2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evler pek yakın değil canım benim.
Dolmuşla orta hızda giderse yarım saatte anca varılıyor...
Babamı tek bırakıp annemi alıp gitmekte pek içime sinmiyor.
Bakalım zaman ne gösterecek :)

Evler pek yakın değil canım benim.
Dolmuşla orta hızda giderse yarım saatte anca varılıyor...
Babamı tek bırakıp annemi alıp gitmekte pek içime sinmiyor.
Bakalım zaman ne gösterecek :)

Anladım canım, sen şükret bence. Bizim aramızda 18 saat var
Nasıl olacak, nasıl bahsedilecek hiç fikrim yok

seLam kızlaaarr
nasıLız bakalım
:103:

Merhaba kızlar ben yenı uyelerdenım benıde alın aranıza :) Ciceği burnunda bır nısanlı olarak yazıyorum sıze :) Nasılsınız bakalım :)

canım hoşgeLdin..
hatırladım seni

Perim35 -canım bencede aileler nekadar erken tanışırsa o kadar iyi ,erteleme bence.
Erken tanışırlarsa nişanda,düğünde falan yabancı gibi durmazlar birbirlerine.
Yinede hakkınızda hayırlısı

Hoş Geldin Aramıza Canım
Yeni nişanlanmışsın, Hayırlı olsun, Allah Tamamına Erdirsin.
Ne zamandır birliktesiniz, okuyor musun, çalışıyor musun ?
Kendinden bahseder msiin biraz

Hosbulduk tatlım :)
Tesekkur ederım darısı olmayan herkesın basına ınsallah :)
4. yılın ıcındeyız cok sukur . Yok okul bıttı calısmıyorum da su ara tatıl yapıyorum canım benım :) Oyle nette dolasırken buldum bu sıteyı uye oldum ama cok bakma fırsatım olmamstı meger ne yararlı sıteymıs aıle gibi olmus burdakıler belkı benıde alırlar aralarına bır umut dıye yazayım dedım :)

Hosbulduk tatlım :) Hatırlamana sevındım şayet hala fotoları yükleyemedım :/

konuşmuştuk bir yerde ama onu hatırlamıyorum pek:101:
boş ver canım ya yükleme resim.Benim başıma olaylar geldi bu resimler yüzünden,bidaha nete resim koyarmıyım,koyarmıyım:95:
nişanın nasıL geçti
:97:

Hadı ya umarım bırdaha oyle seyler yasamazsın :/ Nişan güzeldi ya ay aman bır oynadık bır oynadık akıllara zarar hem eglendık hem yorulduk evın onunde yaptık ama cokda kalabalıktı kımse oturmadı dıyebılırım herkes sızın nısan boyle olduysa dugun nasıl olur kım bılır dedı :) Guzeldı cok sukur :)
senın nasıl gectı ?

Hosgeldin canim hayirli olsun mutluluklar diletim allah tamamına erdirsin

Cok tesekkur ederım canım hosbulduk darısı olmayanların basına ınsallah amın :)

oh ne güzel
inşallah ömür boyu böyle neşeli olursunuz canım :)

bizimde çok şükür çok iyi geçti
babam bile oynadı ya, dedim işte şimdi nişan şimdi başlıyor
bizimde önceden akrabalar hep düğün gibi olucak nişan,iyi oolmaz diyolardı,restoranda yapmıştık, şimdi hepsinin ağzı açık kaldı.
Çok şükür Rabbim yüzümüzü güldürdü

