2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Siboşum bilmiyorum yaa... Zİhnimde bin tane konu, düşün düşün başım ağrıyor geceden beri.
Dualarınız da olmasa naparım ki ben

Evet şükretmek lazım, bu yüzden kızıyorum zaten kendime

Canım inan seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı derdi paylaşıyoruz resmen...
Ben kafama takmayayım aman ne olursa olsun moduna giriyorum bazen sonra yine uykularım kaçıyor.

Evet canım siz de işle imttihandasınız, inşallah yakında bulursunuz.Benim de uykularım kaçıyor.

Amiiin canım inşallah vardır bunlarda da bir hayır.

Öyle tatlım sonuçlar gelmeden böyle karalar bağlamak doğru değil tabi de onu öyle görmek beni bitirdi. Cevap yazdım sana canım

Son düzenleme:
bakalım hayırlısı inşallah her şey güzel olur hepimiz için =)
Amin canım inşallah
Kızlar düğün salonunu 1 yıl önceden tutmak mı gerekiyor? Önceden salonlar full doluyormuş galiba? :44:

Bende öyle biliyorum canım 1 sene olmasa bile 6-8 ay önce olması gerekir istedigimiz tarihi alabilmemiz için hafta sonuna alıyor herkes ayda dört hafta sonu hesaplarsak büyük bir şehirdeysek ve belli aylarımız var istedigimiz dügün yerini tutabilmek için acele etmek gerekiyor yani güzel bir fiyat araştırması sonra kararlar kesinse tutulmalı bence hemde üzerinden insanın bir yük kalkar aceleye gelmez rahat rahat diger hazırlıklara yönlenebiliriz

Seni bana Allah mı gönderdi Mutiii.Ben de konyada fotoğrafçı arıyordum. Sen ilerlet, öğren iyice müşterin olurum belki Tabi taaa 2-3 yıl sonrasında

Ahaha canım benim inşallah profesyonelleşirim de beğenirsin çekimlerimi de ondan sonra şey yaparız
Her şey olacağına varır, üzme kendini

İyi diyelim iyi olsun perimmm, sen nasılsın?
Muticim canım senin keyfin nasıl?

İyiyim ben canım sen nasılsın?

8 haziran 2014 Allah kısmet ederse.

Ayy maşallah gün bile alınmış İnşallah hayırlısıyla olur kuzumm.
Evet canım kaderdaşız
Aaaa, sen de mii?
Çok sevinirim kuzum yaa çok mutlu oldum şu an

Merhaba kızlar 2014 mayıs sonu benide arnıza alırsanız sevinirim :)

Aaa, hoşgeldin

Canım benim erkek arkadaşım askerden gelir gelmez almayı düşünüyor, taksitlerini düğüne kadar bitiririm diyor. Antalyadan bi mağazayla anlaşıp parasını ödeyip evleneceğiniz zaman alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Anladım canım o zaman ben mezun olur olmaz biz düğün salonunu tutalım

Köyünden canım sen ?

merhaba kızlar nasılsınız
birimi evleniyor hayırdır ?

hoş geLdin canım..
nasipse hepimiz evleniyoruz

Kızlar düğün salonunu 1 yıl önceden tutmak mı gerekiyor? Önceden salonlar full doluyormuş galiba? :44:

canım bizim tarih ramazana yakın olacağı için kısmetse, salonu 9-10 ay öncedden tutmayı düşünüyoruz ,boş yer bulmamız zor sonra çunki ama tabi babam kabul etmiyor,salonmu kalmadı diye söyleniyor.
Benim ne istediğimi soran yokki zaten..salon çok ama içime sinen 1,2 tane var

Kızlarrr siz böyle salon falan konusunca bi garip oldum biz istemiyoruz Allah kısmet ederse dügün sadece nikahımız olsun istiyoruz

Kızlarrr siz böyle salon falan konusunca bi garip oldum biz istemiyoruz Allah kısmet ederse dügün sadece nikahımız olsun istiyoruz

aa.. özel değiLse neden canım:44:
aslında bende istemiyo gibiydim ama nişandan sonra kesinlikle istediğimi anladım

Canım çalgıdan dügünden hoşlanmadıgınız içinmi böyle bir karar verdiniz özel degilse tabi sordum amaŞöylede yapılabilir ben görüyorum resimlerde kır dügünü yerlerin nikah için ayrılan bölümleri var böyle yabancı filmlerde oldugu gibi sandalyeleri falan sıraya dizmişler arka arkaya renkli kurdelelerle süslenmiş çok şeker kombinler var öyle bir yerde nikahta güzel olabilir sonrasında nikah şekerleriniz falan böyle birşey düşünmediyseniz aklınıza sokmuş olayım bak

Son düzenleme:

yazıyı okurken hayallere daldım gittim,nikahımızı kıydım geldim:97:

yazıyı okurken hayallere daldım gittim,nikahımızı kıydım geldim:97:

Bende ne hayaller var icraate geçmeyi bekliyorNikahınızı kıydırdıysam ne mutlu banaBeyaz sandalyeler toz pembe kurdeleler ya da su yeşili off yeşillikler içinde

Son düzenleme:
Bende ne hayaller var icraate geçmeyi bekliyorNikahınızını kıydırdıysam ne mutlu banaBeyaz sandalyeler toz pembe kurdeleler ya da su yeşili off yeşillikler içinde

geçir geçir topluca hayallere dalış yapalım
ooff nerde olursa olsun,yeterki olsun inşallah artık.. tak etti canıma beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…