2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ay ne güzel 2 gün kalmış inşallah harika geçer ve buraya çok mutlu haberlerle şenlendirirsin giden kilo olsun evlenince geri gelir onlar

Dün ben yazdığımda da sen burdaydın onun için öyle dedim, Sonra güncelledim yoktun, güncelledim vardın :)
Sen yazdığında da ben vardım :)
Görmemen imkansız heralde

hıım bilemedimki:26:
heyecanıma ver,gözüm gerçekten bişi görmüyo

ay ne güzel 2 gün kalmış inşallah harika geçer ve buraya çok mutlu haberlerle şenlendirirsin giden kilo olsun evlenince geri gelir onlar

aynen canım giden kilo olsun,inşallah çok çok huzurlu geçer..
sizede güzel güzel haberler veririm inşallaahhh:87:

İnşallah gönlüne göre olur canımcım, tatlı telaşlar ufak ufak başladı bakalım, son zamanlar çok gergin olurum galibaaa (

Selam kızlar nasılsınız

teşekkür ederim canım hoş bulduk

amin cnm amin inşallah ağzından bal damlıyo

yaşıtız , ay bi hoş oldum Allah tez vakitte kavuştursun sevdiğine

Amiiinn, hepimizi inşallah :)

Sağolasın canım

Evet bitiyor çok şükür

Tatlımm Nasılsınnn

Ebisimmmm nasılsınnn canım

Perimcimm, iyiyim sen nasılsın?

İnşallah gönlüne göre olur canımcım, tatlı telaşlar ufak ufak başladı bakalım, son zamanlar çok gergin olurum galibaaa (
Amin canım inşallahTatlı telaşlar canım inşallah gergin olmazsın stres sıkıntılar muhakkak olur güzel geçer inşallah tatlı tatlı
sağoLasın canım,inşallah
evet heyecan dorukta:118:

Olur tabi insan yerinde duramaz benim sözüm nişanım olucak aman Allahım tutmayın beni :118:

hoşbulduk canımm
bizimde ailelerde dolanan söylentiler yılbaşından sonra olur heralde sizin düğün yönünde
kış gelini olabilirimm bennn

İyiyim canım eski sohbetlerimizi özledimmm

Ben deeeee Bir türlü denk gelemedik tatlım yaa, inşallah daha sakin olacak yarın buralar. O zaman konuşuruz sen de burda olursan.

İnşallah nehircim, kendimi dizginlemeye çalışacağım zaten. Sağolsun sevdicek de pek alttan alıyor öyle durumlarda.

Evet görüşemiyoruz ne zamandır (
Ama hep gönlümde aklımdasın
Gene çıkmam gerek son sınavı atlatıp yarın bomba gibi geleceğümm

gezentiyiz zaten senle napıosn kuşş konusamak bikaç güdür

terchlerle boğuşuyorum orayı yazsammı yazmasammı...
kasımımı beklesem beklemesemmii
gidip doğuda 1 2 sene durup tayinmi istesem
yoksa hiç doğumu yazmasam kasımı beklesem..
ya kasımda iyi kadro çıkmazsa
ama incelemeler kasımda ii kadro geleceği yönde
ama işte bu bi ihtimal
ne karıştırdım kelimeleri

berfin, bana da kardeşim kafayı yedirecek saat başı konuşuyoruz, tercih süresi bitse de kurtulsak ya, kıza anlatamadım bir tercih mantığını :44: düşük alabilecek yerleri tepeye yazıyor, gelmez diye yüksek alabilecek yerleri aşağı yazıyor

selam kızlarr

terchler için yorum yazarmısınz bana:18::18: yukarda kafamı karıştıranları yazdım

Evet görüşemiyoruz ne zamandır (
Ama hep gönlümde aklımdasın
Gene çıkmam gerek son sınavı atlatıp yarın bomba gibi geleceğümm

Çık tatlım ders beklemez, çok öenmli. Sınavlarından kurtul o zaman hep bizimsin :))

Hoş geldin canımmm
aa bizim 2013 topiğine geliodn sen periii hoşbulduk cnm

berfiş amma kafiyeli yazdın ya
şimdi yaz 15 doğu 15 batı yaz
şimdi tercih yap çıkmazda kasımda bida yaparsın (allah korusun tabi inş kazanırsında)
bende az önce inceledim 60 puancıkımla yapcaktım ama kafam götürmedi pek bakamadım aman dedim kapattım
hayırlısı olsun be yavrucum ama tercih yapmamazlık yapma bence az da kaldı heralde :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…