2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

bence sende başla bak kına tepsisi sepeti taclar herşeyi kendin yapmayı dene yavaş yavaş o kadar zevkli ki ben nikah masamıza bile çizim yapcam daha doğrusu benm kocaya yaptırcam

Oohh ne guzel canim mrvevaninda dedigi gibi ivir zivir cok beyaz esya ve mobilyayi erkek arkadasim bu yaz alip odemeye baslicak geriye kucuk ev aletleri falan kaliyo onlarida annem tek seferde aliriz diyo yine ben denk geldikce birseyler almaya calisiyorum perimin c3yiz topiginede paylssiyorum resmleri hatta

benmde elektronk yok
yemek takınları ve çatal bıçak takımlarında hangi markayı önerirsiniz ve fiyatları ne ben 0dan başlıyorumda

aynen bnmde erkek arkadaşım 1 günlük iş kafanı takma diyo ama araştırmak mesele

ha bir de nasıl kendimiz yapıcaz ki ben bilmem ki bir şey =)
alınca daha mı pahalı yoksa emek mi sarfetmek istiyorsn canm fiyatları nedir aşağı yukarı?

ya alınca çok pahalı oluyo bide gsf okuyoruz ya ben sadece bana ait şeyler istiyorm. hem maddi hem manevi açıdan karlı bi iş kendin yaparsan. ben öğretirm çok kolay mesela benm beğendiğim tepsiye 50 tl dediler gidip malzemesini sordum 10 lira tutmuyo. eve gelip çizim yaptım başladım yapmaya tepsiyi 8 liralık malzeme aldım o 50 lralıkdn kat kat iyi olacak

baya evkli işler ama açıkçası bende de fazla yok küçük şeyler var tek ama ben bugün karar verdim kına tepsimi yapmaya başladım bile

Ohhhnne guzel resimli olarak bizede goster merak ettimnasil olcak fikir olur banada

yeni yerleşiyor oraya iş için
şu anda arkadaşlarında
bekar evinde kalıcak 1 sene
sonra biz ev alırız ya da en kötü kira ama nereden olacağı belli değil o yüzden

bak tanışma isteme söz hepsi 2 ayda olur biter bi bakmışsın geç bile olmuş hazırlıklara. bence bayramda olur tanışma. bayrama olmasa sonrasında olur ama hevesini korkulara bırakma anı yaşa

Evet bencede korkma sürekli dua et canim harbiden hersey cabuk olup bitiyor anlamiyormussun bile

çok iyi tatlım
paylaşırsın burada bizlerle
bak unutma bizi

benm arkadaşmda söz tepsisini kendisi yapmıştı gsf okumuyordu bile =D

benmde elektronk yok
yemek takınları ve çatal bıçak takımlarında hangi markayı önerirsiniz ve fiyatları ne ben 0dan başlıyorumda

Ya ben baktim begendimde kristal takimim gumus rengi salon takimimida gumus yaptirdim o yuzden catal bicak takiminida ona bnzer alicam ama suan fiyatlari hic bilmiyorum ama günlük olan ayri misafirlik ayri alcam madem 0dan basliyon gucun yettigi kadar al elektronik alma hergun daha yenisi ve guzeli cikiyor o yuzden sonradan al mesela utu masasini mandal mutfak onluhu sofra bezi pike takimi nevresim yastik bu tarz seyleri almaya basla canim

aynen bnmde erkek arkadaşım 1 günlük iş kafanı takma diyo ama araştırmak mesele

Oylede beni dusundurende su o zaman daha cok masraf olacagina azar azar yine alayim diyorum aldirmiyorlar bende simdilik elimden gelenlrri aliyorum saydiklarim gibi

