- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
canım benim çok teşekkür ederim..çok güzel yazmışsın
dediğin gibi inşallah tatlılıkla,sağlıkla atlatırız gerisi boş
selam şekerlerimm
tutkucum naptın elbise olayını başka alternetiflere bakabildin mi?
Bu arada kızlar sevdiceğimin agustosta doğum günü var 1 hediye alıp veremiyorum o yüzden 2 3 hediye alıyorum şimdiden almaya başlamam gerekneler alabilirim fikirlerinizi bekliyoruumm:18: :26: saat tshrt gömlek erkeğe alınabilecek herşeyi aldım of her sene düşünüyorum ya cidden çok kısıtlı erkeğe alacak şeyler :26:
selam şekerlerimm
tutkucum naptın elbise olayını başka alternetiflere bakabildin mi?
Bu arada kızlar sevdiceğimin agustosta doğum günü var 1 hediye alıp veremiyorum o yüzden 2 3 hediye alıyorum şimdiden almaya başlamam gerekneler alabilirim fikirlerinizi bekliyoruumm:18: :26: saat tshrt gömlek erkeğe alınabilecek herşeyi aldım of her sene düşünüyorum ya cidden çok kısıtlı erkeğe alacak şeyler :26:
Selamlar :)
Evet , evimde pc kucağımda ve ben uzuuuun bir aradan sonra sizlerleyimnasılsınız bakalım ?
Günaydın hanımlaar...
Herkes iyi mi bakalım...
ben de çok uyumuşum başım ağrıyor..
Mutellacım ne için kıyafet baktınız, nişan için mi?
Perim sizin düğün nasıl geçti, dans ettiniz mi?
kızlarr saç makyaj hazıır şimdi saati bekliyoruz sadece off kalbim duracakk:18:
12lere doğru çıkılacak evden sevdicek almaya gelicek daha doğrusu.. inşallah çok güzel geçer..
öptüm hepinizii
12lere doğru çıkılacak evden sevdicek almaya gelicek daha doğrusu.. inşallah çok güzel geçer..
öptüm hepinizii
bir eşya şeklinde mi hediye almayı düşünüyorsun . değişik bir şeyler arayışın varsa bir site vardı sevgili kitabı hazırlayıp sipariş verebiliyorsun . içeriğini sen de hazırlayabilirsin taslak olarak hazırlardan da sipariş verebilirsin. düşünürsen site adresini verebilirm .ben de kenarda tutuyorum . özel bir günde yapıcam ben de.
dediğin gibi erkeğe kısıtlı oluyo hediye olayı. ben de çoğu zaman kendi emeğimle hazırladığım şeyleri veriyorum. mesela bir sefer de karakalem resmini yapıp vermiştim. belki çok benzetemedim ama emek verdim en azından. bir keresinde de bir kitap almıştım sevdiği tarzda olanlardan. sonra kendim bir mektup yazmıştım. o mektuba göre de kitap içinden kelimeleri bulup işaretleyip numaralandırmıştım. o numaralarları diziliş sırasına göre bir mektup kağıdına yazmıştım. ve kitapla şifreli mektubu vererek mektubu oluşturmasını istemiştim. bitirdiğinde mektubun orjinalini de verdim tabi. ama mektubu kendi olurşması çok hoşuna gitmişti . kitabi daha bir heyecanla okumuştu ayrıca.karışık anlattım biraz sanki ama
Günaydın kızlar, tutkucum bol şans tatlım
evet evime döndüm valla... birazdan da aşkımın yanına gideceğim
öptüm hepinizii
öptüm hepinizii
Tutkucum bence de hiiç canını sıkma zaten elbisen de nişana gidebilecek bir tarzda. neden uymasın ki, saçın, makyajın ve meleğin dediği gibi gülümsemenle her şey harika olur inşallah
Melek yaa şu kitap ve mektup olayı benim de çok hoşuma gitti, mektupta geçen kelimeleri mi kitapta numaralandırdın, harika bu.Ben de yapmak isterim izninle...Ben de yapboz parçaları yaptım, mektup gibi ama daha kısa bir not yazdım üstlerine ve onları bir araya getirdi de okudu notu, Çok çok beğenmişti. Peri bence de bu tarz bir şey yapabilirsin. Benim sevdiceğin de Ağustos'ta ama birlikte olamıycaz kargo da pek mümkün değil gibi görünüyor. Bir araya gelince vermeyi düşünüyorum.Gerçi ne alırım ne yaparım bilmem. Sürprizli, el emeği şeyler çok yaptım biraz da o yapsın istiyorum.
öptüm hepinizii
biraz karışık :44:ah canım bunlar güzel hediyelerde gelmez bizimkisi öyle şeylere ilk zamanlar heyecanla okurdu şimdi yazdığım mektupları okumaya bile üşeniyor o yüzden işine yarayabileceği tarzda bişiler istiyorum
evet aynen öyle canım mektupta yazdığın kelimeleri mektupta bulup numara veriyorsun. örn . aşkım seni çok seviyorum cümlesinde aşkım 1 ,seni 2 ,çok 3, seviyorum 4 . bunları kitapta bulup yuvarlak içine alıp numarasını yazıyorsun. mektup kağıdına da 1-2-3-4 yazıyorsun o numaraların kelimlerini kitapta buldukça yerine yazıyor ve cümle oluşuyo. bu tabi hazırlayan için de ,hediyeyi alan için de uğraştırırıcı ama birlikte verilen emek var ve merak oluşuyobenimki de gizem olaylarına meraklıdır yani o mektubu oluşturmak hoşuna gitmişti. ben de hazıra konma az uğraş sonucunda memnun kalacaksın demiştim aldığım kitap da gerçekten sürükleyici bir kitaptı okurken zaten sıkıntı olmamıştı . eğer beğendiysen ve uğraşırım dersen elbette ki yapabilirsin ayrıca senin fikrin de çok güzelmiş ben de bunu yaparım yeni fikir oldu bana da
aa bizim 2013 topiğine geliodn sen periiihoşbulduk cnm
ben gelinliklere bakıyorum ama netleştiremiyorum hiç, zaten tesettürlü gelinlik de zor bulunuyor. Diktirmek filan lazım...
O mevzuda çok sıkıntı çekcem gibi şimdiden düşünmeyeyim bari
Ama artık başlıycam çeyize de inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?