2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

nişan telaşı. düğün için fikirler alınacaklar listesi milyonlarca şey var aklımda

Oo nisanmis pardon yinede hayirli olsun
Ole bende bakim dedim sahura kadar oturuyorum geziniyorum oyle nette

İyilik canım benim, bir bakayım topiğimize kimler var dedim.

Nişann... Kim bilir nişan için kaç aylar bekleyeceğiz daha

beklemek beklenmedik şekilde aniden gelmesinden daha iyi aslında. bizimki ani oldu. babam sağolsun birden nişan olsun gelin isteyin dedi de

Hadi ya ne güzel canım, Hoş geliceksin İzmir'imize

Tahmini düğün tarihi ne zaman? 2014, 2015?

Nerde yaşıyorsun, İzmir'in neresine geleceksin bakalım
2014ü düşünüyoruz canm sevgilim ve ben tamamız onların aileside tamam ama bizimkiler sorun çıkartmazsa 2014
izmirin neresi o da belli değil bakıcaz gezicez nereleri tavsiye edersin canm lüks semtler ve orta halli semtler birde kötü semtler hangileri?

daha 1 yıl var ama şimdiden telaş sardı çeyizdir odur budur çok sağol darısı herkesin başına

Benjm 1 yildanda az var ben sakin sakin oturuyorum ne guzel.d oyle elime gectikce biseyler aliyorum telas yok ya :))))) simdilik

Benjm 1 yildanda az var ben sakin sakin oturuyorum ne guzel.d oyle elime gectikce biseyler aliyorum telas yok ya :))))) simdilik

benmde 1 yıl var ama hiç bir şey almadım daha küçük ıvır zıvırlar var evde annem almş ne zamandan beri tabak çanak havlu patik falan işe yarar bir şeymde yok

bence sende başla bak kına tepsisi sepeti taclar herşeyi kendin yapmayı dene yavaş yavaş o kadar zevkli ki ben nikah masamıza bile çizim yapcam daha doğrusu benm kocaya yaptırcam

benmde 1 yıl var ama hiç bir şey almadım daha küçük ıvır zıvırlar var evde annem almş ne zamandan beri tabak çanak havlu patik falan işe yarar bir şeymde yok

baya evkli işler ama açıkçası bende de fazla yok küçük şeyler var tek ama ben bugün karar verdim kına tepsimi yapmaya başladım bile

bence sende başla bak kına tepsisi sepeti taclar herşeyi kendin yapmayı dene yavaş yavaş o kadar zevkli ki ben nikah masamıza bile çizim yapcam daha doğrusu benm kocaya yaptırcam

haklısın canmda bizim daha tanşma bayramda olacak ya olmazsa diye korkuyorm o yüzden kendimi de kaptırmak istemiyorum of of

ha bir de nasıl kendimiz yapıcaz ki ben bilmem ki bir şey =)
alınca daha mı pahalı yoksa emek mi sarfetmek istiyorsn canm fiyatları nedir aşağı yukarı?

Aynen ))) ama ben yine bu sene gecen seneye gore daha cok sey aldim 400 tlye falan pike takimlari yaptirdim yine ivir zivir aldim elde 0 var diyemem bi cikarsak ceyizleri suan yine bir oda dolusu esyam okur oda zamaninda alinanlar bnim aldiklarim annemin yaptiklari hediyelikler falan ama elektronik hic birseyim yok .d

haklısın canmda bizim daha tanşma bayramda olacak ya olmazsa diye korkuyorm o yüzden kendimi de kaptırmak istemiyorum of of

bak tanışma isteme söz hepsi 2 ayda olur biter bi bakmışsın geç bile olmuş hazırlıklara. bence bayramda olur tanışma. bayrama olmasa sonrasında olur ama hevesini korkulara bırakma anı yaşa

beklemek beklenmedik şekilde aniden gelmesinden daha iyi aslında. bizimki ani oldu. babam sağolsun birden nişan olsun gelin isteyin dedi de

Hayırlısı olsun canım... Böyle beklenmedik gelişmeler güzel oluyor aslında
Nişan ne zaman hayırlısıyla?

Hadi hayırlısı canım...
Valla Nişanlın nerede oturuyor ki :44:
Açıkçası lüks semt dersen; Mavişehir derim en başta ...
Gerçi İzmir'de şöyle birşey var semtinin yerine göre bile değişir canım...
Ben oturduğum yerden örnek vereyim; Buca geniş, Buca Koop'tan (hoş yavaş yavaş artıyor ) ev kiralamak var 3+1 400,500TL ye taş çatlasın 600-700...
Şirinyerde oturuyorum ben burda 2+1 ler 500-600 den başlıyor... 3+1 ev almak istersen sıfır,düzgün bir ev minimum 200Bin'den başlıyor...
Bizim semtin avantajı her yere tek otobüsle gidebilirsin, merkezi olarak kalıyor...
İzban var, ...
Ama dediğim gibi Nişanlının oturduğu yerde önemli olur sanırım sizin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…