Çok huzurlu oLalım inşaLLah hepimiz

Periiiiimmmmmmmmmmmmmm
Bna çıktı kismet hic birini dusunmedim de bi tanesinin ogluda annesinin bana baktigini bilmeden sanirim asik oldu bana annesi geldi alnimdan optu kac kisiye sormus beni herkez sevgilisi var demis annesi bu dugun olanlarin ceyiz sermesindede bana takmisti kafayi o cocuk sadicti ve beni onla bütün sakonun ortasinda alıp oynattilar cok utandim ve gelin damafi birakmayi sadic ve beni goturduler ikimz biraktik donuste yuruyerek geldik halamin kizi vardi yanimizda bi o sey dedi sadic bizim kizi da kacir sizde evlenin cocukta bende kipkirmizi olduk gelin ayakkabisin altina sadicin da benmde isimlerimizi yadik ikiside duruyor butun isimler silinmis gidene kadar bakti yanlis yapmak istemedim ole yanlis da anlamayin beni annem ilk defa gelop bana su sadica bayildim dedi cakmak istedim sadctn verrkn prmgimi tutup goz kirpti halay basi bizim sulalede genlde benimdir sadicla beni bagirtarak halay cektirdiler gelin odasina girip ihtiyacnz varmi diye sordum sadic gel otur ya diye gondermedi beni onunda sevgilisi varmis ama surekli yanimdaydi
Ya bide ben ruyamda gordum o cocugu yani bisey yok birsey olacagida yok tabide niye boyle oldu anlamadim yadirgamayin beni nolur.s

olur öyle canım ama bence elindekinin değerini bil,bak düğününede az kalmış.
Rabbim şaşırtmasın inşallah :)
evlilik psikolojisi olabilir:101:
nişanlın biliyomu bunları
:44:

olur öyle canım ama bence elindekinin değerini bil,bak düğününede az kalmış.
Rabbim şaşırtmasın inşallah :)
evlilik psikolojisi olabilir:101:
nişanlın biliyomu bunları
:44:

Hayir sadece kismet cikti bi kactane dedim oda bilsin acele etsin falan diye ona bile bozuldu
Bunlari anlatirsam üzülür birak kiskanmayi benim burnumdan getirir niye 0 kol giydin diye bile suan bozuk atiyor kinada erkek bile yoktu ona ragmen anlamadi ama bunlari solesem cok bozulur
Allah sasirtmasin ama kendimi onu dusunurken buluyorum ve sacmalama Gülsemin diye kendimi durduruuorum yemin ederkm kendimden utaniyorum ya

kendini suçLu hissetme canım..vardır bundada bir hayır..
Hem sevenler hayırlı bir işe kalkıştıklarında şeytan hep onlarla uğraşıyomuş,bir yolunu bulup aralarını bozayım diye.
Şeytana uyma inşallah. :)
Üzülmede,birde şöyle düşün erkekler bizden neleri saklıyo.. ooo
Ha vicdadında rahat etmiyosa anLat derim,evet kızıyolar belki ama yeniden doğmuş gibi rahatlıyosun.
Sıkma canını,Allah büyük

Ne bilim o kadar kötüyüm ki yok ona anlatmicam aslinda seytan diyor anlat kudursun biraz ama yok gerek yok
Ben su sacma dusuncelerden kurtulim yeter bana

Anladım canım, sen şükret bence. Bizim aramızda 18 saat var
Nasıl olacak, nasıl bahsedilecek hiç fikrim yok

Oo baya varmış canım...
Mesafelere rağmen Aşk Güzeldir diyelim :)

Sağol tutkucum. Bakalım.
Babası zaten vefat etmiş canım, Allah'ım Rahmet eylesin.
Annesi var işte. Anneler bilmiyorum. Aslında ortak yönleri çok ama bir terslik olur mu düşüncesindeyim.
Hayırlısı bakalım. Ramazan bizede uğur getiriir.

Nişanlılık Nasıl geçiyor bakalım?

Maşallah Canım
Biraz tatil insana iyi geliyor gerçekten.
Ben okuyorum. Tatile 1 buçuk hafta oldu gireli. Kafa dinlemek gibisi yok. :)
Çok iyi etmişsin üye olup canım, bol bol sohbet ederiz işte
Aramıza almak ne demek sende ailemizdensinn

