Haklısın canım eder o fiyat tabi biz bulasık makineside istemiyoruz malumayy valla annem haklı ben bedavaya giderim ama yinede o kadar tutar dimi
Aman canım bende meraktan girmiştim 6-7 ay önce cekmeceyi actım kütttelimde kaldı böyle düşer gibi oldu kıza dedim bu elimde kaldı kız hemen kurulum hatasıdır falan dedi :44:düşün teşhirdeki ürüne bakıp alıyor insanlar imkanı yok kurulumdan hatalı olsun :44: koltukları desen tas gibi neredeyse yerde otursam daha iyi :44: ama Allah var cok uygun
Amin canım... Şuda var hediyede geliyor gerçekten...
Çevremde de oluyor...
İş yerindekiler toplanıyoru atıyorum Bulaşık Mak. alıyor...
Abi/Abla Çamaşır Makineni Alırım, o komşu şunu hediye getiriyor derken azalıyor.
Yada süper bir indirim oluyor... Allah yardım ediyor...
Hadi ya... duymuştum erkeklerin alınmadığını ama hiç rast gelmedim...
Hattaa bizde erkekler kınadan sonra damat arkadaşlarıylada oynar 1-2 şarkı ...
Aile büyüklerini almak yokGençler :)) Gelmesini istediğimiz kişiler belli aslında...
Biz size yetemeyiz ne demek kuzum ya...
Yardım etmezlerse de kendileri bilirler... Sevdiğinde ona göre davranırr...
Canım üzülme belki kendince beklediiği bir zaman var...
Onu bekliyor... Özel bir an olmasını istiyor olabilir...
Öğrenciymiş , anca kendine göre harcıyor olabilri...
Biraz daha sabret...
Bende 5.5 yılda almıştımHatta geçen sene bu ay
aynı hallerdeyiz canm ama benm erek arkadaşımın babası 2 yıldır battı onlar para içinde aniden düşüş yaşadılar bu daha bozuyo moralleri. zor işler ama ben asla babamdan yardım istemem. babam acayip biri havalı ben yeni tanıyorum babmı. benm de k.validem arayıp dedi size yetişemeyiz. acayip durumlar. bizim okul bitsin işimiz hazır belki bu yönden rahata kavuşuruz. inşalla sizde mutlu olursunz rahat olursunuz.
Canim benim birikim yapmama gerek yok cunku babam benim icin fazlasiyla birikim yapmis
Sevgilimin yapmasi gerek ama onun ekmek aaya parasi yok ki garibim nasil birikim yapsin ah kuzum ah
Ben sevgilimi rahat ettircem eger o sorun etmezse
Ooo sen bunu erkek arkadasina solemiyorsun umarim hatta hissettirme bile yani hem gurur kirici olur hem de isin garantisi dusunulup sana guvenerek birsey yaparlar
Amin canım... Şuda var hediyede geliyor gerçekten...
Çevremde de oluyor...
İş yerindekiler toplanıyoru atıyorum Bulaşık Mak. alıyor...
Abi/Abla Çamaşır Makineni Alırım, o komşu şunu hediye getiriyor derken azalıyor.
Yada süper bir indirim oluyor... Allah yardım ediyor...
Hadi ya... duymuştum erkeklerin alınmadığını ama hiç rast gelmedim...
Hattaa bizde erkekler kınadan sonra damat arkadaşlarıylada oynar 1-2 şarkı ...
Aile büyüklerini almak yokGençler :)) Gelmesini istediğimiz kişiler belli aslında...
Biz size yetemeyiz ne demek kuzum ya...
Yardım etmezlerse de kendileri bilirler... Sevdiğinde ona göre davranırr...
Canım üzülme belki kendince beklediiği bir zaman var...
Onu bekliyor... Özel bir an olmasını istiyor olabilir...
Öğrenciymiş , anca kendine göre harcıyor olabilri...
Biraz daha sabret...
