2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Noldu canım ?? niye tadın yok ?

Bugün iftarda sevdiğimle birlikte olalım dedik.
Nazar mı değiyor anlamıyorum...
Gene ağrısı başladı apar topar kalktık ...
Acile gitti...
Tüm röntgenleri iyi çıkıyor
Ama neden ağrısı var anlamıyorum...
İnşallah sadece üşütmüştür, tutulmuştur ve en kısa zamanda geçer

Hım fena olmuş ya.. Migren fln mı var ki acaba? Ya da sinuzit

Hım fena olmuş ya.. Migren fln mı var ki acaba? Ya da sinuzit

Yok canım, Sağ omzu, göğüs kafesi nefes aldıkça batıyor, ağrı şiddetleniyor duruyor , nefes alamıyorum diyor ağrı arttığında...
Araba kullanırken klimada çarpmış olabilir diye düşnüüyorum...

Son düzenleme:

Anladım oruç da etkilemiştir belki.. Üzülme ya daha çok iftarlarınız olur inşaAllah

3-4 yıldır bizim hiç güzel bir iftarımız olmadı

2 ramazan kardeşim hastaydı sonra 1 ramazan kardeşim yoktu vefat etti bu ramazan da annem hasta

Eski ramazanlarımızı özledim ailemiz 4 kişiyken :

Aman neyse gece gece efkar moduna geçmeyim şimdii

Canım nerelerdesinnn... Hoş geldinnn. Neler yaptın bakalım

Pericimm, hoşbuldum
Sanırım buraya yazdığım zamanlarda sevdicek kpss'ye hazırlanıyordu, ben ise üniversitede çırpınıyordum.:18:
Şimdi ise sevdicek kpss'yle İstanbul'a atandı, ben ise üni.den bu yıl mezun oldum. Önümüzdeki engeller bir bir kalkıyor Allah'ın izniyle.
Sıra geldi benim Kpss hazırlıklarıma ve bol bol birikim yapıp, ailemi ikna edip aşkımızı yüzükle taçlandırmaya. Bunlar ne kadar sürede olur bilemiyorum ama en az 1 yılımız var gibi gözüküyor.:18: İnşallah tablodaki tarihim ertelenmez...
Sen neler yaptın canım görüşmeyeli? Bu arada sevdiceğinin nesi var? Eski konuları bilmediğimden yabancı kaldım.

yazdığını şimdi gördüm canım. Geçmiş olsun çok.
Bu yazdıklarının aynısını iki yıl önce ben yaşadım. Resmen göğüs kafesim, kaburgam falan kırıldı falan diye gitmiştim doktora, öylesine şiddetli bir ağrıydı ama röntgen sonuçlarımda bir şey çıkmadı. Doktor kas spazmı falan olabilir dedi, kas gevşetici verdi bir süre sonra geçti çok şükür. Sevdiceğininki de öyle birşeydir. En kısa sürede geçer inşallah.

Canım oruç tutmuyordu, ben tutuyorum.
Allah Rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun.
Sizlere Rabbim sağlık versin...

Caanım en son baban öğrenmişti :)
Bu arada nasıl sevindim, sevdiğinin atandığına Maşallah canım darısı bize..
Mezun olmuşsun hayırlı olsun...
Ertlenmez canım bakarsın daha da öne çekersiniz :)
Ağrısı oluyor canım. Sağ taraftan giriyor, göğüs kafesi omzu arasında. Ağrı şiddetlendikçe nefes alması güçlesiyor anlamadık bizde.

Ben aynıyım canım... Hala okuyorum Seneye inşallah bitecek...
Atanmayı bekliyorumm..

Canım bugün bütün gün hastanedeydi.
3 Bölüm baktı (Göğüs Hariç) EKG, Akciğer Filmleri... hepsi çekildi Maşallah iyi çıktı.
Akşam çekildi gene acilde gene iyi
Dediğin gibi kas spazmı olabilir.
Sağol canım valla içime su serptin resmennn.

Ahh kıyamam canım ya...
Şimdiki çocuklar resmen canavar bazıları
Akrabalarımda değil çevremde var...
2 dk yerlerinde durmuyorlar... Birde rahatsız etmeseler daha iiyiii ...

Ah canım inşallah atanırsın sen de, kendim yaşamadım, sevdiceğimde yaşadım ama kendim atansam bu kadar mutlu olmazdım herhalde, Allah atanmak isteyen herkese nasip etsin. Okulunu da kolaycacık bitirirsin inşallah.
Filmlere rağmen bir şey çıkmadıysa benim dediğim gibidir kesin canım, nefes almak bir işkenceydi benim için. Rüzgarda falan kalmıştır ya da kas sıkışması olmuştur, zamanla geçer merak etme

Etrafımda çok var o yaş grubundan çocuk ama hepsinin davranışı birbirinden farklı canım. O aile yetiştirmesi veya çocuğun fıtratından gelen bir şey sanırım.

Ahh kıyamam canım ya...
Şimdiki çocuklar resmen canavar bazıları
Akrabalarımda değil çevremde var...
2 dk yerlerinde durmuyorlar... Birde rahatsız etmeseler daha iiyiii ...

Anladım canım bizimki de sürekli kıyametler koparıyor ya, kafam götürmüyor valla annem nasıl dayanıyor acaba

Konuşma tarzı hep şöyle:

-Anne bana su ver
(anne yorgundur anında kalkamaz)

-Anne sana su ver dedim

----------------------------------

(teyzem sorar bu çorap kimin)
-abimin
(teyzem gayri ihtiyarı duymaz ve tekrar sorar bu çorap kimin)
-sana abimin dedim ya sorup sorup durma

----------------------------------

off off dayanamıyorum bu tavırlara ben ya

Etrafımda çok var o yaş grubundan çocuk ama hepsinin davranışı birbirinden farklı canım. O aile yetiştirmesi veya çocuğun fıtratından gelen bir şey sanırım.

Anladım canım ya böyle çocuklar gördükçe çocuk sahibi olma isteğim azalıyor ya ama dediğin gibi ailenin yetiştirme tarzına da bağlı öyle değil mi

Kendin atanmış gibi mutlu olursun tabiki İnşallah Allah herkese nasip etsin...
Sağolasın canım.

Çıkmadı canım Korktum ama bir anda kötü olunca daha yemekteyiz... Hemen apar topar kalktık...
1,5 hafta önce mi ne UFO buna çevrilmiş uyuyormuş sabah tutuldu zaten fıtık var...
İğneyle açıldı... Sonra da bu Pazartesiydi sanırım arabada çok kaldı sıcak sıcak diyip durdu, klima açmış ...
Aklıma yattı bu kas spazmı.
Bende yıllarca geçirdim cnaım. Ben boynumdan geçiriyordum...
8. sınıfta başladı ilk, lise 2 de falan bitti.
Ara sıra olur hala.
Hatta boynumdan geçirmekten boynumda bir yamukluk var, damar şişlikleri kaldı...
Nerelere gittim, birşey yapamadılar...
Canım yaa sağolasın valla teminde dedim ya içime su serpildi resmen rahatladım.
İnşllah kas spazmıdır. Dr. yarın Göğüse git üşütmüşte olabilirsin dedi. Ağrı kesici iğne yapmış. Yollamış.

Son düzenleme:

Aynen böyleler canım...
Ama ben aileden e kaynaklandığıını düşnüüyorum.
Yanlış anlama sakın. Anne ya da baba sı izin vermese bu şekilde yapamazlar.
Fazla özgüvenli büyüyor zamane çocukları.
Ben izin vermem böyle davranışlara hoş büyük konuşmayımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…