çok iyi tatlım
paylaşırsın burada bizlerle
bak unutma bizi

benm arkadaşmda söz tepsisini kendisi yapmıştı gsf okumuyordu bile =D

tabi paylaşırımm. yani okuma ve yeteneğe gerek yok azcık dikkat edersen yaparsın sende. mesela kına düğün sepetlerim 5 tl tutar ancak

aa.. özel değiLse neden canım:44:
aslında bende istemiyo gibiydim ama nişandan sonra kesinlikle istediğimi anladım

yazıyı okurken hayallere daldım gittim,nikahımızı kıydım geldim:97:

Hemen söyliyim kızlar yok ne özeli
Bizim maddi durum ortada yapmak istersek normal bir dügün salonunda normal bir dügün yapabiliriz tabi buna şükür..
Eskiden nedense dügünler daha güzel gelirdi :44:
Şimdi salon tutuluyor ben fiyat sormadım ama siz arastırma yapmıssınız hadi diyelim 5000 ile 7000 arası bir ücret verdik..
Akşam 19:00 ile 23:00 arası anlastık diyelim..
Ben hic bir zaman tam saatinde cıkan gelin görmedim genelde 20:30 da cıkıyor gelin yok pastaydı yok takıydı derken saat oluyor 22:00 hadi baslayın oynamaya..en basta anlasıyorsun adamlarla güzel müzikler calacak ama nedense gidiyorlar en istemedigin sarkıları türküleri calıyorlar hadi yinede oynuyorsun oynarkende egleniyorsun tabi ama salon tarafından bu müzik söylenenden yarım saat önce kesiliyor kesilmese bile insanlar gitmeye baslıyorlar..
Yani oynamak için 1 saat yada 1.5 saat kalıyor
Diyosun ki takılan takılarla öderiz salonun parasını..daha gecen ay arkadasım evlendi kızlar ve arkadasım aynen bunu düşünüyordu..ama dügünde takı takılmaya baslandı kızın yüzü düştü..çünkü salonun parası cıkmamıstır diye düşünüyorum tabi çok takı takanlar vardır illa onlar için kurtarabilir durum
Ama kına gecemiz cok güzel olsun isterim çok severim kınaları çokda özenirim dügün gibi degil saatlerce oynamalar göbek atmalar erkekler olmadıgı için ohh ohh yandan yandan kıvırmalar biz Allah izin verirse kınanın son 1 saati falan yakın cevredeki erkekleride almayı düşünüyoruz kınaya halaylar falan ohhh (inşallah hersey düşündügümüz gibi olur)kına mekanı içinde bizim burada kücük bir salonu olan amca var herkes kına için kullanıyor orayı cd den calıyorsun müzigi dükkandan biraz daha pahalı oldugunu hatırlıyorum inşallah cok zam yapmaz seneye kadar
Şu yasıma kadar kimsenin dügünü kalmadı aklımda çok eglenmedim :44: ama bir cok kişinin kınası aklımda konusu gecince cok eglenmiştik diyebiliyorum

Böyle işte kızlar siz sorarsanız edanında çene işte böyleeeeee düşerr
Perim damadı ikna et nikah yapın sizde

bak tanışma isteme söz hepsi 2 ayda olur biter bi bakmışsın geç bile olmuş hazırlıklara. bence bayramda olur tanışma. bayrama olmasa sonrasında olur ama hevesini korkulara bırakma anı yaşa

bizim uzaklık sorunumuz var yani 8 saat mesafe insanlar yaşlı gelp gidemez =(
babamda hemen vermezse uzaması iyi olmaz,bayramda tanışma olacal ama biz düşündük aileler kaynaşırsa git gel olmasn 2 gün sonra yüzükleri takarz diyorz tabi babam bilmiyo bu durumu emri vaki olmasn anlaşırlarsa ertesi gün yüzükleri alamaya gideriz ama elbisemi önceden mi alsam ne olur ne olmz diye
çünkü tanışmada pantolon gömlek düşünüyorm onu zaten alıcam ama söz 2 gün sonra olursa elbisem hazır olur bari o telaşede elbisede bakamam ki
söz olmazsa
ekimde düşünüyoruz o zaman tekrar gelebilirler çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…