bence sende başla bak kına tepsisi sepeti taclar herşeyi kendin yapmayı dene yavaş yavaş o kadar zevkli ki ben nikah masamıza bile çizim yapcam daha doğrusu benm kocaya yaptırcam
Aynen))) ama ben yine bu sene gecen seneye gore daha cok sey aldim 400 tlye falan pike takimlari yaptirdim yine ivir zivir aldim elde 0 var diyemem bi cikarsak ceyizleri suan yine bir oda dolusu esyam okur oda zamaninda alinanlar bnim aldiklarim annemin yaptiklari hediyelikler falan ama elektronik hic birseyim yok .d
Oohh ne guzel canim mrvevaninda dedigi gibi ivir zivir cok beyaz esya ve mobilyayi erkek arkadasim bu yaz alip odemeye baslicak geriye kucuk ev aletleri falan kaliyo onlarida annem tek seferde aliriz diyo yine ben denk geldikce birseyler almaya calisiyorum perimin c3yiz topiginede paylssiyorum resmleri hatta
ha bir de nasıl kendimiz yapıcaz ki ben bilmem ki bir şey =)
alınca daha mı pahalı yoksa emek mi sarfetmek istiyorsn canm fiyatları nedir aşağı yukarı?
baya evkli işler ama açıkçası bende de fazla yok küçük şeyler var tek ama ben bugün karar verdim kına tepsimi yapmaya başladım bile
Hayırlısı olsun canım... Böyle beklenmedik gelişmeler güzel oluyor aslında
Nişan ne zaman hayırlısıyla?
Hadi hayırlısı canım...
Valla Nişanlın nerede oturuyor ki :44:
Açıkçası lüks semt dersen; Mavişehir derim en başta ...
Gerçi İzmir'de şöyle birşey var semtinin yerine göre bile değişir canım...
Ben oturduğum yerden örnek vereyim; Buca geniş, Buca Koop'tan (hoş yavaş yavaş artıyor ) ev kiralamak var 3+1 400,500TL ye taş çatlasın 600-700...
Şirinyerde oturuyorum ben burda 2+1 ler 500-600 den başlıyor... 3+1 ev almak istersen sıfır,düzgün bir ev minimum 200Bin'den başlıyor...
Bizim semtin avantajı her yere tek otobüsle gidebilirsin, merkezi olarak kalıyor...
İzban var, ...
Ama dediğim gibi Nişanlının oturduğu yerde önemli olur sanırım sizin için.
bak tanışma isteme söz hepsi 2 ayda olur biter bi bakmışsın geç bile olmuş hazırlıklara. bence bayramda olur tanışma. bayrama olmasa sonrasında olur ama hevesini korkulara bırakma anı yaşa
Ohhhnne guzel resimli olarak bizede goster merak ettimnasil olcak fikir olur banada
İyi geceler arkadaslar
ya alınca çok pahalı oluyo bide gsf okuyoruz ya ben sadece bana ait şeyler istiyorm. hem maddi hem manevi açıdan karlı bi iş kendin yaparsan. ben öğretirm çok kolay mesela benm beğendiğim tepsiye 50 tl dediler gidip malzemesini sordum 10 lira tutmuyo. eve gelip çizim yaptım başladım yapmaya tepsiyi 8 liralık malzeme aldım o 50 lralıkdn kat kat iyi olacak
iyi geceler canmm
benmde elektronk yok
yemek takınları ve çatal bıçak takımlarında hangi markayı önerirsiniz ve fiyatları ne ben 0dan başlıyorumda
aynen bnmde erkek arkadaşım 1 günlük iş kafanı takma diyo ama araştırmak mesele
çok iyi tatlım
paylaşırsın burada bizlerle
bak unutma bizi
benm arkadaşmda söz tepsisini kendisi yapmıştı gsf okumuyordu bile =D
aa.. özel değiLse neden canım:44:
aslında bende istemiyo gibiydim ama nişandan sonra kesinlikle istediğimi anladım
Canım çalgıdan dügünden hoşlanmadıgınız içinmi böyle bir karar verdiniz özel degilse tabi sordum amaŞöylede yapılabilir ben görüyorum resimlerde kır dügünü yerlerin nikah için ayrılan bölümleri var böyle yabancı filmlerde oldugu gibi sandalyeleri falan sıraya dizmişler arka arkaya renkli kurdelelerle süslenmiş çok şeker kombinler var öyle bir yerde nikahta güzel olabilir sonrasında nikah şekerleriniz falan böyle birşey düşünmediyseniz aklınıza sokmuş olayım bak
yazıyı okurken hayallere daldım gittim,nikahımızı kıydım geldim:97:
Ahh canım hemde nasılll.
Uyandığımdan beri klima ile durabiliyorumm..
Bir ara dışarı çıktım yandım resmen. Nefesim kesildi sıcak havadan.
Çok pahaı gerçekten.
Nasılsın canım
Hoş geldin canım aramızaÇeyiz topiğinden belki hatırlarsın beni...
Nasılsın
Biz yavaştan bakmaya başladık canım.
Sadece fırını sona bırakabiliriz... Çünkü eve göre alırız...
Selam canım, hayırdır bir problem yok diymi :44:
İyiyim kuzum benim sen nasılsın
Canim burda tanidiklarim var ben onlari biliyorum ama onlar beni bilmiyor desifrenolmak istemiyorum o yuzden cok fazla bilgi veremiyorum canimhukukcuyum ama ben
canım bizim tarih ramazana yakın olacağı için kısmetse, salonu 9-10 ay öncedden tutmayı düşünüyoruz ,boş yer bulmamız zor sonra çunki ama tabi babam kabul etmiyor,salonmu kalmadı diye söyleniyor.
Benim ne istediğimi soran yokki zaten..salon çok ama içime sinen 1,2 tane var
Benim kuzenim evlenirken de baba faktoru yaaa ne acelesi var salonun diyip duruyordu, noldu, dugun bikac ay ertelendi cunku salonlarda yer kalmamis
Canim biz de kokteyl tarzi nikah toreni istiyoruz sadece calgili dugun yapmayi istemiyoruz kardesim vefat ettigi icin
Bu topikte bekar kalmicak herkez evlenicek inşallah rabbim nasip ederse bi kac sayfa oncesine baktimda kizlar ben düğün taraftariyim ya sadece nikah toreni bana gore degil ben oynicam kurtlarimi dokcem
Ama bu yasima kadar kimin düğünü ne gittiysem yada anlatilanlar su yönde kina gecesi düğününden daha güzel oldu neden acaba düğün öyle oldu bittiye geliyor kina gecesi daha güzel oluyormus gercekten oylemi acaba ???
Allah kabul etsin İnşallah canım
Ben açıkmaktan ziyade Baş Dönmem, baş ağrım çok oluyor..
Neysee şuan mutluyuz diymi
Kınada oynama zamanı daha çok oluyor sanırım
Düğün Takı kuyruğudur, Pasta zamanıdır akıp gidiyor zaman...
İnşallah bizlerede nasip etsin Allah'ım.
Bende sade nikahtan yanaydım ama sevdicek düğünden yana...
Ben ki çok utanırım hayatta oynayamam, napçez bilmiyorum
Hoş geldin evine canım
Sevdiiğinlede konuşmuşsun ohh bugün senden iyisi yoktur. Maşallah size
Seninle ilk defa karsilasiyoruz yeni mi geldin
bak tanışma isteme söz hepsi 2 ayda olur biter bi bakmışsın geç bile olmuş hazırlıklara. bence bayramda olur tanışma. bayrama olmasa sonrasında olur ama hevesini korkulara bırakma anı yaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?