Sevdiğinle aran nasıl canım?
Belki şu sıra zor bir süreçten geçiyorsan biraz ilgiye ihtiyacın vardır.
Sadıç dediğin çocuğun ilgisi bu yüzden güzel geçmiştir....
Her ilişkide inişler çıkışlar oluyor tabiki... Kavgalar... Biraz kendini dinle.
Kimi istersen gerçekten seç canım.
Çünkü bir daha evlendikten sonra bu kararı değiştiremezsin. Demişsin zaten olmaz böyle birşey diye.
O yüzden de şuan ilgiye ihtiyacın olduğunu düşünüorum :44:

Yok aramiz da cok iyi kavgali llsak hrp boyle durumlar cikiyo tutkununda dedigi gibi seytan hep aklimi celmeye calisiyor durduk yere kavga cikardim bugun ya aklim boyle karisiyorsa smdiden gercekten korkuyorum ve istemiyorum aklimin karismasini.s

Yok aramiz da cok iyi kavgali llsak hrp boyle durumlar cikiyo tutkununda dedigi gibi seytan hep aklimi celmeye calisiyor durduk yere kavga cikardim bugun ya aklim boyle karisiyorsa smdiden gercekten korkuyorum ve istemiyorum aklimin karismasini.s

Aslında çocuğunda sevgilisi varsa aklını karıştıran nedir?
Son 10 ay diyorsun ...
Canım benim kendini topla biraz.

Düşün taşın, gerçek anlamda. Kolsuz gyidiğimi duysa bile nasıl laf söyler gibi birşeyler yazmışsın sanırım.
Bunalıyor olabilirsin, temin anlatmak istediğim buydu. İçten içe ...
Biraz daha düşün.
Hem ona hem kendine yazık etme.

Yada kendini toparla... Sevginizi, aşkınızı hatırlatacak güzel şeyler yap....
Süpriz yap...
Baş başa akşam yemeği yiyebilirsiniz, ramazanda geldi...
Yalnız kalmaya çalışın, huzur bulmaya...

Allah rahmet eylesin canım..
Siz daha iyi bilirsiniz canım yinede ama dediğim gibi başta arada soğukluk olursa öyle devam ediyor,ısınamıyolar birbirlerine.
Ama önceden birbirlerini tanımak daha farklı oluyor.

Nişanlılık çok şükür canım çok huzurlu gidiyor,Rabbim böyle devam ettirir inşallah.
Herkeze,seven herkeze nasip eder inşallah o günleri Allahım
Hele ki sokağa çıkınca herkezin nişanlandınızmı diye sorması,yüzüğüne bakması,artık rahat rahat gezmesi o kadar farkLı ki..

Evet onunda var benimde hatta sadicta konustuk bile bunu aklimi karistiran cevremdeki herkezin hic tanimadgim sadicin annesi dahil ona yonelmemi istemesi hadi tamm ben hep krsi ciktim falan ama ruyamda gordum ne bu hemen bn bole bi kiz deilim ya erkk arkadasim bugun dukkanda cok isi varmis bulusalim dedim yok dedi olmicak bole aklimin karismasina izin vermicem dedim kalktim yanina gittim yok ayrilma falan duduncesi bile olmaz ben evlenicem sevdigim dedigim adamla devam edicem sadece icimdeki bu sacma sapn dusunceleri atmak icin sizinle paylaştım

Korktuğumda soğukluk girer mi
İnşallah canım Bizede Nasip olur Nişanlılık. Rahat Rahat gezebilmeyi istiyorummm...

Rüya Bilinçaltıdır her zaman. Çevrenle bir ilgisi var rüyanın bence.
Çevrendekiler aklını karıştırıyor o zaman cnm...
sizde sadece söz vardı diymi?
Nişan yapın bence canım, herkes iyice bellesin.
Ama yanlış anlamada Sadıçla konuşmanı falan kes. Çünkü muhattabın değilse görüşmene gerek yoktur.
Sürekli anladığım kadarıyla yalnız kalmışsınız, kaldırmaya çalışmışlar.
Hiç konuşma derim. Çünkü bunu erkek arkadaşın yapsa, yalnız kalsa/kaldırtılsa ve konuşsa kim bilir nasıl tepki verirsin?
Aynı şey canım. Duysa bu kadaar konuştuğunuz çok üzülür, onu geç aranız açılır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…