2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kizlar konularima hic baktiniz mi bilmiyorum ama benim annem hasta ve ben onunla guzel bakit grcirmek istiyorum

Evde neler yapabiliriz, film izlemek aklimda ama baska bir sey gelmiyor aklima

Kizlar konularima hic baktiniz mi bilmiyorum ama benim annem hasta ve ben onunla guzel bakit grcirmek istiyorum

konuna da yazdım cnm ama tekrar geçmiş olsun . bence de evde birlikte bir şeyler yapmanız hepinize moral olur. hastalığı unutmak en iyisidir. bu hastalıktan kurtulanların söylediği şey hep aynı. moral, hayatı sevmek ve hastalığını unutmak . hasta değilmiş gibi yaşamak.

ah canım ya ne söylesem bilemedim :S
konuna baktım Rabbim gerçekten güç versin inşallah hepinize.
imkanınız varsa dışarı çıkmaya çalışın canım,en çok moral evden dışarı atarsan kendini o zaman geliyor ama evde kalınması gerekiyorsa dediğin gibi komedi filmleri seyredin,muzik aç,yemekler falan yapın bilemedimki :S

Olaylaar olaylar olaylar

Selam canlarım kaç gündür bir girip göz atıp çıkıyorum kusura bakmayın... Ama hemen açıklamasını ve gelişmeleri yazacağım.
Malum memleketten geldik temizlik vs.pek zaman olmuyordu.ama artık burdayım

Bu sabah sevdiceğim aradı yaylada geze geze avea çeken yer bulmuş 3 taşlada işret koymuş deli sabah sabah derdin ne aşkım dedim. Meğer babası köye inmiş annesi de demiş ara hele bi kadın kadına konuşalım annesi ile. İşte biz konuştuktan sonra annemi uyandırdım yarım saat sonra aradılar.önce ben konuştum müstakbel kv ile havadan sudan filan biraz kilo al nişana kadar dedi bende sabahtan beri ne bulsam yedim

neyse sonra annemle konuştular ve kv konuya girdi. ben tabi annemin dibinde naklen dinliyorum

"biz eylül gibi geleceğiz adetiniz nedir ne değildir söz işan bir mi olur bizim sorumluluğumuz nedir vs." konuştular. annemde daha şimdiden eşimden habersiz söz olur nişan olur birşey diyemem babası amcası var siz buyurun gelin o zaman hayırlısı ile söz takılır büyükleri karar verir nişana,şimdi biz ne desek yalan olur." dedi. Kv 'de elbette haklısınız peki sözde neler lazım dedi.annemde dedi yüzüğünüz söz bileziğiniz olur çerez alırsınız gelini alışverişe götürürsünüz.artık sizin şanınız hacı hanım biz diyemeyiz şunu yapın bunu yapın.Allaha şükür kızım göz nurumuz evimizin biriciği hiçbir eksiği yok alışverişe biile gerek yok dedi.kısaca havasını attı ağırlığını koydu hemn kv atıldı aman sevgi hanım olur mu öyle şey elbette eksiği yoktur da adetlerimiz bunlar biz kızımızı alır çam sakızı çoban armağanı adet yerini bulsun yaparız alışveriş dedi sonra biraz daha konuşup kapattılar işte böyle şimdiden telaş başladı

ohh hadi bakalım balımmm hakkında hayırlısı olsun inşallahhh

hayırlısı canım benim :)
ne güzel dünürler anlaşıyo galiba maşallah..Rabbim devamınıda böyle getirir inşallah

2 ayın kalmış nerdeyse artık, sağlık,hoşluk olunca o zamanında nasıl geçtiğini zaten anlamayacaksınız

Ne güzel bir haber bu böyleeeee
Senin adına çok sevindim canım, Allah devamını da getirsin su gibi yolunda gitsin her şeyiniz.
Nasıl çarpıyodur kalbin şimdi...
Ben de yaşaycak mıyım o günleri yakında

Kızlar kusura bakmayın ya gunduz cevap yazamadım Sağolunn teşekkür ediyorum size :)

Tüm gün masa üstü pc mi HDMI kablosu ile LCD ekran TV mize bağlamaya çalıştım Annemle tv ekranında film izleyelim diye.. Çok uğraştım ve başardım. Süper oluyor tavsiye ederim size de

Canımmm, çok sevindim heyecanlandım bile senin adına
Hayırlısı olsun maşallah diyelim, darısı başımıza

ayyyy ne güzel hayırlı olsun hakkınızda her şey güzel olsun . darısı başımıza

ben 2016yım ben kaldım tek başımaa ya

hoşgeldin katıl aramıza sen de

Selammm şekerlerimm
Tutkucum ALLAH daim etsin cnm
Kızlaaaarrr duanıza muhtacımm kpss tercihlerimi verdim umudum yok ama kısmet nasip bu ösym nin işleri gelmez dersin gelir gelir dersin gelmez

ayyyy ne güzel hayırlı olsun hakkınızda her şey güzel olsun . darısı başımıza

hoşgeldin katıl aramıza sen de

Canımmm, çok sevindim heyecanlandım bile senin adına
Hayırlısı olsun maşallah diyelim, darısı başımıza

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar :) çok sağolun sağ salim bir atlatsak su zamanları :)

Meraba herkeze kimse yokmu
Kizlar sizin hazırlık lariniz varmi dugun icin ve kesin mi herkezin tarihi bellimi daha kimseyle tanismiyorum ya yasinizi ne kadardir birlikte oldgnu ve dugnn zamanini yazarsaniz belki konuya daha cabuk hakim olurjm

Meraba herkeze kimse yokmu
Kizlar sizin hazırlık lariniz varmi dugun icin ve kesin mi herkezin tarihi bellimi daha kimseyle tanismiyorum ya yasinizi ne kadardir birlikte oldgnu ve dugnn zamanini yazarsaniz belki konuya daha cabuk hakim olurjm

Meraba canim ben de yeniyim bu topikte

Burada kimsenin kesin bir tarihi yok bildigim kadariyla, hazirlik yapanlar var

Bana soracak olursan ben 2015 gelini olmayi umuyorum, hic bir hazirligim yok

Sevgilim okulu uzatmasaydi 2014 gelini olabilirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…