Kuzum çok şükür biz çeyizi baya aza indirdik iyiki alınmıs bunlar diyorum birde onları eklesene
haklısın bende onları düşünüyorm ama şimdi babama gidip hem isteme hem tanışma olsun diyemem
o yüzden bari düşünelm deynce kulp bulamazsa ertesi günü yaparız
benm için acele oldu demem zaten daha iyi olur yüzüklerimz olunca hemaradan çıksn bnmde okul açılacak ekmde git gel banada zor
ama babama emri vaki yapamam
ertesi gün desek o zamanada kuaförüm yüzük bakmamız falan yetişir mi acaba ona sıkılıyo canım içim
şimdi babama desem aileyi görmedi nasıl tamam veririm desin o da haklı
Mrveva
Alcam alcam gizlide olsa biseylerimi alcam artik snde al kolilere koy kaldir basla cok yuklenmeyelim dugunde ailelere
iyi geceler canım
CanımmmAllah Güzel Gönlünüze göre versin herşeyi
Düğün Hakkında doğru şeyler yazmışsn gerçekten...
Onların ailede Nikahla evlenen görülmeid kuzum
Eskiden istemesemde artık alıştım bu fikre...
Canım bizim baktığımız yerler maksimum 2500...
O benim çok istediğim yer bir tanıdığın... Mesela Arkadaşıma 3200 demişler aamaa indirim yaparlar diyorum.
Tabi yazın olmayacak bunun + sı olacak...
Hatta Benim damat 1500-2000 e de hallederim diyor
Abisinde 2500 istemişlerde 1500 e mi ne anlaşmışlar, tanıdıklarıyla...
Bu arada bizde Kınada erkeklerde oluyor :)
Şunu da düşündük, Kına gecesini düğün salonunda çok kalabalık olmadan, 1000-1500 e bir salon...
Sonrada nikah olmasını...
Eğlence kesinlikle olmalıı
Onda da şunu düşünüyorum, bizle geleceklerin hesaplarını biiz mi onlar mı ödeyecekler...
Ben biz öderiz derken herkes kendi hesabını kendi öder laflarını duymaya başladım kafam karıştı iyice...
Düğünde olsa nikahta olsa Gece eğlence mekanına gitmek istediğimiz bir gerçek
Biz Cafe & Bar tarzı bir yer istiyoruz...
İnşallah ya heyecanlandım valla
Sarıla sarıla Dans etmek :132: istiyoree :))
Canım olsun üzülme...
Sen şimdiden biriktirmeye çalış...
Evlenince Babanda yardımcı olur sonuçta biricik kızı evlenecek...
Sevdiğininde ailesi elinden geleni yapar... Tabi isteklerinde bütçelerine göre olmalı bence...
Oo perim naptin
Kizlar maddi seyleri dusununce benim moralim bozuluyor ya bizim durumumuz cok cok iyi ayiptir soylemesi babam vergi rekortmenidir
Ama gelgelelim sevgilimin ailesi durumu cok kotu ve ben bu yuzden sorunlar cikmasindan korkuyorum
Cunku ne yalan soyleyim ben kanaatkar davranamam, yalana gerek yok yani ne istesem aninda o alinsin isterim
Beni nolur yanlis anlamayin endiselerim var iste
haklısın tatlım bende öyle düşünmüştüm ama erkek arkadaşm akrabalarına gideceklerini söyledi.
bizde boşa hazırlık yapmayalımdiye düşündm o zaman ikramlığa ağırlık verelm
Canim haklisin uzulme ama onlarda yani ailen hakli olarak sorun cikarir eger cikarirsa e sende diyorsun sen istedigim o an olsun diye alistihin hayati birakip baska hir hayata bak seviyorsun ne guzel ama sende biliyorsunki babanin evindeki hayati sana sunamayacak sevgi herseyi halletsede bazi seyler ayni kaliyor iyi dusun derim
Evet canım...
Beyaz Eşya + Elektronikler Tv falan kaçınılmaz en uygunlarını toplasan gene 5 bin eder.
Mobilya gerekirse paket düşnüüyoruz valla.
Doğrucan mobilyadan...
öyle olursaaa 3 Mobilya 7-8 bin arası kapatallım diyoruz...
Moda Lfe bakmıyorum, anneannem konsolunu aldı sadece gerçekten geldiği gün bile arızalı geldi...
Misafir kaliyoruz ya bana pc basina oturma firsati olmuyor ben de internet paketi yaptim sirf burada takilmak icin
Ben simdi ne istesem babam aliyo zaten canim
Ama sevgilim bana bir evlenme yuzugu bile alamiyo
Keske biz erkek tarafi olsaydik
Sevgilimin annesi de bizi strese sokup duruyor beni ariyor biz size yetemeyiz yetisemeyiz diyor
Sadece allah yardimcimiz olsun diyorum bi yola cikinca gerisi gelir mis ya rabbim yardim eder
Amin canım hepimizin gönlünden gecen olur inşallah
iyiymiş o zaman sizin fiyatlar canım
Ama tabi işte bana 2. şık daha güzel geliyor
Sevdigiminde karısık oluyor kına ama bizde cok ayıplanır karısık olunca :26: hemde bizim akrabalar eş dost kalkıp oynamaz erkek var diye :44: o yüzden bizde son 1 saat karısık olsun diye düşünüyoruz
Ohh eglencede aile büyükleride olmazsa tabi daha rahat
Sevgilimin annesi de bizi strese sokup duruyor beni ariyor biz size yetemeyiz yetisemeyiz diyor
kızlar ben çıkayım şimdi hepinize iyi geceler yarn konuşururz detaylıca hepinize çok teşekkür ediyorum
sizin söz oldu mu canım
Oobharikasin :)))) canim sen ve sevgilin madem istiyorsunuz bibyola bas koydunuz birkite birikim yapin gucunuz yettigince kendi dugununuzu kendinizbyapin
Valla ben kendi maasima guveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?