2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evet canım... İşte anneanneminde konsol sürgüsü tak elinde kalmış kurulum olurken...
Hemen kendi hatasıdır demişler takmışlar vs.
Sonra gene arandı, geri gitti geldi derken kadıncağızın canı sıkıldı.

Tatlım baksana Doğrucan Mobilya ya sitesinden. Girersen Kampanyalardan 6 12 13 20 21. falan baktım.
Gerçi çook beğendiğim takım olmadı allah var... Ama olsun en az yükle evlenelim...
Bu haftadan beri doğrucana bakıyoruz artık

Him benim 4.5 yil oldu 1 yil daha bekleyim o zaman yuzuk icin

Gerci benim sevgili pirlanta almazsa ailem laf eder gibi geliyo bana

O yuzden bence ben cooook beklerim

Anladim canim, ben tamamen babamdan geciniyorum cunku adam boyle mutlu oluyor, babamla beraber calisiyoruz ben maasimi aliyorum oldugu gibi harciyorum babam da mutlu oluyor

Canim benim birikim yapmama gerek yok cunku babam benim icin fazlasiyla birikim yapmis

Sevgilimin yapmasi gerek ama onun ekmek aaya parasi yok ki garibim nasil birikim yapsin ah kuzum ah

Ben sevgilimi rahat ettircem eger o sorun etmezse

erkekler sorun ediyo canm yaa. hani edilmemesi gerek ama

O zaman bizim kınaya gel canım görmüş olursun hemde ne güzel olur

Aynen perim bende ozellikle mutfak dolabimin bi kismini bos birakicam borcam falan almiyorum cok hediye geliyor ama yakinimdan hediye getirenlere sey dedim ben oyle bardak canak yerine Evimin eksigini alin dedim ne bilkm orta sehpanin ustune bi sus tabagi surahim yoktur onu o sekilde soyledim digerleride gelenler icinden sever alirim zatrn guzellerini mutfagimun cogu dolar haklisin allah yardim ediyor

erkekler sorun ediyo canm yaa. hani edilmemesi gerek ama

Annemle babam evlenirken de annemgil babamgilden cok zenginmis annemgilin evinde hizmetciler usaklar bahcivanlar varmis tv varmis elektrik varmis ;-)

Ama simdi babam annemden daha zengin

Benim sevgilim de ilerde benden daha zengin olur insallah

Canim benim birikim yapmama gerek yok cunku babam benim icin fazlasiyla birikim yapmis

Sevgilimin yapmasi gerek ama onun ekmek aaya parasi yok ki garibim nasil birikim yapsin ah kuzum ah

Ben sevgilimi rahat ettircem eger o sorun etmezse

Canim inşallah ilerde sorun olmaz sevgi saygi varsa herseh olur zamnala kafanada cok takma

oww sahurcularr doluymuşş
kımse omaz dıe gırmıodum bende hea napıosunuzz bacılarrrr

inşallah canmm yani mutlu olun da gerisi önemsiz.

Canim inşallah ilerde sorun olmaz sevgi saygi varsa herseh olur zamnala kafanada cok takma

İnsallah canim eskiden sevgilim cok sorum ederdi de simdi alisti, yani benim burnu havada biri olmadigimi gordu ben diyorum ki senin benim hic farketmez benim malim senin malin diye bisey yok diyorum

Sen benim yerimde olsaydin eminim bana neler neler alirdin diyorum

O yuzden benim de sana almaya hakkim var diyorum

Him benim 4.5 yil oldu 1 yil daha bekleyim o zaman yuzuk icin

Gerci benim sevgili pirlanta almazsa ailem laf eder gibi geliyo bana

O yuzden bence ben cooook beklerim

Canım sen bu adamı sevdiysen zaten parası için sevmedin.
İsterse Pırlanta Taşı olmasın bin liralık ama sana karşı gönlü zengin olsun...
Maneviyatta seni asla kırmasın... Sende ailen laf edecek diye onu...
Madem babacığının durumu iyi Pırlanta Tek taş içinde kalırsa baban düğününde takabilir

Hem madem istiyorsun sevdiğinle evlenmek sende biriktir, düğün nişan zamanı istediğin birşey alamıyorsa ya da yüksekse maliyeti çaktırma al bunuda bohçaya koy de mesela...
İlla ondan bekleme cnm olmaz mı?

O zaman bizim kınaya gel canım görmüş olursun hemde ne güzel olur

Ahh canımm keşke aynı ilde oturuyor olsaydık... Kesinlikel gelirdim emin ol...

Hediye gelen başlıca Şeyler;
-Borcamlar
-Nevresim takımları
-Pike Takımları
-Fırın Kapları
-Her türlü Su Bardağı
-Fincan Takımları
-Çerezlikler
-Pasta Takımları...

Bunlardan kesinlikle abartmadan alacağım

Son düzenleme:

bende aynen konuya oradan giriyorm yoksa alıyorm hediye falan üzülüyo.

oww sahurcularr doluymuşş
kımse omaz dıe gırmıodum bende hea napıosunuzz bacılarrrr

Sahura kadar açığız canım
Gel tabi neden gelmiyorsun
Dün gecede kaynattık. Ben 2 gibi çıkmışştım...
Çalışıyor muydun sen canım

Bu gece çok çabuk geçti...
Son yarım saat daha buradayım,

Yazık verilen paraya.. işte insanın parasıyla rezil olması oluyor bu insanı sıkıntıya sokuyor
Ayy baktım canım ne güzel bak fiyatlarda mobilyalarda
Canım aslında uygun mobilya var..mesela ben bizim burada bir mobilya begenmiştim hatta bayılmıstım kesin dedim bunun fiyatı yüksektir alamayız sordum dayanamayıp nakit fiyatı 1800 demisti yanlıs hatırlamıyorsam yatak odası takımını yine bizim burada marangoz tarzı biryerde mobilya üretim yapıyorlardı bir tv ünitesi tam hayallerimdeki gibi 2-3 ay baktım en sonunda dayanamayıp sordum fiyatını dolaplı falandı ya 300 dedi ya 350 inşallah bizim alacagımız zamanlarda böyleleri cıkar karsımızaaa ben sorduktan bir iki hafta sonra satılmıs sanırım kaldırmıslardı gitti güzelim ünite

Evet bak böyle ikna etmen ne guzel ama oda hakli babanin karsisina nasıl cikcam diye düşünur

Dogru diyorsun canim aama ben durust davraniyorum size karsi farkindasinizdir, ben de kanaatkar davranamiyorum

Bi de dedigin gibi kucuk oyunlar yapacagiz canim bizde

Zaten bi yere gideriz hesap odenecegi zaman ben gizlice sevgilimin cuzdanina para koyar hesabi o oduyormus gibi yapar

Gururu kirilsin istemiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…