2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Hmm vardir onda bir gayir aslinda bende 2012 hatta 11 gelini olucaktim uzattik 7 yildr birlikteyiz oncede yazdim buraya benim gibi kimsejin tarihi uok demekki ama 2014 martda nisan haziranda düğün okucak kayinvaldem ve erkek arkadasimin dedigi gibi Allah nadip ederse tabi
Benimde gecen seneye kadar hiv bir haxirligim olmadi ama bu sene bendd annemde telasa dustuk zzar azar herseyi aliyoruz..

hoşgeldin canımmmm

Evet boyle bir topige ihtiyavim vardi benimde iyi oldu canim
Ayni aylarda ayni yilda bir kac gun arayla bile gelin olabikir hazirliklari birlikte yapariz iste

evet gülsemincimmm burda baya fikir edinilir her konuda çoğunun tarihleri belli değil ama olsun ellerini tutan kaplerini sarıp sarmayalan kocaman aŞkları var bende o da yok

aaa nie öle dedin :26:

Bende oda yok deyince n e biliyim
Ya olsa bir dert olmasa bir dert bu sevgili isi ya kavgaIıyiz kaç gündür mesaj arama falan Yok. sonra mesaj geliyor hava yarın iyimi ne bu simdi dedim :) "( sinirlendim bir anda sonra yarın beni 9'da uyandır dedi yattı Sabah kaldırdım kahvaltıya götürdü beni küsüZ ya böyle teklif ediyor Şaka gibi demi nelerle uğraşıyorum. :) kafayı yediriyor insana bazen

Him 7 yıl olmuş maşallah

Bizim de 4.5 yıl oluyor

Meraba herkeze kimse yokmu
Kizlar sizin hazırlık lariniz varmi dugun icin ve kesin mi herkezin tarihi bellimi daha kimseyle tanismiyorum ya yasinizi ne kadardir birlikte oldgnu ve dugnn zamanini yazarsaniz belki konuya daha cabuk hakim olurjm

ben 5 aydır sözlüyüm yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyoruz çeyizimizi annemle 23 yaşındayım nasipse okul bitince 2015 haziran gibi düşünyoruz düğünü 4 yılı geçti birlikteliğimiz benden bu kadar

ÇOK memnun oldum rabbim hepimizi mutlu etsin iliŞkilerimizi tamamına erdirsin bakalim once bu topikten kim gidecek

Kizlar sevgilimin annesi ne demis

"Oglum 1 hafta eve geliyo burnumuzdan getiriyo ben 1 hafta dayanamiyorum disikartal bunca yildir nasil dayaniyor"

Ahahah nolcak boyle bu is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…