2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İnşaAllah benim yetiştirdiğim çocuklar böyle saygısız olmaz

Allah bizede nasp etsin İnşallah o günleri

Ya çocuk yetiştirmek çok önemli bence. Mesela benim o bahsettiğim kuzenim, daha bu yaşta günde 4-5 bardak kola içer

Gece çok geç saatlere kadar oturur uyumaz

Ya ne bileyim o yaştaki çocukların erken yatması gerekmez mi? Kola zararlı değil mi?

Sen bu dediklerim hakkında ne düşünüyorsun canım?

Biz sevgilimle çocuklarımızın uyku saatlerine, yemesine içmesine dikkat edeceğiz diyoruz inşaAllah :26:

4-5 Bardak Kola

Hayatta içirmem, zaten zararlı biede o minnacık bünyeye...
Bencede çocuğun bir düzeni olmalı.
Ama bu birazda çocukla, bebekliğiyle alakalı...
Tamam küçükken uyumaz etmez ama 4 yaşından itibaren bu saat yatma saatii diyip uyuması gerektiğini öğretmek isterim...

Birdee aslaa bilgisayardaa saatlercee kalmasına izin vermem.
Her çocuk elektroniğe karşı ilgilidir.
Biz bakarken bak 15-20 dk taş çatlasın yarım saat oyun oyna ama 1-2 ancaa yarım saat.
O bile zararlı.

Son düzenleme:

Seni takdir ettim canım.. Biz de böyle dikkat edeceğiz inşaAllah

Sevgilimle karar aldık biz de eve kola almayacağız, tv almayacağız, çocuklara yaşlarına uygun olmayan filmler izletmeyeceğiz

Bu çocuk her türlü zombi filmini, her türlü korku filmini, her türlü adam öldürmeli, adam kesmeli filmi izliyor

Aile hiç ses etmiyor

Zaten 10 saat uyuyosa 14 saat pc başında ya da tv başında acayip acayip filmler izliyor

Bugün cocuk abisine ''senin beynini çıkarıp onunla top gibi oynayacağım'' dedi

Anladım canım ya böyle çocuklar gördükçe çocuk sahibi olma isteğim azalıyor ya ama dediğin gibi ailenin yetiştirme tarzına da bağlı öyle değil mi
Kesinlikle anne-babada bitiyor canım. Kötü yeştiriyorlar diyemem, her anne baba çocuğunun güzel ahlaklı olmasını ister ama bilinçsiz yetiştirme diyelim. Anne babanın çocuğa davranışı çok çok önemli. Çocuk sahibi olmadan bol bol kitap okuyup bilinçlenmeliyiz.

Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Aynı yılın gelinleri olacağız Allah nasip ederse.

İçine su serptiysem ne mutlu bana canım, inşallah dediğim gibi kas spazmıdır ve hemencik geçer. Sizin de yapamadığınız iftardan sonra çok daha güzel iftarlarınız olur umarım.

İçine su serptiysem ne mutlu bana canım, inşallah dediğim gibi kas spazmıdır ve hemencik geçer. Sizin de yapamadığınız iftardan sonra çok daha güzel iftarlarınız olur umarım.

Aminn canım sağolasn...

Şuan birşeyler atıştırıp uyusam yarın zorlanır mıyım aceba :26:
2 Saat daha bekleyebilecek gözler yok

Ben şimdiden bile çocuk gelişim iiçin kitaplar okuyorum yayınlar izliyorum Ergenlik çağına kadar çocukların su, süt ve doğal içecekler dışında içecek içmemesi gerekiyormuş. Kesinlikle kola, hazır meyvesuyu vs içmemeleri gerekiyormuş..

O nasıl bir laftır yaa Gerçekten kaldım...
Anne babası ses etmeyince, etse bile yapmaya devam ettiğinde hala aynı tonda ''Aaa oğlum yapma'' derse sohbet havasında çocukta takmaz...
Tv meselesini yazmıyorum bile,,,, Baazı çocuklar Tv kumandasını ailelerine vermiyorlra bile
Haklısın canım gerçekten Sizden çok iyi anne baba olacak

İnşaAllah iyi anne babalar oluruz canım sağol

Anne baba ses etmiyor çünkü babanın da ağzı bozuk o da oğullarına senin kafanı dağıtırım, dilini keserim fln diyor malesef

20 dk daha bekle 2 de ye :) biz 2.30 da yiyoruz

Nerde yaşıyordun sen canım, unutmuşum kusura bakma..:26:

Canım bizim Tam 04:01. Reflülü olaraktan yiyip yatamıyorum.... Tüm gün ağrıdan mafoluyorum.
Dün mesela 3 10 geçe atıştırmaya başladım, 3 20 de tamamdı
Oturdum ayakta uyur gibi
3:45 dayanamadım yattımm.

Yavaştan kaçmayı düşünüyorum ama ayıp olmaz diymi :26:

Son düzenleme:
Aminn canım sağolasn...

Şuan birşeyler atıştırıp uyusam yarın zorlanır mıyım aceba :26:
2 Saat daha bekleyebilecek gözler yok
Biz de 2 buçuk gibi yiyoruz canım. Gerçi bana tutmak henüz nasip olmadı ama. Dayanabildiğin kadar dayanıp öyle ye. Dayanamıyorsan da ye gitsin. Ha 16 saat aç durmuşuz, ha 17 saat :) Allah kolaylığını verir inşallah.

Çok doğru, ben de 1-2 yıl öncesine kadar bol kola, fast food tüketen bir insan olarak çocuğuma annişi gibi olmaması için elimden geleni yapacağım.

Yok canım ne ayıbı istediğini yap :)

Ankara canım başkentteyiz

İnşaAllah iyi anne babalar oluruz canım sağol

Anne baba ses etmiyor çünkü babanın da ağzı bozuk o da oğullarına senin kafanı dağıtırım, dilini keserim fln diyor malesef

İşte canım... Malesef acı gerçek...
Ne görüyorlarsa onu taklit ediyorlar...
Birde Baba Çekirdek ailesinde saygın kişiliklerden...
Anne baba örnek alnmmayacakta kim alınacak...

Kızlarr ben geldim yine mesajlar dolmus masallah ama ben okumaya üşendim yine affedin :26:

İşte canım... Malesef acı gerçek...
Ne görüyorlarsa onu taklit ediyorlar...
Birde Baba Çekirdek ailesinde saygın kişiliklerden...
Anne baba örnek alnmmayacakta kim alınacak...

Evet canım.. Bu sebeple kadınlar evlenecekleri adamlara dikkat etmeli.. Bizim çocuklar babalarının kopyası kabalık, küfür açısından

Sağolasın canım :) Başım ağrıyor valla.
Salı bende tutamamıştım ,
Salı günü 7 de kalktım, gece 3:45 e kadar dayandım.
Bugün bölük pörçük uyudum 10 da kalktım...
Uyuyamadım bir daha...
Halsizde düştüm... Birde çok sıcak bunalıyor insan....

Ben çıkayım canım öpüyorum çok seni.
Özletme gel gene lütfen

Yok canım ne ayıbı istediğini yap :)

Ankara canım başkentteyiz

Ne güzel canım :)

Canım ben kaçar öpüyorum senide çok.
Yarın gene görüşürüz

Canlarım, herkesin Allah kabul etsin dualarını, oruçlarını... Amin...

Tatlı rüyalar şimdiden

İnşallah öğlene kadar deliksiz bir uyku çekmenin zevkini yaşarım yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…