2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

bende sana kafayı yedirebilirmiyim
kardeşini durum benden fenaymış

off ki nee off
doğuya igttim mesela siirt kars yazarsam atanırsam naparım oraları
yanlış anlaşılmak istemem siirt kars derken dalga geçmiyorum ailem olmadıı için dedin..
yoksa bende doğuluyum zaten

:S
napcam bilmiyorum
bi yanım sadece istediğin şehirleri yaz ücra yerleri yazma diyor.. kasımda atanırsın olmadı diyor..

bi yanımda heryeri yaz.. kasımda olmama ihtimali unutma diyor..

diğer yanımda belkide iki türlüde atanamadım

yedirebilirsin bence şimdi istediğin yerleri yaz, doğudan da bir yerleri isteyerek. gelirse gelir, gelmezse gelmez. kasım'a bakarsın

herkes terch arifesinde sanırım ben gibi ben bıktım ösym nin bir yere yerleşemediniz yazısını görmekten çokda tiye almıyorum artık ya okuyorum nasılsa ama laf olsun diye genede yaptım tercihdoğu batı demeden nasılsa gene gelmeyecek benim atanma ihtimalim %1 bile yok ama tercih edenlerin herşey gönüllerince olsun

ben gelinliklere bakıyorum ama netleştiremiyorum hiç, zaten tesettürlü gelinlik de zor bulunuyor. Diktirmek filan lazım...
O mevzuda çok sıkıntı çekcem gibi şimdiden düşünmeyeyim bari
Ama artık başlıycam çeyize de inşallah canım.

Berfn Allah kolaylık versin. Tercih süreci çok sıkıntılı bir süreç, kafayı yiyecek gibi oluyor insan, Allah yardım etsin.
Bence tercih yap... Ne olacağının hiçbir garantisi yok çünkü.
İçine sinmeyen yerleri yazma tabi ama doğunun iyi yerlerini yazabilirsin.
Sana diyorum ama benim sevdicek de tercih yapcak memuriyet için sanırım.83 puanı var olur mu bilmem.

kızlar bu aksilikler benii bırakmıyor
elbisemi diktirdiğimiz yere vermiştik tekrar biryerini düzeltmeye en sonunda ütüyle yanmış inanabiliyomusunuz
çokk kötüyüm of napıcam ben şimdi şaka gibi

elbisemi diktirdiğimiz yere vermiştik tekrar biryerini düzeltmeye en sonunda ütüyle yanmış inanabiliyomusunuz

ay inanamıyoruuummmm böyle şanssızlık olmaz canım ya 2 gün kaldı telafisi yokmuymuş bir şekilde kapatılamazmıymış çok mu belli ne olacak nasıl olacak canım ya yenisine falan bakın bari :18:

Aaaa Tutkucum yaa, çok üzüldüm ama sakin ol sen. terzi aynı kumaştan o kısmı yine dikemez mi, sonuçta kendi hatası. 2 güne yetiştirir bence.

Ve çok güzel tarifler paylaşıyorsun, ben de keyifle takip ediyorum
Hoşgeldin nehirnil...

Edoşum nerelerdesin yahuu? İşe girdin mi? Özledim sohbetini..

Buradayım canım giriyorum cıkıyorum son zamanlarda hic sohbet ortamına denk gelemiyorum özledim valla sizi Yok canım girmedim biii alıştımki eve sorma 3 ay oldu sanırım evdeyim daha 3 görüşmeye ancak gitmişimdir yarında gidicem bakalım bi yere ama reklam ajansı dedi inşallah telefonda satıs falan degildir sekreterliktir diye hic sormadım ama Bende inanılmaz özledim vallaa ne oldu bize böyle nazar mı degdi

