- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
geçir geçir topluca hayallere dalış yapalım
ooff nerde olursa olsun,yeterki olsun inşallah artık..tak etti canıma beklemek
napıosunuzz
İnşallah canımEvlenicez başka yolu yok Benimde tak etti 2015 kadar daha ne hayaller kurucam bu gidişle hayallerde evlenirim ben
iyiyiz canım..napıosunuzz
Aynen canım yaa, hepimizi temelli kavuştursun.
çok sıcak di mi oralar? Ankara da sıcak ama o kadar fena değil hala.
valla bilmiyorum ama telefonda falan da bostanlıdayız dediler ama görüşmeye bile gitmicem çok pahalı
Çok pahaı gerçekten.
Kızlarrrrr sonunda bitti valla yarısında pes ettim gecmisi okuyamadım
Nasılsınız bakalım
Ben bugün cok uyudumgece erken yatıp yarın erken kalkmam gerek sersem gibiyim yine
Nasılsın canım
Merhaba kızlar 2014 mayıs sonu benide arnıza alırsanız sevinirim :)
Hoş geldin canım aramızaÇeyiz topiğinden belki hatırlarsın beni...
Nasılsın
kızlar beyazeşyanızı ilk baştamı alcaksınız yoksa en sona mı bıraktınız
Biz yavaştan bakmaya başladık canım.
Sadece fırını sona bırakabiliriz... Çünkü eve göre alırız...
napıosunuzz
Selam canım, hayırdır bir problem yok diymi :44:
Öyle yapın bence canım tabi karar sizinde hangi bölüm okuyorsun canım nerede yaşıyorsun
Kızlarrr siz böyle salon falan konusunca bi garip oldumbiz istemiyoruz Allah kısmet ederse dügün sadece nikahımız olsun istiyoruz
Kendi kendimizi evlendiriyoruz canım gelsen ne yapıyorsun
Arkadaşlar ben çıkıyorum mesaim bitti sonra görüşmek üzere
inşallah inşallahh..
şaka maka 2015 gerçekten çok uzak ya:18:
iyiyiz canım..
sen diycem ama hayırdır?
Benim kuzenim evlenirken de baba faktoru yaaa ne acelesi var salonun diyip duruyordu, noldu, dugun bikac ay ertelendi cunku salonlarda yer kalmamis
Bu topikte bekar kalmicak herkez evlenicek inşallah rabbim nasip ederse bi kac sayfa oncesine baktimda kizlar ben düğün taraftariyim ya sadece nikah toreni bana gore degil ben oynicam kurtlarimi dokcem
Ama bu yasima kadar kimin düğünü ne gittiysem yada anlatilanlar su yönde kina gecesi düğününden daha güzel oldu neden acaba düğün öyle oldu bittiye geliyor kina gecesi daha güzel oluyormus gercekten oylemi acaba ???
dimi dimii :84:
kızlar birazdan kv gidicez,babamlar ilk kez gidiyo.
Dua edin nolur,inşallah razı olur babam istediğimiz tarihe, (yurt dışında çalışıyor) işe gitmeden öncede salonu tutarız inşallah..
of çok korkuyorum yine mırın kırın edicek of
çevreye bağLı canım o ya..
bence kınada,düğünde ayrı güzel oluyor
Kızlaaaaar seminerden kaçtım iki günlüğüneEvime geldim ohh beee Sizler nasılsınız? Bu arada aşkımla konuşabildim sonunda ya Hasretlik çok zormuş.
geldim geldimm
o moddayım artık ya açlık susuzluk smoke suzluk
perimm iyiyim yaw son saatler oruç sündürüyoo resmennn Allaaamm günah yazmasn (amin )
hayırlı iftarlar olsun afiyet olsun birden yüklenip mide spazmı geçirmeyin ha beybilerrr
haydinn hoşçakalın
Bu topikte bekar kalmicak herkez evlenicek inşallah rabbim nasip ederse bi kac sayfa oncesine baktimda kizlar ben düğün taraftariyim ya sadece nikah toreni bana gore degil ben oynicam kurtlarimi dokcem
Ama bu yasima kadar kimin düğünü ne gittiysem yada anlatilanlar su yönde kina gecesi düğününden daha güzel oldu neden acaba düğün öyle oldu bittiye geliyor kina gecesi daha güzel oluyormus gercekten oylemi acaba ???
Kızlaaaaar seminerden kaçtım iki günlüğüneEvime geldim ohh beee Sizler nasılsınız? Bu arada aşkımla konuşabildim sonunda ya Hasretlik çok zormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?