2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

haklısın tabiki de peki sevgilin bişey demedi mi kardeşine ve sana okulu bitirince evlenicez dedi mi?

Biz okul bitince evlenmeyi planlıyoruz zaten sevgilimle, ailesinin de bunu tahmin ediyor olması lazım aslında, ama bizi hiç hesaba katan yok..

Sevgilimin haberi yok ki söylemedim kardeşinin böyle dediğini

Biz zaten 4.5 yıldır beraberiz 5 sene daha beklersek vay halimize

onun demesiylemi oluyormus bu işlerr yani normal şartlarda olmaması lazım

canım zor bir seçim ..
ailelere yakın olmak aslında güzel ama tabi kötü yanlarıda var.. herkezin gözü üstünüzde olacak( benimde öyle :S )
kiraya gelince.. kv yardım eder,eder ama bir yere kadar..
ama yinede en mantıklısı işinize en yakın neresiyse orasının olması bence.
ev uzaktaysa o yollarda kalan para yine hemen hemen kirayla aynı oluyor,yemeğide kendi cebinden ödüyorsa..
bilemedim canım Rabbim doğru yolu göstersin inşallah

Allah sonunuzu hayır etsin

Üni okuyor heralde nişanlın? Aslında çoktan mezun olmuş olması lazım değil mi

lazımdı tabi de benden önce hep kalmış geçen sene çok iyi topladı hiç kalmadan bu sene biraz daha zorlanınca ocağa kadar uzattı. bitirirse inşallah herkes bir taraftan iş bakıcak ona annesinin de tanıdıkları fln çok ama nasip işte beklioruz

ben olsam uygun bir dille söylerdim sevgilime. yani kötülüyormuş gibi deil de böyle böyle dedi ben de şaşırdım fln deyip konuya girersen şikayet gibi olmaz hem ama bence bilmeli ve hatta ailesiyle de ciddi olduğunuzu konuşmalı en kısa zamanda. bence ailesinin tahmin etmesini beklemeyin sevgilin söylesin. bunlar ciddi konular

çok doğru söylüyorsun canım çok da haklısın. ben de senin gibi düşünüyorum, bütün gün zaten işte oluyoruz kim ne laf ediyorsa etsin diyorum. yeni evli insanın evine çat kapı gelecek değillerdir herhalde diyorum, hatta deneyelim olmazsa ondan sonra kiraya çıkarız şeklinde bile düşündüm.

Oyyy ama ben utanırım kiiii
Benden de bunlar o zaman
Bu arada mesaj kutun dolu canım, cevap yazamadım

Galiba bende sizlerden biriyim.
Gerçi tarih tam belli değil 2013 te olabilirim.
Gelsem mi ki ben aranıza?

Hoşgeldin gunicen, hayırlı olsun demek nişan yapıyorsunuz çok sevidim senin adına

Hayır demek ki annesi babası öyle diyor ki kardeşi de bana bu şekilde iletiyor.. Bu aile beni ruh ve sinir hastası edecek

söyle canım söyle sevgiline.
İçine atmakla olan sana oluyor.
Ayrıca abisi sonuçta,yaşı başı gelmiş,okulunu bitirmiş e kardeşide daha okuduğuna göre evlilik sırası abide.
Kardeşinin varmı çıktığı.. ?
Merak etme yoluna girer inşallah herşey, kardeşinin söylediğide çok cocukça geldi bana.Sıkma canını

hadi yaa. Bizde 6 7 ay öncesinden tutulur salon bende nasipse 2015 gelini olarak şubat tatilinde halledilir diyordum ama demek seneye kasım gibi falan ayarlamam gerek çünkü ramazana yakalanmak istemiyorum ve 2015 de malum ramazan 18haziranda :)

kızlar merhaba bende 14 haziran 2014te evleniyorum ramazan tam olarak hangi günlere geliyoki gerçi biz hesapladık ama yanlış olmasın

İsmimi listede görünce bir tuhaf oldum
Nihan'ın yazdığını görünce bi bakayım dedim. Unutmuştum ben bu topikciği ya.
Merhabalar aşk dolu kızçeler. Beni de alın 2. kez aranıza

Canım biz biraz daha keyfini sürelim bu işin bence

Amin canım cümlemizin inşallahSizin balayı yeriniz bellimi

Yok canım belli değil... Kış olursa ben balayı falan da istemiyorum.
Evimizde dinlenelimmm...
Bizim 6 yıl oldu...
Eğer tahmini zamanda evlenirsekk 8. yıl dönümüne 4 ay kala olacak...
O yüzden sadece dinlenmek istiyoruz canım...

Canım hızlı okudum yanlış okumadıysam başka ev olursa kira geliri sizin olacak.
İnsanın kendi evi gibisi olamaz bu doğru kesinlikle...
Ben olsam, Eğer ilerde ev alma planınız varsa kısa süreliğine otururdum heralde...
Tabi k.v. nin oğluna düşkünlüğü bu kararımı değiştirebilirdi :))...

Hoş Geldin caım aramıza

Canım ay'a göre döneme göre değişir...
Hangi şehirde yaşıyordun canım sen :44:
En azından sevdiğiniz düğün salonu dolmadan yer ayırtırsınız :)

kızlar merhaba bende 14 haziran 2014te evleniyorum ramazan tam olarak hangi günlere geliyoki gerçi biz hesapladık ama yanlış olmasın

11 Gün öne geliyor diye biliyorum.
29 Haziran olmalı canım.

İsmimi listede görünce bir tuhaf oldum
Nihan'ın yazdığını görünce bi bakayım dedim. Unutmuştum ben bu topikciği ya.
Merhabalar aşk dolu kızçeler. Beni de alın 2. kez aranıza

Canım nerelerdesinnn... Hoş geldinnn. Neler yaptın bakalım

Söyledim bugün sevgilime canım kardeşin böyle diyor diye, 5 yıl beklemeyeceğiz merak etme sen endişe etme mecbur beni evlendirecekler filan dedi ben hallederim dedi

Söyledim canım sevgilime 5 sene beklemek diye bir şey yok sen merak etme bana bırak dedi, kardeşinin çıktığı yok şu an canım

İyi Akşamlar herkese...
Bugün pek gelemedim kusura bakmayın, pek tadım yok ...

Perim35 Meraba canım

Selam canım. Annenin daha iyi olmasına çok sevindim.
İnşallah daha da iyi olacak.

Ayrıca sevdiğinin kardeşinide takma hiç. Boş ver.
Bazen insanları kabul etmek gerekir ya...
Boş boş konuşurlar, zamanı gelince yapamazlar...
Kendi konuştuğuyla kalır. Cahilliğine ver, Takma kafana.

Ve aleyküm selam canım sağolasın

Tamam canım kafaya takmıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…