2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bende çok merak ediyorum canım, ama dediğin gibi fiyatlar yazmıyor...
Araştıran varsa bende merak ediyorum cevapları :44:

Maşallah canım Allah mutluluğunuzu daim etsin...

Çok doğru diyorsun kuzum. Bugünlerinde ayrı bir tadı var. O günlerinde apayrı bir tadı olacak.
Şimdi evli olmuş olsaydık kocikler bizi bilgisayar başında bırakır mıydı hiç

Kuzummm
Yanlıs anlama tabi haklısın herkes birseyler yapacak..
Az öncede yazdım ama cevap alalmadım senden sanırım görmedin
Herkes elinden geldigi kadar yapabilir..
Tamam senin ne güzel ailenin durumu iyi ama onların öyle degil
Çogu zaman kanaatkar olmak lazım bana göre..
En güzel eşyada olsa en kötü eşyada önce agız tadı
bak bize perimle nerede uygun mobilya var kovalıyoruz

Buda ne kadar ayri olsanizda sen ve müstakbel esine yansicak sorun cikcak haklisin sen kendinden vazgecemezsin onun durumu yok alamaz ortada sadece sevgi var elde olan

Gormedim canim ya kusura bakma

Ah canim ben simdi kanaatkar davransam bile sonradan oturur lafini ederim benim isteklerim olmadi diye

Ben boyle cadiyimdir

Çok doğru diyorsun kuzum. Bugünlerinde ayrı bir tadı var. O günlerinde apayrı bir tadı olacak.
Şimdi evli olmuş olsaydık kocikler bizi bilgisayar başında bırakır mıydı hiç

Kesinlikle canım :) Bugünlerin heyecanı bile güzel...
Evet bu dönem boyunca canımızın sıkılacağı da çok olacak, mutluluktan koşa koşa kk gelip birbirimize anlatacağımız çokta güzel şeyler olacak
Herşeyimizi paylaşarak, destek olarak, dualaşarak geçireceğiz bu zamanları...
Ve son olarak hayattaa bırakmazdı
Yan yanayken Telefonu elime almama bile sinir oluyor, son yılda gelişti bu huyu...
Bşbaşa zaman geçiriyoruz şurda der hep :)

Sagol can babama da soyledik sonra iste dedim hani o gunku cocuk var ya iste biz onlaa seyyyy ummmm kem kummm iste bizim arkadasligin boyutu degisti dedim

Ne güzel rahatça söylemek :)

Evet aslinda edaya katikiyorum sorun olmasini cok istemiyorsan canim biraz daha makul davranabilirsin aslinda sende oyle gormemissin haklisin ama eger sevdigunle yuva kurmak istiyorsan sende biraz idareci olmalisin

Canım...
Sevgidir önemli olan..herkes elinden geldigince yapabiliyor..
Sevdiginde ister herseyin güzeli olsun ama olmayınca olmuyor işte..
Oldugu kadar insan sevdikten sonra..

Hah simdi buldum canim yaZdigini :)

Sevgilimi huyunu bilmesem yani elimde olsa her seyini bana dokecegini bilmesem evlenmeye kalkmam zaten

Elinde olsa hep bana harcar bunu biliyorum

Sadece ailesine kiziyorum ben

Kardesi mezun olana kadar evlenemezmisiz yok yaaaa

Bal gibi de evlencem ben

Bunu duyunca mutlu oldum canım napıcaksın uygun olacak birde uzun süre idare etsin yine
Dogru diyorsun illa oturma odası sart degil o anki duruma göre bakalım bazen istiyoruz bazen istemiyoruz
Evet canım kullanıslı olmalı birde evler artık bizim buralarda genelde kücük :44: hersey dolaplı ve bazalı vs olmalı..
Dimi yaa saat nasılda gecmiş anlamadım
Ayy dimi ya :18: Perim hersey güzelde o büyük temizlikleride biz yapıcazzz :18: ama olsun yaaa sevdigimizle olucazzz
Biz evlendikten sonra pc ve int almayı düşünmüyoruz canım ancak iş yerimden (inşallah bulurumda ) girebilirsem oradan girerim :44nun yerine oyunlar alıcaz playstation falan

Gormedim canim ya kusura bakma

Ah canim ben simdi kanaatkar davransam bile sonradan oturur lafini ederim benim isteklerim olmadi diye

Ben boyle cadiyimdir

Canım işte bu erkek arkadaşını çok üzer...
Yanlış anlama sakın beni ama, bu yüze vurmaktan başka birşey olmaz.
Hep severim derler ya ne güzelliğine güveneceksin ne Malına, parana...
Allah'ım daim etsin bereketinizi...
Ama sen bu şekilde davranırsan İlerde çok sorun yaşarsınız siz....
Kavgaların sonu gelmez. Aranızda olan tek şey sevgiyide kaybederiniz.

Sonuçta kimse maddi durumu kötü olsun istemez...
Biz neyden ne kısıp yuvamıza en kısa zamanda kavuşuruzu düşünüyoruz...
Sadece bunu düşün canım bence.

Son düzenleme:
Evet aslinda edaya katikiyorum sorun olmasini cok istemiyorsan canim biraz daha makul davranabilirsin aslinda sende oyle gormemissin haklisin ama eger sevdigunle yuva kurmak istiyorsan sende biraz idareci olmalisin

Makul davranirsam sonra pisman olurum ki ben insallah kanaatkar bi insan olurum ne diyim :))

ya aklıma takıldı kızlar örf adet olarak veya dinen hiç ayrım oldu mu erkekk arkadaşlarınız ile aranızda.

Haklisiniz canim bu topik bana faydali olur belki ben de kanaatkar bir insan olabilirim

ya aklıma takıldı kızlar örf adet olarak veya dinen hiç ayrım oldu mu erkekk arkadaşlarınız ile aranızda.

Anlamadim ne demek istedigini ama

Sevgilimin anne babasi kacarak evlenmis o yuzden hic orf adet bilmiyolar ben bohca yapar misiniz diyince yapmam ben bilmiyom diyo kv

Din olarak da ben namaz kiliyorum sevgilim kilmiyor bu da problem oluyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…