- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
Kesinlikle canım :) Bugünlerin heyecanı bile güzel...
Evet bu dönem boyunca canımızın sıkılacağı da çok olacak, mutluluktan koşa koşa kk gelip birbirimize anlatacağımız çokta güzel şeyler olacak
Herşeyimizi paylaşarak, destek olarak, dualaşarak geçireceğiz bu zamanları...
Ve son olarak hayattaa bırakmazdı
Yan yanayken Telefonu elime almama bile sinir oluyor, son yılda gelişti bu huyu...
Bşbaşa zaman geçiriyoruz şurda der hep :)
Ne güzel rahatça söylemek :)
Gormedim canim ya kusura bakma
Ah canim ben simdi kanaatkar davransam bile sonradan oturur lafini ederim benim isteklerim olmadi diye
Ben boyle cadiyimdir
Hah simdi buldum canim yaZdigini :)
Sevgilimi huyunu bilmesem yani elimde olsa her seyini bana dokecegini bilmesem evlenmeye kalkmam zaten
Elinde olsa hep bana harcar bunu biliyorum
Sadece ailesine kiziyorum ben
Kardesi mezun olana kadar evlenemezmisiz yok yaaaa
Bal gibi de evlencem ben
Bunu duyunca mutlu oldum canımnapıcaksın uygun olacak birde uzun süre idare etsin yine
Dogru diyorsun illa oturma odası sart degil o anki duruma göre bakalımbazen istiyoruz bazen istemiyoruz
Evet canım kullanıslı olmalı birde evler artık bizim buralarda genelde kücük :44: hersey dolaplı ve bazalı vs olmalı..
Dimi yaa saat nasılda gecmiş anlamadım
Ayy dimi ya :18: Perim hersey güzelde o büyük temizlikleride biz yapıcazzz :18: ama olsun yaaa sevdigimizle olucazzz
Biz evlendikten sonra pc ve int almayı düşünmüyoruz canım ancak iş yerimden (inşallah bulurumda) girebilirsem oradan girerim :44 nun yerine oyunlar alıcaz playstation falan
Canım benim kızma bana ama mutlulugun için bunları unutup gitmelisin
Ne yapsın oda istemezki senin üzülmeni..
Bak ne kadar güzel olmasa bile parası olan kısmını sana harcıyor daha ne olsun
İleride el ele verirsiniz inşallah imkanlarınız daha iyi olur..
O sevgilinde biter canım bence bakma sen o söze..
Anlamadim ne demek istedigini ama
Sevgilimin anne babasi kacarak evlenmis o yuzden hic orf adet bilmiyolar ben bohca yapar misiniz diyince yapmam ben bilmiyom diyo kv
Din olarak da ben namaz kiliyorum sevgilim kilmiyor bu da problem oluyor bana
ya aklıma takıldı kızlar örf adet olarak veya dinen hiç ayrım oldu mu erkekk arkadaşlarınız ile aranızda.
anlamışsın canm ne demek istediğimi. ya erkek arkadaşımın dini inancı yoktu ateistti bu 3 aydır namaza başladı beni de başlattı ama ailesi karşı bu duruma biraz bu konuda sıkıntımız oldu. ben göçmenim babam ine bağlı değildirde annemler aksine bağlı. ne bileyim her k. validem ve annem yan yana gelmesinde yok oğlumu namaza başlattınız yok bari gelinim kılmasın falan diyo bu konuda çok tartışma olacak gibime geliyo
Örf Adetler genelde aynıdır... Ters düşeceğimizi sanmıyorum...ya aklıma takıldı kızlar örf adet olarak veya dinen hiç ayrım oldu mu erkekk arkadaşlarınız ile aranızda.
Çok güzel anlatmışsın canım.Belki seneye bu zamanlar bazılarımız evli olacak, bazılarımız gün ve saat saymaya başlayacak. Güzel heyecanlar bunlar. Sizler gibi kaderdaşlarla paylaşınca daha da güzel.
Sevdiceklerimiz bizi buralardan kıskanacak olsa bile biz kaçamak yapar geliriz yine inşallah
Mutfağıma göre ev seçmeyi planlıyorum ben
Mutfağım çok küçük olmamalı... Birde dolapları olsun istiyorumm.
