haklısın tabiki de peki sevgilin bişey demedi mi kardeşine ve sana okulu bitirince evlenicez dedi mi?
......
Ben mezun olana kadar evlenemezsiniz dedi
Ben kızın 5 sene üni okumasını mı bekleyeceğim evlenmek için?
Kızlar bu yazdığıma bir şey söyleyebilir misiniz, ben bu meseleyi kafaya takmakla haklı mıyım sizce
Aslında olayın tamamını anlatayım...
kayınvalidemin iki evi var: birinde kendi oturuyor diğerinde ise kiracı var şuan. iki evin arası 5 dakikalık yürüme mesafesinde.
kendi oturdugu ev kiracı olan eve göre daha büyük bir ev.
biz evlenirsek oraya otururuz diye düşünmüşler. bana sordular ben de saolsunlar siz bilirsiniz dedim. bu zamanda ev bulup da laf etsem terbiyesizlik olurdu.
şuan oturdukları evden toplu taşımaya epey yürümek gerekiyor, nişanlım da bu durumun benim için zor olacağını düşünüyor.
bir de yeni evliliyiz, gece geç geliriz laf eden olur iki aileye de çok yakın olmak huzurumuzu kaçırır mı diye düşünmüğyor değilim...
kayınvalidem eğer kiraya çıkarsak: şuan kirada olan evin gelirini siz alırsınız demiş nişanlıma.
durum böyle:44:
Allah sonunuzu hayır etsin
Üni okuyor heralde nişanlın? Aslında çoktan mezun olmuş olması lazım değil mi
onun demesiylemi oluyormus bu işlerryani normal şartlarda olmaması lazım
Biz okul bitince evlenmeyi planlıyoruz zaten sevgilimle, ailesinin de bunu tahmin ediyor olması lazım aslında, ama bizi hiç hesaba katan yok..
Sevgilimin haberi yok ki söylemedim kardeşinin böyle dediğini
Biz zaten 4.5 yıldır beraberiz 5 sene daha beklersek vay halimize
Canım o zaman artılarını eksilerini iyice düşünüp karar verin. Ben açıkçası gece geç geldim diye laf eden insanları hiç takmam, kime ne? Evli insanlara karışmak kimin haddine ayrıca? Bi de ben bu para işin girince biraz korkuyorum açıkçası, hiç sorununuz yoktur mükemmel anlaşıyorsunuzdur, kirayı size vermek istemişlerdir hiç lafım yok, ne mutlu size maşallah hatta. Ama ya yarın bi gün bişey olursa bi tatsızlık çıkarsa? Evlerinde oturursanız, oğlumun hakkı olur ama kira olursa parasını biz verdik derler. Derler demek yanlış oldu, diyebilirler, risk sadece. Kendin için düşünme bu söylediklerimi ne olur yanlış anlama beni de. Dışardan konuşan olsa kapatırsın kapını ama aile içinde kaş eğilse canın sıkılır. Nacizane fikrimdi umarım anlatabilmişimdir canım.
nihan hanımcım sizlere layık değil ama
Eki Görüntüle 752215
evet aileler bize bıraktı canım.. hatta bana kaldı..sevgilim de sen karar ver ben karışmıyorum diyor.. o yüzden tüm yük bende.. aileler işte parti olayına ne der bilemiyorum pekaslında ben de pek emin değilim öyle olursa ayrı ayrı iki masraf olacak bir de.. bilemedim valla..
Galiba bende sizlerden biriyim.
Gerçi tarih tam belli değil 2013 te olabilirim.
Gelsem mi ki ben aranıza?
Hayır demek ki annesi babası öyle diyor ki kardeşi de bana bu şekilde iletiyor.. Bu aile beni ruh ve sinir hastası edecek
Hayalperisii tutkunun söylediği doğru canım.
Birde seneye Haziran ayına geliyor ramazan... Mayıs gelinleri çok olur... Haziranın 2 haftasıda....
O aylar özellikle şimdiden tutulmaya başlanmıştır bile...
