kızlar beyazeşyanızı ilk baştamı alcaksınız yoksa en sona mı bıraktınız
çok sağol kuzuuummm... inşallah.. evet oruçluyken daha bir zor, hem orucun, hem gribin halsizliği... zaman geçsin diye bekliyorum işte..
haftasonu inşallah aklımda olan yerlere bir gidip bakacağız sevgilimle, bir aksilik çıkmazsa..daha çok gölbaşı tarafında yerler hep, uzaklık biraz düşündürüyor ama çok da sıkıntı değil..
elbise konusunda 3 farklı model var aklımda, bir deneyip bakmam lazım.. biri(çok klasik ve bilindik olan:) ) prenses model ama kabarık değil tabi çok, tarlatansız sadece tüllerle kabartılmış bir şey, üst kısmı da dantel.. (bu model için de iki alternatifin var etekleri tenk renk mi olsa yoksa, farklı renk tüllerden kat kat yapıp çok renkli mi olsa bilemiyorum)
ikinci model de balık gibi ama tam balık da değil, değişik bir şey nasıl tarif edeceğim bilmiyorum... :) resmi bulursam gönderirim
üçüncü de , aslında pronoviasın bir gelinlik modeli vardı ona benzer bir şey ama o resmi bulamadım şimdi..
Eki Görüntüle 753000 etekleri buna benzeyen ama üstü omuzları açık yarım kol gibi bir şeydi.. görmüşsündür muhtemelen...
böyle işte, alternatifler bunlar.. aslında en ağır basan ikinci, yani tarif edemediğim :)
yemekli olacak, hediyelik olarak da anneanneme reçel yaptırıp minik kavanozlara koyup süslesem mi ki diyorum (anneannemin reçelleri pek güzel olur da) :) ya da kurabiye (ama ona hazırlayacak vakit bulabilir miyim bilmiyorum)
tarih olarak da eylül olacak da tam tarihi mekana göre belirleyeceğiz artık...
Ben birinci modeli de beğendim valla. Peki bunlar hazır bir yerde var mı yoksa sen mi diktireceksin?
bugun bana da çook uzun geldi... neyse son 3 saat ...
Merhabalar kızlaryazdıklarınıza kısa bir göz attım ve arada aklıma takılanlara bodoslama dalıyorum.
16500 tl miBen de teknede kına gecesi düşünüyordum ama bu fiyatı gördükten sonra bir kez daha düşünsem iyi olacak sanırım.:18: Gerçi kınada yemek olmayacak ve kişi sayısı çok daha az olacak ama yine de bir araştırmak lazım.
canım sen yine de düşün normalde fiyat böyle diildi bunlar çok uçmuş ben geçenlerde okudum forumda 2000 tl civarına tekneyi kiralamışlar sonraki masrafları da kendileri bi şekilde halletmişler zaten normalde fiyatlar öyle bunda kokteyl vardı bi de çok rağbet gören bir tekne google'a lamia gemisi yaz hemen çıkıyor biraz lüks diye burunları havada ama ben araştırıcam kayınpederim de kaptan o da bulur mutlaka ben çok hoş olucanı düşünüyorum..
Bizde kararsız kalsız çok şimdiden mi alsak yükünden kurtulsakmı yoksa beklesek mi bilemedik.Bide ben Alanyadan Antalya ya gidicem beyaz eşyaları nişanlılık döneminde antalyadan almak daha mantıklı olucak sanırım bide taşıma işi olmasın o telaşede
Merhabalar kızlaryazdıklarınıza kısa bir göz attım ve arada aklıma takılanlara bodoslama dalıyorum.
