2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Çok güzel anlatmışsın canım. Belki seneye bu zamanlar bazılarımız evli olacak, bazılarımız gün ve saat saymaya başlayacak. Güzel heyecanlar bunlar. Sizler gibi kaderdaşlarla paylaşınca daha da güzel.
Sevdiceklerimiz bizi buralardan kıskanacak olsa bile biz kaçamak yapar geliriz yine inşallah

Gormedim canim ya kusura bakma

Ah canim ben simdi kanaatkar davransam bile sonradan oturur lafini ederim benim isteklerim olmadi diye

Ben boyle cadiyimdir

Canım benim kızma bana ama mutlulugun için bunları unutup gitmelisin
Ne yapsın oda istemezki senin üzülmeni..
Bak ne kadar güzel olmasa bile parası olan kısmını sana harcıyor daha ne olsun
İleride el ele verirsiniz inşallah imkanlarınız daha iyi olur..
O sevgilinde biter canım bence bakma sen o söze..

Mutfağıma göre ev seçmeyi planlıyorum ben
Mutfağım çok küçük olmamalı... Birde dolapları olsun istiyorumm.
Eda'mmm hepimiz Ramazanda dua edelim kuzum hep Allah'ım düğün takılarımızı koyup az bir borçla (bizi sıkmayacak ödemesi 10 yıl olsa bile kiraya eş değer ödenecek) ödecek ev kredisi nasip etsin, ufakta olsa sıcacık bir yuvamız olsun Sağlığımız, mutluluğumuz, huzurumuz, bereketimiz bol olsun... BU ARADA HEPİMİZ İÇİN EDİYORUM KIZLAR BU DUAYI

Bu arada temizlik yaparken başımda biri olsun asla sevmem :)
Annem bir yere gidince ben temizlik yaaparım
Evimizde daha rahat olacağız bence... Biz planlayacağız şunu bugün şunu şu gün yapalım

Bende Bizimki + arkadaşlarıyla toplandık mı 101, Batak bildiğin tüm oyunları oynuyoruz, oyun köşesi istiyoruz
Durumları ayarlayında canım internete dediğin gibi işten de girersin...
İnşallah güzel bir İş bulursun canım, gönlüne göre...

Ailesi alttan alttan beni işlemese ben belki de bunlari hic dusunmezdime

Neyse ki bem kafama gore ceyizimi alyorum simdi

Tek basima geziyorum begrndigim seylerin fotosunu babama gonderiyorum fiyatini soyluyorum

Annem de modeli begenirse aliyorum

Alisveris yapmak cok guzel ya

anlamışsın canm ne demek istediğimi. ya erkek arkadaşımın dini inancı yoktu ateistti bu 3 aydır namaza başladı beni de başlattı ama ailesi karşı bu duruma biraz bu konuda sıkıntımız oldu. ben göçmenim babam ine bağlı değildirde annemler aksine bağlı. ne bileyim her k. validem ve annem yan yana gelmesinde yok oğlumu namaza başlattınız yok bari gelinim kılmasın falan diyo bu konuda çok tartışma olacak gibime geliyo

ya aklıma takıldı kızlar örf adet olarak veya dinen hiç ayrım oldu mu erkekk arkadaşlarınız ile aranızda.

Henüz aileler tanışmadığı için örflerini adetlerini pek bilmiyorum ama sevgilimin anlattığı kadarıyla pek bir fark yok gibi gözüküyor. Dini olarak da uyuşmazlık yok. Sizde böyle bir durum mu var canım?

bu konu az kafamı karıştırıyo. hatta az karıştırıyo olsa size danışmam demek ki çok karıştırıyomuş

Oglu namaza baslattin Allah senden razi olsun demiyor mu kadin

Benim sevgili de dinden cok cok uzakti ickiyi sogarayi biraktirdim oruca baslattim cok sukur namaz konusunda da cuma namazina gidiyor sadece

Canim sen kv yi hic kafayo takma kadin oglunun ahiretini dusunmuyor bile ise bak yaw

ya aklıma takıldı kızlar örf adet olarak veya dinen hiç ayrım oldu mu erkekk arkadaşlarınız ile aranızda.
Örf Adetler genelde aynıdır... Ters düşeceğimizi sanmıyorum...
Dinen hiç ayrım olmadı...
Dinimize tabi bağlıyız ama namaz olarak falan soruyorsan, ikimizde kılmıyoruz...
Allah'ım bilsin gönlümüzdeki din inancını.

