine kuzum biraz çabuk oldu ama para lazım

Son düzenleme:

benim sevgilicikte askerden geldi 5 gün sonra işe girmişti 1 haftadır işten çıktıdün iş görüşmesine gitti işe aldılar memuriyeti deniyoruz şu sıralar inşallah güzel haberler alırım onun için

Sağol kuzumm.. Bugün daha iyiyim çok şükür, ayakta geziniyorum en azından :) sana da geçmiş olsun tatlımmm sınavları bitirdin çok şükür :))
En büyük sen değilsin :)) ben de 26 yaşındayım, 27 de var aramızda. Ama diğer kızzlar hep 21-23 civarı. Evde kalacakmışız az daha :))

27lik olanı deşifre etmeyelim di mi yazık ona evde kalmış

Pek tatlıdır o, kıyamam ben ona :)))

O zamanlar okumuştum canım napalım hayat koşuşturması inşallah güzel hayırlı haberler alırsın canımcım dularım seninle Memuriyet çok öenmli bencede önümüzdeki sene bende deniycem şansımı

Kendimi tanıtayım bu arada hatunlar

23 yaşındayım stres dostu muhasebeciyim rahatım çok şükür burda takıldıgımdan anlamışsınızdır
Yarışmaya İstanbuldan katılıyorum

Kızlarr ben geldim özür diliyorum gecmisi okuyamadım ama ne zaman gecmisi okusam siz cıkıyorsunuz yakalayamıyorum :26:

berfoo ne demek gelin olmaycaaaamm
tercihlerini yaptınmı bu arada kuzum inş atanırsın ya dualarım seninle
bende şimdi yapcam sallıcam ama sırf yapmak için yapcam

Kendimi tanıtayım bu arada hatunlar

23 yaşındayım stres dostu muhasebeciyim rahatım çok şükür burda takıldıgımdan anlamışsınızdır
Yarışmaya İstanbuldan katılıyorum

Ve çok güzel tarifler paylaşıyorsun, ben de keyifle takip ediyorum
Hoşgeldin nehirnil...

Kızlarr ben geldim özür diliyorum gecmisi okuyamadım ama ne zaman gecmisi okusam siz cıkıyorsunuz yakalayamıyorum :26:

Edoşum nerelerdesin yahuu? İşe girdin mi? Özledim sohbetini..

Ve çok güzel tarifler paylaşıyorsun, ben de keyifle takip ediyorum
Hoşgeldin nehirnil...

Edoşum nerelerdesin yahuu? İşe girdin mi? Özledim sohbetini..

Hoşbulduk canım çok teşekkürederim herzaman beklerimSen nerdensin kaç yaşındayız okuyormusun çalışıyormusun dügün nezaman çok sordum galiba

Hoşbulduk canım çok teşekkürederim herzaman beklerimSen nerdensin kaç yaşındayız okuyormusun çalışıyormusun dügün nezaman çok sordum galiba

Ben ankara'dayım. 26 yaşında olacağım 34 gün sonra... Çalışıyorum, şu anda işteyim, ama yoğun değiliz bugün çok şükür. Bu sene 24 Ağustos nişan, seneye 23 Ağustos düğün düşünüyoruz Allah kısmet ederse... Senin düğün tarihi belli mi?

Ben İstanbuldayım canım işteyim bende sakin ama işim Allah tamamına erdirsin canım negüzel tatlı telaşlarınız var Bizim dügün tarihi belli değil 2015 gibi düşünüyoruz bahar gelini olmak istiyorum ama kısmetse inşallahNişan istemiyorum ben söz olursa bu senenin sonu 2014de ya da bakalım ben hazırlanıyorum öyle kendi kendime

valla ne yapıcağımı bilemiyorum zaten sıkıntımı farklı bi konuda açtım fakat onu buraya nasıl getircem bilmiyorum yeniyim bu sitede çünkü rica etsem sayfamdan bakıp bana yardımcı olur musunuz? ne yacağımı bilemez haldeyim sevgilimde aynı şekilde

Son düzenleme:
Selam kızlar nasılsınız

hoşgeldin canım aramıza :)

teşekkür ederim canım hoş bulduk

Ha haa ben son bir yıldır çok dile getiriyorum da henüz bir şey görmedim, senin yakında olur ama sanki öyle hissettim
[/COLOR][/B]

amin cnm amin inşallah ağzından bal damlıyo

yaşıtız , ay bi hoş oldum Allah tez vakitte kavuştursun sevdiğine

gizem ısnavlarında başarılar :)

Sağolasın canım

Sağol kuzumm.. Bugün daha iyiyim çok şükür, ayakta geziniyorum en azından :) sana da geçmiş olsun tatlımmm sınavları bitirdin çok şükür :))

Evet bitiyor çok şükür

Tatlımm Nasılsınnn

Ebisimmmm nasılsınnn canım

iştee ben nezaman gelsem tokicte kimse olmuyor, benmi uğursuzum ne

Ben vardım da sen beni görmemekte ısrarcısınn sanırım
Altta hep tutku okuyor diye yazıyordu ordan biliyorum

aa öylemi oluyo.. ben normalde yazıp pc nin başından kalkıyorum açık kalıyo burası öyle denk gelmiş olabilir

heyecan dorukta canım ya elim ayağıma dolaşıyo,sanki halaa eksikler var birde şu ailelerle sorun kapansada rahatla atlatsak ama takmamaya çalışıyorum çunki düşünceden,üzüntüden aşırı zayıfladım tam nişan üstü:44:

günaydınn kızlarr
2013 gelinliğinden Allahtan bişe gelmezse 2014 gelinliğine transfer olmuş bulunmaktayımm
hoş geldin canım
nasipse bende 2014 geliniyim..
iyi iyi güzel yıl

Merhabalar birazcık geç oldu ama benide alırmısınız aranıza

kapımız daime yeni gelinlere açık
ne güzel bisuru düğün yapıcaz inşallah

iştee ben nezaman gelsem tokicte kimse olmuyor, benmi uğursuzum ne

aa öylemi oluyo.. ben normalde yazıp pc nin başından kalkıyorum açık kalıyo burası öyle denk gelmiş olabilir

periiim gördüm bukez burdasın

Dün ben yazdığımda da sen burdaydın onun için öyle dedim, Sonra güncelledim yoktun, güncelledim vardın :)
Sen yazdığında da ben vardım :)
Görmemen imkansız heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…