doğru söylüyorsunbenim 3 ay sonra 3. yılım dolmuş olacak 26 yaşındayım yaşça en büyük ben miyim acaba :26: 1 buçuk yıl önce mezun oldum ve işsizim
kpsszedelerdeniş en önemli faktör şuanda . sevgilim de yeni işe girdi. ben de girsem aileler arasında ciddiyete taşınacak Allahın izniyle .
vallla 351 dönemde plakalara düştü bu vakit hangi ara geçti böyle :) evet askerliği yiyen birşeyler yapıyor canım sizde hemencecik atın aıdmlarınızı hazırlıklar başlasın
darısı senin başına olsun çok güzel fotoğraflaırnı bizde görfmek isteriz yapın bişiler hemen
iş güç olayı tamammı asker dönüşü girdimi işe canım
Amin canım inşallahİçindeyken geçmiyorda sonrasında geçiyormuş valla İnşallah canım söz olur nişan istemiyorum ben bakalım askerden döndü 1 aya başladı eski işine kuzum biraz çabuk oldu ama para lazım
İyi akşamlar canlarımmm
Geri sayım başladııı haftaya fulltime cıyım :)))
Envyme canımmm hasta mı oldun kıyamam ki ben sana, çok geçmiş olsunn.
Biran önce iyileşirsin umarım. Sıcakta zor oluyor gerçekten.
Nihanım nasılsın tatlım sne varsın sanırım şuan
Kızlar bu akşam sevdiğimi gördümm nasıl iyi geldiiiMaşallah bize Hepimizee
Bugün annemlede konuştuk. ah şu benim iş durumları belli olsaa Ocak 2015 te bile olabilir
Allah'ım sen dualarımızı kabul ettt Amin.
En büyük sen değilsin :)) ben de 26 yaşındayım, 27 de var aramızda. Ama diğer kızzlar hep 21-23 civarı. Evde kalacakmışız az daha :))
Sağol kuzumm.. Bugün daha iyiyim çok şükür, ayakta geziniyorum en azından :) sana da geçmiş olsun tatlımmm sınavları bitirdin çok şükür :))
27lik olanı deşifre etmeyelim di miyazık ona evde kalmış
benim sevgilicikte askerden geldi 5 gün sonra işe girmişti 1 haftadır işten çıktıdün iş görüşmesine gitti işe aldılar memuriyeti deniyoruz şu sıralar inşallah güzel haberler alırım onun için
Pek tatlıdır o, kıyamam ben ona :)))
Kendimi tanıtayım bu arada hatunlar
23 yaşındayım stres dostu muhasebeciyim rahatım çok şükür burda takıldıgımdan anlamışsınızdır
Yarışmaya İstanbuldan katılıyorum
Kızlarr ben geldim özür diliyorum gecmisi okuyamadım ama ne zaman gecmisi okusam siz cıkıyorsunuz yakalayamıyorum :26:
Ve çok güzel tarifler paylaşıyorsun, ben de keyifle takip ediyorum
Hoşgeldin nehirnil...
Edoşum nerelerdesin yahuu? İşe girdin mi? Özledim sohbetini..
Hoşbulduk canım çok teşekkürederim herzaman beklerimSen nerdensin kaç yaşındayız okuyormusun çalışıyormusun dügün nezaman çok sordum galiba
Ben ankara'dayım. 26 yaşında olacağım 34 gün sonra... Çalışıyorum, şu anda işteyim, ama yoğun değiliz bugün çok şükür. Bu sene 24 Ağustos nişan, seneye 23 Ağustos düğün düşünüyoruz Allah kısmet ederse... Senin düğün tarihi belli mi?
hoşgeldin canım aramıza :)
Ha haaben son bir yıldır çok dile getiriyorum da henüz bir şey görmedim, senin yakında olur ama sanki öyle hissettim [/COLOR][/B]
Ben ankara'dayım. 26 yaşında olacağım 34 gün sonra... Çalışıyorum, şu anda işteyim, ama yoğun değiliz bugün çok şükür. Bu sene 24 Ağustos nişan, seneye 23 Ağustos düğün düşünüyoruz Allah kısmet ederse... Senin düğün tarihi belli mi?
gizem ısnavlarında başarılar :)
Sağol kuzumm.. Bugün daha iyiyim çok şükür, ayakta geziniyorum en azından :) sana da geçmiş olsun tatlımmm sınavları bitirdin çok şükür :))
Kızlarr ben geldim özür diliyorum gecmisi okuyamadım ama ne zaman gecmisi okusam siz cıkıyorsunuz yakalayamıyorum :26:
Ben vardım da sen beni görmemekte ısrarcısınn sanırım
Altta hep tutku okuyor diye yazıyordu ordan biliyorum
Günaydın canlaarr
tutkucum heyecan varmı heyecan kaldı 2?
perim sanırım sende bendensin 2015 geliniben gelinliklere,kınalıklara bile baktım netten modellerim hazır bile daha 2 sene olmasına rağmen boşken öyle bakınıyorum
hoş geldin canımgünaydınn kızlarr
2013 gelinliğinden Allahtan bişe gelmezse 2014 gelinliğine transfer olmuş bulunmaktayımm
Merhabalar birazcık geç oldu ama benide alırmısınız aranıza
iştee ben nezaman gelsem tokicte kimse olmuyor, benmi uğursuzum ne
aa öylemi oluyo.. ben normalde yazıp pc nin başından kalkıyorum açık kalıyo burası öyle denk gelmiş olabilir
periiim gördüm bukez burdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?