Aslında çok sabırsız biriydim ama sabırsız olmak fayda etmiyor o yüzden ben de rahat olmaya çalışıyorum
Evlenince zaten 30 yıl filan beraber tatile gidecez artıko yuzden ailemle bir yaz daha geçireyim
En güzeli canım en fazla 1 sene sözlü beklemek istiyorum bende
benim tarihim belli canım, bilerek ve isteyerek pazar gününü tuttuk biz de. için rahat olsun yani, yalnız değilsin.
YehuuuuuuSizin tarihiniz ne canımm
8 haziran 2014 Allah kısmet ederse.
slmmm
nihan kuşummm nden canını sıkıyosun sen bakimmmm
sıkıkldıgımızda bunaldıgımızda dualara sığındık biz. birbirimiz için dua ettik..
tüm kalbim seninle biliosun Allahım bu mübarek günlerde alsın hepimizin sıkıntılarını
üzülme nolur daha fazlaa
inşallah kısa zamanda tüm sıkıntıların üstesinden gelirsiniz... hayat o kadar kısa ki, çok fazla sağlık sorunu yaşamış biri olarak hayattan öğrendiğim en önemli şey hergün halimize bolca şükretmek....
Canım inan seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı derdi paylaşıyoruz resmen...
Ben kafama takmayayım aman ne olursa olsun moduna giriyorum bazen sonra yine uykularım kaçıyor.
sen de sağol tatlım.. dualarım hep seninle.. ama nolur üzülmemeye çalış, vardır her şeyde bir hayır, bir şekilde yoluna girecek her şey.. Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin dilediklerini kuzumm...
sağol kuzumm.. atlatırım inşallah çabucak...
amin canım, inşallah.. sana da geçmiş olsun.. pencere açık uyumaktan diyorum ben de.. bir de dışarısı sıcak terliyoruz, otobüste de klima çarpıyor gibi.. otobüse biner binmez hapşrmaya başlıyorum zaten.. bugun hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor :/
Merhabalar kızlaryazdıklarınıza kısa bir göz attım ve arada aklıma takılanlara bodoslama dalıyorum.
16500 tl miBen de teknede kına gecesi düşünüyordum ama bu fiyatı gördükten sonra bir kez daha düşünsem iyi olacak sanırım.:18: Gerçi kınada yemek olmayacak ve kişi sayısı çok daha az olacak ama yine de bir araştırmak lazım.
Kuzucanım boşalttım posta kutumu. Moralini yüksek tutmaya çalış lütfen, Rabbimden ümit kesilmez, hele bir sonuçlar gelsin de o zaman kendinize en doğru yolu çizmeye çalışırsınız nihanımm. Bekliyorum, mutlaka yaz bana
Canım merhaba, bilgin var sanırım bu yeni askerlik yönetmeliği hakkında. 5 ay veya 12 ay yapacakları neye göre belirlenecek ki acaba?:26:
Amin canım inşallahbakalım hayırlısı inşallah her şey güzel olur hepimiz için =)
Kızlar düğün salonunu 1 yıl önceden tutmak mı gerekiyor? Önceden salonlar full doluyormuş galiba? :44:
Seni bana Allah mı gönderdi Mutiii.Ben de konyada fotoğrafçı arıyordum. Sen ilerlet, öğren iyice müşterin olurum belkiTabi taaa 2-3 yıl sonrasında
Alım olsun, atan da canım varsın bir şeyler borçla olsun. Zamanla ödersiniz, onun huzuru güvencesi bile başka.
Benim için de onu üzgün, bitmiş, çaresiz görmek ayrı dert, maddiyat ayrı dert, beklemek, özlemek ayrı dert, orada yalnız başıma yıllarca yaşamaya devam edecek olmak ayrı dert, ailem ayrı dert, sağlığımızdan olacağız bu gidşle o ayrı dert... Şükürsüzlük mü ediyorum bilmiyorum ama çok yoruldum gerçekten çok yoruldum
İyi diyelim iyi olsun perimmm, sen nasılsın?
Muticim canım senin keyfin nasıl?
kaderdaşız desene canım.. Allah yardımcımız olsun, sabır versin bize. 5 ay beklenir elbet, sağlığımız yerinde olsun varsın bekleriz.
canım ben de fotoğrafla uğraşıyorumm:)
canonun orjinal eğitim videoları var bende, sana ulaştırmamı ister misin?
8 haziran 2014 Allah kısmet ederse.
Merhaba kızlar 2014 mayıs sonu benide arnıza alırsanız sevinirim :)
Bizde kararsız kalsız çok şimdiden mi alsak yükünden kurtulsakmı yoksa beklesek mi bilemedik.Bide ben Alanyadan Antalya ya gidicem beyaz eşyaları nişanlılık döneminde antalyadan almak daha mantıklı olucak sanırım bide taşıma işi olmasın o telaşede
Bende öyle biliyorum canım 1 sene olmasa bile 6-8 ay önce olması gerekir istedigimiz tarihi alabilmemiz için hafta sonuna alıyor herkes ayda dört hafta sonu hesaplarsak büyük bir şehirdeysek ve belli aylarımız var istedigimiz dügün yerini tutabilmek için acele etmek gerekiyor yani güzel bir fiyat araştırması sonra kararlar kesinse tutulmalı bence hemde üzerinden insanın bir yük kalkar aceleye gelmez rahat rahat diger hazırlıklara yönlenebiliriz
Anladım canım o zaman ben mezun olur olmaz biz düğün salonunu tutalım
memleketimi beğenmene çok sevindim canım:) insan gördükçe orda yaşamak istiyor benim çocukluğum yarı istanbulda yarı orda geçti, çok severim safranboluyu:) bir gün inşallah gezmek için de gidersin.
anammmm sen de mi eda:)
köyünden misin merkezinden mi? kendimizi çok deşifre etmeden sorayım soruyu:)
merhaba kızlar nasılsınız
birimi evleniyor hayırdır ?
Kızlar düğün salonunu 1 yıl önceden tutmak mı gerekiyor? Önceden salonlar full doluyormuş galiba? :44:
Kızlarrr siz böyle salon falan konusunca bi garip oldumbiz istemiyoruz Allah kısmet ederse dügün sadece nikahımız olsun istiyoruz
Kızlarrr siz böyle salon falan konusunca bi garip oldumbiz istemiyoruz Allah kısmet ederse dügün sadece nikahımız olsun istiyoruz
Canım çalgıdan dügünden hoşlanmadıgınız içinmi böyle bir karar verdiniz özel degilse tabi sordum amaŞöylede yapılabilir ben görüyorum resimlerde kır dügünü yerlerin nikah için ayrılan bölümleri var böyle yabanbı filmlerde oldugu gibi sandalyeleri dalan sıraya dizmişler arka arkaya renkli kurdelelerle süslenmiş çok şeker kombinler var öyle bir yerde nikahta güzel olabilir sonrasında nikah şekerleriniz falan böyle birşey düşünmediyseniz aklınıza sokmuş olayım bak
yazıyı okurken hayallere daldım gittim,nikahımızı kıydım geldim:97:
Bende ne hayaller var icraate geçmeyi bekliyorNikahınızını kıydırdıysam ne mutlu bana Beyaz sandalyeler toz pembe kurdeleler ya da su yeşili off yeşillikler içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?