Bende 5.5 yılda almıştımHatta geçen sene bu ay
erkekler sorun ediyo canm yaa. hani edilmemesi gerek ama
Canim benim birikim yapmama gerek yok cunku babam benim icin fazlasiyla birikim yapmis
Sevgilimin yapmasi gerek ama onun ekmek aaya parasi yok ki garibim nasil birikim yapsin ah kuzum ah
Ben sevgilimi rahat ettircem eger o sorun etmezse
Annemle babam evlenirken de annemgil babamgilden cok zenginmisannemgilin evinde hizmetciler usaklar bahcivanlar varmis tv varmis elektrik varmis ;-)
Ama simdi babam annemden daha zengin
Benim sevgilim de ilerde benden daha zengin olur insallah
Canim inşallah ilerde sorun olmaz sevgi saygi varsa herseh olur zamnala kafanada cok takma
Erkek arkadasa soylemiyorum ama o her seyin farkinda zaten canim
Him benim 4.5 yil oldu 1 yil daha bekleyim o zaman yuzuk icin
Gerci benim sevgili pirlanta almazsa ailem laf eder gibi geliyo bana
O yuzden bence ben cooook beklerim
O zaman bizim kınaya gel canım görmüş olursun hemde ne güzel olur
Aynen perim bende ozellikle mutfak dolabimin bi kismini bos birakicam borcam falan almiyorum cok hediye geliyor ama yakinimdan hediye getirenlere sey dedim ben oyle bardak canak yerine Evimin eksigini alin dedim ne bilkm orta sehpanin ustune bi sus tabagi surahim yoktur onu o sekilde soyledim digerleride gelenler icinden sever alirim zatrn guzellerini mutfagimun cogu dolar haklisin allah yardim ediyor
oww sahurcularr doluymuşş
kımse omaz dıe gırmıodum bende hea napıosunuzz bacılarrrr
İnsallah canim eskiden sevgilim cok sorum ederdi de simdi alisti, yani benim burnu havada biri olmadigimi gorduben diyorum ki senin benim hic farketmez benim malim senin malin diye bisey yok diyorum
Sen benim yerimde olsaydin eminim bana neler neler alirdin diyorum
O yuzden benim de sana almaya hakkim var diyorum
oww sahurcularr doluymuşş
kımse omaz dıe gırmıodum bende hea napıosunuzz bacılarrrr
Evet canım... İşte anneanneminde konsol sürgüsü tak elinde kalmış kurulum olurken...
Hemen kendi hatasıdır demişler takmışlar vs.
Sonra gene arandı, geri gitti geldi derken kadıncağızın canı sıkıldı.
Tatlım baksana Doğrucan Mobilya ya sitesinden. Girersen Kampanyalardan 6 12 13 20 21. falan baktım.
Gerçi çook beğendiğim takım olmadı allah var... Ama olsun en az yükle evlenelim...
Bu haftadan beri doğrucana bakıyoruz artık
İnsallah canim eskiden sevgilim cok sorum ederdi de simdi alisti, yani benim burnu havada biri olmadigimi gorduben diyorum ki senin benim hic farketmez benim malim senin malin diye bisey yok diyorum
Sen benim yerimde olsaydin eminim bana neler neler alirdin diyorum
O yuzden benim de sana almaya hakkim var diyorum
Canım sen bu adamı sevdiysen zaten parası için sevmedin.
İsterse Pırlanta Taşı olmasın bin liralık ama sana karşı gönlü zengin olsun...
Maneviyatta seni asla kırmasın... Sende ailen laf edecek diye onu...
Madem babacığının durumu iyi Pırlanta Tek taş içinde kalırsa baban düğününde takabilir
Hem madem istiyorsun sevdiğinle evlenmek sende biriktir, düğün nişan zamanı istediğin birşey alamıyorsa ya da yüksekse maliyeti çaktırma al bunuda bohçaya koy de mesela...
İlla ondan bekleme cnm olmaz mı?
Ahh canımm keşke aynı ilde oturuyor olsaydık... Kesinlikel gelirdim emin ol...
Hediye gelen başlıca Şeyler;
-Borcamlar
-Nevresim takımları
-Pike Takımları
-Fırın Kapları
-Her türlü Su Bardağı
-Fincan Takımları
-Çerezlikler
-Pasta Takımları...
Bunlardan kesinlikle abartmadan alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?