Evlenip Musmutlu Olan Gelinlerimiz
Lajoie - 25 Mayıs 2013:123:
Opra - 2 Haziran 2013:123:
2014 GELİNLERİMİZ
Cesurcvcv - 1 Haziran
Karamelli_kek - 7 Haziran
glsmn - 8 Haziran
cceylin - 8 Haziran
mutluluknerdesinbenibul - 14 Haziran
Edatuccar - 15 Haziran
cleopatracat - 22 Haziran
_purple_ - Haziran
Sedef1 - Haziran
bal_hatun - Haziran
Edss - 1 Ağustos
sonbuse - 2 Ağustos
walker - 9 Ağustos
64_Sevdigim_20 - 9 Ağustos
AskInihan - 12 Ağustos
Envyme - 16 Ağustos
Ebisssss - 23 Ağustos
Şura260511 - 27 Ağustos
ErreS - 14 Eylül
Edaa91 - 15 Eylül
19DisiKartaL03 - 20 Eylül
Perim35 - 6 Aralık
2015 GELİNLERİMİZ
SimgeD - 26 Nisan
Ammavelakin - 30 Mayıs
hayalperisiii - Mayıs
Gülin-89 - 10 Haziran
Harmonyy - 29 Haziran
Sedefonur - 23 Temmuz
Mutella - Temmuz
_umutlu - Ağustos
Seliminzeynebi - 15 Eylül
Listemize Eklenmek/Çıkmak/Düzenleme Yapılmasını isteyenler Lütfen Özel Mesaj Atsın
Nişandan sonra kesinleşir heralde canım
Yaaaa işte napıcaz :18: bende önce temizlik ardından yemek bunları nasıl yaparım diyorum şimdi hava hoş birini yapıyorum birini yapmıyorum :26: neler yaptın bakıım
Tamam canım yat dinlen birazcık
Amin canım cümlemizin inşallahSizin balayı yeriniz bellimi
fikrinizi almak istiyorum...
1-kira vermeden her iki aileye de yakın (yürüme mesafesinde) bir evde oturmak mı
2- kiraya çıkıp, yine yakın ama yürüme mesafesinde olmayan ancak araçla ulaşımın sağlanabileceği bi yerde oturmak mı?
meraba kızlar, ben de 2014 İzmir geliniyim Allah nasip ederse fakat daha tarih belli değil çünkü nişanlım okuyor. ocakta mezun olmasını bekliyoruz ondan sonra iş bulursak ona göre de evlenmek için tarih belirleyeceğiz.
hadi yaa. Bizde 6 7 ay öncesinden tutulur salon bende nasipse 2015 gelini olarak şubat tatilinde halledilir diyordum ama demek seneye kasım gibi falan ayarlamam gerek çünkü ramazana yakalanmak istemiyorum ve 2015 de malum ramazan 18haziranda :)
kızlar merhaba bende 14 haziran 2014te evleniyorum ramazan tam olarak hangi günlere geliyoki gerçi biz hesapladık ama yanlış olmasın
İsmimi listede görünce bir tuhaf oldum
Nihan'ın yazdığını görünce bi bakayım dedim. Unutmuştum ben bu topikciği ya.
Merhabalar aşk dolu kızçeler. Beni de alın 2. kez aranıza
ben olsam uygun bir dille söylerdim sevgilime. yani kötülüyormuş gibi deil de böyle böyle dedi ben de şaşırdım fln deyip konuya girersen şikayet gibi olmaz hem ama bence bilmeli ve hatta ailesiyle de ciddi olduğunuzu konuşmalı en kısa zamanda. bence ailesinin tahmin etmesini beklemeyin sevgilin söylesin. bunlar ciddi konular
söyle canım söyle sevgiline.
İçine atmakla olan sana oluyor.
Ayrıca abisi sonuçta,yaşı başı gelmiş,okulunu bitirmiş e kardeşide daha okuduğuna göre evlilik sırası abide.
Kardeşinin varmı çıktığı.. ?
Merak etme yoluna girer inşallah herşey, kardeşinin söylediğide çok cocukça geldi bana.Sıkma canını
Perim35 Meraba canım
İyi Akşamlar herkese...
Bugün pek gelemedim kusura bakmayın, pek tadım yok ...
Selam canım. Annenin daha iyi olmasına çok sevindim.
İnşallah daha da iyi olacak.
Ayrıca sevdiğinin kardeşinide takma hiç. Boş ver.
Bazen insanları kabul etmek gerekir ya...
Boş boş konuşurlar, zamanı gelince yapamazlar...
Kendi konuştuğuyla kalır. Cahilliğine ver, Takma kafana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?