2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Mrveva
Alcam alcam gizlide olsa biseylerimi alcam artik snde al kolilere koy kaldir basla cok yuklenmeyelim dugunde ailelere

Kuzum çok şükür biz çeyizi baya aza indirdik iyiki alınmıs bunlar diyorum birde onları eklesene

Evet canım...
Beyaz Eşya + Elektronikler Tv falan kaçınılmaz en uygunlarını toplasan gene 5 bin eder.
Mobilya gerekirse paket düşnüüyoruz valla.
Doğrucan mobilyadan...
öyle olursaaa 3 Mobilya 7-8 bin arası kapatallım diyoruz...
Moda Lfe bakmıyorum, anneannem konsolunu aldı sadece gerçekten geldiği gün bile arızalı geldi...

Edaa91
insallah canim hersey honlumuzce olsun hepimiz mutlu olalim insallah

evet doğru baban da haklı ama canm yüzük işi kolay olur bence elbiseni şimdideen al derim. elbise kolay iş değil[/QUOTE]

aynen canım haklısın kısmet olmazsa 1-2 ay sonra geldklernde giyerm

Amin canım hepimizin gönlünden gecen olur inşallah
iyiymiş o zaman sizin fiyatlar canım
Ama tabi işte bana 2. şık daha güzel geliyor
Sevdigiminde karısık oluyor kına ama bizde cok ayıplanır karısık olunca :26: hemde bizim akrabalar eş dost kalkıp oynamaz erkek var diye :44: o yüzden bizde son 1 saat karısık olsun diye düşünüyoruz
Ohh eglencede aile büyükleride olmazsa tabi daha rahat

kızlar ben çıkayım şimdi hepinize iyi geceler yarn konuşururz detaylıca hepinize çok teşekkür ediyorum

Ben simdi ne istesem babam aliyo zaten canim

Ama sevgilim bana bir evlenme yuzugu bile alamiyo

Keske biz erkek tarafi olsaydik

Sevgilimin annesi de bizi strese sokup duruyor beni ariyor biz size yetemeyiz yetisemeyiz diyor

Canim haklisin uzulme ama onlarda yani ailen hakli olarak sorun cikarir eger cikarirsa e sende diyorsun sen istedigim o an olsun diye alistihin hayati birakip baska hir hayata bak seviyorsun ne guzel ama sende biliyorsunki babanin evindeki hayati sana sunamayacak sevgi herseyi halletsede bazi seyler ayni kaliyor iyi dusun derim

haklısın tatlım bende öyle düşünmüştüm ama erkek arkadaşm akrabalarına gideceklerini söyledi.
bizde boşa hazırlık yapmayalımdiye düşündm o zaman ikramlığa ağırlık verelm

Hii bak o daha guzel olur hem ugrasmazsiniz ikramliktada bolluk yapin ilk tanisma cok onemlidir

Valla ben kendi maasima guveniyorum

Haklısın canım eder o fiyat tabi biz bulasık makineside istemiyoruz malum ayy valla annem haklı ben bedavaya giderim ama yinede o kadar tutar dimi
Aman canım bende meraktan girmiştim 6-7 ay önce cekmeceyi actım küttt elimde kaldı böyle düşer gibi oldu kıza dedim bu elimde kaldı kız hemen kurulum hatasıdır falan dedi :44:düşün teşhirdeki ürüne bakıp alıyor insanlar imkanı yok kurulumdan hatalı olsun :44: koltukları desen tas gibi neredeyse yerde otursam daha iyi :44: ama Allah var cok uygun

Misafir kaliyoruz ya bana pc basina oturma firsati olmuyor ben de internet paketi yaptim sirf burada takilmak icin

Oobharikasin :)))) canim sen ve sevgilin madem istiyorsunuz bibyola bas koydunuz birkite birikim yapin gucunuz yettigince kendi dugununuzu kendinizbyapin

Sevgilimin annesi de bizi strese sokup duruyor beni ariyor biz size yetemeyiz yetisemeyiz diyor

aynı hallerdeyiz canm ama benm erek arkadaşımın babası 2 yıldır battı onlar para içinde aniden düşüş yaşadılar bu daha bozuyo moralleri. zor işler ama ben asla babamdan yardım istemem. babam acayip biri havalı ben yeni tanıyorum babmı. benm de k.validem arayıp dedi size yetişemeyiz. acayip durumlar. bizim okul bitsin işimiz hazır belki bu yönden rahata kavuşuruz. inşalla sizde mutlu olursunz rahat olursunuz.

Sadece allah yardimcimiz olsun diyorum bi yola cikinca gerisi gelir mis ya rabbim yardim eder

Amin canım... Şuda var hediyede geliyor gerçekten...
Çevremde de oluyor...
İş yerindekiler toplanıyoru atıyorum Bulaşık Mak. alıyor...
Abi/Abla Çamaşır Makineni Alırım, o komşu şunu hediye getiriyor derken azalıyor.
Yada süper bir indirim oluyor... Allah yardım ediyor...

Hadi ya... duymuştum erkeklerin alınmadığını ama hiç rast gelmedim...
Hattaa bizde erkekler kınadan sonra damat arkadaşlarıylada oynar 1-2 şarkı ...
Aile büyüklerini almak yok Gençler :)) Gelmesini istediğimiz kişiler belli aslında...

Biz size yetemeyiz ne demek kuzum ya...
Yardım etmezlerse de kendileri bilirler... Sevdiğinde ona göre davranırr...

Canım üzülme belki kendince beklediiği bir zaman var...
Onu bekliyor... Özel bir an olmasını istiyor olabilir...
Öğrenciymiş , anca kendine göre harcıyor olabilri...
Biraz daha sabret...
Bende 5.5 yılda almıştım Hatta geçen sene bu ay

Son düzenleme:
Oobharikasin :)))) canim sen ve sevgilin madem istiyorsunuz bibyola bas koydunuz birkite birikim yapin gucunuz yettigince kendi dugununuzu kendinizbyapin

Canim benim birikim yapmama gerek yok cunku babam benim icin fazlasiyla birikim yapmis

Sevgilimin yapmasi gerek ama onun ekmek aaya parasi yok ki garibim nasil birikim yapsin ah kuzum ah

Ben sevgilimi rahat ettircem eger o sorun etmezse

Canım...
Sevgidir önemli olan..herkes elinden geldigince yapabiliyor..
Sevdiginde ister herseyin güzeli olsun ama olmayınca olmuyor işte..
Oldugu kadar insan sevdikten sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…