16500 tl miBen de teknede kına gecesi düşünüyordum ama bu fiyatı gördükten sonra bir kez daha düşünsem iyi olacak sanırım.:18: Gerçi kınada yemek olmayacak ve kişi sayısı çok daha az olacak ama yine de bir araştırmak lazım.
canım sen yine de düşün normalde fiyat böyle diildi bunlar çok uçmuş ben geçenlerde okudum forumda 2000 tl civarına tekneyi kiralamışlar sonraki masrafları da kendileri bi şekilde halletmişler zaten normalde fiyatlar öyle bunda kokteyl vardı bi de çok rağbet gören bir tekne google'a lamia gemisi yaz hemen çıkıyor biraz lüks diye burunları havada ama ben araştırıcam kayınpederim de kaptan o da bulur mutlaka ben çok hoş olucanı düşünüyorum..
vaoov çok güzel ve de lüksmüş gerçekten. Çok beğendim.Kayınpederinin kaptan olması büyük avantaj canım. İzmir'desin sanırım. Ben de İstanbul'daki fiyatları da bir araştıracağım bakalım çok fark ediyor mu. Gerçi bizimkine çok var daha ama:18:
vaoov çok güzel ve de lüksmüş gerçekten. Çok beğendim.Kayınpederinin kaptan olması büyük avantaj canım. İzmir'desin sanırım. Ben de İstanbul'daki fiyatları da bir araştıracağım bakalım çok fark ediyor mu. Gerçi bizimkine çok var daha ama:18:
İzmir'deyim evet o açıdan şanslıyım canım ama sen de şanslısın çünkü İstanbul'da daha çok seçeneğin var ve dolayısıyla fiyatlar da daha uygun olur Teknede Düğün fiyatları - Teknede Nişan, teknede düğün ve yat kiralama diye bi site var oradan bakabilirsin bi de şimdi gördüm Gemide Düğün, Gemi Düğünü, Gemi Düğünleri, Gemi Düğün Fiyatları buralara da bi bakabilirsin
memleketimi beğenmene çok sevindim canım:) insan gördükçe orda yaşamak istiyor benim çocukluğum yarı istanbulda yarı orda geçti, çok severim safranboluyu:) bir gün inşallah gezmek için de gidersin.Tesadüfe bakÇok güzel bir yer Safranbolu ben bayıldım dogrusu havası falan mis mis kışa denk geldik ama karlar içinde bile çok güzeldi tam gezemedim hep askerimle zaman geçirmek istedim birgün belki gezmeye gitmek nasip olur ama sık sık gittim 5 ay içerisinde bir askeriyeye götürdük sonra çıktıgında gidip aldık onun dışında 3 kerede ziyarete gittim İstanbul-Safranbolu arası azıcık yol katetttim Bu sefer çok ilginç yapmışlar canım inşallah haklarında hayırlısı olur işlerine yarar bu sistem öteki türlüde sınavın bir anlamı yoktu zaten bilgisayar kendi atıyordu oraya buraya belki böyle daha anlamlı olur
aa Ceylin safranbolulumusunhemşerimsin yani
İzmir'deyim evet o açıdan şanslıyım canım ama sen de şanslısın çünkü İstanbul'da daha çok seçeneğin var ve dolayısıyla fiyatlar da daha uygun olur Teknede Düğün fiyatları - Teknede Nişan, teknede düğün ve yat kiralama diye bi site var oradan bakabilirsin bi de şimdi gördüm Gemide Düğün, Gemi Düğünü, Gemi Düğünleri, Gemi Düğün Fiyatları buralara da bi bakabilirsin
sen bir harikasın yesilfare'cim!Sevgilicike yolluyorum hemen linkleri. Menü fiyatları yazıyor ama yemeksiz kaç paraymış falan arayıp öğrensin bakalım bir. Ay bu araştırmaları yapmak bana çok iyi geliyor, hemencik evlenesim var şu an
Merhaba kızlar 2014 mayıs sonu benide arnıza alırsanız sevinirim :)
kızlar beyazeşyanızı ilk baştamı alcaksınız yoksa en sona mı bıraktınız
memleketimi beğenmene çok sevindim canım:) insan gördükçe orda yaşamak istiyor benim çocukluğum yarı istanbulda yarı orda geçti, çok severim safranboluyu:) bir gün inşallah gezmek için de gidersin.
