- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
iştee ben nezaman gelsem tokicte kimse olmuyor, benmi uğursuzum ne
heyecan dorukta canım ya elim ayağıma dolaşıyo,sanki halaa eksikler var birde şu ailelerle sorun kapansada rahatla atlatsak ama takmamaya çalışıyorum çunki düşünceden,üzüntüden aşırı zayıfladım tam nişan üstü:44:
Dün ben yazdığımda da sen burdaydın onun için öyle dedim, Sonra güncelledim yoktun, güncelledim vardın :)
Sen yazdığında da ben vardım :)
Görmemen imkansız heralde
ay ne güzel 2 gün kalmış inşallah harika geçer ve buraya çok mutlu haberlerle şenlendirirsingiden kilo olsun evlenince geri gelir onlar
kapımız daime yeni gelinlere açık
ne güzel bisuru düğün yapıcaz inşallah
Ben İstanbuldayım canım işteyim bende sakin ama işimAllah tamamına erdirsin canım negüzel tatlı telaşlarınız var Bizim dügün tarihi belli değil 2015 gibi düşünüyoruz bahar gelini olmak istiyorum ama kısmetse inşallah Nişan istemiyorum ben söz olursa bu senenin sonu 2014de ya da bakalım ben hazırlanıyorum öyle kendi kendime
Selam kızlar nasılsınız
teşekkür ederim canım hoş bulduk
amin cnm amin inşallah ağzından bal damlıyo
yaşıtız , ay bi hoş oldumAllah tez vakitte kavuştursun sevdiğine
Sağolasın canım
Evet bitiyor çok şükür
TatlımmNasılsınnn
Ebisimmmm nasılsınnn canım
İnşallah gönlüne göre olur canımcım, tatlı telaşlar ufak ufak başladı bakalım, son zamanlar çok gergin olurum galibaaa(
Perimcimm, iyiyim sen nasılsın?
İnşallah canımHayırlı olsun çok az kalmış heyecan dorukta tabi rabbim tamamına erdirsin inşallah
Amin canım inşallahİnşallah gönlüne göre olur canımcım, tatlı telaşlar ufak ufak başladı bakalım, son zamanlar çok gergin olurum galibaaa(
sağoLasın canım,inşallah
evet heyecan dorukta:118:
benide al bari
heyecan dorukta canım ya elim ayağıma dolaşıyo,sanki halaa eksikler var birde şu ailelerle sorun kapansada rahatla atlatsak ama takmamaya çalışıyorum çunki düşünceden,üzüntüden aşırı zayıfladım tam nişan üstü:44:
hoş geldin canım
nasipse bende 2014 geliniyim..
iyi iyi güzel yıl
:
İyiyim canım eski sohbetlerimizi özledimmm
Amin canım inşallahTatlı telaşlar canım inşallah gergin olmazsın stres sıkıntılar muhakkak olur güzel geçer inşallah tatlı tatlı
Olur tabi insan yerinde duramaz benim sözüm nişanım olucak aman Allahım tutmayın beni:118:
Ben deeeeeBir türlü denk gelemedik tatlım yaa, inşallah daha sakin olacak yarın buralar. O zaman konuşuruz sen de burda olursan.
İnşallah nehircim, kendimi dizginlemeye çalışacağım zaten. Sağolsun sevdicek de pek alttan alıyor öyle durumlarda.
gezentiyiz zaten senlenapıosn kuşş konusamak bikaç güdür
terchlerle boğuşuyorum orayı yazsammı yazmasammı...
kasımımı beklesem beklemesemmii
gidip doğuda 1 2 sene durup tayinmi istesem
yoksa hiç doğumu yazmasam kasımı beklesem..
ya kasımda iyi kadro çıkmazsa
ama incelemeler kasımda ii kadro geleceği yönde
ama işte bu bi ihtimal
ne karıştırdım kelimeleri
Evet görüşemiyoruz ne zamandır(
Ama hep gönlümde aklımdasın
Gene çıkmam gerek son sınavı atlatıp yarın bomba gibi geleceğümm
aa bizim 2013 topiğine geliodn sen periiiHoş geldin canımmm
terchlerle boğuşuyorum orayı yazsammı yazmasammı...
kasımımı beklesem beklemesemmii
gidip doğuda 1 2 sene durup tayinmi istesem
yoksa hiç doğumu yazmasam kasımı beklesem..
ya kasımda iyi kadro çıkmazsa
ama incelemeler kasımda ii kadro geleceği yönde
ama işte bu bi ihtimal
ne karıştırdım kelimeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?