Sağolasın canım

Evet bitiyor çok şükür

Tatlımm Nasılsınnn

Ebisimmmm nasılsınnn canım

İyiyim kuzum benim sen nasılsın ne yapıyorsunn hadi bitir sınavlarıda gel eski günlerimize dönelim

yok kızlar nede yapılsa belli olucak
mezuniyette giydiğimkini giyicem yine o bari var yoksa kafayı yemiştim

kuzum istediğin yerleri yaz madem Allaha sığın dua et yani napıcaksın başka olursa senin için mükemme olur olmazsa kasım'da aşk başkadır unutma

aynen çok stres çok skıntı. napcam bilmiyorum
dün çok tecrübeli bir arkadaşla konuştum %10luk şansın var dedi
bilemiyorum. doğudada belli yerleri yazdım ama sanmıyorum geleceğini

kuzum istediğin yerleri yaz madem Allaha sığın dua et yani napıcaksın başka olursa senin için mükemme olur olmazsa kasım'da aşk başkadır unutma

kpss sonuçları açıklandığı zaman kasımda gidicem dedim ben.. sanırımiçime doğan olacak. öyle ümit ediyorum

Kıyamam sana ben, ama en azından çözüm bulmuşsun. Tutkucum ne kadar pozitif birisin. Maşallah sana...

Çok alışmamak lazım edoşum, malum ev düzeceğiz biz. Paranın en çok lazım olduğu zaman belki de... Hadi bakalım,inşallah gönlüne göre bir yerdir.

yok kızlar nede yapılsa belli olucak
mezuniyette giydiğimkini giyicem yine o bari var yoksa kafayı yemiştim

canım yaaa:18: gene iyi bir tane elbisen varmış şöyle bir çıkıp baksaydın genede birşeyler varmı kıyafet belki içine sinen başka bişi olur alırsın. sen bu aralar bol bol dualar oku et :18:

HAyırlı cumalar kızlar, bu mübarek günde dualarımızı eksik etmeyelim..

Tutkucum çok şükür kıyafetin varmış, üzülme bol bol dua oku, hayırlısıyla çok güzel, sıcacık, kahkahalarla dolu bir nişanın olsun inşallah.

Berfin puanın kaç senin, sıkma canını ben de atama beklemiştim, neyde hayır olduğunu biz bilemeyiz, kasımda belki çok daha iyi yerlere gidersin.

canım yaaa:18: gene iyi bir tane elbisen varmış şöyle bir çıkıp baksaydın genede birşeyler varmı kıyafet belki içine sinen başka bişi olur alırsın. sen bu aralar bol bol dualar oku et :18:

sağoLun kızlar inşallah iyi geçer,başta üzüldüm ama zaten elbise içime sinmemişti söylemiştim burda zaten vardır bundada bir hayır inşallah
yeni almak için hiç imkan yok

http://www.kadinlarkulubu.com/soz-nisan-kina-elbise-modelleri/617564-nisan-elbisem.html elbise bı kızlar kaldım yine eline işte
ordaki fikirler kötüydü ama sizden tek ricam kötü yorum yapmamanız,yanlış anlamayın çok zor duruyorum ağlamamak için ondan

tutku canım ay hakkaten ne şanssızlık olmuş yaa ama yine de sakın üzülme bence. senin nişanın bu, elbise ayakkabı vs şeyler sadece araçtır . sen amaca odaklan ve mutlu ol. unutma güzele çuval giyse yakışır derler . sen dünyanın en güzel elbisesini giysen yüzünde o sıcak gülümseme yoksa o elbise kendini göstermez zaten . elbise konuna baktım . gerçekten hep olumsuz yorumlar gelmiş sebebini inan anlayamadım. hatta yorumlara bakarken bu elbiseye mi yapılmış bu yorum dedim . sen hiç takma yorumlara elbisen gayet şık bence. hatta ara ara vitrinlere bakarım nişanda ne tarz giyerim ki diye . hep gözüm bu türlere kayar benim nolur kafanı böyle basit şeylerle meşgul etme ve bu güzel günün tadını çıkar olur mu

Son düzenleme:

canım benim çok teşekkür ederim..çok güzel yazmışsın
dediğin gibi inşallah tatlılıkla,sağlıkla atlatırız gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…