Eda'mmm hepimiz Ramazanda dua edelim kuzum hep Allah'ım düğün takılarımızı koyup az bir borçla (bizi sıkmayacak ödemesi 10 yıl olsa bile kiraya eş değer ödenecek) ödecek ev kredisi nasip etsin, ufakta olsa sıcacık bir yuvamız olsunSağlığımız, mutluluğumuz, huzurumuz, bereketimiz bol olsun... BU ARADA HEPİMİZ İÇİN EDİYORUM KIZLAR BU DUAYI
Bu arada temizlik yaparken başımda biri olsun asla sevmem :)
Annem bir yere gidince ben temizlik yaaparım
Evimizde daha rahat olacağız bence... Biz planlayacağız şunu bugün şunu şu gün yapalım
Bende Bizimki + arkadaşlarıyla toplandık mı 101, Batak bildiğin tüm oyunları oynuyoruz, oyun köşesi istiyoruz
Durumları ayarlayında canım internete dediğin gibi işten de girersin...
İnşallah güzel bir İş bulursun canım, gönlüne göre...
ya aklıma takıldı kızlar örf adet olarak veya dinen hiç ayrım oldu mu erkekk arkadaşlarınız ile aranızda.
Henüz aileler tanışmadığı için örflerini adetlerini pek bilmiyorum ama sevgilimin anlattığı kadarıyla pek bir fark yok gibi gözüküyor. Dini olarak da uyuşmazlık yok. Sizde böyle bir durum mu var canım?
Ayyy Perim bende bendeeeemutfak önemli
Ahh canım benim amin..ne güzel dualar ediyorsunn
Bende hic sevmemmutfaktada öyle ne zaman annem yanımda olsa yaptıgım kek bile her zamanki gibi olmuyor
Dimi ya BİZİM EVİMİZZZ
ben bilmiyorum 101 ve batagıögrenmem lazım
Amin canım inşallah
Kızlar ben cıkıyım yavastan öpüyorum hepinizi
Sabah inşallahg yazdıgınız cevapları bulabilirimm
Ben yıl sayıyor olacağım belki de hala... Ama yine de yıl değil de 12 aydan geriye saymak istiyorum ben artık.Örf Adetler genelde aynıdır... Ters düşeceğimizi sanmıyorum...
Dinen hiç ayrım olmadı...
Dinimize tabi bağlıyız ama namaz olarak falan soruyorsan, ikimizde kılmıyoruz...
Allah'ım bilsin gönlümüzdeki din inancını.
Bu arada Kapalıda değilim... Ailemde de kapalı yok :))
Seneye bu zamanlar ben kesin günler ya da aylar sayacağım... Ahh ahh... Kavuşak artık yha dayanamayorumm :26:
Geliriz tabi canım benim, topiğimizi boş bırakmak olmaz.
Gerçi o zaman evlendik diye açarızz bu topikte o zamanki heeyecanlara tanıklık etmiş olur...
Ayyy Perim bende bendeeeemutfak önemli
Ahh canım benim amin..ne güzel dualar ediyorsunn
Bende hic sevmemmutfaktada öyle ne zaman annem yanımda olsa yaptıgım kek bile her zamanki gibi olmuyor
Dimi ya BİZİM EVİMİZZZ
ben bilmiyorum 101 ve batagıögrenmem lazım
Amin canım inşallah
Kızlar ben cıkıyım yavastan öpüyorum hepinizi
Sabah inşallahg yazdıgınız cevapları bulabilirimm
5. yılımız oldu ve benm babamda pek bağlı değildir dine erkek arkadaşım ateistti ama ailesind de var inanmayan. erkek arkadaşımın başına gelen şeyler inanmasını sağladı aama ailesi karşı. baba değilde anne çok karşı. heran laf sokmalar falan inanamazsınız. demiyo oğlum artık içki içmiyo kadın içkiyi bırakmasına bile üzüldü.
5. yılımız oldu ve benm babamda pek bağlı değildir dine erkek arkadaşım ateistti ama ailesind de var inanmayan. erkek arkadaşımın başına gelen şeyler inanmasını sağladı aama ailesi karşı. baba değilde anne çok karşı. heran laf sokmalar falan inanamazsınız. demiyo oğlum artık içki içmiyo kadın içkiyi bırakmasına bile üzüldü.
Ben yıl sayıyor olacağım belki de hala... Ama yine de yıl değil de 12 aydan geriye saymak istiyorum ben artık.
İleride bebiş haberlerimizi de verelim birbirimize inşallah.
Seninle tam olarak tanışamadık ama bir dahaki sefere inşallah canım. Görüşmek üzere.
Garip bir kadın gerçekten.
Allah yardımcın olsun...
Allah'a inancımız sonsuz...
Ahirette tüm günahı kendi boynuna diyelim canım.
Allah doğru yoldan şaşırtmasın.
Tamam bende arada sırada karşılıklı birşeyler içeriz, ederiz ama içkiyi bırakmasına üzülmek farklı birşey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?