Bu arada Kapalıda değilim... Ailemde de kapalı yok :))

Seneye bu zamanlar ben kesin günler ya da aylar sayacağım... Ahh ahh... Kavuşak artık yha dayanamayorumm :26:
Geliriz tabi canım benim, topiğimizi boş bırakmak olmaz.
Gerçi o zaman evlendik diye açarızz bu topikte o zamanki heeyecanlara tanıklık etmiş olur...

Son düzenleme:

Ayyy Perim bende bendeeee mutfak önemli
Ahh canım benim amin..ne güzel dualar ediyorsunn
Bende hic sevmem mutfaktada öyle ne zaman annem yanımda olsa yaptıgım kek bile her zamanki gibi olmuyor
Dimi ya BİZİM EVİMİZZZ
ben bilmiyorum 101 ve batagı ögrenmem lazım
Amin canım inşallah
Kızlar ben cıkıyım yavastan öpüyorum hepinizi
Sabah inşallahg yazdıgınız cevapları bulabilirimm

5. yılımız oldu ve benm babamda pek bağlı değildir dine erkek arkadaşım ateistti ama ailesind de var inanmayan. erkek arkadaşımın başına gelen şeyler inanmasını sağladı aama ailesi karşı. baba değilde anne çok karşı. heran laf sokmalar falan inanamazsınız. demiyo oğlum artık içki içmiyo kadın içkiyi bırakmasına bile üzüldü.

Kağıt, okey oyunlarının çoğunu biliyorum Kahveye gitsem heralde hiç sıkıntı çekmem
Bende çıkıyorum canım...
Kendine çok iyi bak
Allah Kabul etsin canım

Ben yıl sayıyor olacağım belki de hala... Ama yine de yıl değil de 12 aydan geriye saymak istiyorum ben artık.
İleride bebiş haberlerimizi de verelim birbirimize inşallah.

Seninle tam olarak tanışamadık ama bir dahaki sefere inşallah canım. Görüşmek üzere.

Garip bir kadın gerçekten.
Allah yardımcın olsun...
Allah'a inancımız sonsuz...
Ahirette tüm günahı kendi boynuna diyelim canım.
Allah doğru yoldan şaşırtmasın.

Tamam bende arada sırada karşılıklı birşeyler içeriz, ederiz ama içkiyi bırakmasına üzülmek farklı birşey...

bizde de kapalı yok ama ben hiç karşılaşmadım acayip bi annesi var. bana diyo kılma oğlum başlamış bari sen yapma diyo. kırmak istemiyorm susuyorm.

Kizlar sahurumu yaptkm geldim artik yatiyorum iyi geceler kendinize cok iyi bakin

Ailesi de ateist anladığım kadarıyla? Sevgilin senin vesilenle mi müslüman oldu peki canım? Eğer öyle değilse ailesi ve sen arasında niye sorun çıksın ki, sevgilinin hür kararı sonuçta. Ve de sevgilin ne diyor ailesinin bu tepkilerine karşılık olarak?

İnşallah canımm İnşallahhh O duyguyuda tatmak nasip olsun...
Hamilelikte bile aynı anda hamile olanlar çıkar bence topiğimizden.
Birlikte gün saymakta nasip olsun
Canım aslnda erkek arkadaşın çalışıyorsa, önünüzde bir engel yoksa, seneeye kışa da yetişebilir misiniz, ya da eylül ekim...

bizdede aynen öyleydi içerdik arada ama tanıdıkça karışık herşey. annem hep der kesilmemiş karpuz diye haklı vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…