Aynen böyleler canım...
Ama ben aileden e kaynaklandığıını düşnüüyorum.
Yanlış anlama sakın. Anne ya da baba sı izin vermese bu şekilde yapamazlar.
Fazla özgüvenli büyüyor zamane çocukları.
Ben izin vermem böyle davranışlara hoş büyük konuşmayımda
İnşaAllah benim yetiştirdiğim çocuklar böyle saygısız olmaz
Allah bizede nasp etsin İnşallah o günleri
Ya çocuk yetiştirmek çok önemli bence. Mesela benim o bahsettiğim kuzenim, daha bu yaşta günde 4-5 bardak kola içer
Gece çok geç saatlere kadar oturur uyumaz
Ya ne bileyim o yaştaki çocukların erken yatması gerekmez mi? Kola zararlı değil mi?
Sen bu dediklerim hakkında ne düşünüyorsun canım?
Biz sevgilimle çocuklarımızın uyku saatlerine, yemesine içmesine dikkat edeceğiz diyoruz inşaAllah :26:
4-5 Bardak Kola
Hayatta içirmem, zaten zararlı biede o minnacık bünyeye...
Bencede çocuğun bir düzeni olmalı.
Ama bu birazda çocukla, bebekliğiyle alakalı...
Tamam küçükken uyumaz etmez ama 4 yaşından itibaren bu saat yatma saatii diyip uyuması gerektiğini öğretmek isterim...
Birdee aslaa bilgisayardaa saatlercee kalmasına izin vermem.
Her çocuk elektroniğe karşı ilgilidir.
Biz bakarken bak 15-20 dk taş çatlasın yarım saat oyun oyna ama günde ancaa yarım saat.
O bile zararlı.
Kesinlikle anne-babada bitiyor canım. Kötü yeştiriyorlar diyemem, her anne baba çocuğunun güzel ahlaklı olmasını ister ama bilinçsiz yetiştirme diyelim. Anne babanın çocuğa davranışı çok çok önemli. Çocuk sahibi olmadan bol bol kitap okuyup bilinçlenmeliyiz.Anladım canım ya böyle çocuklar gördükçe çocuk sahibi olma isteğim azalıyor yaama dediğin gibi ailenin yetiştirme tarzına da bağlı öyle değil mi
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Aynı yılın gelinleri olacağız Allah nasip ederse.Tabi canım 20 yaş 10 aylığım4.5 Yıllık beraberliğim var ikimiz de üni okuyoruz, seneye mezun olmalıyız ama sevgilim okul uzatmış
2014 gelini olmayı umuyordum ki sevgilim okul uzattığı için 2015 olacak gibi
Kendin atanmış gibi mutlu olursun tabikiİnşallah Allah herkese nasip etsin...
Sağolasın canım.
Çıkmadı canımKorktum ama bir anda kötü olunca daha yemekteyiz... Hemen apar topar kalktık...
1,5 hafta önce mi ne UFO buna çevrilmiş uyuyormuş sabah tutuldu zaten fıtık var...
İğneyle açıldı... Sonra da bu Pazartesiydi sanırım arabada çok kaldı sıcak sıcak diyip durdu, klima açmış ...
Aklıma yattı bu kas spazmı.
Bende yıllarca geçirdim cnaım. Ben boynumdan geçiriyordum...
8. sınıfta başladı ilk, lise 2 de falan bitti.
Ara sıra olur hala.
Hatta boynumdan geçirmekten boynumda bir yamukluk var, damar şişlikleri kaldı...
Nerelere gittim, birşey yapamadılar...
Canım yaa sağolasın valla teminde dedim ya içime su serpildi resmen rahatladım.
İnşllah kas spazmıdır. Dr. yarın Göğüse git üşütmüşte olabilirsin dedi. Ağrı kesici iğne yapmış. Yollamış.
İçine su serptiysem ne mutlu bana canım, inşallah dediğim gibi kas spazmıdır ve hemencik geçer. Sizin de yapamadığınız iftardan sonra çok daha güzel iftarlarınız olur umarım.
