iyiyim canım sen nasılsın
Evett kızlar sizide pistte görmek isteriz
Askerde adam olur diye düşünüyorum.. Saçlar kesilecek, pc oyunları yok, erken yatılıp erken kalkılacak, özlem vs
kızlar iyi akşamlar bir selam vereyim dedim herkesler iyidir inşallah tutkuuu canım tebrikler atlattınız nişanı
kızlar iyi akşamlar bir selam vereyim dedim herkesler iyidir inşallah tutkuuu canım tebrikler atlattınız nişanı
ah canım ya tek sorun saç olsun.
yazdıklarını okudumda o dönemlerden herkez geçiyor gerçekten, laf olsun diye söylemiyorum.
Uzuun yıllar geçince tavırları biraz değişir değişmez hemen farkediyoruz hoop hemen kavgaya taşıyoruz olayı.
Tek çare oturup adam akıllı konuşmak.Birbirinizi anlamak.
Saç konusuna gelince onu kırmadan söyle,öyle bağıra çağıra dersen inadına kesmez. Veya bazı erkekler kulaklarından rahatsız oluyolar,görünmesini istemiyolar,öylede olabilir.
Ama dedim ya tek sorun saç olsun,Rabbim başka dert vermesin inşallah,seninde sevgini,saygını almasın inşallah içinden onca seneden sonra zor :)
sende şu anda sadece bağımlılık kalmış,birazda sanki onu elde etmişsin buna inanıyosun,artık nede yapsan yanında olacağını biliyosun bu yuzdende herşey basit geliyor ama onu kaybedecek olursan(ayrılırsan) inan bana aşkınız ilk günlere dönecek.Bu yüzden oturup konuşun herşeyi derim ve ne olursa olsun anlamaya çalışın birbirinizi
yaşınızı öğrenebilirmiyim bu arada senin ve sevgilinin:44:
Meraba iyi akşamlar
Canım çok sağol. Bi de ben havalara girdim avukat stajina baslayınca
Ben kimlere kimlere layığım aslında bu çocuk kıymetimi bilmiyor diyorum
Adliyede gençler etrafımda pervane olunca şımardım
Herkes beni övüyor, diğer avukatlar. aile dostları fln.. benim herif de beni beenmiyor
Ben 20 yim 21 olmama 2 ay kaldı sevgilim de 22
çok sağoL canım darısı seninde başına hayırlısıysa inşallahtuttku nişanını tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin
çok sağoL canım darısı seninde başına hayırlısıysa inşallah
hı yaşıtız :)
evet işte insan öyle oluyo hep keşkelerle yaşıyosun o an ben daha gezerdim,bak çevremde neler var gibi sonra yanındakini bir başka gözle görüyosun umursamıyosun.Ama sonra gerçekten çok pişman oluyosun,değmiyo çunki.
Rabbim sizi birbirinize yazdıysa merak etme herşey yoluna girer inşallah.
erkekler zaten çook geç olgunlaşıyor, çalışsa belki daha farklı olur ama şu an bencede sanırım askerlik onu dize getirecek
sıkma canını,iyice düşün bir hata yapma bu dönemde atlatıcaksın bunuda
söyleyen boşa söylememiş ne kadar uzatırsan okadar ilişkinin tadı kaçıyor işte..
bende şu an keşke küçük başlamasaymışım çıkmaya diye düşünüyorum, biz evleninceye kdar 6,7 yıl olucak cunki kısmetse.
Napalım vardır bundada bir hayır
Öyle miydi ben bu dengeyi bozmak istiyorumm
Nasılsın cnm , Neler yapıyorsun
Meraba iyi geceler ben varım
ALLAH nasip ederse 2014 mart nisan haziran dugun insallah bende evleniyorum
kızlar misafirlerin hepsi gitti..ev bomboş kaldı ya
hepside aynı günde gitmek zorundamıydı ki
hoş geldin canım..hakkında hayırlısı olsun inşallah
ALLAH nasip ederse 2014 mart nisan haziran dugun insallah bende evleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?