selam kızlarr nasılsınızz
Buca'dayım canım, sen neresindesin canım
nişan telaşı. düğün için fikirler alınacaklar listesi milyonlarca şey var aklımda
Iyiyim kuzum sen nasilsin ...
nişan telaşı. düğün için fikirler alınacaklar listesi milyonlarca şey var aklımda
henüz izmir de değilim ama oraya gelin gelicem büyük ihtimal inşallah
Düğün mu var hayirli olsun canim
İyilik canım benim, bir bakayım topiğimize kimler var dedim.
Nişann...Kim bilir nişan için kaç aylar bekleyeceğiz daha
2014ü düşünüyoruz canm sevgilim ve ben tamamız onların aileside tamam ama bizimkiler sorun çıkartmazsa 2014Hadi ya ne güzel canım, Hoş geliceksin İzmir'imize
Tahmini düğün tarihi ne zaman? 2014, 2015?
Nerde yaşıyorsun, İzmir'in neresine geleceksin bakalım
daha 1 yıl var ama şimdiden telaş sardı çeyizdir odur budurçok sağol darısı herkesin başına
Benjm 1 yildanda az var ben sakin sakin oturuyorum ne guzel.d oyle elime gectikce biseyler aliyorum telas yok ya :))))) simdilik
Benjm 1 yildanda az var ben sakin sakin oturuyorum ne guzel.d oyle elime gectikce biseyler aliyorum telas yok ya :))))) simdilik
benmde 1 yıl var ama hiç bir şey almadım daha küçük ıvır zıvırlar var evde annem almş ne zamandan beri tabak çanak havlu patik falan işe yarar bir şeymde yok
bence sende başla bak kına tepsisi sepeti taclar herşeyi kendin yapmayı dene yavaş yavaş o kadar zevkli ki ben nikah masamıza bile çizim yapcam daha doğrusu benm kocaya yaptırcam
bence sende başla bak kına tepsisi sepeti taclar herşeyi kendin yapmayı dene yavaş yavaş o kadar zevkli ki ben nikah masamıza bile çizim yapcam daha doğrusu benm kocaya yaptırcam
benmde 1 yıl var ama hiç bir şey almadım daha küçük ıvır zıvırlar var evde annem almş ne zamandan beri tabak çanak havlu patik falan işe yarar bir şeymde yok
haklısın canmda bizim daha tanşma bayramda olacak ya olmazsa diye korkuyorm o yüzden kendimi de kaptırmak istemiyorum of of
beklemek beklenmedik şekilde aniden gelmesinden daha iyi aslında. bizimki ani oldu. babam sağolsun birden nişan olsun gelin isteyin dedi de
2014ü düşünüyoruz canm sevgilim ve ben tamamız onların aileside tamam ama bizimkiler sorun çıkartmazsa 2014
izmirin neresi o da belli değil bakıcaz gezicez nereleri tavsiye edersin canm lüks semtler ve orta halli semtler birde kötü semtler hangileri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?