sen bir harikasın yesilfare'cim!Sevgilicike yolluyorum hemen linkleri. Menü fiyatları yazıyor ama yemeksiz kaç paraymış falan arayıp öğrensin bakalım bir. Ay bu araştırmaları yapmak bana çok iyi geliyor, hemencik evlenesim var şu an
:)) mutlu olmana sevindim umarım iyi bir şeye vesile olurum:) bana da iyi geliyor evet ya valla insanın bir an önce evlenesi geliyor ama daha çok iş var yok beyaz eşyaydı, gelinlik, damatlık, ev tutmak, yerleştirmek, daha neler var :)) çok yoruldum şu an :)
Doğru güzel düşünmüşsünüz canım beyaz eşya taşıması falan zor olur ufak tefek çeyizleri bile taşımak güçken eger para biriktirebiliyorsanız birikim yapın hepsi bir arada çıkar ama kenarda birikmiyor derseniz bazı yerlerle anlaşıp ödeme yapıp sonrasında teslim alındıgınıda duydum hangi firmadan alınacaksa begenin orada kalsın ürünleriniz buda bir fikir olabilir ordan oraya taşıma durumuda olmaz sonradan farklı bir model begenilirse degişimde yapılabiliyormuş duyduklarım tabi araştırmadım hiç canım
hoş geLdin canım..
mayıs düğün için ideal bir ay bencede..
canım ben sona bıraktım..
hemen hemen aldığım herşeyden pişmanlık duyuyorum cunki,1 yıla kadar daha çeşitleri çıkar diye almak istemiyorum,pişman olacağıma eminim şimdi alırsam,o yüzden benim için en mantıklısı beklemek
ama erken almak çok iyi birden yüklenmiyosun kimseye ama sona kalınca işte zor oluyor
Evet kızlar sona bırakmak en mantıklısı galiba sonda demeyimde aslında nişanlılık dönemine bırakmak diyim
Evet kızlar sona bırakmak en mantıklısı galiba sonda demeyimde aslında nişanlılık dönemine bırakmak diyim
:)) mutlu olmana sevindim umarım iyi bir şeye vesile olurum:) bana da iyi geliyor evet ya valla insanın bir an önce evlenesi geliyor ama daha çok iş var yok beyaz eşyaydı, gelinlik, damatlık, ev tutmak, yerleştirmek, daha neler var :)) çok yoruldum şu an :)
Bunları düşününce evet haklısın canım. Bazen diyorum ki, gözlerimi bir açayım evlenmiş olayım.
Şu an sevgililik falan iyi güzel hoş da o çetrefilli yola girince eminim sabrımız baya zorlanacak. Allah bir kolaylığını verir inşallah. Bizim de en azından nişan tarihimiz bir kesinleşse ne güzel olur..
herkese hayırlı olsun kızlar benmde 2014te Allah kısmet ederse tabi
ya bu 2015tekilerin günleri nasıl belli oldu şimdiden ben anlayamadım merak ettm de
herkese hayırlı olsun kızlar benmde 2014te Allah kısmet ederse tabi
ya bu 2015tekilerin günleri nasıl belli oldu şimdiden ben anlayamadım merak ettm de
anladım canım hayırlısı her şeyin =))Kendi adıma konuşayım, benimki tahmini canım. Sevgilikle o gün var hayalimizde ve planımızda
hayırlısı canım bende tel kullanmştm mezuniyete yetişmez diye çok korktum ama 1 yıl oldu çıkaralı 4 senede kullandım=)Herşey kader kısmet canım kesin olarak nikah tarihi falan alınmadıgı için bizim düşüncemizde tabi 2014e diş tellerim yetişmiyor mecburen 2015 için ay düşünüp tarih ayarlıyoruz biz ayarlıyamadık gerçi 2014ün sonunda ancak belli olur bizim vallainsan istedikten sonra o tarihlerde yapar herhalde inşallah tabiki herşeyi zaman göstericek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?