Bunları düşününce evet haklısın canım. Bazen diyorum ki, gözlerimi bir açayım evlenmiş olayım.
Şu an sevgililik falan iyi güzel hoş da o çetrefilli yola girince eminim sabrımız baya zorlanacak. Allah bir kolaylığını verir inşallah. Bizim de en azından nişan tarihimiz bir kesinleşse ne güzel olur..
ben bir senedir nişanlıyım ama hala düğün tarihi belirleyemiyoruz
Meraba kızlar
merhaba canım
bak senin düğün tarihinide merak ettim nasıl şimdiden belli oldu
Kızlar ya düğün gecesi cumartesi akşam olmak zorunda mı? Benim istediğim tarih pazar akşamına denk geliyor üstelik 4 gün sonrası da kurban bayramı
Ama ben o tarihi çok istiyorum
anladım canım hayırlısı her şeyin =))
hayırlısı canım bende tel kullanmştm mezuniyete yetişmez diye çok korktum ama 1 yıl oldu çıkaralı 4 senede kullandım=)
nişan veya söz var mı sizlerde kızlar
Biz kafadan belirledik canım onuyani düğün salonu tutma filan yok ortada nişan yok söz yok hiçbir şey yok sadece 20 eylül olsun istedik
zaten çoğu pazar olur canm bizde
hem pazar günü insanların çoğu çalışmıyor bence sorun yok
kurban bayramı dolayısıyla temizlk yapanlar olablr evet
ama benm kuzenimin sözü ramazan ayında olmuştu millet oruçken düşün
hatta kandilde bile düğün gördüm ben oruç olan insanlar oluyodu falan =)
Amin canım inşallahNe güzel halledilmiş senin benim daha çok var Nişan istemiyorum zatende söz olucak kısmetse yakın gibi ama ben ilerki sene olsun istiyorum araları uzamasın sözle dügünün aileler işin içine girdiginde aynı olmadıgını etrafdan çok gördüm o yüzden büyük konuşmayayım neyse kısmet
neden özellikle o tarih yani sizin için anlamımı var merak ettm
Eheheh tamam o zaman problem yok20 eylül 2015 pazar oabilir o zaman
Kızlar ya düğün gecesi cumartesi akşam olmak zorunda mı? Benim istediğim tarih pazar akşamına denk geliyor üstelik 4 gün sonrası da kurban bayramı
Ama ben o tarihi çok istiyorum
bende pazar düşünüyorum nasipse,daha güzel geliyo pazardaki tarihler banada
Benim doğum günüm eylülde olduğu için eylül ayını ben çok seviyorum, haftasonuna denk gelen tarihler de 5-6, 12-13, 19-20 ve 26-27 eylül
En güzeli 20 eylül gibi geldi bana
Hem zaten 26-27 eylül kurban bayramına denk geliyormuş
anladm canım her şeyin hayırlısı Allah mesut etsin hepimizi =)
Hem de o yaz ramazanı ailemle geçiririm canım o yüzden ramazandan sonra olsun istiyorum düğünüm
Bir de bekar şekilde bir yaz ayı daha geçireyim tatile filan giderimYaz bitsin eylülde evleniriz
sen iyi dayanıyosun valla kız beraber gidersinz tatile evlenince olmaz mı
aynen cnm ya varya bende bizimkilere söylemedm son dakikaya kadar
hem bnmde özgürlüğüm kısıtlansn istemedim şehir dışında okuduğum için
en iyisi son zamanlar
yoksa stres oluyo insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?