Kesinlikle anne-babada bitiyor canım. Kötü yeştiriyorlar diyemem, her anne baba çocuğunun güzel ahlaklı olmasını ister ama bilinçsiz yetiştirme diyelim. Anne babanın çocuğa davranışı çok çok önemli. Çocuk sahibi olmadan bol bol kitap okuyup bilinçlenmeliyiz.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Aynı yılın gelinleri olacağız Allah nasip ederse.
[/B][/FONT][/COLOR]
Aminn canım sağolasn...
Şuan birşeyler atıştırıp uyusam yarın zorlanır mıyım aceba :26:
2 Saat daha bekleyebilecek gözler yok
Seni takdir ettim canım.. Biz de böyle dikkat edeceğiz inşaAllah
Sevgilimle karar aldık biz de eve kola almayacağız, tv almayacağız, çocuklara yaşlarına uygun olmayan filmler izletmeyeceğiz
Bu çocuk her türlü zombi filmini, her türlü korku filmini, her türlü adam öldürmeli, adam kesmeli filmi izliyor
Aile hiç ses etmiyor
Zaten 10 saat uyuyosa 14 saat pc başında ya da tv başında acayip acayip filmler izliyor
Bugün cocuk abisine ''senin beynini çıkarıp onunla top gibi oynayacağım'' dedi
O nasıl bir laftır yaaGerçekten kaldım...
Anne babası ses etmeyince, etse bile yapmaya devam ettiğinde hala aynı tonda ''Aaa oğlum yapma'' derse sohbet havasında çocukta takmaz...
Tv meselesini yazmıyorum bile,,,, Baazı çocuklar Tv kumandasını ailelerine vermiyorlra bile
Haklısın canım gerçekten Sizden çok iyi anne baba olacak
20 dk daha bekle 2 de ye :) biz 2.30 da yiyoruz
Biz de 2 buçuk gibi yiyoruz canım. Gerçi bana tutmak henüz nasip olmadı ama.Aminn canım sağolasn...
Şuan birşeyler atıştırıp uyusam yarın zorlanır mıyım aceba :26:
2 Saat daha bekleyebilecek gözler yok
Ben şimdiden bile çocuk gelişim iiçin kitaplar okuyorum yayınlar izliyorumErgenlik çağına kadar çocukların su, süt ve doğal içecekler dışında içecek içmemesi gerekiyormuş. Kesinlikle kola, hazır meyvesuyu vs içmemeleri gerekiyormuş..
Nerde yaşıyordun sen canım, unutmuşum kusura bakma..:26:
Canım bizim Tam 04:01. Reflülü olaraktan yiyip yatamıyorum.... Tüm gün ağrıdan mafoluyorum.
Dün mesela 3 10 geçe atıştırmaya başladım, 3 20 de tamamdı
Oturdum ayakta uyur gibi
3:45 dayanamadım yattımm.
Yavaştan kaçmayı düşünüyorum ama ayıp olmaz diymi :26:
İnşaAllah iyi anne babalar oluruz canım sağol
Anne baba ses etmiyor çünkü babanın da ağzı bozuk o da oğullarına senin kafanı dağıtırım, dilini keserim fln diyor malesef
Çok doğru, ben de 1-2 yıl öncesine kadar bol kola, fast food tüketen bir insan olarak çocuğuma annişi gibi olmaması için elimden geleni yapacağım.
İşte canım... Malesef acı gerçek...
Ne görüyorlarsa onu taklit ediyorlar...
Birde Baba Çekirdek ailesinde saygın kişiliklerden...
Anne baba örnek alnmmayacakta kim alınacak...
Kızlarr ben geldim yine mesajlar dolmus masallahama ben okumaya üşendim yine affedin :26:
Biz de 2 buçuk gibi yiyoruz canım. Gerçi bana tutmak henüz nasip olmadı ama.Dayanabildiğin kadar dayanıp öyle ye. Dayanamıyorsan da ye gitsin. Ha 16 saat aç durmuşuz, ha 17 saat :) Allah kolaylığını verir inşallah.
[/COLOR]
Yok canım ne ayıbı istediğini yap :)
Ankara canım başkentteyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?