2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kızlar beyazeşyanızı ilk baştamı alcaksınız yoksa en sona mı bıraktınız

Efulicim biz çamaşır makinesini aldık mesela, ucuza bulmuştuk kampanyadan. Ama diğerleri için bekleme taraftarıyım ben. Garanti süreleri doluyor çünkü böyle olunca.

Doğru güzel düşünmüşsünüz canım beyaz eşya taşıması falan zor olur ufak tefek çeyizleri bile taşımak güçken eger para biriktirebiliyorsanız birikim yapın hepsi bir arada çıkar ama kenarda birikmiyor derseniz bazı yerlerle anlaşıp ödeme yapıp sonrasında teslim alındıgınıda duydum hangi firmadan alınacaksa begenin orada kalsın ürünleriniz buda bir fikir olabilir ordan oraya taşıma durumuda olmaz sonradan farklı bir model begenilirse degişimde yapılabiliyormuş duyduklarım tabi araştırmadım hiç canım

memleketimi beğenmene çok sevindim canım:) insan gördükçe orda yaşamak istiyor benim çocukluğum yarı istanbulda yarı orda geçti, çok severim safranboluyu:) bir gün inşallah gezmek için de gidersin.

aa Ceylin safranbolulumusun hemşerimsin yani

anammmm sen de mi eda:)

köyünden misin merkezinden mi? kendimizi çok deşifre etmeden sorayım soruyu:)

Son düzenleme:

Merhaba kızlar 2014 mayıs sonu benide arnıza alırsanız sevinirim :)

hoş geLdin canım..
mayıs düğün için ideal bir ay bencede..

kızlar beyazeşyanızı ilk baştamı alcaksınız yoksa en sona mı bıraktınız

canım ben sona bıraktım..
hemen hemen aldığım herşeyden pişmanlık duyuyorum cunki,1 yıla kadar daha çeşitleri çıkar diye almak istemiyorum,pişman olacağıma eminim şimdi alırsam,o yüzden benim için en mantıklısı beklemek
ama erken almak çok iyi birden yüklenmiyosun kimseye ama sona kalınca işte zor oluyor

Evet kızlar sona bırakmak en mantıklısı galiba sonda demeyimde aslında nişanlılık dönemine bırakmak diyim

Evet kızlar sona bırakmak en mantıklısı galiba sonda demeyimde aslında nişanlılık dönemine bırakmak diyim

Öyle yaparsın canım nişanla dügünün arasını çok uzatmıycaksanız maksimum 6 ay 1 sene içinde fazla zevk degişikligi ve model degişikligi olmaz sanırım

herkese hayırlı olsun kızlar benmde 2014te Allah kısmet ederse tabi
ya bu 2015tekilerin günleri nasıl belli oldu şimdiden ben anlayamadım merak ettm de

canım biz şöyle yapacağız belki sana da fikir olur, abimde de bu şekilde yapmıştık.

Güvendiğimiz bir beyaz eşyacıya gidiyoruz,zaten alınacak eşyalar belli,güncel eşya fiaytlarına göre de bir hesaplama yapıyor mağaza sahibi. diyelim ki tüm eşyalar 10 bin tutacak. her ay ödeyebileceğimiz kadar örneğin 300'er Tl ödemeye başlıyoruz. sonra düğüne 2-3 ay kala gidip istediğimiz modelleri beğeniyoruz. o zamana kadar ödediğimiz tutara bakıp arada fark varsa onu ödüyoruz. böylece son dakika herşeyi bir anda ödemekten kurtuluyoruz, yükümüz hafifliyo.

Son düzenleme:

ya bu 2015tekilerin günleri nasıl belli oldu şimdiden ben anlayamadım merak ettm de

Kendi adıma konuşayım, benimki tahmini canım. Sevgilikle o gün var hayalimizde ve planımızda

Herşey kader kısmet canım kesin olarak nikah tarihi falan alınmadıgı için bizim düşüncemizde tabi 2014e diş tellerim yetişmiyor mecburen 2015 için ay düşünüp tarih ayarlıyoruz biz ayarlıyamadık gerçi 2014ün sonunda ancak belli olur bizim valla insan istedikten sonra o tarihlerde yapar herhalde inşallah tabiki herşeyi zaman göstericek

Kendi adıma konuşayım, benimki tahmini canım. Sevgilikle o gün var hayalimizde ve planımızda
anladım canım hayırlısı her şeyin =))
hayırlısı canım bende tel kullanmştm mezuniyete yetişmez diye çok korktum ama 1 yıl oldu çıkaralı 4 senede kullandım=)

nişan veya söz var mı sizlerde kızlar

Kızlar ya düğün gecesi cumartesi akşam olmak zorunda mı? Benim istediğim tarih pazar akşamına denk geliyor üstelik 4 gün sonrası da kurban bayramı

Ama ben o tarihi çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…